2017-08-31

Naujas anekdotas: baigianti išnykti Lietuva ėmė gelbėti žydų oligarchų išvogtą ir sparčiai nykstančią Ukrainą


Prieš kurį laiką, kaip sugedusi plokštelė girgždėdavo tuometinis prezidentas Valdas Adamkus ir vis kartojo: Gruzija, Gruzija, Gruzija... JAV statytinis Mišiko Saakašvilis suvalgė visus savo šlipsus, apvogė Gruzijos valstybę ir pabėgo... plokštelė nutilo...

Ant prezidentės Dalios Grybauskaitės patefono, galima spėti, amerikonai uždėjo Ukrainos plokštelę. Dabar kiekvieną dieną girdime: Ukraina, Ukraina, Ukraina... ir anekdotą, kad baigianti išnykti Lietuva sugalvojo gelbėti dešimt kartų didesnę ir turtingesnę Ukrainą, kad ji organizuos „Maršalo planą“... nei verkti, nei juoktis...!



Kuo gali padeti Lietuva? Ko išmokyti? Skurdžiausia, labiausiai korumpuota ir atsilikusi eurozonos valstybė?

Ukrainoje iki 1991 metų gyveno 56 milijonai gyventojų, tai buvo turtingiausia sovietinė respublika. Dabar čia liko 30 milijonų gyventojų. 

Tie, kas nori daugiau sužinoti apie šią stebuklų šalį - Ukrainą turi pasižiūrėti Eduardo Hodos, Anatolijaus Šarijau reportažus, išgirsti Aukščiausios Rados narės ir didvyrės Nadeždos Savčenkos bei kitų ukrainiečių pasisakymus.

Turtingiausias Ukrainos milijardierius Igoris Kolomojskis. Užrašas ant marškinėių "Žydobandera"

Ukrainos Aukščiausios rados deputatė Nadežda Savčenko pareiškė, kad Ukrainos prezidentas Piotras Porošenko (Valcmanas) – ukrainiečių tautos priešas. Tokį pareiškimą Savčenko padarė ukrainiečių leidiniui „Novoje vremia“ (naujas laikas) vasario 1 dieną.

Savčenko pasakė: „Mano priešas tas, kas mano tautos priešas, kas daro blogesniu kiekvieno žmogaus gyvenimą. Kada paprasti žmonės sako, kad mes su kiekviena diena gyvename blogiau. Taip, aš manau, jis – tautos priešas, — pasakė Nadežda Savčenko. Deputatė pažadėjo kovoti su Parošenko „visais leistinais metodais ir būdais, tarp jų ir politiniais“.(1)

                                                                      ***

Ukrainietis Jurijus Kasjanovas gruodžio 28 dieną Feisbuke paskelbė fotografiją freskos, kurioje pavaizduota Šventa šeimyna, labai panaši į Ukrainos prezidento Piotro Porošenkos šeimą. Prie šios nuotraukos buvo prierašas: „Kažkur greta su šia tapyba guli auksinis batonas...“ ir daug retorinių klausimų, pavyzdžiui: Papasakokite, kaip jūs pavogėte Maidano pergalę?

Manoma, kad ši „Šventos šeimos“ freska yra Porošenkos privačiame dvare prie Dnepro, kur oligarchas pasistatė savo „Baltuosius rūmus“ - JAV prezidentų rezidencijos kopiją.

Suprantamas ukrainiečių pasipiktinimas. Porošenko nepardavė savo valdomų įmonių, kaip žadėjo, jo turtas padidėjo kelis kartus, tuo tarpu ukrainiečiai visiškai nuskurdo.“ (2)


                                                                   
Ukrainos Aukščiausios Rados deputatė Nadežda Savčenko viešai sutiko su televizijos kanalo NewsOne žiūrovės Liudmilos Grigorjevnos iš Krivoj Rogo tvirtinimu, kad Ukraina gyvena po žydų jungu, ir pakvietė veikti. Apie tai informavo Izraelio portalas 9tv su nuoroda į Ukrainos leidinį Vesti.“ (3)

Eduardas Hodos (Charkovas). Šokių pamokos Ukrainai



Nuorodos:

(1)http://lebionka.blogspot.lt/2017/02/nadezda-savcenko-porosenko-ukrainieciu.html
(2)http://lebionka.blogspot.lt/2016/11/porosenko-freskoje-tapo-sventuoju-o-kur.html
(3)http://lebionka.blogspot.lt/2017/03/savcenko-zydu-jungas-ukrainoje-tai.html


FRS-privati kontora, kuri valdo pasaulį (video)


Įžymus Rusijos ekonomistas Valentinas Katasonovas televizijos Cargrad eteryje papasakojo, kas yra JAV Federalinė rezervo sistema.

Tai organas, kuris turi kolosalų poveikį pasaulio ekonomikai ir savo esme, nežiūrint į pavadinimą, yra privati kontora.  

„1907 įvyko panika, bankų panika. Ši panika pasibaigė tuo, kad Morganas vienas iš pagrindinių Amerikos bankininkų, Amerikos Rotšildų atstovas, jis gavo moralinę, ir net finansinę kokią-tai paramą iš valstybės, - jis išgelbėjo šiuos „krentančius“ bankus. Ir visi pasakė: štai, pažiūrėkite į Morganą. O mums nereikalingas Morganas, mums reikalingas beveidis institutas pavadintas Centriniu banku. Paskutinės instancijos kreditorius, Tai, kas šiandien vadovėliuose vadinama „paskutinės instancijos kreditoriumi“. Ir Amerika palūžo. Ją pribaigė šiomis bankų panikomis. Ir 1913 metais sukūrė institutą, kurį pavadino JAV Federalinio rezervo sistema.

Tada dauguma nesuprato, ką tokio sukūrė. Jeigu pasakytų: Central Bank of United States, viskas būtų aišku. O čia —„federalinė“. Jei federalinį, reiškia, kad – kažkas priklausančio valstybei. O čia privati kontora. Šią „sistemą“ sudaro 12 federalinių rezervinių bankų, bet Niujorko Federaliniam rezervo bankui tenka pusė visų bankų aktyvų ir pasyvų, įeinančių į Federalinę rezervo sistemą. Be to šis bankas yra vienintelis, kuris vykdo tarptautines operacijas.




Nelegalių migrantų iš Afrikos kontrabandistai „Gydytojai be sienų“. Kas jūs, daktare Kušneri?


Kas tie „nuskriaustųjų gynėjai“, kurie užsiima afrikiečių kontrabanda iš Libijos, rūpinasi negrais savivaliaujančiais Romos centre, „globoja“ Sirijos vaikus"? Prieš metus laiko Darja Aslamova apie šią skandalingą organizaciją „Gydytojai be sienų“ parašė savo žurnalistiniame tyrime, kurio ištrauką aš 2016 birželio 15 paskelbiau „Šauksme“, pavadinimu „Kas gi jūs, daktare Kušneri?“

Kas jūs daktare Kušneri?

KP korespondentė Darja Aslamova savo Reportaže iš Lesbo salos papasakojo apie pabėgėlių dramą, išskrostus organams pabėgėlių lavonus, dešimtis tūkstančių pagrobtų, parduotų, išprievartautų, išdorotų organams pabėgėlių vaikų, ir dar daug visokių protu nesuvokiamų baisybių, tarp kurių styro ir skandalingos organizacijos „Gydytojai be sienų“ ir šios organizacijos įkūrėjo daktaro Bernardo Kušnerio ausys.


