2022-11-30

Mokytoja Astra. Korupcionieriai gatavi suėsti, o Žmogaus teisių organizacijos ją palaiko

 


Mokytoja ir poetė Astra Astrauskaitė myli Lietuvą - šiandien tai didžiausias nusikaltimas. Tik  pagalvokite! Ji myli ne anūką, ne senelį, ne narkotikus, ne 74 šizofrenikų išrastas lytis, ne BLM, ne Švabą, ne Sorošą, ne iš Lietuvos valstybės pavogtus milijonus ir žemės sklypus, o Tėvynę Lietuvą! Už meilę Lietuvai ją ir nori teisti? Daugiau nėra už ką! Poetės poetinės metaforos nusikaltimas? Kodėl? Gal ši Astros meilė Tėvynei Lietuvos naikintojams primena, kad jie tarnauja velniui? Gal jos meilė primena jų pačių menkumą, jų parsidavimą už 30 sidabrinių šetonui. Ryškiausiom šviesom šiandien šviečia paskutinė Vilniaus vagių velniška afera! Kremliaus bokšta, tortas ar Liuciferio rūmai, tik ne Kalėdų šventei skirta eglė! Nei proto, nei saiko, tik siekis kuo daugiau privogti - ir visiškas nebaudžiamumas, jokių įstymų, jokios teisėsaugos! Taip ir atsiranda šetonai, kai viskas leidžiama (F.Dostojevskis. romanas "Šetonai").



Šetonai norėjo paversti Astrą beprote - nepavyko,  dabar jie deda visas pastangas, kad iš garbingos Tėvynės Lietuvos dukters atimti duonos kąsnį.

Dabar šetonai prievartauja Vilniaus „Juventos“ gimnazijoje direktorę, kad ši atleistų Tautos didvyrę Astrą. Raguotiesiems tarnaujantis LRT informuoja, kad mokykloje bus atliktas platesnis tyrimas, kurį organizuoja apsivogę skandalingosios eglutės-kremliaus statytojai. Šiems nelabiesiems užklausus, mokyklos vadovė pateikė paaiškinimus, kokiomis aplinkybėmis A. G. Astrauskaitė buvo priimta dirbti mokytoja. Ji pažymėjo, kad dėl darbo „neturi jokių pretenzijų mokytojai“.

Korupcijos balose galimai išsivoliojęs „Vilniaus miesto vicemeras Valdas Benkunskas lapkričio pabaigoje teigė, kad po savivaldybės komisijos sprendimo riaušių prie Seimo organizavimu kaltinama lietuvių kalbos mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė turės palikti „Juventos“ gimnaziją. Anot jo, po to bus sprendžiama ir dėl nuobaudos mokyklos direktorei“.







Žmogaus teisių organizacijos reikalauja nutraukti A. G. Astrauskaitės persekiojimą dėl jos pažiūrų ir įsitikinimų

Tiesos.lt portale rašoma, kad „Žmogaus teisių organizacijos pareiškė protestą Švietimo, mokslo ir sporto ministerijai, Vilniaus savivaldybei ir sostinės merui Remigijui Šimašiui dėl žmonių persekiojimo už pažiūras“.

Pažymima, kad lapkričio pradžioje Švietimo, mokslo ir sporto ministrė J. Šiugždinienė viešai pagrasino „Juventos“ gimnazijos vadovei, jog jos vadovaujamoje ugdymo įstaigoje bus atliekamas tarnybinis patikrinimas – jos teigimu, mokyklos vadovui esą turėtų rūpėti būsimo darbuotojo vertybės, nuostatos, nes jis dirbs mokyklos komandoje.

LŽTKC atkreipė dėmesį, kad joks asmuo negali būti laikomas kaltu, kol kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu (Konstitucijos 31 str.). Pažymėjo, kad A.G. Astrauskaitės atžvilgiu nėra baigtas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje, kurioje ji yra kaltinama riaušių prie Seimo organizavimu ir provokavimu. Todėl nei meras, nei minėta komisija ir juolab ministrė nežino, ar tikrai A.G. Astrauskaitė organizavo ir provokavo riaušęs prie Seimo.


Atkreipiamas dėmesys, kad valstybės institucijos pačios susipainiojo teisiniame vertinime dėl institucijų padarytų procedūrinių pažeidimų, kurie neleidžia objektyviai spręsti, ar minėtos riaušės, apskritai, buvo. Taigi ministrė, Vilniaus savivaldybės komisija ir sostinės meras R.šimašius, pažeisdami konstitucinę asmens nekaltumo prezumpciją be teismo ir nelaukdami ikiteisminio tyrimo pabaigos paskubėjo paskelbti verdiktą pilietei A.G. Astrauskaitei, esą ši kalta organizavusi ir provokavusi riaušęs prie Seimo,- teigiama pranešime.

Konstitucija skelbia, kad valstybės institucijoms ar pareigūnams visi asmenys yra lygūs, kad žmogaus teisių negalima varžyti įsitikinimų ar pažiūrų pagrindu.

LŽTKC protesto kopijos išsiųstos Prezidentui, Seimo frakcijoms, Seimo nariams ir savivaldybei.

Jį pasirašė: Lietuvos žmogaus teisių gynimo asociacija (Romualdas Povilaitis), Piliečių gynybos paramos fondas (Stasys Kaušinis),Lietuvos žmogaus teisių asociacija (Vytautas Budnikas), Nepartinis demokratinis judėjimas (Krescencijus Stoškus) ir Lietuvos Helsinkio grupė (Aurelija Kuzmaitė).

Nuorodos:

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1833340/mokytoja-astrauskaite-priemusi-gimnazijos-vadove-pedagoge-dirba-jokio-rasto-negavau-neturiu-priezasciu-ja-atleisti

http://www.tiesos.lt/index.php/tinklarastis/straipsnis/mogaus-teisi-organizacijos-reikalauja-nutraukti-a.-g.-astrauskaits-persekio











2022-11-29

Turtingiausias pasaulio žmogus. Larry Romanoff. 3 d.




1 dalis, 2 dalis.

 Leger įrašas: 0 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(16) Japonijos auksinė lelija

Tačiau yra dar vienas plėšikavimo atvejis, susijęs su Japonija, kuris yra šiek tiek grėsmingesnis ir yra atskira lyga, kalbant apie nugalėtojus, pretenduojančius į karo grobį. Atrodo, kad beveik visi žino apie Vokietijos įvykdytus plėšikavimus, dažniausiai įsivaizduojamus, tačiau beveik niekas nežino apie didžiulį beveik neįtikėtinų japonų įvykdytų plėšikavimų katalogą. Japonai, braudamiesi per Kiniją ir visą Aziją, iš tiesų plėšė ne tik centrinius bankus, bet ir visus įmanomus lobių šaltinius. Auksas, sidabras, brangenybės, meno kūriniai, viskas, kas turėjo vertę, buvo grobiama, taip pat ir iš privačių namų, ir ankstyvaisiais invazijos etapais gabenama į Japoniją. Šios žinios buvo visiškai nuslėptos ir niekada nepateko į masinės visuomenės akiratį, išskyrus trumpas pastabas.

Šiandien mažai kas žino, kokiomis sąlygomis Antrojo pasaulinio karo pabaigoje Japonija pasidavė JAV. Mažai kam žinoma, kad amerikiečiai, rengdami Japonijos kapituliacijos dokumentus, specialiai uždraudė Japonijai reikšti pretenzijas dėl karo reparacijų. Sutarties 14 straipsnio b punkte teigiama:

"Sąjungininkės atsisako visų Sąjungininkių pretenzijų dėl reparacijų, kitų Sąjungininkių ir jų piliečių pretenzijų (kursyvas mano), kylančių dėl bet kokių veiksmų, kurių Japonija ir jos piliečiai ėmėsi vykdydami karą, ir Sąjungininkių pretenzijų dėl tiesioginių karinių okupacijos išlaidų".

Tuometinis JAV valstybės sekretorius Allenas Dullesas gąsdino ir privertė kitas sąjungininkes ir visas Azijos šalis pasirašyti šią kapituliacijos sutartį. Tik Kinija ir Rusija atsisakė pasirašyti susitarimą.


Tačiau kodėl buvo užkirstas kelias reparacijoms? JAV ir žydai pasinaudojo karo reparacijomis, kad Vokietija būtų apiplėšta iki kaulų, paliekant tik šalies skeletą. Japonija visais atžvilgiais buvo kur kas blogesnė už Vokietiją, tad kodėl stebėtinas dosnumas Japonijai? Japonai smarkiai apiplėšė visą Aziją ir dalį grobio gabeno namo į Japoniją, tačiau, kadangi karo grobis buvo grobiamas vis toliau nuo namų, japonai pradėjo kaupti ir saugoti grobį, ruošdamiesi vėliau gabenti didesnį grobį. Deja, karui įsibėgėjant Japonija ėmė prarasti laivybos kelių kontrolę ir pervežimas į Japoniją nebebuvo saugus pasirinkimas. Remdamiesi klaidinga prielaida, kad JAV mainais į paliaubas leis jiems pasilikti Filipinus, japonai nusprendė didžiąją dalį pagrobto aukso ir kito turto palaidoti Filipinuose. Šiandien yra pakankamai dokumentų, kad japonų karininkai sukūrė dešimtis gilių saugyklų urvuose arba iškastose požeminėse vietose, pripildė jas pagrobtais lobiais ir įėjimus sunaikino sprogmenimis. Taip pat atrodo tiesa, kad visi asmenys, dirbę su viso šio grobio gabenimu, kasimu ir saugojimu, buvo palaidoti urvuose, todėl, matyt, liko tik trys, o gal keturi žmonės, žinantys arba apie saugojimo faktą, arba apie saugojimo vietas. Tai buvo Japonijos projektas "Auksinė lelija"[40][41][42][43][44].

