2017-06-28

„Pabėgėlių“ nusikaltimai prieš vaikus iki 12 metų Vokietijoje


Portale worlpress aprašomi 75 nusikaltimai, kuriuos pastaruoju metu padarė „pabėgėliai“ Vokietijoje prieš vaikus iki 12 metų. Nusikaltimų prieš suaugusius – sunkiai nesuskaičiuojami.

Tarp nusikaltimų prieš vaikus dominuoja lytiniai nusikaltimai, už kuriuos „pabėgėliai“ baudžiami labai švelniai, dažnai lygtinėmis bausmėmis.

Tarptautinės nusikaltėlės Angelos Merkel pastangomis į Europą 2015 metais buvo įsileista ne mažiau 2 milijonų imigrantų iš trečiųjų šalių, be jų asmenybių patikrinimo, su nežinoma jų kriminaline praeitimi, jų atvykimo į Europą kėslais.

2016 ir 2017 metais Europa ir toliau išlieka „pereinamu kiemu“ į kurį laisvai įleidžiamas bet koks nusikaltėlis. Vien šių metų birželio 26 ir 27 dienomis nusikaltėlių sindikatas Merkel ir Co. į Italiją atitempė 13,5 tūkstančio nelegalų iš Afrikos. Nuo metų pradžios jau atgabenta daugiau nei 74 tūkstančiai. Nei vieno iš jų praeitis nėra žinoma. 

Vokiečiai, matyt, jaučia malonumą, kai prievartaujami jų vaikai, dukterys, žmonas, jie patys. Kitaip neįmanoma šito idiotizmo vertinti. Save gerbiantys žmonės taip nesielgia.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą