2018-08-31

Merkel Vokietiją ir visą Europą pavertė beprotnamiu: keliais laksto nuogi afrikiečiai


Ketvirtadienį 43 metų nuogas juodaodis, Merkel svečias iš Afrikos, kėdėmis užtvėrė kelią ir sutrikdė automobilių eismą. Tai įvyko bei Holzkirchene (Bayernland in Thalham) Schlierseer gatvėje. Nesenai nuogų afrikiečių defilė stebėjo Liuksemburgo ir Italijos gyventojai.

Vokiečiai nutarė, kad juodaodis prieglobsčio prašytojas yra psichiškai nesveikas ir jį paguldė į beprotnamį. Vakariečiai pamiršta, kad juodaodžių afrikiečių intelekto koeficientas IQ yra lygus 60%, arba  9-12 europiečio vaiko IQ, todėl jų „psichinis neįgalumas“ nebūtinai beprotystės požymis. Tiesiog protinis atsilikimas yra determinuotas genetikos.



DNR atradėjas ir Nobelio premijos laureatas Džeimsas D. Vatsonas (James D. Watson), ilgus metus vadovavęs žmogaus genomo tyrimams JAV, yra pasakė, kad jis „giliai prislėgtas dėl Afrikos perspektyvų“, nes „visa mūsų socialinė politika remiasi tuo, kad jų intelektas nesiskiria nuo mūsiškio, tuo tarpu visi tyrimai rodo, kad iš tikrųjų tai yra ne taip“, „tie, kam teko turėti reikalų su juodaodžiais darbuotojais, įsitikina, kad tai neteisybė“. „Mes neturime tvirto pagrindo laukti, kad paaiškėtų, kad intelektualiniai žmonių gabumai, geografiškai atskirtų evoliucijos procese, vystytųsi visiškai vienodai. Mūsų noro suteikti visiems lygius proto gebėjimus, kaip kažkokį tai žmonijos paveldą, nepakanka tam, kad taip ir būtų“. „Skirtingų rasių atstovai turi skirtingas intelekto galimybes, kad tai apsprendžia genetiniai skirtumai ir, kad juodosios ir baltosios rasės žmonės skiriasi savo vystymosi keliais“.

Vokiečių portalas Pi-news prognozuoja šio afrikiečio likimą: ligoninė-laisvė-ligoninė ir t.t. Visa tai brangiai kainuojanti istorija už vokiečių mokėtojų pinigus.


Gegužės mėnesį nuogas bušmenas Liuksemburge mušė turistus, o po dviejų mėnesių nuogas negras lakstė Italijos Conetta miestelio gatvėmis.


Nuorodos:






Prancūziškas „Maccheronas“ Arvydo Juozaičio taikinyje


Prieš kelias dienas Arvydas Juozaitis pasielgė teisingai, jis pakeitė savo ilgai grojusią plokštelę dėl dvigubos pilietybės, aktualią, bet prieš būsimus prezidento rinkimus, jei jis juose ruošiasi dalyvauti, jam nepridedančią populiarumo.

A.Juozaičio straipsnis „Emanuelio Makrono „napoleonizmas“, arba sparčiai artėja pompastiškos propagandinės eros pabaiga – kas toliau?“, manau, svarbus tuo, kad nors jame Rotšildų kompleksuota marionetė „Maccheronas“ (taip E.Makroną, nepopuliariausią tarp Prancūzijos rinkėjų prezidentą, nuolat puolantį Salvinį ir Orbaną, vadina italai), susikompromitavęs sodomitas su „pilna spinta skeletų“, vaizduojamas, kaip politikos subjektas, su kuo niekaip negaliu sutikti, tačiau kai kurie akcentai straipsnyje sudėti teisingai. Pagrindinis – Lietuvai būtina artėti Višegrado valstybių link.



Ne politikai „Maccheronai“ geopolitiką lemia, ne filosofai Duginai, o Centriniai bankai. „Maccherono“ šeimininkai Rotšiladai Europoje įsteigė visus centrinius bankus, ECB, JAV FRS. Rusijos Centriniam bankui jie irgi diriguoja, jiems jo vadovė Elvyra Nabiulina veža ataskaitas, ne Putinui, ne Rusijos Dūmai. Kaip šeimininkai nuspręs, tokia ašis tarp valstybių ir bus, su Rusija, ar be jos, ne „Maccheronams“ ar JAV „šiaudinei galvai“ tai spręsti.

Aš pritariu egzistuojančiai nuomonei, kad ši CB valdanti publika religinga, kad jų tikslas – atstatyti Jeruzalės šventyklą, parengti prielaidas Mošiacho atėjimui.

„Propagandinės eros pabaiga“, manau, neartėja, o propagandinės miglos bus dar daugiau, daugiau feikinių žinių, feikinių teorijų, feikinių geopolitikos guru pranašysčių, o kad plokštelę Juozaitis pakeitė, gerai padarė.

P.S.


AfD frakcijos Bundestage pirmininkas Aleksandras Gauland apie E.Makrono vyriausybės vykdomą politiką vakar pasakė: „Spaudimas į laisvai ir demokratiškai išrinktas vyriausybes dėl to, kad jos nenori eiti fataliniu ES grandų kursu, niekada negali būti veikiančios bendrijos pagrindu.

Varšuvoje, Prahoje ir Budapešte, o taip pat Romoje ir Vienoje kažkuriuo momentu paklaus, ar jie nori priklausyti tokių „vertybių bendrijai“.

Nuorodos:



Rusijoje vyksta pirmasis teismo procesas dėl 6 milijonų holokausto aukų neigimo. Eduardo Hodos patarimai gynybai



Rugpjūčio 24 dieną iš darbo atleistas Permės (Rusija) universiteto docentas Romanas Juškovas  kreipėsi į garsų Ukrainos žmogaus teisių gynėją Eduardą Hodos, prašydamos jo paramos prasidėjusiame prieš jį teismo procese, kurio iniciatorius yra žydų ortodoksų sekta Chabad Liubavič.

Išvarytas iš darbo Permės docentas kaltinamas tuo, kad Antrojo pasaulinio karo metu buvo nužudyti 6 milijonai žydų. Ne patį holokausto faktą, o aukų skaičių. Dar jam inkriminuojamas fašizmo nusikaltimų neigimas.



Vakar, rugpjūčio 31 dieną, Eduarda Hodos Youtube paskelbė savo atsakymą į šį visuomenės veikėjo Romano Juškovo viešą video laišką jam. Atsakymo pavadinimas - „Faršą neįmanoma atsukti atgal...“

Eduardas Hodos sako: „Romanai! Teisme rekomenduoju pasiūlyti prisiekusiems susipažinti su medžiaga, pateikiama šiame video. Be to susipažinti verta namų aplinkoje, kad teisėjui paaiškėtų, kad jis bejėgis uždrausti peržiūrą! Aš tikiuosi, kad kai kurie iš jų supras, kas yra žydiško nacizmo reabilitavimas. Štai čia interneto pranašumas, kada jį galima žiūrėti be teisėjo leidimo“.

Eduardas Hodos rekomenduoja Romanui Juškovui imti pavyzdį iš žydų ir meistriškai manipuliuoti skaičiais analogiškai su jų vykdomu manipuliavimu Sovietų kariuomenės aukų skaičiais Didžiajame Tėvynės kare.

Turint tokį precedentą, Eduardo Hodos nuomone, reikia ruošti priešinį ieškinį visiems Sokolovams, Gozmanams, Svanidze ir kitiems Chabado pasakoriams, didinantiems Rusijos karo aukų skaičių.

Habado žurnalistas Sokolovas apie tai, kaip rusai „užvertė lavonais“ vokiečius. Vyriausias Rusijos rabinas Berl Lazaras, tapo panašus į Hitlerį ir ėmė kalbėti viešai apie „kraujo grynumą“.

Vladimiras Putinas apie „vieną tautą“, ir kaip Chabadas pjudo rusus ir ukrainiečius. Ką moko žydų mokyklose. Socialinio tinklo Facebook savininkas žydas Cukerbergas nedraudžia pranešimus, kuriuose neigiamas Holokaustas. Chabado literatūrą, kaip argumentas Permės teisme. Pateikiami faktai, kaip Ukrainos milijardierius Rabinovičius uždirba milijonus iš Holokausto aukų atminimo. Fašizmo pamoka žydų mokykloje.

Nuorodos:





2018-08-30

Ekspertas Enzo Siviero: „Morandi tiltas sugriuvo dėl teroro akto“


Italų dienratis Il Giornale cituoja 73 metų inžinierių ir avarijų ekspertą Enzo Siviero: „Aš – laisvas žmogus. Aš kartoju, kad yra tikimybė, didesnė negu penkiasdešimt procentų, kad tai buvo teroro aktas. Ir aš manau, kad po 4-5 dienų aš galėsiu patvirtinti šią prielaidą. Prokuratūra galės pasiremti mano išvadomis“.

Enzo Siviero italai vadina „žmogumi-tiltu“ už jo „neįtikėtiną specializaciją šioje srityje.“ Siviero pastarosiomis dienomis yra ginčų epicentre po to, kai savo interviu televizijos Reteventa žiniose pasakė, kad „Morandi tiltas nugriuvo dėl teroro akto.“


Rugpjūčio 15 dieną italų portalas Il Populista rašė, kad „musulmonai besidžiaugdami kraustėsi iš proto, kad Italijoje sugriuvo tiltas ir žuvo žmonės.“ Il Populista rekomendavo įeiti į Al Džazira kanalo puslapį ir pasižiūrėti musulmonų atsiliepimus į pranešimą apie nelaimę Genujoje. Ten tvyro džiaugsmas dėl šios nelaimės. Pagrindiniai komentarai tokie: „Tai Alacho ženklas dėl Italijos vyriausybės nutarimo neleisti statyti mečetes“. Portalo išvada buvo tokia: šie žmonės niekada nepajėgs integruotis Europoje. Jiems nėra ką čia veikti.



Rašytojas ir publicistas Eduardas Limonovas pagarsino versiją, kad šį tiltą susprogdino islamo teroristai, keršydami už tai, kad naujoji Italijos valdžią uždarė islamo ekspansijos į Europą maršrutą per Viduržemio jūrą.


Autoriaus žodžiais, tilto susidėvėjimo versiją (jis buvo statytas 1963-1967 metais) paneigia tas faktas, kad 2016 metais tiltas buvo rekonstruotas pagal tų metų standartus. Tokie tiltai, paprastai, tarnauja 100 metų.

Žaibo versija. Tiltas, pagal šią versiją, griuvo, nes žaibas trenkė į vieną jo atramą. Specialistų teigimu, žaibas negali sugriauti tokio gelžbetoninio tilto. Tai patvirtino Italijos transporto ministras.

„Mano nuomone, tiltą susprogdino“, - teigia Limonovas. „Susprogdinus tilto atramą būtų žybsnis, kurį liudininkas aprašė kaip žaibą“.

