2019-07-31

Nuo JAV Baltimorės iki Švedijos Malmės: tos pačios multikultūrizmo problemos


Die Welt vakar paskelbė Sonja Gillert straipsnį „Kodėl Trampas atakuoja Baltimorę“. Twitter JAV prezidentas parašė, kad Baltimorė „šlykštus chaosas, užkrėsta žiurkėmis ir graužikais“. Manoma, kad šią prezidento reakciją sukėlė juodaodžio Baltimorės kongresmeno Elijah Cummings kritika dėl situacijos migrantų stovyklose pasienyje su Meksika.

Straipsnyje, atmetus aprašomas Demokratų ir Respublikonų tarpusavio intrigas, pateikiami objektyvūs faktai, kuriais rėmėsi Donaldas Trampas, kalbėdamas apie Baltimorę.

Welt rašoma, kad Baltimorės mieste afroamerikiečiai sudaro 63 procentus, o miestas jau daugelį metų turi problemų su nusikalstamumu.



„Baltimore Sun“ pranešė, kad mieste, kuriame 615,000 gyventojų, šiais metais nužudyta 191 žmonių, o 2018 metais buvo nužudyti 309 žmonės. 2017 metais buvo 342 nužudytieji ir tai sudaro 56 žmogžudystės 100000 gyventojų – pats didžiausias rodiklis JAV. Vidutinis rodiklis JAV yra 5,3 žmogžudystės 100000 gyventojų. Straipsnio nuotraukoje yra vaizduojami Baltimorės gyventojai, kurie gedi penkių nužudytųjų šio miesto degalinėje.

Welt rašoma, kad statistika duoda supratimą apie siaubingą nusikalstamumą tarp afroamerikiečių. Daugiausiai aukų buvo nušauta.

Aš nekartosiu neturinčių pagrindo globalistinių svarstymų apie skurdo priežastis tarp afroamerikiečių, kurie turi JAV išskirtines sąlygas (kvotas) mokytis ir dirbti, o jų kartų kartos gyvena iš pašalpų. Man, biologui, visą gyvenimą dirbusiam molekulinės biologijos srityje, yra žymiai įtikinamesnė JAV gyvenančio visų laikų žymiausio biologo, JAV DNR spiralės atradėjo, James Watson nuomonė dėl afrikiečių perspektyvų ir Afrikos ateities, apie kurią pakalbėsiu straipsnio pabaigoje.

Nusikelkime į kitą pasaulio kraštą, į Švedijos Malme. Šioje šalyje prieš penketą dešimtmečių, kol nebuvo imigracijos, nebuvo praktiškai jokio nusikalstamumo. 2016 metais Malme, kuris Švedijoje ir Europoje garsėja banditizmu, 43 procentus gyventojų sudarė imigrantai, dauguma iš Afrikos ir islamo kraštų.

Liepos 13 dieną Judith Bergman portale "Gatestone" paskelbė straipsnį „Švedijoje vyksta karas“ (Sweden is at War).

Autorė nurodė, kad nuo 2012 metų incidentų su šaunamųjų ginklų panaudojimu, kurie klasifikuojami kaip žmogžudystė arba pasikėsinimas nužudyti, Švedijoje išaugo100 procentų. 2018 metais 45 žmonės buvo nužudyti, 135 sužeisti. Dauguma žmogžudysčių vyko Malme miesto regione. Plačiausiai naudojamas ginklas – Kalašnikovo automatas. Beveik visi incidentai vyko „No-go“ zonose, kurių Švedijoje – 61. Liepos 3 dieną paskelbtais duomenimis tokių zonų 60, tačiau, autorės nuomone, tai „nereiškia, kad situacija žymiai pagerėjo“. Šiose zonose šiandien daugybė „Islamo valstybės“, „Al-Kaida“ ir Aš-Šabap“ pasekėjų, daugybė islamo ortodoksų salafitų mečečių. Švedija yra pirma Europoje pagal išprievartavimų skaičių.

Kodėl juodaodžiai nesugeba integruotis?

Tarp juodaodžių afrikiečių ir europiečių yra didžiuliai rasiniai skirtumai. Juodaodžių smegenų svoris vidutiniškai siekia 1 kg, o europiečių 1,32 kg. Minimalus žmogaus smegenų svoris yra 0,8- 0,960 kg. Žmonės su mažesnėmis smegenimis turi gilius protinius sutrikimus, nepajėgia normaliai sugyventi bet kokioje žmonių bendruomenėje.

Europiečių populiacijos yra 0,5 procento žmonių, kurie gyvenimo bėgyje sirgo šizofrenija, juodaodžiai šizofrenija suserga šizofrenija 4,8 karto dažniau už europiečius, o juodaodžiai iš Vakarų Afrikos (Gvinėja yra viena iš šių šalių) – 24,5 karto (!). Šizofrenija yra paveldima. Dar prisideda ir islamo faktorius.

Šizofreniją gydoma neuroleptikais, o papildomai naudojant psichoterapiją, galima pasiekti, kad ligonis gyventų pakankamai normalų gyvenimą. Dažniausiai tai ilgalaikis gydymas, kainuojantis apie 100000 eurų per metus.

D.Vatsonas ir F. Krikas 1953 metais padarė vieną iš didžiausių žmonijos istorijoje atradimų – jie atrado DNR dvigubą spiralę, už ką 1962 jiems buvo suteikta Nobelio premija. Vėliau Vatsonas išleido knygą „Dvigubą spiralė“, tapusia bestseleriu, o 1989-1992 metais jis vadovavo projektui „Žmogaus genomas“ ir „Cold Springs Harbor“ molekulinės biologijos laboratorijai, buvo šios prestižinės įstaigos rektoriumi.

2007 metų spalio 14 d. metais buvusi Vatsono darbuotoja Šarlota Xant-Grubbe britų žurnale „Sunday Times“ ėmė ir apšmeižė savo buvusį šefą. Ji parašė, neva privačiame pokalbyje Vatsonas jai yra sakęs, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“.

Spalio 19 Vatsonas viešai atsiprašė tų, kuriuos galėjo įžeisti jam priskiriami pasisakymai ir dievagojosi nesuprantąs, kaip jis tai galėjo pasakyti. „Cold Spring Harbor“ laboratorija, kurioje jis pastaruosius 35 metus dirbo rektoriaus pareigose, nepaisant to, suskubo pareikšti, kad nėra vieningos nuomonės su savo garbės rektoriumi ir spalio 25 dieną jį atleido, formaliai dėl brandaus amžiaus. Mokslininkui tuomet buvo 79 metai.

Jau tą pačią dieną, kuomet Vatsonas buvo atleistas iš užimamų pareigų, žurnale „Nature“ pasirodė Pardis ir kt. straipsnis kuriame išaiškinta daugybė skirtumų tarp žmonių populiacijų ir konstatuota, kad skirtingos krypties natūralios atrankos poveikis į žmonių populiacijas atsispindi jų DNR struktūroje. Šie duomenys buvo gauti dėka projekto „Žmogaus genomas“, kurį inicijavo ir kuriam 1989-1992 metais vadovavo Džeimsas Vatsonas.

Liberalų-ortodoksų persekiojamas Vatsonas, kaip ir dera tikram mokslininkui, tęsė savo tyrimus. Kai jam pritrūko pinigų moksliniams darbams, jis pardavė Nobelio premijos laureato medalį. Tai buvo ir yra iki šių dienų vienintelis atvejis šios premijos istorijoje.

2015 metų gegužės 18 d. Vatsonui antrą kartą buvo įteiktas jo paties Nobelio premijos medalis. Jį aukcione, beveik už 5 milijonus dolerių išpirko milijardierius Alšeras Usmanovas ir sugrąžino laureatui. Po įteikimo procedūros, kuri įvyko Maskvos universitete, Vatsonas į televizijos kameras žurnalistams pasakė, kad „skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Liepos 29 dieną Frankfurte 8 metų vaiką nužudė juodaodis iš Eritrėjos (40), nustūmęs jį su mama po traukiniu. Teroristas bandė nužudyti dar kelis vokiečius. Kalbama apie jo psichikos sutrikimą ir tai, kad jis atvyko iš Šveicarijos, į kurią kaip „pabėgėlis“ atvažiavo 2006 metais ir buvo „sėkmingos integracijos pavyzdžiu“.

Galima čia išvardinti ir daugiau miestų, kuriuose klesti multikultūralizmas, tokių kaip Marselis ir Paryžius Prancūzijoje, Birmingemas ir Londonas Didžiojoje Britanijoje, kitų Europos miestų ir miestų rajonų. Visiems jiems tinka Donaldo Trampo charakteristiką duota Baltimorei.




2019-07-30

Valdas Anelauskas (JAV): PAKELK GALVĄ, LIETUVI ! ! !


Dabar toks momentas Lietuvoje, kad partizanų, kalinių ir tremtinių vaikai tiesiog negalime tylėti, neturime teisės, nes mūsų tėvai mus iš kapų šaukia, nes tai, kas pastaruoju metu vyksta, tai jau yra tiesiog įžūlus pasityčiojimas iš visko, už ką jie kovojo ir kentėjo, iš visos mūsų tautos istorijos, iš mūsų laisvės kovų, iš mūsų didvyrių. Tai jau absoliučiai netoleruotina. Gana yra gana!

Kaip žinia, fizikoje yra toks trečiasis Niutono dėsnis, jog kiekvienam veiksmui visuomet būna atoveiksmis — reakcija. Na tai ir Šimašiaus įžūlumui turi gi pagaliau būti adekvatus atsakas. Kaip jis pasielgė, tam nėra ir negali būti absoliučiai jokio pateisinimo, už tai turi susilaukti atpildo.

Tačiau aš, kaip jau ne kartą sakiau ir rašiau, vis tiek kaltinu visų pirmiausia ne tautos išmatą Šimašių, o tuos, kas už jį balsavo ir išrinko Vilniaus meru. Juk niekas jų nevertė, su lazda už nugaros nestovėjo. Reiškia vilniečiai šiandien matyt ir tėra verti tik tokio mero. 

Atrodytų, na kaip gi galima būtų balsuot už Šimašių? Kokiu žmogus turi būt besmegeniu, kad balsuot už Šimašių?! O balsuoja! Juk išties sveiku protu tai, atrodytų, apskritai nepaaiškinama ir nesuvokiama!

Šias kelias dienas aš beveik vien tik apie tai ir galvojau, ko Lietuva sulaukė, kur yra, po trijų dešimtmečių, dabar mūsų tauta atsidūrusi. Baisu net pagalvot, kad šitaip viskas apsisuko. Kas gi būtų galėjęs įsivaizduoti tada, kai lietuviai masiškai ėjo į visus tuos grandiozinius Sąjūdžio mitingus, 1988 ir 1989 metais, į Baltijos kelią, ar kada 1991 metais Vilniuje gynė Seimą bei televizijos bokštą, kad po 30 metų bus šitokia baisi padėtis Lietuvoje. Ir ne tik Lietuvoje.

Prieš tris dešimtmečius, kai komunistinė imperija TSRS sugriuvo, na tai tada gi jau manėm, kad ir komunizmas apskritai visam laikui pagaliau išnyks ir niekada jo pasaulyje daugiau niekur nebus. Tačiau jis ne tik kad neišnyko, bet netgi labai sparčiai atsigavo, atsišviežino, įgaudamas jau visai kitokį pavidalą, ir dabar štai yra, sakyčiau, iš tiesų netgi stipresnis, negu kad buvo tas anas — „klasikinis“ — jo variantas. Europos Sąjunga dabar juk tikrai daugeliu atžvilgių tampa jau turbūt net labiau komunistine, negu net Tarybų Sąjunga kad buvo. Tada komunizmu pas mus net ir valdžia nelabai tikėjo, o dabartinis šitas naujasis liberalistinis komunizmo variantas jau taip yra užvaldęs žmonių (ypač jaunų) sąmonę, kad daugelis jų, mano nuomone, yra gal net didesni komunistai dabar, negu buvo pats Leninas, ar Stalinas.  Esu su jais, tais dabartiniais, aš ir čia Amerikoje nemažai susidūręs ir tuo akivaizdžiai įsitikinau. 

Tik dabar komunistais vadintis, aišku, jau nebemadinga, tai visokių kitokių yra priedangų. Seniau vadindavo „klasių kova“, o dabar kova už „toleranciją“, „mažumų teises“, „įvairovę“, „žmogaus teises“, „multikultūralizmą“, ir taip toliau... Patys save jie šiandien vadina „pažangiaisiais“, „liberalais“, „socialdemokratais“, „naująja kaire“, „antifašistais“, „žmogaus teisių gynėjais“ ir dar daugybe visokių vardų... Tačiau tikslas tai jų juk lygiai toks pats, kaip ir anais laikais, kaip ir anų „klasikinių“ bolševikų, būtent sunaikinti mūsų rasę ir civilizaciją.

Bet juk viskas kaip tik būtent šitaip ir buvo iš anksto suplanuota, kad „anas“ komunizmas atseit neva sugrius, visi galvosim, jog komunizmui jau apskritai galas, o tuo tarpu, lyg niekur nieko, ir išlįs šitas naujasis variantas, kokį dabar štai būtent beveik visur Europoje jau ir matome. Tame tarpe ir Lietuvoje.

Na o kad šitas dabartinis komunizmas galutinai įsitvirtintų, irgi iš anksto pasirūpinta, tam baltųjų žmonių sąmonė atitinkamai ir modifikuota. Tą mūsų priešai pagrindinai ir darė paskutinius maždaug apie 60 metų, būtent keitė žmonių sąmonę. Pamažu įtikino Europoje bei Amerikoje daugelį (ypatingai jaunimo tarpe), kad viskas, kas dabar vyksta, yra labai gerai, kad šitaip ir turėjo būti, kad tradicinė kultūra ir moralė, tautos ir tautinės valstybės — tai praeities atgyvena, kad visur turi būti, kaip jie mėgsta vadinti, „margaspalvės visuomenės“, kad tautų ilgainiui išvis neturi likti, kad bet koks iš Afrikos į Lietuvą atklydęs negras gali (ir turi!) būti vadinamas „juododžiu lietuviu“, na ir taip toliau, daug pas juos yra visokiausių idėjų, kaip Europą ir visą mūsų baltąją rasę galutinai transformuot... Ir po to, aišku, galutinai sunaikint... 

Tas buvo suplanuota, prieš daugiau kaip šimtą metų, įžymiuosiuose „Siono išminčių protokoluose“, ir paskui nuosekliai vykdoma, ko rezultatai šiandien jau daugiau nei akivaizdūs. Tokia pergalė Leninui ar Stalinui turbūt nebūtų galėjusi net prisisapnuot.

Taigi įvykdyta tikrų tikriausia revoliucija, perversmas baltųjų žmonių smegenyse. Daugelis jų dabar jau mąsto taip, kaip mūsų priešai nori, kad visi mes mąstytume. Čia lygiai kaip kad kompiuterį reikia pirmiausia užprogramuot, ką jis turi daryt, ir žmogų taip irgi užprogramuoja. 

Ir tai yra, aišku, jų kerštas mums už taip vadinamą „holokaustą“, kad mes atseit juos žudėm, o dabar jie mus už tai išvis sunaikins, ir tautas ir visą rasę... Tegul mūsų žemes kiti pasiima. Baltų žmonių pasaulyje jau ir taip yra mažiau negu 10 procentų, tai kada mes visai išnyksim tikrai bus kam mums priklausiusiose teritorijose gyvent. Sakoma gi, kad šventa vieta tuščia nebūna...

Na o mes lietuviai tai gi jiems ir išvis juk patys pagrindiniai „žydšaudžiai“... Tai ką manot, jeigu jie net švedus nori sunaikint, švedus, kurie per Antrąjį pasaulinį karą buvo išvis neutralūs ir žydus gelbėdavo, tai ką, negi jie mus lietuvius paliktų ramybėje?.. Švedų gal kokį vieną kitą, jiems prijaučiantį, gal būt ir paliks, bet jau mūsų tai tikrai ne. Lietuvą užtvindys negrais, kurie ilgainiui lietuvius paskui visus ir suės, tiesiogine kanibaline prasme...

Dabar jau tad toks lietuvių tautai pavojus iškilo, kokio išvis niekada mūsų istorijoje turbūt dar nėra ir buvę. Italų poetas Dantė kadaise rašė, kad „karščiausios liepsnos pragare skirtos tiems, kurie per didžiuosius moralinius išbandymus laikėsi neutralumo“. Būtent šiandien ir yra Lietuvoje kaip tik toks didysis išbandymas, kada Lietuvos patriotui abejingumas ir neutralumas turėtų būti absoliučiai nepriimtina. Todėl, kad jeigu žmogus yra atseit neutralus tai gi jis jau savaime, pats to gal net ir nenorėdamas, ir atsiduria priešų pusėje. Todėl, kad mūsų priešai šiandien ir siekia labiausia, kad būtent kaip galint daugiau žmonių būtų neutraliais, pasyviais, viskam abejingais.

Manau, sutiksit su manim, kad jokie išorės priešai nėra tokie blogi, kaip vidiniai priešai, kurie yra savos tautos, savo Tėvynės išdavikai, kurie atidaro pilies vartus ir įleidžia vidun išorės priešus, puolančius tą pilį... Tai iš visų priešų ir yra patys blogiausi, patys pavojingiausi priešai, kuriuos ir reikia labiausia nekęst. Na o dabartinėje Lietuvoje tokių niekingų šabesgojų, kaip Vilniaus meras Šimašius, dabar tikrai yra gi nemažai, kas savą tautą išdavė, kas Tėvynei visaip šiandien kenkia, į pražūtį ją veda, tautai duobę kasa.

Jie būtent ir yra kas šiandien Lietuvai kelia didžiausią grėsmę. Jie ir yra, kaip aš juos pavadinčiau, juodieji lietuviai, tik ne savo odos spalva, o dėl savo išties juodų darbų. Ir tikrai ne vien tiktai Šimašių aš čia turiu omeny, reikia žvelgti plačiau. Tyčiojimasis iš tautai šventų dalykų — tai juk irgi sudėtinė „Siono išminčių“ plano dalis, ką visokie niekingi išgamos, ivaškevičiai ir vanagaitės, būtent kaip tik ir daro, už trisdešimt sidabrinių Judo šekelių mūsų priešams tarnauja.

Reikėtų tad Lietuvos patriotams šiandien su jais ne diskutuot ar mandagiai derėtis, netgi teisinantis prieš juos nuolat, ne stengtis jiems patikt ir įtikt, o labai aiškiai visiems mūsų tautos dabartiniams priešams pasakyt, kad tegul pasiima savo vaivorykštines vėliavas ir nešdinasi iš Lietuvos, nors kad ir į Afriką. Kodėl tūkstančiai gerų Lietuvos žmonių buvo priversti savo gimtąją šalį palikti, o štai visokie šimašiai Lietuvoje įžūliai smirdi ir Lietuvai kenkia? Reikėtų tad parodyt jiems, kiekviename žingsnyje, tokią neapykantą, kad degtų, liepsnotų Lietuvos žemė po jų kojomis...

Ir negali apskritai dabar būt jokių kalbų apie pakantumą ar kažkokį mandagumą. Partizanai prieš 70 metų apie mandagumą negalvojo, o paprasčiausia įspausdavo įkaitintu metaliniu antspaudu žvaigždę kolaborantui ant kaktos ir viskas, tas (ar ta) paskui iki gyvenimo galo turėjo su tuo gėdos ženklu jau ir vaikščioti. Pamenu, buvo Kauno istorijos muziejuje toks antspaudas, dar vaikystėje mačiau. Na o tie anų laikų kolaborantai tai juk ir buvo jie būtent, lygiai kaip ir dabartiniai šimašiai, tokie pat savos tautos išdavikai ir Lietuvos priešų tarnai. Tada jie irgi sakydavo, kad „kitokią“ Lietuvą kuria, ne buržuazinę ir nacionalistinę, o tarybinę ir komunistinę. Taip ir šitie neokomunistai dabar varo visokią propagandą apie „pilietinę valstybę“, „atvirą visuomenę“, toleranciją, žmogaus teises ir panašiai.

Tiek ir tie buvo ir šitie yra tiesiog Lietuvos naikintojai. Tiesiogine žodžio prasme. Juk žodis „stribas“ tai ir atsiradęs buvo gi iš rusiško žodžio „istrebitel“, t.y. būtent naikintojas. Mano giliu įsitikinimu, šiandieniniai priešai yra netgi pavojingesni, nes tie anų laikų lietuviai stribai tai gi būdavo dauguma tik prasigėrę kaimo bernai, kai tuo tarpu šiandien, štai, žiūrėkit, toksai yra net sostinės meras! Visų šitų dabartinių tautos išgamų su anais stribokais tad nėra ką nė lygint... Šitie yra būtent, kartoju, pabrėžiu, yra žymiai, nepalyginamai klastingesni ir pavojingesni...

Arba jie mus nugalės, arba mes juos. Jokio vidurinio varianto, kažkokio kompromisinio taikaus sugyvenimo su priešais nėra ir negali būti. Reikia tą pagaliau visiems suprast.

PAKELK GALVĄ, LIETUVI ! ! !


2019-07-29

Frankfurte pabėgėlis iš Eritrėjos nužudė 8 metų vaiką, nustūmęs jį su motina po traukiniu (video)



Šiandien 10 valandą centrinėje Frankfurto traukinių stotyje negras iš Eritrėjos nustūmė po pravažiuojančiu traukiniu 8 metų berniuką ir jo mamą. Vaikas žuvo. Dar vienam jo užpultam vyrui pavyko nuo teroristo apsiginti. Nusikaltėlis yra sugautas. Net neabejoju, kad jis bus paskelbtas psichikos ligoniu. Tokia Vokietijos praktika.




Kaip pranešė FAZ, partijos Alternatyva Vokietijai frakcijos Bundestage pirmininkė Alice Weidel Twitter parašė: „Pagaliau reikia ginti mūsų šalies gyventojus-vietoj beribės svetingumo pplitikos“.

Dėl šio įvykio Vokietijos vidaus reikalų ministras Horstas Zeehoferis nutraukė savo atostogas.


Tai ne pirmas atvejis, kai kanclerės Merkel į šalį atvežti „pabėgėliai“ terorizuoja vokiečius, stumdami juos po traukiniu. 2017 metų sausio mėnesį gauja „pabėgėlių“ Berlyno metro sumušė tris jaunus vokiečius, o vieną nustūmė nuo perono ant traukinio bėgių. Laimei, nukentėjusiam pavyko užsiropšti atgal ant perono. Minimas „pabėgėlių“ banditizmo išpuolis įvyko Berlyno Kottbusser Tor metro stotyje. Kiek anksčiau jie Berlyno metro padegė miegantį lenką, dar anksčiau nuspyrė nuo laiptų 27 metų vokietę ir sulaužė jai koją.

2017 metų kovo mėnesį Hamburge šeši keleiviai buvo užpulti ir sužeisti. Jie buvo nuvežti į ligoninę. Metro vagone „pabėgėliai“ įvykdė dujų ataką, nukentėjo 50 keleivių, tarp jų maža mergaitė. Nukentėję skundžiasi akių ir gerklės sudirginimu.

Šiais metais „pabėgėliai“ metro subadė peiliu berlynietį už tai, kad jis dėvėjo kryželį.


2019 metų liepos 23 dieną Šiaurės Reinas Vestfalija migrantas Bosnijos Jackson B. (28) nustūmė ant bėgių po traukiniu Anja N. (34) ir taip ją nužudė. Teroristas su auka nebuvo pažįstami.

2018 balandį 23-metis prieglobsčio prašytojas iš Indijos, pasikėsino nužudyti 5-metį berniuką Vupertalyje. Jis pagrobė vaiką ir kartu su juo šoko po atvažiuojančiu traukiniu. Laimei, nusikaltėlis ir auka atsidūrė tarp traukinio ratų ir išliko gyvi.

2019 metų balandžio pabaigoje Augsburge siras su peiliu traukinių stotyje užpuolė policininkus ir penkis sužeidė.

Šių metų kovą „pabėgėlis“ iš Irako planavo susprogdinti Bavarijoje traukinį.


Prezidente Nausėda, o kur mes maudysimės, kai į Lietuvą privešite laukinių afrikiečių? Vokietijos pamokos (video)


Italai neišleidžia į krantą 135 atvežtų afrikiečių, reikalauja, kad entuziastai nausėdos ir linkevičiai juo pasimtų pas save, nes jie prieš šavaitę Paryžiuje įsipareigojo tai daryti. O mums telieka laukti šių juodų Afrikos deimantų, kad mūsų gyvenimas taptų labiau multikultūriškas ir „įdomus“. Tuo jau gali kiekvieną dieną džiaugtis vokiečiai. Čia buvo karšta, o baseinuose siautėjo iš Afrikos atvežti laukiniai žmonės.



Praėjusį penktadienį (7.26) Diuseldorfo baseine 60 afrikiečių surengė tikrą pogromą. Jie grasino lankytojams ir baseino personalui. Baseino savininką žadėjo „prikalti prie sienos“. Apie jų elgesį iškalbingai byloja video. Tuo metu baseine buvo 1500 lankytojų. Laukinių atėjūnų sutramdyti baseino personalui nepavyko, buvo iškviesta 20 policininkų, o baseinas tą dieną uždarytas.




Šeštadienį, liepos 27, šiame baseine tebuvo 100 svečių. Žmonės bijo. Elena C. pasakė, kad stengiasi ateiti iki 16 valandos. Anksčiau ji galėdavo paplaukioti po darbo. Moteris su vaiku papasakojo, kad baseino tarnautojai jai rekomendavo nelikti po 14 valandos.

Liepos 24 dieną Miuncheno parke 29-metis afganas ėmė graibyti moteris, jas mušti, sumušė su buteliu moteris užstojusį vaikiną. Policijos patrulis nusikaltėlį sulaikė. Jam iškelta byla dėl „seksualinio priekabiavimo ir pavojingų kūno sužalojimų.“

Ar mums viso to reikia, ponas Nausėda? 


Veleris: Merkel turi dėl ko drebėti (video)



Rusų rašytojas Michailas Veleris savo video pasakoja apie Merkel „Štazi“ jaunystę, jos sunaikintą Vokietijos branduolinę energetiką, įleistus „pabėgėlius“, kurie sunaikins Vokietija. Minimas buvęs Bundesbanko vakdybos narys Thilo Serrazinas ir jo knyga „Vokietija susinaikinimas“. Michailas Veleris mano, kad naikindamas Vokietijos energetiką ir valstybę Merkel vykdo Rusijos agentės griaunamą rolę, tarnauja svetimos šalies interesams. Štai iš kur jos drebėjimas.

Mano publikacijos autoriaus paminėtomis temomis:



2019-07-28

Romoje policininką užmušę du narkomanai iš JAV stos prieš teismą


Vidus reikalų ministras Matteo Salvini FB praėjusį penktadienį parašė„Paieška Romoje, sustabdyti šunsnūkį, kuris šią naktį nužudė peiliu policininką. Aš įsitikinęs, kad jį pagaus, ir kad jis iki gyvenimo pabaigos mokės už savo smurtą: priverstiniu darbu kalėjime.“



Portalas „Il Messaggero“ pranešė, kad Romoje papjautas pareigūnas, ieškomi du išeiviai iš šiaurės Afrikos. Vienas policininkas 35 metų Mario Cerciello, vyresnysis brigadininkas, buvo užmuštas bandydamas sulaikyti du plėšikus, kurie apiplėšė moterį. Dar vienas policininkas buvo sužeistas. Incidentas įvyko pačiame miesto centre.


Auka, italė, buvo apiplėšta kišenvagių Cavour aikštėje. Tuojau po apiplėšimo moteris paskambino į savo pavogtą telefoną, kad susigrąžinti nors piniginę su dokumentais ir namų raktus. Jai atsakė du nusikaltėliai, kurie bandė reketuoti moterį.

Plėšikai pareikalavo šimto eurų už pavogtus daiktus. Ketvirtadienį vakare susitikimas buvo paskirtas Pietro Cossa gatvėje, į kurią auką atlydėjo du karabinieriai, kurie surengė pasalą. Kai tik prasidėjo apsikeitimas, įsikišo pareigūnai, kad užblokuoti afrikiečius. Vienas iš nusikaltėlių, išsitraukė peilį, kelis kartus vieną iš policininkų. Vicebrigadininkas nukrito ant žemės, kitas sužeistas bandė nesėkmingai sulaikyti banditus.

Nedelsiant į įvykio vietą atvyko kiti patruliai ir greitosios pagalbos mašina. Vicebrigadininkas buvo pristatytas į Šventosios Dvasios ligoninę ir tuojau po hospitalizacijos numirė. Jam buvo padarytos septynios žaizdos, vienas iš kurių greta širdies. Vicebrigadininkas buvo 35 metų amžiaus, prieš 43 dienas vedęs.

Žudikai buvo ne imigrantai iš Afrikos, o studentai narkomanai iš JAV

Policija iššifravo stebėjimo kamerų parodymus ir atsekė žmogžudžius, užmušusius policininką. Jau šeštadienį iš ryto nusikaltėliai buvo suimti viešbutyje.

Afrikiečiais, kuriuos matė žmogžudystės liudininkai, pasirodė esą du 19 metų JAV studentai narkomanai. Jie užmušė žmogų, kad galėtų nusipirkti gramą kokaino.

Nusikaltėliai - kaltinami „nužudymu sunkinančiomis aplinkybėmis ir reketu“. Vienas iš jų prisipažino nužudęs policininką, bet teisinosi, kad nežinojo jog tai policininkai.

Nusikaltėlių pavardės: Elder Finnegan Lee ir Gabriel Christian Natale Hjorth. Finnegan Lee.

Elder Finnegan Lee prisipažino, kad sudavė pareigūnui septynis mirtinus smūgius peiliu.


Nuorodos:



Klausimas antisemitizmo kurstytojui Šimašiui: ar ne laikas pakeisti Gaono gatvės pavadinimą, nugriauti paminklą?



ELIJAHU BEN SOLOMON ZALMAN (1720–1797), dar vadinamas Vilniaus Gaonu, buvo Talmudo tyrinėtojas, o pagal šių dienų vertinimą, kaip tai daro meras Šimašius ir jo bendraminčiai, vertindami istorines asmenybes, Talmudas – ekstremistinė literatūra. Talmude yra 613 įsakymų žydams, bet manau, kad pakaks ir 100 įsakymų iš Talmudo, arba „Šulchan aruch“ (padengtas stalas), norint įsitikinti šio 5 šimtmetyje parašyto kūrinio ekstremizmu, kaip ekstremizmas yra suprantamas šių dienų tolerantiškoje Europoje. Su šios garbingų rabinų sudarytos knygos turiniu galima susipažinti čia.


Nei proto, nei logikos aš nematau Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus veikloje, o vien Lietuvos ir jos didvyrių niekinimą, antisemitizmo kurstymą, visuomenės supriešinimą, todėl siūlau jam pervadinti Gaono gatvę, o per šabatą, 4 valandą iš ryto, atsiųsti „Grindos“ darbuotojus ir išvežti paminklą Gaonui į savivaldybės sandėlį.

Įdomu, kiek minučių ar valandų po tokio veiksmo Šimašius liktų Vilniaus meru? Naikindamas lietuvių tautos Didvyrių atminimą Vilniuje, kurstydamas antisemitizmą, jis vargu ar sulauks pelnytos bausmės už vandalizmą ir nesantaikos tarp tautų kurstymą. Metras, pagal kurį perrašinėjama istorija labai jau skirtingas, o Lietuva - toks kraštas, kur didžiausias prie valdžios lovio pripuolančių siekis – tapti šabesgojais. Šiems veikėjams ir skiriu Aleksandro Rozenbaumo dainą „Šabesgoj“. Kaip pasakoja dainos autorius ir atlikėjas Aleksandras Rozenbaumas, jo daina paremta tikru atsitikimu, kurį jam papasakojo sena tautietė.



Dainoje pasakojama, kad Baltarusijos miestelyje gyveno šabesgojus Ivanas, kuris šeštadieniais patarnaudavo religingiems žydams, nes per šabatą šiems draudžiama dirbti. Bendruomenė džiaugėsi šabesgojumi Ivanu, o Ivanas džiaugėsi geru uždarbiu. Kazusas įvyko Ivanui mirus, kai išaiškėjo apgavystė – Ivanas buvo apipjaustytas.

Ar ne taip nutiks su Vilniaus meru?



2019-07-27

Per mūsų tautos didvyrių Škirpos ir Noreikos atminimą pervažiavo „holokausto industrijos“ volas


Daug kam po Vilniaus mero Šimašiaus išpuolių, surengtų prieš lietuvių tautos Didvyrius, kilo klausimas: kam tai naudinga?

Aš atsakysiu be užuolankų: tai - „holokausto industrija“, žydų naudojama siekiant iš gojų išmušti kompensaciją už būtas ir nebūtas skriaudas žydams.

Kai tik tarptautinė žydija nutarė išmušinėti iš Rytų Europos valstybių kompensacijas už karo metais žydų prarastą turtą, kai tik jų lobi per JAV Kongresą prastūmė žydų turto restitucijos įstatymo projektą, kai tik JAV prezidentas įstatymą 447 pasirašė...

Prasidėjo tai sinchroniškai, lygiagrečiai stumiant visa tai, prasidėjo vanagaitėmis, ivaškevičiais, nacionalinėmis premijomis už didvyrių drabstymą mėšlu, išprotėjusiais, bet kūjais ginkluotais „advokatais“. Prasidėjo visa tai šimašiais mero poste, jo patarėjais iš Izraelio ir partiečiais iš Londono, prasidėjo zurofais, kacais, išimties tvarka išdalintais žydams dvidešimt penkiais tūkstančiais pasų.


Dvidešimt metų po nepriklausomybė paskelbimo daugmaž normaliai su žydais sugyventa, bet vos tik Lietuva kiek atkiuto, išsivadavusi iš žydų sugalvoto, Rusijoje įdiegto, o vėliau jų sugriauto sovietinio režimo, kai atsirado tie zurofai, kacai ir fantastinis žydų pasipelnymo išradimas - „holokausto industrija“.

Lenkai protestuoja prieš valstybės apiplėšimą

Genialu tai, žinoma. Gal nėra taip genialu, kaip žydų išrastas skolinimo procentas, skirtas gojams melžti, ar žydijos kontroliuojami centriniai bankai, bet išradimas puikus, labai pasiteisinęs.

Šių metų pradžioje holokausto 447 vėzdu buvo smogta lenkų tautai. Apie tai esu prirašęs kelis straipsnius, bet lenkai atsilaikė, nesudrebėjo, atisispardė. Tuomet prieš juos buvo mesta LGBT korta, išsityčiota iš jų šventųjų ir šventų vietų. Erzelynė vyksta iki šios dienos. Gal aš klystu, gal tarp turto prievartavimo iš lenkų ir vaivorykštinių nėra nieko bendro? Bet toks įdomus sutapimas. Per pirmą ataką neparklupdė mūsų kaimynų, tuomet metė 5-ją globalizmo koloną. Ėmė ardyti orios tautos vienybę iš vidaus, ją skaldyti. Lietuvoje nebuvo fašistinių koncentracijos stovyklų, kaip Lenkijoje, bet buvo sukilimas prieš sovietus, kuriems vadovavo žydai, kurie be to dalyvavo naikinant lietuvius, tremiant juos į Sibirą. Gal ne taip? Bet tai pripažįsta patys žydai...

Tai gal reikia pastatyti tą Šimašiaus raudų sieną, gal kitur, ne subjaurotoje Lukiškių aikštėje. Ateiti ten žydų bendruomenei, atsiprašyti už nedėkingumą, kuomet 700 metų gyveno Lietuvoje bajorais įteisinti, o „atsidėkodami“, atėjus iš rytų jų raudoniems sovietiniams broliams, ėmė lietuvius šaudyti ir vežti į mirtį į šiaurę, į Sibirą, už poliarinio rato.

Tuomet ir lietuviai ateitų, pasimelstų, kad aptemus nuo keršto protui, kai kurie šaudė žydus, o kuriems protas neaptemo, tie žydus gelbėjo.

Tik žydai negelbėjo lietuvių. Nei vienas, nei vieno. Gal todėl, kad Talmudas neleidžia gojų gelbėti?
Bet čia ne susitaikymas žydijai svarbu, „holokausto industrija“ yra pinigų atiminėjimas, koks čia gali būti susitaikymas, šis verslas ne apie susitaikymą ar atgailą.

Taip ir gyvensime dabar, kol paskutinių kelnių mums žydai nenumaus. Taip ir gyvensim, jei nesusivienysim ir nepasakysim turto reketininkams: Ne!

Tai ir gyvensim, jei pasiduosim antisemitizmo kurstytojams šimašiams.  


„Solidarumo mechanizmo“ realizacijos ilgai laukti nereikėjo



Vakar italų karo laivas „Gregoretti“ atvežė į Italijos Lampedūzos uostą 135 jūroje išgelbėtus afrikiečius. Penki paguldyti į ligoninę. Jie išgyveno po laivo, kuris vežė 300 nelegalų, katastrofos neutraliuose vandenyse. Italija oficialiai kreipėsi į Europos komisiją, kad ji koordinuotų perkėlimą šių imigrantų į kitas ES valstybes.

Praėjusį pirmadienį Lietuva ir dar 6 valstybės-savižudės pasirašė „solidarumo paktą“ ir dabar turės progą pasidalinti šiuos jūroje išgelbėtus juodaodžius ekonominius imigrantus.


Nei viena iš mūsų kaimynių šio beprotiškos „solidarumo mechanizmo“ sutarties nepasirašė. Priešingai, Vyšegrado šalys ir Estija paskelbė apie susitarimą drauge priešintis Globalios migracijos pakto diegimui. Šios šalys veiks kartu prieš JTO ir Briuselio migracijos pasiūlymus.

Liepos 22 dieną Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Sijarto pasakė, kad pro-migracinės jėgos nori padaryti JTO Globalios migracijos paktą (Lietuva irgi pritarė šiam savižudiškam susitarimui), „patį pavojingiausią dokumentą pasaulyje, privalomu“.

Praėjusių metų gruodžio mėnesį JTO Generalinėje Asamblėjoje 152 šalys balsavo už Globalų migracijos paktą, penkios-prieš, 13-susilaikė, 57- nebalsavo.

Vengrija, Lenkija, Čekija, JAV, Izraelis ir Estija atmetė šį dokumentą. Slovakija paskutiniame balsavime nedalyvavo.

Sijarto pažymėjo, kad visa, kam pritaria JTO, iš esmės tampa tarptautinės teisės ir teismų praktikos dalimi. Jis pabrėžė būtinybę kovoti su „pro-migraciniais pasiūlymais“.


Grasinimai iš Turkijos atidaryti Balkanų maršrutą

Šiuo metu Turkijoje yra 3 milijonai Sirijos pabėgėlių. Už ES finansinę paramą Turkija 2016 metais įsipareigojo šiuos migrantus laikyti savo teritorijoje ir priimti atgal iš ES ekonominius migrantus, atėjusius iš Turkijos. Praėjusią savaitę situacija pasikeitė.

Turkijos užsienio reikalų ministras Mevlüt Çavuşoğlu pareiškė, kad Turkija nesilaikys sandorio su ES ir Ankara nepasiruošusi priiminėti nelegalius imigrantus ir pabėgėlius, kurie į ES atvyko iš Turkijos.

Konfliktas tarp ES ir Turkijos kilo dėl naftos ir dujų turkiškojo Kipro šelfo zonoje, kur ši valstybė pradėjo naudingųjų išteklių paiešką. Be to Turkija kaltina Briuselį, kad negavo visos 6 milijardų eurų sumos pagal sutartį.

Mevlüt Çavuşoğlu pasakė: „kai mes atidarysime šliuzus, jūsų vyriausybės neišgyvens net 6 mėnesių.“

Ką tada mums pasakys Nausėda ir Linkevičius, kai reikės pagal jų pasirašytą „solidarumo mechanizmą“ dalintis ne tik afrikiečiais, bet ir 3 milijonais sirų?

Aš manau, sirais, ne tik Afrikos juodaodžiais, Nausėdai teks dalintis, nes toks „Didžiojo Izraelio“ planas, kad visus sirus išvaryti į Europą. Gal jį pagirs buvę darbdaviai Valenbergai už tokį uolumą?

Lietuva yra nesvarbi šiems ponams, jei tylima, kai naikinamos Lietuvos didvyrių paminklinės lentas, gatvių pavadinimai.

Ar gali kas bebūti baisiau ir kvailiau už uolius šabesgojus?

Nuorodos:



2019-07-26

Alice Weidel sukritikavo ECB pinigų-kredito politiką




Partijos Alternatyva Vokietijai (AfD) frakcijos Bundestage bendrapirmininkė Alice Weidel nuomone, netikusi Europos centrinio banko (ECB) pinigų-kredito politika paverčia viduriniąją klasę ir pensininkus vargšais.

Liepos 25 dieną ECB pranešė, kad bazinė procentinė norma liko nepakitusi ir yra 0 procentų, o procentinė norma depozitams išlieka minus 0,4 procentai.

Alice Weidel ta proga pasakė: „ECB dar kartą davė suprasti, kad jis negalvoja apie tai, kad ištaisyti savo žalingą pinigų-kredito politiką. Nulinės ir neigiamos procentinės normos daro viduriniąją klasę, indėlininkus ir smulkius investuotojus vargšais stipriose ekonomikose: jie eksproprijuoja ir devalvuoja santaupas ir pensijų fondus, stimuliuoja nekilnojamo turto kainas ir, atitinkamai, nuomą iki svaiginančių aukštumų, dirbtinai išsaugo neproduktyvias įmones ir bankus zombius, priartina pavojų stambios krizės vis arčiau ir arčiau“.


Politikės-ekonomistės nuomone, ECB piktnaudžiauja pinigų-kredito politika, o prisidengdamas tariamu ekonomikos stimuliavimu, remia prasiskolinusias ES šalių ekonomikas ir leidžia joms finansuoti skolas. Tai neleidžia įgyvendinti būtinas reformas ir augina skolas.

Daugelio ES pietinių valstybių skolos nuolatos auga, o Graikija yra faktiškas bankrotas. Weidel pažymi pastarąjį dešimtmetį augančią Prancūzijos suverenią skolą.

„Galima laukti, kad paskutiniais mėnesiais Mario Draghi ir jį pakeisianti Kristin Lagard dar labiau griežtins pigių pinigų politiką. Tam, kad skolų karuselė galėtų dar kurį-tai laiką suktis, į skurdinimą plačių visuomenės sluoksnių neatsižvelgiama. Apgauti indėlininkai, pensininkai ir smulkūs investuotojai galės padėkoti federalinei vyriausybei, kuri nebaudžiama priiminėjo neteisingus sprendimus ir be to aktyviai rėmė nesėkmingą ginčą dėl aukščiausių Europos biurų užėmimo“, - konstatavo Weidel.

O kaip bus su privačiais pensijų fondais Lietuvoje? Skvernelio vyriausybė padarė nusikaltimą, nes žinodama, apriori, kad, esant tokiai ECB pinigų-kredito politikai, privatūs pensijų fondai negali dirbti pelningai. Ji apgaudinėjo šių fondų dalyvius melagingais pažadais, fondus-bankrotus ir toliau ramia Sodros pinigais, ko nedaro nei viena pasaulio valstybė.






Pabėgėliais užtvindytoje Švedijoje vyksta tikras karas. Lietuva irgi žengia suicido keliu



Ilgametis Švedų SEB banko darbuotojas Gitanas Nausėda, savo šeimininkų, nekarūnuotų Švedijos karalių Valenbergų padarytas Lietuvos prezidentu, nuo pirmųjų dienų po inauguracijos į Lietuvoje ėmė diegti Švedijos suicido modelį. Nausėdos svarbiausias žingsnis buvo nusiųsti sovietinį komjaunuolį, o dabar aršų neoliberalą ir globalistą Liną Linkevičių į Paryžių, kur jis liepos 22 dieną pasirašė įsipareigojimą į Lietuvą vežti nelegalius imigrantus iš Afrikos.

Valenbergų šeima – pati įtakingiausia iš Švedijos oligarchinių šeimų. Ji valdo bankus ir kompanijas Ericsson, Electrolux, ABB, SAS Group, SKF, AIK, Atlas Copco, ir t.t. Praėjusio šimtmečio septintame dešimtmetyje Valenbergų šeimos įmonėse dirbo 40 procentų visų Švedijos dirbančiųjų, o šių įmonių kapitalizacija sudarė apie 40 procentų Stokholmo fondų biržos kapitalizacijos.

Kas, jei ne Valenbergai ir kitos oligarchų šeimos, organizavo Švedijos užtvindymą afrikiečiais ir azijatais? Kam, jei ne jiems, naudinga savo pavaldinius laikyti nuolatinėje baimėje dėl gyvybės, nekreipti dėmesio į blogėjančią ekonominę situaciją, augantį išnaudojimą, socialinės valstybės naikinimą?

Valenbergams nereikėjo siųsti kariuomenės, kad okupuoti Lietuvą, kaip tai darė Švedijos monarchai 17 amžiuje. Lietuvos valstybę jie užgrobė, užgrobdami bankų sektorių, o dabar į prezidento postą pasodinę savo vasalą Nausėdą.

Lietuvos okupacija užsiėmė iš švediškos kilmės IKEA, barbariškai naikinanti Lietuvos miškus, o Lenkijoje diegianti homoseksualizmą.



Šiandieninė Švedija tapo valdančiojo „elito“ organizuotos imigracijos auka, o švedų tauta metodiškai naikinama. Švedijoje yra 61 „No-go“ zonos, į kurias bijo užeiti policija, čia daugiausiai moterų išprievartavimų pasaulyje, čia žmonės persekiojami ir varomi iš darbo, jeigu jie prabyla apie imigrantų nusikaltimus, čia vyksta švedų tautos pakeitimas afrikiečiai ir Azijos gyventojais, kas JTO yra kvalifikuojama kaip genocidas. Apie 44% pradinių klasių mokinių Švedijos miestų mokyklose yra iš imigrantų šeimų, kuriems švedų kalba nėra gimtoji. Po 50 metų švedai Švedijoje taps mažuma. Danijos atstovas Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijoje (ESBO) Michael Aastrup Jensen, stebėjo šį mėnesį vykusius parlamento rinkimus Švedijoje ir Danijos laikraščiui „Berlinske“ pasakė, kad dalyvavo „daugybėje rinkimų ir nematė nieko bent kiek panašaus į nedemokratinę Švedijos balsavimo sistemą“. Stebėtojų vertinimu, 44Švedijos rinkimų apylinkių (viso 250) rezultatai buvo falsifikuojami, o rinkimų komisijos, tai matydamos, nesiėmė jokių veiksmų. Nėra abejojama, kad Švedijos parlamentas, kuris rinksis rugsėjo 25 dieną, šiuos sufalsifikuotus rinkimų rezultatus patvirtins. Dar prieš parlamento rinkimus Švedijoje, vyko visų 26 Šengeno zonos valstybių patikrinimas, kaip jose vyksta sienų apsauga. Paaiškėjo, kad blogiausiai savo sienas saugo Švedija. Šie duomenys buvo nuslėpti nuo Švedijos visuomenės, kuri yra nepatenkinta vyriausybės vykdoma imigracijos politika, bijant, kad šie patikrinimo rezultatai neįtakotų rinkimų rezultatų.


Nuo 2002 metų Švedijoje gyventojų skaičius išaugo 1,4 milijonais. Tai įvyko ne dėka gimstamumo etninių švedų, kuris po „sekso revoliucijos“ ir šioje šalyje įdiegto homoseksualizmo ir genderizmo, tik mažėja, o dėka vežamų vislių afrikiečių ir arabų.

Nesenai Judith Bergman portale "Gatestone" paskelbė straipsnį „Švedijoje vyksta karas“ (Sweden is at War).

Autorė nurodo, kad nuo 2012 metų incidentų su šaunamųjų ginklų panaudojimu, kurie klasifikuojami kaip žmogžudystė arba pasikėsinimas nužudyti, Švedijoje išaugo 100 procentų. 2018 metais 45 žmonės buvo nužudyti, 135 sužeisti. Dauguma žmogžudysčių vyko Malme miesto regione. Plačiausiai naudojamas ginklas – Kalašnikovo automatas. Beveik visi incidentai vyko „No-go“ zonose, kurių Švedijoje – 61. Liepos 3 dieną paskelbtais duomenimis tokių zonų 60, tačiau, autorės nuomone, tai „nereiškia, kad situacija žymiai pagerėjo“. Šiose zonose šiandien daugybė „Islamo valstybės“, „Al-Kaida“ ir Aš-Šabap“ pasekėjų, daugybė islamo ortodoksų salafitų mečečių.

2019 metais šaudymai Švedijoje tęsėsi. Birželio 25 dieną 25 metų vyras Malmės mieste, turinčiame 300000 gyventojų, prie socialinio aptarnavimo ofiso. Tą pačią dieną Malmės centrinėje stotyje policininkai šovė į žmogų, pranešusį, kad krepšyje jis turi bombą. Tos dienos vakare du vyrai buvo apšaudyti. Vėliau naktį įvyko du sprogimai.

Malmės savivaldybės tarnautojams buvo išleista instrukcija, kaip jiems elgtis, kad išlikti saugiems. Autorė rašo: „Vienas iš miesto tarnautojų, gavęs šiuos nurodymus, apkaltino savivaldybę veidmainiškumu: „Masinės informacijos priemonėse savivaldybė pasakoja apie tai, kaip viskas gerai, nors yra visai kitaip. O po to jie siunčia paštu štai šituos nurodymus savo darbuotojams“.

Autorės žodžiais, kiti Švedijos miestai primena Beirutą. Linköping mieste birželio pradžioje gyvenamajame name įvyko sprogimas, 20 žmonių buvo sužeista. Manoma, ka tai buvo gaujų karų rezultatas. Po kelių savaičių Skäggetorp miesto „No-go“ zonoje buvo apšaudyti du žmonės. Birželio 30 dieną Stokholmo priemiesčiuose įvyko dar trys susišaudymai. Buvo nušauti du žmonės. Šiais metais tik Stokholme buvo nušauta 11 žmonių. Viso Švedijoje nušauta 20 žmonių.

Opozicinės partijos „Moderaterna“ lyderis Ulf Kristersson pavadino situacija „ekstremalia šaliai, kuri nėra karo stovyje“.



Migrantai į Švediją atnešė dar viena nelaimę – automobilių deginimą. Tuo Švedijoje pasižymi imigrantų miestas Malme, Lundas.

Švedų publicistas Björn Ranelid laikraštyje „Expressen“ parašė: „Švedija yra karo stovyje, ir atsakomybė užtai tenka politikams. Penkias naktis iš eilės universitetiniame Lundo miestelyje liepsnoja automobiliai. Per pastaruosius penkiolika metų šie beprotystės aktai vyko šimtus kartų įvairiose Švedijos vietose. O juk nuo 1955 iki 1985 metų nebuvo nei vienos sudegintos mašinos, nei Malmėje, nei Gioteborge, nei Stokholme, nei tame pačiame Lunde...“

Sausio mėnesį „nelydimas nepilnametis“ iš Afganistano Sadik Nadir pamėgino nužudyti kelis žmones su vogtu automobiliu. Nors Sadik prisipažino, kad ketino žudyti, Švedijos teismas neatrado priežasčių jį nuteisti už terorizmą ar ketinimą nužudyti. Teismas nutarė, kad jis važiavo „pernelyg lėtai“.

Nacionalinės šventės proga premjeras Stefen Leven pripažino, kad „vis dar yra rimtų socialinių problemų.“ „Mes pastatėme stiprią valstybę, kurioje mes rūpinamės vienas kitu. Kurioje visuomenė prisiima atsakomybę, ir nei vienas žmogus nesijaučia vienišas“.

Judith Bergman su sarkazmu pažymi: „Bet daugelis švedų, panašu, visgi jaučiasi siaubingai vieniši šalyje, kuri vis labiau primena karo veiksmų zoną“.

Ar mes norime „No-go“ zonų Lietuvos miestuose, kad ketiname masiškai įsileisti žmones iš akmens amžiaus į savo šalį?

Nuorodos:






Romoje afrikietis papjovė policininką, jo kolega – sužeistas



Vidus reikalų ministras Matteo Salvini FB parašė: „Paieška Romoje, sustabdyti šunsnūkį, kuris šią naktį nužudė peiliu policininką. Aš įsitikinęs, kad jį pagaus, ir kad jis iki gyvenimo pabaigos mokės už savo smurtą: priverstiniu darbu kalėjime.“


Portalas „Il Messaggero“ pranešė, kad Romoje papjautas pareigūnas, ieškomi du išeiviai iš šiaurės Afrikos. Vienas policininkas 35 metų Mario Cerciello, vyresnysis brigadininkas, buvo užmuštas bandydamas sulaikyti du plėšikus, kurie apiplėšė moterį. Dar vienas policininkas buvo sužeistas. Incidentas įvyko pačiame miesto centre.

Auka, italė, buvo apiplėšta kišenvagių Cavour aikštėje. Tuojau po apiplėšimo moteris paskambino į savo pavogtą telefoną, kad susigrąžinti nors piniginę su dokumentais ir namų raktus. Jai atsakė du nusikaltėliai, kurie bandė reketuoti moterį.

Plėšikai pareikalavo šimto eurų už pavogtus daiktus. Ketvirtadienį vakare susitikimas buvo paskirtas Pietro Cossa gatvėje, į kurią auką atlydėjo du karabinieriai, kurie surengė pasalą. Kai tik prasidėjo apsikeitimas, įsikišo pareigūnai, kad užblokuoti afrikiečius. Vienas iš nusikaltėlių, išsitraukė peilį, kelis kartus vieną iš policininkų. Vicebrigadininkas nukrito ant žemės, kitas sužeistas bandė nesėkmingai sulaikyti banditus.