Italijos dienraštis Repubblica šiandien pranešė, kad Italijos vyriausybei nepavyko susitarti su šešiomis iš aštuonių sorošinių nevyriausybinių organizacijų (NVO), kurios vykdo afrikiečių pervežimą į Europą ir dirba išvien su nusikaltėliais kontrabandistais, kad jos pasirašytų atitinkamas nelegalių migrantų gelbėjimo ir gabenimo į Italiją taisykles, taip vadinamą „Gelbėjimo kodeksą“. Šį „Kodeksą“ pasirašė tiktai „Save the children“ ir „Moas“ organizacijos.“(1)
Štai ką pasakoja apie šį skandalingą daktarą ir jo įkurtą organizaciją „Gydytojai be sienų“ KP korespondentė Darja Aslamova savo reportaže iš Lesbo salos, pavadintame „Graikų žvejai: pabėgėlius mėsinėjo organams Turkijoje, o kūnus išmetinėjo neutraliuose vandenyse“:
Vakarų media vadina jį „daktaras Propaganda“, o serbų MIP- „daktaras Mengele“. Prancūzų gydytojas, organizacijos „Gydytojai be sienų“ įkūrėjas, Prancūzijos užsienio reikalų eks-ministras (2007-2010). Pagal Izraelio MIP, įeina į skaičių pačių įtakingiausių pasaulio žydų.
Jaunystėje – komunistas (iš komunistų partijos jį, tiesa, greitai išvarė). Įeina į grupę „tikrų kairiųjų“ (taip su neapykanta Prancūzijoje vadina buržuazinę bohemą, postringaujančią apie trockizmą ir socializmą su šampano bokalu rankose). Dalyvavo keliose humanitarinėse misijose ir pirmas sumojo, kad jas galima panaudoti išimtinai politiniams tikslams. Nutraukė ryšius su „Raudonuoju kryžiumi“ dėl jų „neutralių“ ir netgi „amoralių pažiūrų“ ir sukūrė 1971 metais organizaciją „Gydytojai be sienų“.
Kame gi „kampas“? „Raudonasis kryžius“ kad patekti į karo zoną iš abiejų konflikto pusių buvo apolitiškas, vadovavosi principu: „Mes gydome visus, nes tai yra gydytojų pareiga, ir neskirstome žmones pagal jų politines pažiūras“. Kušneris reikalavo „dorovingesnio“ gydymo principo, kuris kiekviename kare suskirstytu ligonius į „aukas“ ir „žudikus“, į „gerus savus“ ir „blogus svetimus“. Tai apvertė viską aukštyn kojomis, netgi Hipokrato priesaiką, ir tai įtiko vakarų politikų skoniui. Dabar buvo galima daryti perversmą bet kurioje neįtinkančioje valstybėje, siųsti ten humanitarines organizacijas, kurių vadovai su liūdinčiais veidais pranešinėjo apie „daugybę aukų“ iš opozicijos pusės ir netgi užsiminti apie „genocidą“ kokios nors mažumos, o stambiausių media fotografai publikavo siaubingas nuotraukas, o politikai darė pareiškimus apie tai, kad reikia sustabdyti eilinį „beprotį diktatorių“.
Štai čia ir tiko daktaro Kušnerio teorija apie „humanitarinę intervenciją“ ir „būtinybę kištis“. 1993 metų sausio mėnesį išaušo jo žvaigždžių valanda (iki šio momento Kušneris jau „daėdė“ net savo kolegoms iš „Gydytojai be sienų“, triukšmingai išėjo, išsaugojęs, vienok, savo įtaką, ir sukūrė alternatyvią organizaciją „Pasaulio gydytojai“). Jo nauja organizacija išleido apie du milijonus dolerių (įdomu, kas juos davė?) reklaminei kompanijai prieš Slobodaną Miloševičių (keistas darbas gydytojams, ar ne tiesa?), kurį lygino su Hitleriu, o Bosnijos serbų stovyklas karo belaisviams – su nacistų koncentracijos stovyklomis. (Net Alija Izetbetovič, pirmasis Bosnijos ir Hercogovinos prezidentas ir prisiekęs Bosnijos serbų priešas, mirties guolyje pripažino, kad jo tvirtinimas buvo melagingas: mirties stovyklų nebuvo, nors sąlygos karo belaisviams buvo siaubingos).
Serbų demonizacija atvedė į 1995 metų Bosnijos serbų bombardavimus NATO aviacija, o 1999 į apyvartą buvo paleista Kušnerio doktrina apie „humanitarinę intervenciją“, su kurios pagalba NATO pilnai sugriovė klestinčią Jugoslaviją, sukūrė banditišką kvazivalstybę „Kosovo“ pavadinimu ir į Gagos kalėjimą įkišo teisėtą prezidentą (jau Serbijos) Slobodaną Miloševičių, kur jis numirė gana įtartinomis aplinkybėmis.
O Kušnerį apdovanojo postu. 1999 metais jis vadovavo SNO misijai okupuotame Kosove. Toliau prasideda visai tamsūs reikalai: albanų vykdomi serbų, čigonų, „neteisingų“ albanų, kurie pasisakė prieš Kosovo premjerą Chamirą Tači, grobimai. Aukas mėsinėjo organams ir jų širdis ir inkstus transportavo į Europą, Izraelį ir Turkiją. Ir vėl laiko faktorius: atsižvelgiant, kad organus galima transportuoti tiktai lėktuvu (laikas skaičiuojamas valandomis!), kas davė leidimą jų siuntimui? Toks krovinys fiksuojamas ir tikrinamas muitinėje. Ir kaip vadovas misijos gerasis daktaras Kušneris galėjo apie tai nežinoti, būdamas faktiniu Kosovo diktatoriumi? Tyrimais užsiėmė Gagos tribunolo prokuroras Karla del Ponte, kurią vėliau nušalino nuo bylos ir pasiuntė į garbingą tremtį į Argentiną. Savo knygoje „Medžioklė. Aš ir kariniai nusikaltėliai“ Karla tiesiai apkaltino tyrimo trukdymu SBO misijos valdininkus ir jų vadovą Bernarą Kušnerį. Vėliau tuo užsiėmė PACE deputatas Dikas Marti, paskelbęs pranešimą apie žmonių grobimą Kosove ir jų organų pardavimą. Jam pavyko patraukti atsakomybėn tiktai tiesioginius vykdytojus (konkrečiai, Prištinos kliniką „Medikus“, išiminėjusią aukų organus), bet visi globėjai išvengė bausmės.
"Nauja Roberto Kocho instituto (Vokietija) ataskaita patvirtino, kad imigrantai į Europą atnešė užkrečiamas ligas. Realus susirgimų skaičius yra slepiamas nuo visuomenės, pažymi JAV portalas Gatestone.

Gydytojo profesija – gelbėti gyvybes. Išimtis – organizacija „Gydytojai be sienų“, kuri neša Europos tautoms mirtį. Ši NVO tiesiogiai dalyvauja taip vadinamoje „pabėgėlių krizėje“. Jie kartu su kontrabandininkais užsiima nelegalių migrantų vežimu iš Afrikos į Italiją. Tai ypač pelningas verslas. „Gydytojai be sienų“ turi visą flotilę laivų, tarp jų laivą „Prudence“ su 1000 miegamų vietų, kuriais iš Afrikos vežami į Europą nelegalai. Tarp šios organizacijos sponsorių yra ir tarptautinis mafiozis Dž.Sorošas.“(2)


Pats daktaras Kušneris gana lengvai žiūri į žmogaus mirtį. Jis prisipažino, kad iš „gailestingumo“ asmeniškai marino Libane ir Vietname beviltiškus pacientus (ar jau tokius beviltiškus? Ir kas dabar tai patikrins?) O dabar atspėkite, ką paskyrė sveikatos apsaugos reformos kuratoriumi Ukrainoje nuo tarptautinės bendruomenės pusės? Suprantama, gerąjį daktarą Kušnerį, kuris įėjo į taip vadinamą Ukrainos modernizacijos agentūrą. Reikia tik viltis, kad gandai apie išėmimą organų pas sužeistus Ukrainos kareivius taip ir liks gandais.
12 tūkstančių dingusių, oficialiai užregistruotų pabėgėlių vaikų. Sirai, parduodantys savo inkstus, kad perplaukti jūrą. Slapti bordeliai, kur randa nežinomos kilmės mažamečius vaikus. Protingi, šaltakraujai gydytojai-žudikai. Ligoninės, kur atliekamos neteisėtos operacijos. Žinomos labdaros organizacijos su balta kaip sniegas reputacija, kurių dėka galima nusiųsti organus į bet kurį pasaulio kraštą.
Ir nei vieno liudininko. Jie visi mirę. 

Gydytojai be sienų dėka“ paskendusio siro Alano Kurdi nuotrauka nedelsiant apskriejo visą pasaulį ir suvirpino daugelio žmonių širdis. Po to, neva keršydama ir už šį žuvusį vaiką, JAV koalicija dienų dienas bombardavo Siriją, o Angela Merkel, rodydama šią nuotrauką vokiečiams, atvėrė Europos duris milijonams musulmonų ir gaujoms infiltruotų islamo teroristų, kurie Barselonoje, praėjus dviem metams, užmušė kitą berniuką. Tik jau šio islamo teroristų užmušto Ispanijos berniuko nuotraukos globalistai niekam nerodė, dėl jo žūties jie neliejo krokodilo ašarų, nes tai jie nužudė Ispanijos berniuką.“ (3)
Barselonos berniuką žudė ir nusikaltėlių organizacija „Gydytojai be sienų“, užsiimanti nelegalų kontrabanda iš Afrikos.


Šiuo metu „Gydytojai be sienų“ ir kitų panašių nusikaltėlių organizacijų, kurios užsiimė nelegalių migrantų kontrabanda per Viduržemio jūrą, nusikaltimai yra dokumentaliai įrodyti. Tai atliko Europos jaunimo organizacija „Defend Europe“ su savo laivu C-Star. Maltos ir kitų ES šalių valdžios aktyviai priešinosi šios organizacijos veiklai, ES pasienio apsaugos agentūra "Fronteks" nieko neveikė, o žmonių kontrabandistams visur buvo degama žalia šviesa.

Nuorodos:

2017-08-30

Rimini kurorte „pabėgėlių“ vykdomi prievartavimai ir apiplėšimai buvo sisteminis reiškinys


Po žvėriško užpuolimo lenkų sutuoktinių poros Rimini kurorto pliaže šį sekmadienį, kai keturi „pabėgėliai“, užsiimantys plėšikavimais ir prekyba narkotikais, sumušė lenką iki sąmonės netekimo, o jo 26 metų žmoną išprievartavo, buvo gautas pranešimas, kad tą pačią naktį buvo užpulta Austrijos piliečių pora. Apie tai šiandien informuoja Austrijos Krone.

Italijos policijos žiniomis kurorte veikia „pabėgėlių“ iš Šiaurės Afrikos gaujos. Naktį veikusios kebabinės-restorano savininkas pranešė, kad tą naktį, kai buvo išprievartauta ir apiplėšta lenkų pora, į restoraną atėjo jaunų austrų pora.



„Jie atėjo iš pliažo. Pas vyrą buvo sutinusios rankos, jis buvo susijaudinęs. Jis pranešė, kad trys ar keturi žmonės bandė pavogti jo piniginę ir išprievartauti jo draugę. Bet jis pajėgė ją apginti ir pabėgti“, - pasakė restorano sąvininkas Milano laikraščiui „Corriere della Sera". Tą naktį buvo užpultas ir transseksualas iš Peru. Jis buvo nuvežtas į ligoninę.

Šiuo metu 15 įtariamųjų yra policijos sąraše. Gaujai priklauso „pabėgėliai“ iš Tuniso ir Maroko. Antradienį prie tyrėjų prisidėjo Lenkijos prokuratūros keturių tyrėjų grupė.

Policija disponuoja video užrašais. Juose matoma, kad nusikaltėliai nešioja rūbus su kapišonais.

Nukentėję lenkai vis dar yra Rimini ligoninėje. Moteris sunkioje šoko būklėje, vyrui sulaužyta nosis, pranešė gydytojai.



Nusikaltėlius išgąsdino šauksmais

Jau rugpjūčio 12 dieną Rimini kurorto pliaže buvo užpulta italų sutuoktinių pora iš Lombardijos. Juos žvėriškai sumušė. Iš vyro pagrobė piniginę, laikrodį ir smartfoną. Vienas iš banditų grasino moteriai su buteliu. Tačiau jai pavyko savo šauksmais priverti užpuoliką pabėgti.

Lenkijos teisingumo ministras Zbigniew Ziobro televizijos wPolsce.pl žiūrovus informavo, kad Lenkijos įstatymai numato, kad prieš lenkų piliečius įvykdę nusikaltimą asmenys gali būtų teisiami Lenkijoje. Lenkijos konsulas ėmėsi atitinkamų žingsnių, informavo ministras. Jis paprašė žurnalistus neskelbti nukentėjusiųjų pavardžių.

Rimini įvyko lenkų ir italų tyrėjų pasitarimas. Jie kartu atliks nukentėjusių lenkų apklausą. Rimini prokuroras Paolo Džovanjoli pasakė, kad „tyrimas vyksta teisinga linkme“.






Konrad Kołodziejski: Ar iš tikrųjų vokiečiai mieliau samdo musulmonus, negu europiečius?


Iš pat pradžių buvo aišku, kad 2014 ir 2015 metais į Europą atvykę imigrantai čia liks visiems laikams. Iš tiesų, sunku buvo nenumatyti, kad kalbama ne apie kokius tai pabėgėlius, o apie ekonominius migrantus. Kalbėjo apie tai Europos Sąjungos dokumentai, skirti imigracijai ir relokacijai. Kas juos norėjo surasti, tas surado ir perskaitė. Daugelis, tačiau, buvo linkę kartoti infantilius kliedesius apie tai, kad „mūsų namai-jūsų namai“.


Vokiečiai bando, matomai, sutaikyti ugnį su vandeniu. Iš vienos pusės, pasirašė po susitarimu, mini-susitikime Paryžiuje dėl imigracijos, kuriame anonsavo išmokas stambių lėšų Afrikos valstybėms mainais už migracijos sustabdymą. Iš kitos pusės pasiuntė signalą potencialiems imigrantams, kad ir toliau verta emigruoti į Europą, nes jeigu tai pavyks, galima bus čia pasilikti ir atsivežti šeimą. Pagrindinis skirtumas dabar bus tame, kad gaujos, organizuojančios žmonių kontrabandą pakels kainas už savo paslaugas, nes teks joms mokėti didesnius kyšius už vietinių valdžių užmerktas akis.

Ko iš tiesų siekia Vokietija? Sako – ir kažkuriuo mastu tai teisybė, - kad, visų pirma, tai ekonominės priežastys. Kad esant demografinei krizei kalba eina apie darbo jėgos paiešką. Tačiau ekonominis faktorius pasitraukia čia prieš ideologinį, stūmimo sunkiai suprantamo multikultūriškumo. Nes, jeigu būtų kalbama tiktai apie darbininkų rankas, tai kodėl Vokietija 2004 metais nebuvo tokia pat atvira darbininkams iš Centrinės ir Rytų Europos, nustatydama plečiantis Europos Sąjungai ilgus pereinamuosius periodus? Kodėl taip noriai neatveria savo durų ukrainiečiams? Už jų rytinių sienų yra tūkstančiai žmonių, gerai išsilavinusių, kvalifikuotų ir jokių problemų su jų integracija. Vietoj jų pasirinko ateivius, kilusius iš svetimos, dažnai priešiškos kultūros, neturinčius, kaip seka iš paskutinių Vokietijos Federalinės užimtumo agentūros tyrimų, pagrindinių įgūdžių, dažniausiai beraščius. Kad juos panaudoti bet kokiam darbui reikia kiekvienais metais išleisti dešimtis milijardų eurų. Ir tai be sėkmės garantijos. Tiktai, tikriausiai, šios politikos paaiškinimas – tai ideologiniai kliedesiai.