Toliau Limonovas rašo: „Kas jį susprogdino? Kad tai suprasti, priminsiu pastaruosius įvykius. Tik ką Italijoje į valdžią atėjo euroskeptikai ir populistai kartu su nacionalistais. Dvi stambiausios politinės organizacijos: „Lyga“ (Buvusi Lombardijos lyga) vadovaujama Matteo Salvini ir „Penkių žvaigždžių“, vadovaujama Luidži Majo.“


„Salvini tapo Italijos vidaus reikalų ministru ir tuojau pat įrodė, kad dešinioji koalicija nejuokavo, kai žadėjo išlaisvinti šalį nuo migrantų. Dauguma italų palaiko vyriausybę. Bet štai islamo teroristų tai nedžiugina, jų reakcija priešinga. Aš skaitau, kad Morandi tiltą susprogdino. Jie. Iš keršto. Baisaus keršto."

Nuorodos:




2018-08-29

Islamistai Frankfurte prie Oderio surengė pogromą „Varlės" klubo svečiams. AfD pareiškimas dėl pabėgėlių smurto Vokietijoje ir neadekvačios valdžios reakcijos




Rugpjūčio 25 dieną, iš šeštadienio į sekmadienį, Frankfurto prie Oderio klube „Varlė“ prie maždaug 20 vietos gyventojų kompanijos ėmė priekabiauti keli arabai. Jie daužė vokiečiams buteliais per galvas, juos visaip įžeidinėjo ir provokavo. Incidentą pavyko apraminti, bet po pusvalandžio klubo svečius užpuolė 20 žmonių musulmonų gauja, ginkluota peiliais, akmenimis ir geležiniais strypais. Jie šaukdami „Alach Akbar, mes jus visus išpjausim“ puolė klubo lankytojus.



Daliai svečių pasisekė pabėgti slapstantis tarp automobilių, o kiti užsibarikadavo klube ir iškvietė policiją, kuri į įvykio vietą atvyko praėjus pusei valandos, po to, kai musulmonai pabėgo iš įvykio vietos. Laimei, mirčių išvengta.



Vokietijos didžioji spauda, kaip šioje šalyje priimta, nutylėjo šį Merkel svečių išpuolį prieš vokiečius. Juo labiau, kad jis sutapo su žiauria žmogžudyste Chemnitz mieste, po kurios kilo vokiečių nepasitenkinimo ir kritikos kraugeriškam Merkel režimui banga. Aistros netyla ir AfD šeštadienį čia rengia taikų protesto mitingą. Vokiečius pribloškė tai, kad „pabėgėlių“ nusikaltimas traktuojamas, kaip nereikšmingas nutikimas, o akcentuojamos riaušės mieste, kurias išprovokavo Merkel iš valstybės biudžeto apmokami „Antifa“ banditai.


AfD frakcijos Bundestage vadovai Alice Weidel ir Aleksandras Gauland sukritikavo valdžią ir MIP reakciją į įvykius Chemnitze.

Pasmerkę smurto išpuolius šiame mieste, AfD lyderiai pažymėjo, kad MIP ir politikai elgiasi nepadoriai. Vietoj to, kad pasmerkti mirtinas pjautynes su visu griežtumu, valdžia užsipuola demonstrantus.

„Jeigu šlykščiai žmogžudystei viešoje vietoje teikiama mažiau dėmesio ir pasipiktinimo, negu protestams prieš tai, tai čia mes turime keistą ir lemtingą situaciją,“ - rašoma AfD lyderių pareiškime.


Šiandien Aleksandras Gauland parašė, kad Chemnitzo „piliečių įžeidimas yra melagingas ir piktybinis.“ Jo žodžiais, Chemnitz nėra pavienis atvejis. Yra nusikaltimai Mainze, Kandel, Offenburge, Freiburge ir kitur.

Chemnitzo piliečiai ne tik sunerimę, bet ir pagrįstai įpykę, kai juos pravardžiuoja „dešiniųjų minia“.
Komentatoriai formuoja vaizdinį, kad nuolatos pasikartojantys nusikaltimai yra banalybė. Bet kai į gatves išeina tūkstančiai demonstrantų, „politikai ir MIP mato grėsmę teisinei valstybei. Tai tendencinga ir objektyviai neteisinga“.

„Mes tvirtai stovime žmonių pusėje, kurie kyla ir taikiai demonstruoja Chemnitze ir kitose vietose prieš mirtiną Merkel gerumo politiką. Nes ne protestuotojai, o ši politika anuliuoja ir griauna teisinę valstybę,“ - sakoma Aleksandro Gouland pareiškime.

Nuorodos:



Čekija nepriims daugiau nei vieno pabėgėlio, nes priima žmones iš Ukrainos, pareiškė premjeras A.Babiš


Radio Praha pranešė, kad Čekijos premjeras ir judėjimo ANO lyderis Andrej Babiš vizito į Italiją metu tarsis su Italijos ir Maltos premjerais nelegalios imigracijos iš Afrikos šalių klausimu. Po vizito Babiš ketina susitikti su atstovais Višegrado ketvertuko, į kurį, be Čekijos, įeina Slovakija, Vengrija ir Lenkija.


Prieš savo išvykimą į Italiją Čekijos premjeras pareiškė, kad „Čekija nepriims daugiau nei vieno pabėgėlio, kurie keliasi į Europos Sąjungą per Viduržemio jūrą, nes priima žmones iš Ukrainos“.

Antradienį, rugpjūčio 28 dieną, Čekijos premjeras aplankė Romoje vyriausią vadovybę ES karinių jūrų pajėgų Viduržemio jūroje, kuri vadovauja operacijai užkertant kelią įvežimo per jūrą migrantų, visų pirma iš Libijos.


Babiš vizito dieną Milane viešėjo Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas, kuris susitiko su Šiaurės lyga partijos vadovu ir Italijos vicepremjeru Matteo Salvini. Lyderiai pareiškė apie aljanso tarp Italijos ir Vengrijos formavimą, kurio tikslas - sustabdyti nelegalią imigraciją iš Afrikos.

Nuorodos:





2018-08-28

Salvini ir Orbanas susitiko Milane:„Tokiu būdu sustabdysim imigrantus“


Susitikimo centre buvo imigracijos tema. Vengrijos premjeras pasakė, Vengrija yra įrodymas to, kad migracija žemyne gali būti sustabdyta. Salvini turi įrodyti, kad migrantus galima sustabdyti jūroje, Iki šiol niekas iš politikų neprisiėmė šio tikslo nei Portugalijoje, nei Ispanijoje, nei Prancūzijoje. Tai pirmas politikas Viduržemio jūroje. Po to Vengrijos premjeras papasakojo apie naują jėgų balansą Europoje: „Šalys susiskirstė į du didelius blokus. Koks mūsų politikos tikslas? Briuselis, vokiečiai, prancūzai ir ispanai sako, kad jų politika tame, kad geriau valdyti imigraciją. Mūsų tikslas – ją sustabdyti. Mes su Salvini tokioje pačioje padėtyje. Kai migrantai atvyko su pakrantės apsaugos laivu „valstybės užduotis juos sugrąžinti, o ne jais dalintis.“ Italija gali pasikliauti Vengrija, nes šioje veikloje mes dirbsime, kad grąžinti juos ten, iš kur jie atėjo.



Susitikimo dalyviai nusiuntė aiškų signalą Briuseliui: „Europos Sąjunga nori kontroliuoti srautus, o aš ir Salvini norime, kad juos sustabdyti“.

Savo Twitter Salvini šiandien parašė:

Dabar kairė egzistuoja tik tam, kad įžeisti, kad apginti ES bankininkus ir neribojamą imigraciją. P.S. Vengrijoje nedarbo lygis žemiau 5%, vieningas mokestis juridiniams asmenims sudaro 9%, o fiziniams asmenims iki 15%, imigracija yra kontroliuojama, ir ekonomika auga 4%.

Salvini skaito Vengrija pavyzdžiu sėkmingos ekonominės ir imigracinės reformos. Salvini nurodė į sėkmingą Viktoro Orbano įvykdyta Vengrijoje ekonomikos reformą, kaip modelį Europai ir Italijai.

Salvini žodžiais, Vengrijoje viena greta vyko ekonomikos sveikimas su struktūrine migracijos politika.

Italijos ekonomikos reformos kertiniu akmeniu buvo vieningas mokestis, kuris palengvins kompanijoms naštą ir padarys Italiją patrauklesne verslui.

Italija, kaip ir Vengrija pasisako prieš migrantų kvotas, už nacionalinį suverenitetą ir piliečių teisę kontroliuoti savo likimus be išorinės kontrolės.

Briuselis, kaip pranešama, nervinasi dėl Salvini susitikimo su Orbanu šį antradienį, ypač stabilios partnerystės perspektyvos tarp Europos patriotų, kurie gali suvaidinti svarbų vaidmenį Europos parlamento rinkimuose sekančiais metais.

„Neturi reikšmės, ką jie iš tiesų kalba“ - pasakė Mario Borgerzio, Europos parlamento narys nuo Partijos Šiaurės Lyga. „Šiuo metus susitikimas šių dviejų jėgų – tai istorinė galimybė padėti pamatus kažkam naujam, ko laukia Europos visuomenė“.

Salvini patirtino savo pažadą, kad Italija „daugiau nebus Europos pabėgėlių stovykla“, tai rezonuoja su Orbano pozicija, kuris pažadėjo siekiąs padaryti Vengrijos piliečius pirmoje vietoje.

Nuorodos:






Italijos Rocca di Papa mieto gyventojai protestuoja: „migrantai atneša ligas, mes jų nenorime“


Italijos portalas Il Giornale rašo, kad migrantai iš laivo Diciotti išsilaipino į krantą. Dabar jie bus bažnyčios apgyvendinti, bet ne Vatikano valstybėje, o Italijos teritorijoje. Dalį imigrantų sutiko priimti Albanija ir Airija.

Prasidėjo protestai

Grupė afrikiečių nelegalų bus apgyvendinta geriausiame miesto Rocca di Papa (Castelli Romani rajonas) viešbutyje, miesto centre.

Mieto gyventai „gerąją žinią“ sutiko priešiškai. Socialinius tinklus užliejo gyventojų protestai.

Italai Facebook rašo: „Dar 100 parazitų, kokia šlikštynė“. Ir dar: „Mes jų nenorim, siųsti juos atgal į gimtinę, mums jie nusibodo, dabar ten bus daug nusikalstamumo ir vagysčių“. Yra tokių, kurie pasisako dar griežčiau: „Nusižengs, užmušiu“. Yra tokių, kurie bijo afrikiečių pernešamų užkrečiamų ligų ir sako, kad imigrantai „serga niežais“, „jų niekas nekontroliuoja“, „jie važinėja po visą šalį visuomeniniame transporte, kartu su mūsų vaikais“, "migrantai atneša ligas, mes jų nenorime“

Nuorodos:



Naujienos iš Lietuvos lobyno


2018-08-26 07.50 val., praėjus nustatytam 24 val. laikotarpiui, į URC negrįžo Nigerijos pilietė O. S. I. B., gim. 1993 m.

2018-08-26 12.35 val. Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto pasienio užkardos veikimo teritorijoje, Vilniaus oro uosto PKP, reisu FR4978 iš Atėnų atvyko BD pilietis S. J. A.M., gim. 1996 m., kurio pase Nr. BB... aptikti įtariamai suklastoti (visiška klastotė) Norvegijos Šengeno viza Nr. ... ir Prancūzijos sienos kirtimo atvykimo spaudas. Ikiteisminis tyrimas nepradėtas, užsienietis bus grąžintas artimiausiu reisu į Atėnus.

2018-08-27 13.00 val. į Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto pasienio užkardos veikimo teritorijoje esantį Vilniaus oro uosto PKP, reisu LO771 iš Frankfurto per Varšuvą, pagal Dublino III reglamentą, grąžintas Irano pilietis H. A., gim. 1985 m., kuris raštu (farsi kalba) pateikė prašymą dėl prieglobsčio suteikimo Lietuvos Respublikoje. Apie įvykį informuotas MGD Prieglobsčio reikalų skyrius. Asmuo patalpintas Vilniaus oro uosto užkardos prieglobsčio prašytojų patalpoje.  


Kad taip badu marinamiems Lietuvos seneliams italų problemas!


Italų dienraštis Il Giornale rašo, kad vargšai italų pensininkai laukia „pensijų žirklių“. Ne tie, žinoma, kurie niekada nedirbę čia tegauna 780 eurų per mėnesį pensiją (lietuvis –152,92 eurus). Reali pensijos sumažėjimo grėsmė kyla tiems italams, kurie gauna pensijas didesnes už 3700 eurų per mėnesį.



Italijos pensininkai bėga į pigesnes šalis

Laukdami, kai „valdžia įkiš savo rankas į pensininkų kišenes“, italų seneliai bėga svertus, kur pigiau. Pagrindinės Italijos senelių bėgimo kryptys: Kanarų salos, Portugalija, Malaizija.


Bėgimas į Portugaliją


Vien per praėjusius metus į Portugaliją išvyko 4700 italų pensininkų. Čia panašus klimatas, Italijos ir Portugalijos pasirašyta konvencija leidžia išvengti papildomų mokesčių.


Malaizijos prabanga ir Mechiko nuolaidos


Tiems, kas nori daugiau egzotikos, labai tinka Malaizija. Čia veikia vyriausybės programa, kuri suteikia užsieniečiams teisę šalyje gyventi 10 metų, su galimybe pratęsti šį terminą. Čia prabangiam gyvenimui pakanka tūkstančio eurų, kaip senelių namuose Lietuvoje, esant gana spartietiškoms sąlygoms.

Kiti renkasi Meksiką, kur tūkstantis eurų – vadovo alga. Čia pensininkai gauna 55 procentų nuolaidas medicinos ir kitoms paslaugoms.


Namas prie jūros Tunise, ar nemokama sveikatos priežiūra Kosta-Rikoje?


Tunise valdžia pasiima 20% mokestį (brutto), bet čia 150 metrų elitinio būsto prie jūros nuoma yra 200 eurų. Gyvenimo išlaidos per mėnesį – 150 eurų. Prie „rojaus“ kampelių priskiriama Kosta-Rika. Čia 1000 eurų pakanka komfortabiliam gyvenimui. Sutaupoma čia maždaug 40% lyginant su Italija. Čia medicinos priežiūra yra nemokama.

Kanarų salos, Panama

Kanarų salose tikra italų pensininkų kolonija. Nėra PVM mokesčio ir kišenėje lieka maždaug 15 procentų daugiau. Supermarkete prekės kainuoja 30 procentų pigiau negu Italijoje. Nekilnojamojo turto nuomos kaina nukrito dvigubai. Bet jeigu svajojate apie senatvę tarp palmių, tai reikia rinktis Panamą. Dar yra Ekvadoras, kur vienai porai pakanka 1500 dolerių per mėnesį.

O kur dėtis Lietuvos pensininkui, prieš kurį valdžia vykdo diskriminaciją ir genocidą?

Lietuvos pensininkui geriausiai gyventi sostinėje Vilniuje, palapinėje prie Neries. Čia Vilniečiai palieka tuščią tarą, o gyvenimas palapinėje, upės pakrantėje, teikia daug privalumų: nemokamas vanduo, tualetas, yra malkų, galima pasigauti žuvį. Čia Lietuvos pensininkas, gaunantis 152,92 eurų per mėnesį, turi šansą išgyventi, bent iki žiemos.





Jeigu jūsų dar neužmušė, McCainas nekaltas. Jis stengėsi. Jis troško sukelti pasaulinį gaisrą


LRT man papasakojo, kad rugpjūčio 25 dieną miręs JAV senatorius Johnas McCeinas buvo Lietuvos draugas, kad kariavo Vietname, buvo numuštas, pateko į nelaisvę, buvo kankintas. Dėl draugystės su Lietuva nepasiginčysi, buvo atvykęs, buvo mėgiamas KGB senelio vadovaujamo choro „Rusai puola“, o dėl viso kito šio senatoriaus biografijoje, tai aš, kaip ir JAV prezidentas Donaldas Trampas, atpratau tikėti „Fake news,“ todėl paskaičiau, ką apie tai rašo išmintingas žydas Izraelis Šamiras. Žemiau jo straipsnio ištrauka:

Padėjo IVIL smogikams

Jis palaikė JAV įsiveržimą į Iraką. Aršiai kvietė nužudyti kraugerį tironą Saddamą, bet asmeniškai jo nekorė. Jis palaikė Libijos bombardavimus. Kėlė maišto ugnį Sirijoje. Ir, iš esmės, stovėjo prie ištakų IVIL (taip vadinamos „Islamo valstybės“). 2011 metais McCeinas nelegaliai aplankė Siriją ir nusifotografavo su būsimu „kalifu“ al-Bagdadi. Jie kartu žadėjo išvaryti kruviną Asadą. Kartu su Hilari Klinton (kai ši buvo JAV valstybės sekretore) jis aprūpino ginklais smogikus Irake ir Sirijoje – tai patvirtinančius dokumentus visai nesenai pavyko gauti teisių gynėjų internetinei-organizacijai „Wikileaks“.





Numuštas lakūnas

Bet kaip pas kiek vieną kareivą, buvo pas jį viena meilė-neapykanta. Rusiją jis neapkentė žiauriai, kaip prieš tai Tarybų Sąjungą.