Nedelsiant į įvykio vietą atvyko kiti patruliai ir greitosios pagalbos mašina. Vicebrigadininkas buvo pristatytas į Šventosios Dvasios ligoninę ir tuojau po hospitalizacijos numirė. Jam buvo padarytos septynios žaizdos, vienas iš kurių greta širdies.


Vicebrigadininkas buvo 35 metų amžiaus, prieš 43 dienas vedęs (žiūr. nuotrauką)

Nuorodos:








2019-07-25

LGBT žaloja Italijos vaikus su triptorelinu (video)


Italijos partija „Lyga“ pasisakė prieš LGBT genderistų taikomą vaikų žalojimą vaistiniu preparatu triptorelinu. Italų dienraštyje „Il Giornale“ rašoma, kad partijos „Lyga“ aktyvistai iš Friuli-Venecija-Džulija regioninio medicinos centro pasipriešino prieš naudojimą vaisto triptorelino, kurį genderistai naudoja laikinai blokuoti lytinį brendimą „genderinės disforijos“ atvejais. Siekdami paversti vaikus belyčiais zombiais, LGBT genderistai žaloja Italijoje vaikus preparatu triptorelinu.

Vaikus imta psichiškai žaloti nuo keturių metų amžiaus, kuomet dar nėra pilnai susiformavusi centrinė nervų sistema. Jie yra apdirbinėjami genderinės ideologijos „specialistų“, tam, kad jie nesiorientuotų, kokios jie yra lyties, o tuomet psichiškai paveiktus vaikus šie genderfašistai ima nuodyti cheminiais preparatais, verčia psichikos ligoniais. Taip dirbtinai plečiamos lytiškai nesidauginančių LGBT-istų gretos.

Triptorelinas yra vaistas, kuris sukelia hipofizės stimuliavimą ir taip mažina liuteinizuojančio hormono ir folikulus stimuliuojančio hormono sekreciją.



Apie triptoreliną, jo Lietuvoje naudojamą generiką diphereliną sakoma, kad jis skirtas gydyti: vyrams – vietiškai išplitusį ar metastazinį (persikėlusį į kitą organizmo vietą) prostatos vėžį; aukštos rizikos lokalizuotą ir vietiškai išplitusį prostatos vėžį, vartojant kartu su spinduliniu gydymu;
- moterims – endometriozę;
- vaikams – per anksti prasidėjusį lytinį brendimą (ankstyvą lytinį brendimą).

Italų aktyvistai, viena iš Matteo Salvini vadovaujamos partijos „Lyga“ grupių, pasisako prieš naudojimą šio „genderinio“ preparato, kuris laikinai blokuoja lytinį vystymąsi „genderinės disforijos“ atvejų. Triptorelinas yra Italijoje įtrauktas į sąrašą vaistinių preparatų, kuriuos pilnai apmoka Cetrinė sveikatos tarnyba. (Lietuvoje tai pilnai ar dalinai kompensuojamas vėžiu sergantiems, kainuojantis apie 400 eurų už pakuotę.)

Šio vaisto neigiamas poveikis, blokuojant lytinį vaikų vystymąsi, rašoma straipsnyje, „neturi pakankamų klinikinių tyrimų, ypač kas liečia negatyvias pasekmes ilgesniu periodu“. Nėra įvertinta, ar „lytinio brendimo metu šis preparatas negali sukelti patologijų.“

„Il Gornale“ sakoma, kad tai nėra aktyvistų „ideologinė pozicija“, o „sveiko proto pasiūlymas vardan visos Italijos vaikų sveikatos“.

Pažymima, kad farmakologinė lytinio brendimo blokada gali sukelti „fizinio ir kognityvinio vystymosi sutrikimus pas nepilnamečius“, dėl vystymosi sutrikimo "morfologinių ir funkcinių tų smegenų dalių, kurios atsakingos už formavimąsi lytinio identiteto kartu su supančios aplinkos ir švietimo faktoriais“.

Politikų ir medikų susirūpinimą kelia tai, kad nėra mokslinių įrodymų, ar sugrįžtama į pilną vaisingumą atveju vaikų, kurie pradėjo „gydymą“, bet vėliau nusprendė atsisakyti keisti biologinę lytį.

„Kūnas- tai realybė. Protas turi priimti realybę ir ją mylėti“, parašė pro-life aktyvistė iš Salvini partijos Silvana De Mari.

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) šių metų gegužę pripažino transgenderius sveikais. Šis procesas prasidėjo senai, pirmiausiai sodomijos nuodėmė buvo paversta psichine liga, o 1992 metais liga buvo paversta norma. Apie šį virsmą nuodugniai papasakojo dr. Olga Četverikova. PSO nutarimas, suprantama, nieko bendro neturi su žmogaus genetika, fiziologija, anatomija, smegenų funkcija. Tai politika, kurios tikslas sumažinti žmonių skaičių mūsų planetoje, išvalyti erdvę išrinktųjų mažumai.

PSO oficialiai patvirtino JTO 72-je asamblėjoje priimtą sprendimą dėl pašalinimo genderinės identifikacijos sutrikimo (genderinės disforijos) iš psichikos ligų sąrašo.



Sodomitus ilgą laiką liūdino tai, kad daugelio šalių vyriausybės reikalavo iš ligonių, tvirtinusių, kad jie yra kitos lyties, pažymos dėl psichikos ligos, vadinamos „lytinio identiškumo sutrikimu". Advokatų grupė GATE, ginanti transseksualų „teises“, atvirame laiške PSO pareikalavo išmesti šią iškrypėlių kategoriją iš psichinių ligonių sąrašo, vadindama tai „teisėtu žingsniu į depatologizaciją“ ir „universaliu požiūriu į žmogaus sveikatą““. Visi globalistų siekiai buvo patenkinti.

PSO nuomone, nuo šiol vyrai, kurie skaito save moterimis, ir moterys, kurios save skaito vyrais (o taip pat belyčiais gyvūnais, marsiečiais, arba priklausančiais vienai iš 300 egzistuojančių jų vaizduotėje „socialinių lyčių“), dabar paskelbti psichiškai sveikais.

Prof. V.Radžvilas pažymi, kad „prievartinis genderizmo ideologijos diegimas šiandien yra tapęs ES diktuojama oficialia Lietuvos valstybės politika. Jai pritaria visos sisteminės šalies politinės partijos. TS-LKD neabejotinai yra viena tvirčiausių šios politikos atramų ir uoliausių jos vykdytojų. Labai simboliška ir iškalbinga, kad partijos, kurios pavadinime yra žodis „krikščionys demokratai“, pirmininko žmonai priklausančios mokyklos yra tapusios genderinės ideologijos brukimo vaikams pirmeivėmis. Tai gerai žino krikščionimis demokratais save laikantys partijos nariai.“

Profesoriaus nuomone, „būtina iš esmės keisti valstybės nuostatas ir politiką šiuo gyvybiškai svarbiu klausimu. Tai įstengtų padaryti tik tvirtai pasiryžusi ją keisti politinė jėga.“

Laikas gelbėti lietuvių tautą nuo mus užplūdusios sodomo choleros.Trauktis nebėra kur! „Toliau apgaudinėti save tuščiomis viltimis, kad genderizmo ideologijos plėtra sustos savaime, ir delsti yra neįmanoma. Tad belieka laukti, ar bus, o jei taip – kiek rasis pajėgsiančių išgirsti šio pavojaus varpo skambėjimą.“ - sako prof.V.Radžvilas.

Judėjimas prieš LGBT ir genderizmo beprotybę pasaulyje plečiasi. Izraelyje nesenai įkurta politinė partija „Naom“, kuri diegs „Toros vertybes“ ir „kovos su seksualinių mažumų judėjimais.“

Aš manau, kad Genderizmo ideologiją galima palyginti nebent su fašizmu, tuo, kaip ją sugalvoję lytiniai iškrypėliai-satanistai neapkenčia sveikos ir protiškai normalios žmonijos.