Gal tai ir gerai, kad lenkai papildė Vokietijos savo darbuotojais. Jeigu Berlynas norėtų atsiverti lenkams, kaip šiandien sirams ir eritrėjiečiams, iš Lenkijos į Vokietiją išplauktų dar didesnė žmonių upė, negu milijonas, kuris prieš kelis metus emigravo į Didžiąją Britaniją. Stebint Vokietijos politiką sunku atsikratyti pojūčio, kad ES veikiančios taisyklės, kurias keičia stipriausios valstybės, tarnauja grynai politiniams ir ideologiniams tikslams. Kas galiausiai išloš, kas praloš, sužinosime jau greitai.

Šaltinis:




Lenkijos teisingumo viceministras: Puolimo prieš Lenkiją priežastis ne teismų reforma, o atsisakymas priimti imigrantus. Briuselio elitos - nevykėliai, kurie užsiima bananų ilgio matavimu ir nesugeba išspręsti nei vienos problemos


Lenkijos Teisingumo ministro pavaduotojas Patrik Jaki interviu Lenkijos televizijai (TVP), komentuodamas Franso Timmermanso eilines atakas prieš Lenkiją, pasakė: „Lenkijoje tokia vyriausybė, kuri nepatinka Briuselio elitomis, todėl bando mus spausti. Nepatinka, pavyzdžiui, todėl, kad nenori priimti pabėgėlių. Ką tik nedarytų jų platforma, net kai siunčia spec. tarnybas į dienraščių redakcijas, pažeidžia žodžio laisvę, buvo daug pasiklausymų Europoje, viskas buvo tvarkoje“.

„Jie kaltina mus pažeidžiant įstatymus, nežiūrint į tai, kad mes nurodom, kad įvedam tiktai tokius sprendimus, kurie naudojami kitose šalyse“, - pasakė Patrik Jaki.



Ministras paaiškino iš kur atsiranda Briuselio elitų priešiškumas Lenkijai.

„Mes vykdome subjektyvinę politiką, mes nenorime priimti pabėgėlių, ir tai nepatinka“, - pasakė viceministras.

Patrikas neslėpė, kad puolimas prieš Lenkiją – tai rezultatas nenoro Lenkijos vyriausybės pasiduoti Briuselio spaudimui ir priimti islamo imigrantus.

"Įstatymo viršenybė – tai dar vienas pretekstas tam, kad suduoti Lenkijai, nes Lenkija nenori spręsti problemų, kurias sukaupė kitos šalys. Pavyzdžiui, pabėgėlių problemos. Lenkijoje armija nesaugoja bažnyčių ir kurortų," - pasakė jis.

„Europos komisija užsiima teisėtumo klausimu Lenkijoje. Požiūris toks, kad Lenkijoje neteisingai vykdoma teisingumo reforma. Ką daro Lenkijos vyriausybė, jei kalba eina apie teisingumą? Draudžia atiminėti vaikus dėl skurdo; keičia antstolių įstatymą, kad būtų negalima šokinėti žmonėms ant galvų, trukdo bankams stumti savo interesus žmonių sąskaita, įvedam aktus, liečiančius asmenis, kurie nemoka alimentų,“- pasakė viceministras.

„Kada čia, Europos centre išvoginėjo žydų namus, išvoginėjo namus žmonių, kurie žuvo per holokaustą, išvoginėjo tai organizuota nusikaltėlių grupė, tai Timmermans nieko nesakė, jam tai nekliudė. O kada mes įvedame taisykles, kad kovoti su šia grupe, tai jau mes pažeidžiame teisę. Jis nori, kad šita byla su elitomis liktų taip, kaip buvo. Kad galima būtų vogti viduryje dienos Varšuvos centre“, - papildė jis.

Viceministras priminė, kaip iš tikrųjų atrodo Briuselio elitos.

„Kairiosios liberalinės elitos patiria viskame fiasco, kuo tik užsiima. Kai ėmėsi ES integracijos, tai iš ES išėjo Didžioji Britanija. Kai jie panoro politizuoti imigraciją, turi didelę krizę ir teroro aktus kiekvieną savaitę, daugiau pinigų tenka išleisi gynybai. Kai ėmėsi ekonomikos, tai pradėjo matuoti bananus ir guminius aulinukus. Ko tik nesiima, viską sugriauna“, - pasakė jis.

Daugelyje šalių jauni žmonės neturi gerai apmokamo darbo, nes Europos elitos negali išspręsti šios dienos problemų“, - pažymėjo jis.

Teisingumo ministro pavaduotojas-jis nebijo puolimo iš Europos komisijos pirmininko pavaduotojo pusės.

„Jeigu aš būčiau kenkėju, tai aš pasakyčiau, kad kuo daugiau Timmermansa, tuo geriau mums. Kiekvieną kartą, kada Timmermans ar tenykštės platformos politikai prašo mums sankcijų, tuo labiau auga mūsų reitingai“, - pasakė jis.

Jie pakomentavo taip pat prezidento veto dėl teismų organų įstatymo.

„Ponas prezidentas užblokavo svarbų įstatymą. Dabar tikiu, kad prezidentas įvykdys savo pareigą ir paruoš įstatymą, kuris radikaliai ir ryžtingai pakeis situaciją Lenkijos teismuose“, - pasakė Patrik Jak.

Šaltinis:



2017-08-29

Kvaili lietuviai veža negrus į Lietuvą, o protingi žydai juos deportavo, bet … staiga ir jie sukvailiojo, tvirtinama, kad tik laikinai



SNO duomenimis, iš Afrikos atvykėlių tarpe tėra 2 procentai tikrų pabėgėlių, bet nepaisant to, Italija juos padaro „pabėgėliais“ ir siunčia Lietuvos bepročiams. Negrų ir arabų vežimas į Lietuvą yra mūsų tautos genocidas, nes šis globalistų suplanuotas, reguliuojamas ir finansuojamas kitų rasių ir tautybių žmonių gabenimas į Europą atitinka SNO duotą genocido apibrėžimą. Mūsų kaimynė Lenkija, Čekija ir Vengrija atsisakė paklusti Europos komisijos reikalavimui priimti migrantus iš trečiųjų šalių pagal kvotas.  



Kaip Izraelis sutvarkė afrikiečių imigracijos problemą  

Afrikos nelegalai ėmė veržtis į Izraelį 2006 metais, kai į šalį atvyko 200 sudaniečių. Greitai jiems iš paskui atvyko jų giminės, o taip pat dezertyrai iš Eritrėjos kariuomenės. 2007 metais kas mėnesį Izraelio sieną jau kirsdavo po 600 migrantų, tarp kurių tik ketvirtadalis buvo tikri pabėgėliai iš Darfuro. 2007 metų gale šalyje jau buvo 8000 afrikiečių. Imigrantų srautas augo. Nuo 2008 iki 2011 metų į Izraelį prasiskverbė 45000 nelegalių migrantų, pagrinde iš Eritrėjos. Ėmė protestuoti Telavivo gyventojai ir protingų žmonių šalies vyriausybė ėmėsi griežtų priemonių. Per rekordiškai trumpą laiką buvo pastatyta 140 kilometrų siena, kuri kainavo 400 milijonus dolerių, Ši investicija atsipirko su kaupu, nes nuostoliai dėl imigrantų būtų daug didesni. Jeigu 2012 metais į Izraelį atvyko 6357 nelegalių imigrantų, tai po metų — viso 36.   

Naujai atvykstantiems skyrė griežtai saugomą kompleksą Sachnorim Negev dykumoje. 2012 pradžioje beveik visus šio komplekso įkalintus „pabėgėlius“ pervedė į Cholot — naują nelegalių migrantų laikymo centrą. Tuometinė Vidaus reikalų ministro pavaduotoja Faina Kiršenbaum pasakė, kad bus „tęsiama humaniško elgesio politika su nelegalais, prasiskverbusiais į Izraelį ieškant darbo, tuo pačiu metu daroma viskas, kad jie išvyktų iš šalies“.

Išstūmimo kursas 

2012 metais Izraelyje jau buvo 54 tūkstančiai imigrantų, priemiesčiuose ėmė formuotis jų geto. Esminė problema — migrantų statusas: beveik visi pateikė prašymus dėl politinio prieglobsčio, bet vyriausybė vengia juos pripažinti politiniais pabėgėliais, ir linkusi kalbėti apie „ekonominius infiltrantus“, „darbo“ migrantus. Tai daroma, kad jiems negaliotų Izraelio 1951 metais pasirašyta Konvencija dėl pabėgėlių, pagal kurią tokiems žmonėms turėtų būti suteikiamas prieglobstis. Nesant galimybės deportuoti šiuos „pabėgėlius“ Izraelio valdžia maksimaliai apsunkina jų gyvenimą Izraelyje, kad šie laisvanoriškai išvyktų namo. Migrantams yra duodamas laikinas leidimas gyventi šalyje, kurį reikia atnaujinti kas trys mėnesius. Tai jiems leidžia likti šalyje, bet nesuteikia juridinės teisės dirbti ir gauti socialinių tarnybų teikiamas paslaugas. Migrantai ne kartą rengė protesto akcijas, bet šalies valdžia į tai reaguoja griežtai. Policija gavo teisę sulaikyti bet kurį afrikietį, kurį įtaria nusikaltus, metams laiko be kaltinimo pateikimo.

Premjeras Benjaminas Netanyahu pasakė: „Tai ne pabėgėliai, o žmonės, pažeidžiantys įstatymus, ir su jais elgiasi pagal įstatymus“. Vienas iš naudojamų būdų išstūmimo migrantų iš šalies yra delsimas nagrinėti prašymą dėl politinio prieglobsčio. Izraelyje prieglobstis suteikiamas tik 0,2 procentams Eritrėjos piliečių, Lietuvoje – 100%. Yra papildoma problema su deportavimu į Sudaną ir Eritrėją. Eritrėjoje repatriantų laukia persekiojimai, o su Sudanu Izraelis neturi diplomatinių santykių. Izraelis aktyviai padėjo Sudano sukilėliams, kurie Sudano pietuose  2011 metais įkūrė nepriklausomą valstybę Pietų Sudaną ir nedelsiant su juo užmezgė diplomatinius santykius. Tenai ir buvo išsiųsta apie tūkstantis migrantų iš Sudano išimtinai laisvanoriškai, kaip tvirtino Izraelis. Jiems buvo nupirkti lėktuvo bilietai ir išmokėta po 1000 dolerių grynais. Po to Izraelyje liko ne daugiau 60 išeivių iš Pietų Sudano. Šią deportacijos schemą Izraelis ėmė taikyti ir „pabėgėliams“ iš kitų Afrikos valstybių. Jiems siūloma po 3500 dolerių grynais ir lėktuvo bilietas namo arba į trečiąją Afrikos šalį: Ruandą arba Ugandą, kurios gavo materialinę paramą iš Izraelio. Atvykę į šias šalis afrikiečiai dažniausiai bando bėgti dar kartą, tik jau dabar į Europą.

Izraelio migracijos tarnybų duomenimis į trečiasias šalis nuo 2014 metų buvo deportuota 7000 afrikiečių. Nepaisant to 2015 metais jų Izraelyje vis dar jų buvo 42 tūkstančiai. 2016 metais iš Izraelio savo noru išvyko 2700 migrantų iš Afrikos. Tai 700 žmonių daugiau negu 2015 metais. Per tą patį laiką į šalį prasiskverbė 18 nelegalų iš Afrikos. Buvo pranešta, kad Izraelis artėja prie susitarimo su trečia Afrikos valstybe, kuri sutinka priimti imigrantus iš Sudano ir Eritrėjos. Pagal šią sutartį bus galima išsiųsti ne tik pačius nelegalus, bet ir jų šeimas.

Tai kas atsitiko protingiems žydams? 

Aukščiausias Izraelio teismas šiandien nutarė, kad negalima išsiųsti nelegalus prieš jų valią į „trečią šalį,“ kur jiems negresia pavojus, ir negalima jų laikyti stovyklose.

Teismas nagrinėjo ieškinį dviejų Eritrėjos gyventojų ir penkių Izraelio žmogaus teisių gynėjų organizacijų, pripažino išsiuntimą į „trečią šalį“, tiktai jei tai daroma su paties migranto-nelegalo sutikimu. Jeigu nelegalas atsisako, valstybė neturi teisės jį patalpinti į režiminę įstaigą daugiau kaip dviem mėnesiams, nutarė teisėjai. Tai sukėlė ministrų kabineto nepasitenkinimą.

Procedūra „deportacijos susitarus su trečiąja šalimi“ buvo vyriausybės išrasta 2011 metais su tikslu surasti šalis, kurios atitiko reikalavimams dėl deportuojamų saugumo (nevyksta karas, masinės riaušės ir t.t.), ir susitarti su jais dėl išsiuntimo galimybės ten nelegalų mainais į finansinę pagalbą. Tuo pačiu teismas nutarė, kad nelegalai laisvanoriškai nesutinkantys su deportacija, turi būti laikomi uždaro tipo stovyklose ir negeli gyventi laisvėje.

Nuo 2013 metų tūkstančiai nelegalų buvo išsiųsti namo – pagrindinai tai eritrėjiečiai, kurie dešimtųjų pradžioje Izraelyje buvo dešimtys tūkstančių. SNO paskelbė Eritrėjoje humanitarinę katastrofą, todėl Izraelis neturėjo teisės išsiusti atgal migrantų, pretenduojančių į pabėgėlių statusą. Vyriausybė oficialiai neįvardina šias šalis, bet, sprendžiant iš visko, tai Ruanda ir Uganda.  

Teismo nutarimas dėl nelegalų: Telavivas įtūžęs, vyriausybė apmastymuose

Pietų Telavivo gyventojai, komentuodami Aukščiausiojo teismo nutarimo teisingumą dėl migrantų deportacijos, pareiškė, kad kiekvieną šeštadienį rengs demonstracijas prie Aukščiausio teismo pirmininkės namų. „Jeigu ji nusprendė juos palikti pas mus, mes ateisime pas ją“, - pagrasino kovos su nelegalia imigracija štabo aktyvistai.

Teisingumo ministrė Aelet Šaked pažadėjo, kad vyriausybė pakeis įstatymą tokiu būdu, kad jame būtų numatyta galimybė išsiųsti nelegalus į bet kokią šalį, į kurią numatys vyriausybė, visai be jų sutikimo.



Merkel išprovokavo dar vieną migracijos bangą ir kala paskutinę vinį į Vokietijos socialinės sistemos karstą



2018 metais bus pateikta galutinė sąskaita už keturių metų Angelos Merkel migracijos politiką. Ne mažiau 390000 sirų turi atvykti į Vokietiją pagal šeimų susijungimo programą. Kitos šalys bus priverstos daryti tą patį. Todėl ekspertai prognozuoja, kad sekančiais metais migracijos banga į Europą vien iš Sirijos viršys du milijonus žmonių.


Partija Alternatyva Vokietijai (AfD) perspėja, kas laukia Vokietijos, jeigu rinkėjai vėl išrinks Vokietijos kanclere Angelą Merkel.

Pažymima, kad Vokietijos socialinė sistema yra ant išnykimo ribos, nes daugiau kaip 60 procentų imigrantų Vokietijoje neturi jokio išsilavinimo ir jokių šansų šios šalies darbo rinkoje, neturi galimybės integruotis ir, suprantama, visą gyvenimą gyvens paralelinėje visuomenėje, bet vokiečių sąskaita.

Nepaisant šios padėties Merkel ir toliau laiko atvėrusi Vokietijos duris visiems atėjūnams, didina teroro pavojų, neregėtais tempais tuština valstybės biudžetą.

„Šeimų susijungimas, tai vinis į mūsų socialinės sistemos karsta“, - sako AfD partijos atstovė Alisa Weidel šios partijos oficialiame puslapyje ir kviečia rinkėjus rugsėjo 24 dieną „elgtis protingai“ ir nebalsuoti už Merkel, kuri Vokietijai neša „socialinį chaosą“.




Iš JAV biolaboratorijų mūsų regione plinta kiaulių maras ir kitos ligos? Nauji įtarimai



Tęsiu temą, pradėtą straipsnyje „Iš kur į Lietuvą atėjo kiaulių maras?“

Buvęs Ukrainos Aukščiausiosios rados deputatas savo bloge paskelbė nuomonę, kad Ukrainoje veikia JAV biolaboratorijos, kurios kelia grėsmę ne tik jo šaliai, bet ir kaimyninėms valstybėms.


„Šių laboratorijų darbo įrodymu yra žmonių ir gyvūnų susirgimai egzotinėmis Ukrainai ligomis. Neįmanoma nuslėpti afrikinio maro epidemijos, reguliariai išpjaunančiai kiaulių bandą, paukščių gripo, užmušančio vištas ir sumaikinančio vištienos eksportą. Sunku nuslėpti ir atvejus, kai nežinomi virusai nusineša sveikatą ir gyvybes Ukrainos piliečių. Kaip taisyklė, apie tokias lokalias epidemijas neskelbiama. Susirgusius stengiasi gydyti už uždarų specialių klinikų durų,“ - pareiškė Oleinik.

Oleiniko žiniomis, Ukrainoje veika 15 amerikiečių biolaboratorijų, jos atidaromos ir kitose buvusiose Sovietinėse respublikose, pavyzdžiui, Gruzijoje. Kam reikalingas šis laboratorijų tinklas?

Visuomeninės tarybos narys prie Rusijos gynybos ministerijos Igor Korotčenko pasakė: „Tikrieji JAV karinių-biologijos laboratorijų tikslai nėra skaidrūs, o tyrimų charakteris, kurie ten vykdomi, kelia rimtą susirūpinimą. Rusijos specialistai rimtai susirūpinę atsiradimu paslaptingų augalų ir gyvūnų epidemijų Rusijos teritorijoje, kurios ribojasi su nurodytomis valstybėmis. Šis klausimas jau buvo mūsų keliamas aukščiausiu lygiu, matomai, kad jį reikia kelti vėl ir vėl“.

Mano asmeninė patirtis

Man šie įtarimai nekelia nuostabos. Šešiasdešimtaisiais metais mano brolis tarnavo kariuomenėje, priešlėktuvinėje radiolokacijos tarnyboje Kaliningrado srityje, aptarnaujančioje Pabaltijo regioną ir buvo liudininku, kai JAV lėktuvas numetė į Baltijos jūrą konteinerį su kolorado vabalais, kurių tais metais buvo pilnas Lietuvos pajūris ir kurie vėliau išplito visoje Lietuvoje.

Mano bendradarbis Biochemijos institute, kuriame dirbau 1975-1982 metais, buvo dirbęs slaptoje karinėje biolaboratorijoje. Nieko apie darbus nepasakojo, nes buvo pasirašęs susitarimą, į užsienį išvykti negalėjo. 1981 metais mokiausi Maskvos universitete, "Radioizotopinės kontrolės kursuose", kuriuose irgi mokėsi mokslo darbuotojas iš tokio karinio profilio biolaboratorijos.

Nuo 1982 metų aš ir pats dirbau Moksliniame gamybiniame susivienijime „Fermentas“ (vėliau prichvatizuotas, o dar vėliau parduotas JAV kompanijai „Thermo fisher“), kuris irgi priklausė TSRS karinei žinybai, nors kažkokių slaptų tyrimų ir nevykdė.

Anekdotas, kaip rasti slaptą karinę laboratoriją: Kai atvažiuojate į miestelį, kuriame gali būti tokia laboratorija, pasiklauskite moterų, kur yra kirpykla ir jos pasakys: priešais slaptą laboratoriją.






2017-08-28

Lenkijos politikų reakcija į kraupų „pabėgėlių“ nusikaltimą Rimini kurorte: juos reikia pakarti


Lenkijos teisingumo viceministras Patryk Jaki Tviteryje parašė: "Už #rimini šitiems galvijams, turi būti mirties bausmė, nors šiam konkrečiam atvejui aš atstatyčiau kankinimus."(„Za #rimini dla tych bydlaków powinna być kara śmierci. Choć dla tego konkretnego przypadku przywrócił bym również tortury.“)

Lenkijos Radijo 24 eteryje teisingumo vicemininstras pakartojo: „Šiuo klausimu nuomonė nepasikeitė, jie turi kaboti“. „Tai aštrūs žodžiai, bet tokio pobūdžio nusikaltimams sunku rasti instrumentus ir priemones, kuriuos galima būtų pavadinti teisinga bausme“.




Patryk Jaki taip pakomentavo žiaurų Lenkijos pilietės grupinį išprievartavimą, kai paskutinę viešnagės Rimini kurorte dieną (iš 25 į 26 rugpjūčio) jaunų lenkų porą (26 metų amžiaus) prie jūros užpuolė 4 „pabėgėlių“ iš Afrikos gauja. Vyrą jie sumušė iki sąmonės netekimo, moterį išprievartavo, juos apiplėšė. Leisgyvius jaunuolius pliaže rado kiti poilsiautojai, jie ir iškvietė greitąją pagalbą.

Patriko Jaki žodžiais, „lenkė buvo išprievartauta jos vyro akivaizdoje grupės imigrantų iš Afrikos“, o jo pasisakymas apie „kankinimus lietė teorinę diskusiją apie tai, kokia bausmė turi būti taikoma už šio tipo veiksmus.“ „Sureagavau emocionaliai, aš prieš kankinimus“, - pasakė jis.

Jo nuomone, „mirties bausmė – tai ne per didelė bausmė tokiems galvijams“, kurie prievartaują moterį jos vyrui matant, daugelį valandų.“

„Mano nuomonė nepasikeitė, jie turi kaboti“, - pasakė viceministras.

Lenkijos Senato pirmininkas palaikė teisingumo viceministrą

Lenkijos Senato pirmininkas Stanislavas Karčevskis (Stanisław Karczewski) po užpuolimo Rimini pasakė: „mes turime taikyti pačias griežčiausias bausmes žmonėms, kurie įvykdo tokius nusikaltimus, tai kažkas siaubingo“. Pokalbyje leidiniui „wPolsce.pl” Senato pirmininkas, kad šis nusikaltimas yra „politinio korektiškumo rezultatas“.

Būtent šis politinis korektiškumas idiotiškas, visiškai iracionalus, kuris veda mus į niekur, bet mes turime tam priešintis, ir būti labai kieti ir ryžtingi“,- pasakė Karčevskis.

Paklaustas apie Teisingumo viceministro Patriko Jaki pasisakymą Tviteryje, kuriame jis nusikaltėliams siūlė mirties bausmę, Karčevskis pasakė, kad už užpuolimą ir išprievartavimą Rimini mirties bausmė „yra maksimali bausmė“. Viceministro reakcija, jo nuomone, „buvo gera ir greita“.

„Lenkai turi jaustis saugūs, jie turi būti saugūs ne tiktai Lenkijoje, nes tai pagrindinis mūsų tikslas, bet mes turime rūpintis lenkais, kurie yra už šalies ribų, jeigu tik yra kažkokia grėsmė, tai Lenkijos specialiosios tarnybos turi įsikišti“ - pabrėžė Karčevskis.

Lenkijos prokuratūra vykdo tyrimą dėl kolektyvinio išprievartavimo ir užpuolimo. Byla iškelta pagal Lenkijos baudžiamą kodekso 197 str. 3 ir 4 punktus (išprievartavimas su ypatingu žiaurumu) ir str. 280 (apiplėšimas). Lenkijos prokuratūros grupė antradienį išvyksta į Rimini.