Teko jam ir pačiam kariauti prieš TSRS ir jos sąjungininkus – Vietname. Kariauti Makkeinui nelabai sekėsi, bet jis mokėjo išsisukti. Iš pradžių būsimas senatorius buvo apšaudytas amerikiečių kreiserio, o po to, kada skrido bombarduoti Hanojų, jį numušė. Toliau – vietnamiečių nelaisvė.

Ten jis pasinaudojo savo tetušiu-admirolu Džonu Makkeinu-antruoju ir seneliu-admirolu Džonu Makkeinu-pirmuoju. Vietnamiečiai juo rūpinosi, gydė, sukūrė pakenčiamas sąlygas – tiesa, jis paskui pamelavo, kad jį žvėriškai kankino. Tiesa nebuvo jo stiprioji pusė.

Nelaisvėje jis bendradarbiavo su vietos administracija ir reguliariai per Hanojaus radiją kviesdamas amerikiečių kareivius: pasiduokite, gerieji vietnamiečiai jus pamaitins ir pamalonins! Po penkių metų Makkeinas sugrįžo namo į Ameriką ir po dešimtmečio padarė veržlią politinę karjerą. Išdavęs kovos draugus.

Ne Rembo...

Kada 1973 metais JAV ir Vietnamas sudarė Paryžiuje taikos susitarimą, JAV įsipareigojo sumokėti Vietnamui $3,25 milijardus žalos kompensaciją. Vietnamas įsipareigojo sugrąžinti į nelaisvę paimtus amerikiečių kareivius.

Vietnamiečiai nepasitikėjo amerikiečiais, kurie tradiciškai stengiasi visko nesumokėti (taip ir dabar jie mėgina užspausti Irano milijardus, kuriuos žadėjo grąžinti pasirašydami branduolinius susitarimus Vienoje), ir sulaikė šimtus kalinių, kol gaus pinigus.

Vietnamas pinigų taip ir negavo. Prestižo sumetimais prezidentas Niksonas pasakė, kad visi kaliniai tarytum sugrįžo, o šitie milijardai – tiesiog humanitarinė pagalba Vietnamui. Senatas ir Kongresas atsisakė ją teikti. Niksonas padarė dar kelis bandymus perduoti pinigus, bet taip ir neįstengė.

Įvyko tylėjimo suokalbis, kuomet Vašingtonas ir Hanojus neigė problemą, bet nuolatos sklido gandai. Jūs, gali būt, prisimenate veiksmo filmą apie Rembo – tenai tema likusių Vietname iškyla kelis kartus. Visuomenėje istorija pamirštų Vietname karių buvo svarstoma, buvo juntama įtampa.


Ir tuomet pagrindinę rolę suvaidimo Makkeinas, pats garsiausias „vietnamiečių kalinys“. Jis pasakė viešai ir prisiekė: kalinių Vietname neliko. Taip jis išgelbėjo partijos vadovų kailį ir pasmerkė šimtus amerikiečių mirčiai nelaisvėje, o pats tapo senatoriumi ir gerbiamu žmogumi.

1993 metais „New York Times“ buvo paskelbtas Rusijos archyvuose surastas dokumentas, patvirtinantis, kad šimtai kalinių liko Vietname iki pat mirties. Veliau žymus amerikiečių žurnalistas
Sydney Schanberg po išsamaus tyrimo padarė tokią pačią išvadą – bet visi JAV laikraščiai atsisakė tai publikuoti. Skandalą užgesino, pasiremdami tuo pačiu MakKeinu.

Tai buvo patogu Amerikos vadovams. Realūs JAV valdovai myli žmones, prieš kuriuos yra mirtinas kompromatas – juos galima paspausti reikiamu momentu (…).

Ar ne tokie patys yra mūsų „dėdulė“ ir „magnolija“? Gal iš čia visų šių "feikinių" žmonių tarpusavio meilė?




2018-08-27

Pabėgėliai papjovė Vokietijos Chemnitz miesto šventės dalyvį, o du sunkiai sužeidė


Kaip praneša die Welt, šiandien Chemnitz miesto prokuratūra išdavė orderius suimti 23-metį Sirijos ir 22-metį Irako piliečius - „pabėgėlius“, kurie sekmadienį papjovė 35-metį Vokietijos pilietį Daniel Hillig, o dar du žmones sunkiai sužeidė. Aukai suduoti 25 peilio smūgiai.

Po šios žmogžudystės mieste kilo spontaniniai gyventojų protestai prieš „pabėgėlius“. Į miesto gatves išėjo 2-2,5 tūkstančiai miestiečių. Protestuotojai skandavo: „Tai mūsų miestas“, „Mes esame tauta“. Įvyko susirėmimai su policija, buvo puolami imigrantai, vienas iš jų protestuotojų sumuštas.


Daniel Hillig
Suprasdami nusikalstamo Merkel režimo norą atsakomybę už įvykius Saksonijos mieste perkelti opozicijai, AfD atsiribojo nuo riaušininkų išpuolių.

Saksonijos AfD ir judėjimas Pegida ateinantį šeštadienį Chemnitz miesto centre planuoja surengti taikią protesto demonstraciją prieš Merkel KDS partijos atvirų sienų politiką, imigrantų smurtą Saksonijoje. AfD pareiškė, kad atsiriboja nuo visų smurto formų ir perspėja dėl to visus taikaus protesto dalyvius. 

Nuorodos:


Kuo nusikalto Ukrainos didvyrė ir parlamento narė Nadežda Savčenko? Teismai tęsiasi


2016 metų liepos 11 d. Vilniuje Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su dvejus metus Rusijoje neteisėtai kalinta Ukrainos Aukščiausiosios Rados ir Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos nare Nadija Savčenko, jos seserimi Vira Savčenko ir Lietuvoje besigydančiais Ukrainos kariais.

Prezidentė pabrėžė, jog Lietuva tvirtai remia Ukrainos žmones. Jų drąsa nepasiduoti ir visomis jėgomis ginti savo valstybę bei jos ateitį – geriausias įrodymas, kad jokia agresija negali užgniaužti ryžto gyventi laisvėje.

2018 metų kovo 22 dieną Ukrainos Aukščiausioje Radoje priimtas sprendimas atimti iš deputatės Nadeždos Savčenko neliečiamybę – leista ją suimti.  Remiantis Generalinės prokuratūros pranešimu, N. Savčenko ketino surengti valstybės perversmą ir užimti valdžią šalyje, rengė pasikėsinimą į prezidento, deputatų ir vyriausybės narių gyvybes, planavo įvykdyti teroristinį aktą Aukščiausioje Radoje. 

Tai kas gi nutiko, kad viskas apsivertė aukštyn kojom ir didvyrė tapo prieše?



Eduardas Hodos „Chazarų kaganato naujienos“ Nr.33 (2018.04.13) „Žinutė Nadeždai Savčenko“ sako: „Nadežda Savčenko vėl už grotų. Tiktai dabar Ukrainoje.“ Eduardas Hodos aiškina, už ką, iš tikrųjų, pasodino „Ukrainos Žaną d'Ark“ (taip anksčiau Savčenko vadino Ukrainos MIP). Eduardo Hodos nuomone, represijos prieš Nadeždą Savčenko pradėtos po to, kai ji spaudoje pasisakė apie „žydų jungą“ Ukrainoje.


Ukrainos Aukščiausios Rados deputatė Nadežda Savčenko viešai sutiko su televizijos kanalo News One žiūrovės Liudmilos Grigorjevnos iš Krivoj Rogo tvirtinimu, kad Ukraina gyvena po žydų jungu, ir pakvietė veikti. Apie tai informavo Izraelio portalas 9tv su nuoroda į Ukrainos leidinį Vesti.

Liudmila Grigorjevna paklausė deputatės: „Nadia, kodėl niekas nekalba apie tai, apie ką kalba liaudis? Aš stovėjau stotelėje, vyras kalbėjo, moteris sena sėdėjo sakė – Biblijoje parašyta. Buvo totorių-mongolų jungas, buvo lenkų jungas Ukrainoje, dabar žydų jungas Ukrainoje, kodėl jūs apie tai tylite?“

Liaudies deputatė su tuo sutiko, pažymėjusi, kad reikia veikti. „Taip ačiū! Geras klausimas. Jeigu apie tai kalba liaudis, tai reiškia kalba tiesą. Reikia galvoti, kaip tai ištaisyti. Tai yra, kas vadinama nepolitiniais lozungais arba tuo, apie ką politikai neturi kalbėti. Galime įvardinti kokių nors konkrečių lozungų, kurie gali turėti sukelti nesantaiką tarp žmonių, bet reikia vykdyti tuos veiksmus, kurie gali apginti žmones nuo nesantaikos ir kivirčų tarpusavyje. Ir taip, valdžia pas mus, jeigu taip paimti, tikrai ne ukrainiečių kraujo, pasakysime taip. Kalbėti apie tai... kalbėti apie tai galima – ką su tuo daryti? Reikia galvoti ir veikti!“

Toliau sekė kiti Eduardo Hodos video-almanachai, skirti Nadeždai Savčenko:




Paskutiniame almanache Eduardas Hodos pasakoja, kas riša Vladimirą Putiną ir Donaldą Trampą, kodėl JAV demokratai nuolatos kelia klausimą dėl Putino įtakos JAV rinkimuose. 

Rugsėjo 7 dieną vyks dar vienas Nadeždos Savčenko teismo procesas. Jam anonsuotas trečias video almanachas iš pastarosios Eduardo Hodos serijos.

Volteras sakė: „Norėdami sužinoti, kas jus valdo, tiesiog išsiaiškinkite, ko jums negalima kritikuoti.“

Nadežda Savčenko jau išsiaiškino tai.







2018-08-26

Vengrija ir Lenkija neįsiledžia nelegalių imigrantų, bet jų valdančiosios partijos yra populiariausios, o jų ekonomikos auga greičiausiai ES


Valdančiosios Viktoro Orbano „Fides“ ir Jaroslavo Kačinskio „Teisė ir teisingumas“ partijos yra populiarumo lyderės ES. Už jas balsuotų po 52 procentai rinkėjų. Tai parodė agentūrų CBOS (Lenkija) и Publicus Intezet (Vengrija) tyrimai.

Praėjusį ketvirtį šios šalys parodė didžiausią ekonomikų augimą ES. Abi jos neįsileidžia imigrantų iš Azijos ir Afrikos. Tai dar kartą paneigia globalistų prasimanymus, kad imigracija yra naudinga ekonomikai.