Užsienio agentūros informavo, kad galimai ta pati nusikaltėlių gauja buvo užfiksuota Rimini kurorte video kamerų, kai jie bandė apiplėšti vietinę merginą.

Tolesni šios istorijos įvykiai:

https://lebionka.blogspot.lt/2017/08/rimini-kurorte-pabegeliu-vykdomi.html

Šaltiniai:







A.BUTKEVIČIUS: visada atsiras jaunų vyrų ir moterų, kurie patikės, kad jų gyvenimas turi prasmę tik tada, jeigu jie kovos dėl „Islamo valstybės“


Šiandien Respublikoje paskelbtos  chrestomatinės signataro Audriaus Butkevičiaus mintys apie islamo terorizmą, terorizmo ištakas, karą su terorizmu.

A.BUTKEVIČIUS: Pradėkime nuo to, kad nėra nieko naujo. Nuo 1180 metų, kai susiformavo asasinų ordinas ir iš to pas britus kilo „assassin“ pavadinimas, t.y. „žudikas“, Europa susiduria su šia problema. Arabų teroristai su durklais buvo siunčiami į Europos miestus ir badė tuos, kurie organizuodavo pagrindinę Europos ataką arba gynybą, susijusią su islamo kraštais.

Asasinai iš esmės buvo tuose kraštuose veikianti sekta, kuri turėjo islamo ir judaizmo kvapelio. Nuo tų laikų tokio tipo veikla yra efektyvi.

Arabų vadovai, netgi garsusis Suleimanas, jau nekalbant apie kitus, bijojo asasinų ir jų atakų. Lygiai tas pats buvo su krikščionių vadovais. Ir Ričardas Liūtaširdis buvo jų atakuojamas.

Turime viduramžių mąstymo grupuotę, kuri į šiuos laikus perkelia labai gerai sustyguotą veikimo mechanizmą. Tai yra ir psichologiniai dalykai, ir narkotikai, ir sava ideologija.

Jeigu kas pasidomės, kaip į žudikų gretas buvo verbuojami asmenys, tai ten buvo ir nekaltos mergelės su išpjautais liežuviais, ir kas tik nori. Turime seną reikalą. Ir tai ne tik islamo reikalas.

Jeigu pažiūrėtume į 20-ąjį dešimtmetį, tai terorizmą atgaivino ne kas kitas, o kovotojai už Izraelio atkūrimą. „King David“ viešbučio susprogdinimas su visa britų administracija buvo labai gerai kvalifikuota terorizmo pradžia Europoje.

Šiandieniniai islamo teroristai dairosi į žydus ir sako: jeigu žydų teroristai sugebėjo tapti savo valstybės vadovais, juos priėmė į tarptautines bendruomenes, kodėl taip negali atsitikti su mumis?

1990-aisiais ir man yra tekę būti neva teroristo kailyje. Buvo tiesiog neįmanoma įsivaizduoti atskiros teisinės sistemos, atskiro saugumo departamento, atskiros kariuomenės nuo TSRS. Galėjome būti apkaltinti neteisėta veikla prieš Tarybų Sąjungą. O mane jie tiesiai vadino teroristu.

Yra keturios didžiosios klaidos, kurias, mano galva, daro terorizmo ekspertai. Vėliau tai atsiliepia politiniams sprendimams.

Pirmoji klaida. Sakoma, kad yra gerasis islamas ir kad tie vyrukai, kurie organizuoja šaudymus, sprogdinimus, yra ne islamas, o kažkas kita. Iš tikrųjų tai yra elementarus bandymas politiškai korektiškai paaiškinti situaciją.

Iš to seka kita klaida - kad su jais galima susitarti. Bet koks islamo istorikas jums papasakos, kaip maža agresyvi sekta, susibūrusi aplink vizionierių iš olos, t.y. Mohamedą, sugebėjo sukurti kalifatus. Jie išplėsdavo šios sektos įtaką visą laiką kovodami.

Jie visą laiką buvo agresyvūs ir, esant reikalui, sugebėdavo apsimesti netgi krikščionimis. Gerai žinomas epizodas, kai ką tik susikūrusi islamo grupuotė, persekiojama vadinamųjų stabmeldžių, slėpėsi pas krikščionis. Jie sakė: mes išpažįstame Isą (Jėzų) ir Mariją, todėl esame jūsų dalis.

Tai yra gudri agresyvi grupuotė, kuri tik vėliau, tam tikroms šeimoms įgaunant jėgą ir valdžią, sumažino savo agresyvumą, kad šie asmenys galėtų išlaikyti savo rankose jėgą ir turtą.

Trečia klaida - mąstoma, kad jie yra tokie kaip mes. Tie vyrukai, baigę Berklio ar kitus universitetus, ateina su kaklaraiščiu ir moka kalbėti taip kaip mes. Kyla iliuzija, kad čia kokia klaida, dėl kurios mes negalime rasti bendros kalbos. Bet mes susitarti negalime, nes šie žmonės veikia turėdami kitokią logiką.

Ketvirtoji klaida yra tai, kad mes manome, jog terorizmas yra iracionalus. Tai, kad jie gali daryti klaidą priimdami vienus ar kitus sprendimus, nereiškia, kad ta klaida jiems nesuteikia svarbiausio dalyko žmogaus gyvenime - prasmės pojūčio. Visi, kurie rizikuoja savo gyvybe, jaučia išskirtinę to prasmę. Tai nėra apsimetimas.

Teroristai sako, jog viską daro tam, kad būtų pašlovintas Viešpaties vardas. Kiekvienu savo veiksmu jie bando įrodyti, kad tai, kuo jie tiki, juos priartina prie tam tikros Dievo karalystės.

Viduramžiai čia yra kur kas arčiau, nei mes įsivaizduojame. Visas teroristų mąstymas yra pagrįstas idėja, kad jie turi dėl ko gyventi. Nes alus vakare žiūrint į televizoriaus ekraną ar sekso žaidimai, ar dar kas nors nėra jų pasaulis.

Jie nemano, kad tai, kas yra pakišta eiliniam Europos piliečiui, kuris po aštuonių valandų darbo dienos turi laiko prie televizoriaus su pica, galėtų juos patenkinti.

Terorizmas tęsis, kol terorizmo ekspertai tik pasibaigus konferencijai prie alaus bokalo sakys: taip, taip, mes sutinkam, tu teisus, bet mes negalime taip kalbėti. Visa tai vyks, kol tęsis ši saviapgaulė, kol nebus labai aiškiai pasakyta, kad terorizmas gali būti sulaikomas tik XVIII šimtmečio priemonėmis. Tai yra karas, kuriam turi būti panaudoti visi įmanomi ištekliai.







Jeigu globalistų spauda tyli apie migraciją iš Afrikos į Italiją, tai nereiškia, kad ten kažkas pasikeitė


Vokietijos partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) viena iš vadovių Alisa Weidel jau po Barselonos teroro akto apsilankė Italijos pakrantės miestuose Genujoje ir Ventimiglia ir įsitikino, kad imigracijos mastai nesumažėjo. Tiesiog, rinkimų į Bundestagą išvakarėse globalistams tarnaujanti ES spauda kitaip sudėliojo informaciją.




Alisa Weidel savo pranešime apie šio Italijos regiono migracinę ir saugumo situaciją informuoja, kad Genujoje aktyviai veikia 15 islamistų grupuočių. Vantimiglijoje, kuri yra netoli Prancūzijos sienos, yra daugybė įsikūrusių afrikiečių ir arabų stovyklų, kuriose susitelkė beveik išimtinai vyrai. Paskutinėmis savaitėmis situacija mieste sparčiai blogėja, nes Prancūzijos valdžia nepraleidžia per Prancūzijos sieną migrantų ir siunčia juos atgal, tuo tarpu imigracija per Viduržemio jūrą nemažėja.