2015 metais LR Seimas iškasė imigracinę duobę Lietuvai, kurią reikia kuo skubiau likviduoti



2015 metų pabaigoje „Nepriklausomos“ LR Seimas priėmė Įstatymo „Dėl užsieniečių teisinės padėties“ nr. IX-2206 pakeitimo įstatymą. Ypatingai „gardus“ yra šio įstatymo 2 str. 3 punktas:
„2 straipsnis. 5 straipsnio pakeitimas
Pakeisti 5 straipsnį ir jį išdėstyti taip:
„5 straipsnis. Užsieniečių atvykimas į Lietuvos Respubliką
1. Užsieniečiams, atvykstantiems į Lietuvos Respubliką ir išvykstantiems iš jos, taikomos 2006 m. kovo 15 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (EB) Nr. 562/2006, nustatančio taisyklių, reglamentuojančių asmenų judėjimą per sienas, Bendrijos kodeksą (Šengeno sienų kodeksas) (toliau – Šengeno sienų kodeksas), nuostatos.
2. Užsieniečių buvimas Lietuvos Respublikos tarptautinių oro uostų tranzito zonose (toliau – tranzito zonos) nelaikomas atvykimu į Lietuvos Respublikos teritoriją.
3. Jeigu užsienietis, būdamas pasienio kontrolės punkte ar tranzito zonoje, pateikia prašymą suteikti prieglobstį Lietuvos Respublikoje, sprendimą dėl užsieniečio įleidimo į Lietuvos Respubliką priima Migracijos departamentas.“

Šis įstatymas neleidžia pasieniečiams į Lietuvą atvykusių nelegalų neįleisti į šalį jei jie pateikia prieglobsčio prašymą, todėl būtina siūlyti šitą įstatymą nedelsiant atšaukti.

Šiais metais Vengrijos parlamentas priėmė „Stop Soroš“ įstatymų paketą. Užsieniečiai, atvykę per jų gyvybei saugių valstybių teritorijas, nebegali Vengrijoje teikti prašymus prieglobsčiui.

Priimdami tuos „pabėgėlius“, mes praktiškai neturime galimybės juos išsiųsti po to, kai jų prašymai prieglobsčiui gauti yra atmetami, nes Lietuva neturi readmisijos sutarčių su jų kilmės valstybėmis.

Seimas - mūsų tautos problema. Kai tik žmonės į jį patenka, ima galvoti ne galvomis, o kitomis kūno vietomis, nedelsiant pamirštą savo įsipareigojimus Lietuvos piliečiams, savo priesaiką.


Viena atsisakė pastatyti paminklą Jonui III Sobieskiui. Gal šį Lietuvos Didįjį Kunigaikštį derėtų įamžinti Vilniuje?



Lenkijos radijas pranešė, kad paminklas Jonui III Sobieskiui jau buvo pagamintas ir laukė transportavimo į Austriją. Jį planavo iškilmingai atidaryti rugsėjo 12 dieną, pažymint 335 Vienos mūšio metines. Tačiau pasirodė signalai iš valdžios, kad postamentas turės antiturkišką charakterį.

Paminklo autorius Česlovas Dzvigai iš Krokuvos meno akademijos buvo nustebintas tokiu Vienos valdžios sprendimu. Jo žodžiais, projektas buvo patvirtintas 2013 metais, o 2015 priimtas.

23 rugpjūčio Ernst Veller, Vienos federalinės žemės parlamento vice-pirmininkas, paskelbė specialų dokumentą, kuriame paaiškino šį nutarimą tuo, kad paminklą neigiamai įvertino 2017 metais įsteigta miesto paminklų ir monumentų taryba. Manoma, priežastimi tapo signalai iš miesto valdžios pusės, kad monumentas turės antiturkišką ir antimusulmonišką pobūdį.


Nuotraukose pavaizduota būsimo paminklo Vienoje instaliacija, kurią vandalai sunaikino 2017 metais
Man visa tai primena istoriją su paminklu Lietuvos valstybės simboliui Vyčiui Lukiškio aikštėje Vilniuje, kai seime patvirtinus Vyčio pastatymo koncepciją, miesto liberalų idiotokratija surengė fiktyvią apklausą, surinko atsitiktinių asmenų komisiją ir vietoj Vyties atsirando „šunų šikdinimo kalnelio“ projektas, kad kuo labiau išsityčioti iš demokratijos, įžeisti Lietuvos piliečių patriotinius jausmus.

Pranešama, kad vietoj Vienos paminklas Jonui III Sobieskiui bus pastatytas Krokuvoje.

Aš manau, kad paminklo Lietuvos Didžiajam Kunigaikščiui Jonui III Sobieskiui replika galėtų atsirasti ir Vilniuje, nes ir Lietuvos kariai dalyvavo šiame Osmanų imperijos kariuomenės sutriuškinimo mūšyje, davusiam pradžią Europos išlaisvinimui nuo musulmonų jungo.



Jonas III Sobieskis (lenk. Jan Sobieski,1629 m. rugpjūčio 17 d. –1696 m. birželio 17 d.) – Lenkijos didikas ir karvedys, Lenkijos karalius Jonas III ir Lietuvos didysis kunigaikštis Jonas Sobieskis (1674–1696 m.). Jo valdymo metu, kuriam būdingos nuolatinės kovos su Osmanų imperija, Abiejų Tautų Respublika paskutinį kartą iškilo kaip viena iš Europos didžiųjų valstybių.

Jungtinės Lenkijos ir Austrijos pajėgos, vadovaujamos Jono Sobieskio, 1683 m. rugsėjo 12 d. prie Vienos sutriuškino musulmonus turkus (Kalenbergo mūšis). Turkų puolimas Europoje buvo galutinai sustabdytas ir turkai buvo išvaryti net iš dalies Vengrijos.

Lietuvai, kaip ir toje lemtingoje kovoje prie Vienos, reikia būti kartu su mūsų broliais lenkais ir kautis prieš musulmonų okupaciją, o ne laižyti Briuselio parsidavėliams užpakalius ir į Lietuvą vežti okupantus. Mūsų narsieji protėviai su kardu rankose kovėsi už savo laisvę su grobikais musulmonais. Šiandien Lenkija yra ES kovos prieš musulmonų okupaciją avangarde kartu su kitomis Višegrado grupės šalimis, prie kurių reikia jungtis ir Lietuvai, nes mus sieja bendra istorija ir bendros pergalės.




Pernai  JAV prezidentas Donaldas Trampas sėdėjo greta Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio išvariusio iš Europos musulmonus!