Alisa Weidel žodžiais, tie kas nori susidaryti realų vaizdą apie tai ką dideliu mastu Vokietijos inicijuota migracija iš Vidurinės Azijos ir Afrikos sukėlė šiame regione, turi semtis informaciją ne iš masinės informacijos priemonių ir oficialių susitikimų, bet turi apsilankyti Ventimiglijoje. Čia vietoje bus nuvainikuota legenda apie migracinės krizės sumažėjimą, ką skleidžia Merkel priešrinkiminės kompanijos metu MIP propaganda.

Politikė konstatuoja, kad islamo terorizmas sukūrė savo agentūrinį tinklą Vakarų Europoje. Į jį įsijungė pagrindinės Islamo valstybės figūros. Jie vadovauja Paryžiaus ir Barselonos teroristų grupėms. Šios terorizmo problemos sprendimą Alisa Weidel mato sustabdyme imigracijos iš islamo šalių, pasų kontrolės įvedime, efektyvioje sienų apsaugoje ir nelegalų išsiuntime.

Migracinis spaudimas iš Afrikos ir Artimųjų Rytų augs didžiuliais tempais, mano politikė, nes ten milijonai „sėdi ant lagaminų“. Afrikos ir Artimųjų Rytų problemos, Weidel nuomone, negali būti išspręstos nei Italijoje, nei Vokietijoje. Reikia iš esmės pakeisti prieglobsčio ir migracijos politiką. Merkel, tuo tarpu, neigia realybę ir toliau.

AfD reikalauja uždaryti Viduržemio jūros maršrutą ir sukurti prieglobsčio ir apsaugos centrus Afrikos šiaurėje ir Artimuosiuose Rytuose.

Šaltinis:



Bankų propagandistams yra į ką lygiuotis: vidutinis ukrainietis uždirba po 2000 eurų!




Ei, “skandinaviškų bankų analitikai“, būtinai perimkite vertingą Ukrainos melagių patirtį, prirašykite vieną nulį prie lietuviškų atlyginimų! Tuomet dar labiau išaugs Lietuvos ekonomika, iki pat padebesių, dar labiau sumažės kainos jūsų paralelinio pasaulio parduotuvėse, ant mūsų nuogų užpakalių atsiras italų dizainerių kostiumai, skrandžiuose jautienos kepsniai. O kam nepatinka, „pasmirdės ir nutils“, sako mūsų valdžiai artimo Ukrainos režimo ministras. Būtinai reikia perimti šiuos demagogijos perlus!

2017-08-27

Iš kur į Lietuvą atėjo kiaulių maras?



Logiška ir politkorektiška būtų teigti, kad dėl kiaulių maro – „kalti rusai“ arba „Putinas kaltas“. Toks darbo pasiskirstymas: JAV pasaulyje nudirba visus gerus darbus, rusai – visus blogus.
Pasakojama, kad JAV Gruzijoje, Užkaukazėje, įsteigė karinę biolaboratoriją. Žinia, visos karinės laboratorijos, kaip ir karas, kuriam jos skirtos, Šveiko žodžiais – „didelis gėris žmonijai, nes kare žūsta daug blogų žmonių“.

Versija
Perkopė kiaulės (kurios it alpinistai kalnais karstosi, savo akimis mačiau), toje Gruzijos-JAV laboratorijoje pabuvojusios, Kaukazo kalnus ir atsidūrė Šiaurės Kaukaze, Čečėnijoje. Tada nukeliavo jos į Krasnodaro sritį, Centrinę Rusiją, Baltarusiją su šernais besiporuodamos, šernakiaulėmis ar šernais jau spėjusios virsti…
Rusijos federacijos (RF) vyriausiasis sanitarijos gydytojas Genadijus Oniščenko 2013-06-02 pareiškė, kad „kiaulių maras RF yra Gruzijos ekonominė diversija”. Rusijos žemės ūkio ministerijos duomenimis vien 2007-2013 metais buvo sunaikinta daugiau nei 600000 tūkstančių kiaulių ir RF patyrė apie 1 milijardą JAV dolerių nuostolių. Oniščenka tvirtino, kad kiaulių maro sukėlėjas buvo užneštas į Rusiją 2007 metais šernų, migravusių iš Gruzijos.
2014 birželio 24, kaip pranešė INTERFAX.RU – Vyriausias RF sanitarijos gydytojas Anna Popova skaito ne be pagrindo versiją apie tai, kad kiaulių Afrikinio maro virusas buvo užneštas į Rusiją iš Gruzijos: “Palikim šį klausimą tiems, kas gali tai patvirtinti. Bet tai, kad yra tokia tikimybė, – tai be abejonės“. Popovos pirmtakas siejo Afrikinio kiaulių maro pasirodymą Rusijoje su Gruzijos teritorijoje esančia karinės JAV biologinės laboratorijos: „Gruzijos teritorijoje yra galinga karinė JAV karinio laivyno biologinė laboratorija. Po mūsų pareiškimų ją vos ne pajungė Gruzijos sveikatos ministerijai. Bet šis grubus darbas, kurį šiandien vykdo gruzinai, JAV teikimu, jis akivaizdus“. Oniščenko žodžiais, Rusijos specialistai lankė šią laboratoriją ir sunerimo dėl to ką ten pamatė.
Buvęs Gruzijos prezidento Saakašvilio patarėjas, amerikietis Džefri Silvermanas padarė sensacingą pranešimą.
Jo žiniomis, moksliniame centre, įsikūrusiame Tbilisio priemiestyje, sukurtame remiant JAV vyriausybei, mokslininkai kuria biologinį ginklą ir netgi bando jį ant vietos gyventojų: „Ši laboratorija buvo pastatyta už JAV karinės žinybos pinigus. Jos kaina – 50 milijonų dolerių. Tikslas – tirti biologinį ginklą. Ir ši laboratorija yra čia, nes ją pavojinga laikyti JAV. Ir jeigu ją pastatytų Amerikoje, tai žmonės išprotėtų ir ją sugriautų“.
Silvermano nuomone, „negalima atmesti, kad būtent eksperimentai su virusais sukėlė paplitimą tokių pavojingų susirgimų, kaip kiaulių gripas ir tymai. Rusijos vartojimo priežiūros tarnybos (Rospotrebnadzor) duomenimis Gruzijos teritorijoje yra dar viena karinė laboratorija, remiama Pentagono.
Šiuo metu JAV plečia slaptų karinių laboratorijų tinklą ir kitose buvusiose TSRS valstybėse, esančiose Rusijos pasienio ir interesu zonoje, kas kelia grėsmę šiai valstybei:
2005 metais JAV gynybos ministerija ir Ukrainos Sveikatos ministerija pasirašė bendradarbiavimo susitarimą dėl neplatinimo technologijų, patogenų ir žinių, kurios gali būti panaudotos kuriant biologinį ginklą. Šio susitarimo rėmuose penkiuose Ukrainos miestuose buvo atidarytos Centrinės standartizacijos-laboratorijos (CSL):
Odesos laboratorija, įsikūrusi „Apsaugos nuo maro institute“, specializuojasi žmogaus patogenų tyrimuose. Laboratorijos Dnepropetrovske, Lvove, Luhanske ir Merefe tiria gyvūnų patogenus. Marevo laboratorija yra tik už 30 km nuo Charkovo ir yra padidinto 3-jo saugumo laipsnio (dirbama su bakterijų ir virusų kamienais, kurie yra mirtinai pavojingi žmogui ir gali būti panaudoti kaip biologinis ginklas). Dar prieš valstybės perversmą, visuomenė buvo įelektrinta ir kėlė aliarmą dėl šių planų, rinko parašus, siuntė peticijas vyriausybei, nes buvo įsitikinusi, kad čia ne paprastos laboratorijos, tirsiančios patogenus ir įvairias vakcinas, o JAV biologinės krypties karinės bazės. Šiais metais numatoma atidaryti panašią biolaboratoriją Kazachstane.
Bet ką jau čia padarysi, Dievo keliai nežinomi, atsidūrė sergantys šernai Lietuvoje ir tiek.
Pagal mano publikaciją portale Šauksmas, liepos 19, 2015