Atsirado svarių ir nenuginčijamų įrodymų, kad amerikiečiai sužinojo apie "Auksinę leliją", suėmė ir kankino vieną iš tų asmenų, kuris atskleidė bent kelių objektų egzistavimą ir jų buvimo vietas. Kadangi po karo Japonija vargu ar galėjo pretenduoti į šį grobį, o paslėpti milijardai dabar iš esmės buvo našlaičiai, amerikiečiai (ir žydai) galėjo juos tyliai išsivežti. Problema buvo ta, kad tai buvo didžiulis nusikaltimas, net ir amerikiečių supratimu, nes tai buvo akivaizdi vagystė iš draugų, o ne priešų, kurie būtų norėję susigrąžinti savo turtą. Amerikiečiai rado puikią išeitį - Japonijos kapituliacijos sutartyje numatyta nuostata dėl reparacijų konfiskavimo faktiškai reiškė, kad šios tautos ir jų piliečiai atsisakė pretenzijų į visus Japonijos pagrobtus lobius, todėl amerikiečių veiksmai tapo "teisėti", jei tik visos šalys pasirašė sutartį. Ir visos šalys, išskyrus Kiniją ir Rusiją, iš tiesų buvo priverstos pasirašyti sutartį.

Okupacijai vadovavęs generolas Makartūras (MacArthur) pranešė, kad rado "didžiules aukso, sidabro, brangakmenių, užsienio pašto ženklų, graviravimo plokštelių ir... Japonijoje neįteisintos valiutos sankaupas". Taip pat buvo JAV kariuomenės dokumentas, kuriame buvo teiginys, kuriame minimi "nedeklaruoti šių lobių sandėliai, [apie kuriuos] žinoma, kad jie egzistuoja". Akivaizdu, kad amerikiečių okupacinės pajėgos buvo aptikusios bent keletą Japonijos "Auksinės lelijos" vietų, kuriose buvo milijardai aukso ir kitų vertybių. Tuo neabejojama, ir yra dokumentų, kad Makartūras iš tikrųjų apžiūrėjo kai kurias iš šių atidarytų vietų ir įvertino jų turinį.

Japonai iki kaulų smegenų apiplėšė kiekvieną tautą ir, kiek tai buvo įmanoma, kiekvieną pilietį, todėl neabejotina, kad vertė turėjo siekti trilijonus dolerių. Kadangi nežinome nei aptiktų vietų skaičiaus, nei brangiųjų metalų dalies kiekvienoje vietoje, naudosiu konservatyvų vertinimą, kad išgauta tik 500 mlrd. dolerių. O kadangi nėra jokių įrodymų, kad koks nors iš šio grobio kada nors būtų patekęs į JAV, juo labiau užregistruotas JAV ižde, galime drąsiai manyti, kad jis buvo surinktas FED vardu. Šiuo atveju galime taikyti vieną iš dviejų priemonių. Aukso kaina tuo metu buvo apie 35 JAV dolerius už unciją, o dabartinė kaina (2022 m.) - apie 1 700 JAV dolerių, t. y. apie 50 kartų, o dabartinė vertė - apie 25 trilijonus JAV dolerių. Kitas metodas - 500 mlrd. dolerių kaupti 5 % palūkanų normą 72 metus nuo karo pabaigos, taigi dabartinė vertė yra apie 15 trln. dolerių. Naudosiu mažesnį skaičių. Turiu pažymėti, kad tikroji susigrąžinta suma gali būti daug kartų didesnė, nei čia dariau prielaidą. Seagrave'o knygoje "Aukso kariai" išsamiai aprašoma visa istorija[45]  ir turėtų būti laikoma privaloma perskaityti.


Leger įrašas: 15 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(17) Lobių sala

1999 m. Edvardas Mikaudas (Edward Michaud) parengė puikią istorinę esė "Korregidoras - Antrojo pasaulinio karo lobių sala"[46][47] kurioje jis išsamiai aprašė Filipinų plėšikavimą. Tuo metu tai nebuvo vadinama plėšikavimu, bet būtent taip ir buvo. Kai japonai įsiveržė į Filipinus, Makartūras buvo priverstas evakuotis ir prisiglausti Korregidoro saloje, prieš tai jis padarė du dalykus. Jis įsakė sunaikinti visą amuniciją ir karines medžiagas, kad jų neliktų japonams, ir surinko bei išsiuntė visą Filipinų centrinio banko turtą ir visą asmeninį turtą, kurį buvo galima surinkti iš vietos gyventojų, "išsiųsti į JAV saugoti" ir užkirsti kelią neišvengiamam japonų plėšikavimui.

Michaudo ataskaitoje teigiama, kad "vien vyriausybės vertybinius popierius sudarė daugiau kaip 51 t aukso luitų, 32 t sidabro luitų, 140 t sidabrinių pesų ir centavų, milijonai popierinių iždo obligacijų, obligacijų ir įmonių akcijų. Civilinį turtą ... sudarė maždaug dvi tonos aukso luitų įvairaus dydžio luitais, taip pat nežinomas kiekis brangakmenių ir užsienio valiutos. Kai buvo gautas įsakymas evakuoti miestą, daugelis popierinių inventorių ir dokumentų vis dar buvo nebaigti, daugeliui privačių piliečių net nebuvo išduoti kvitai už jų vertybes. Didžioji jų dalis buvo saugoma didelio požeminio komplekso, vadinamo Malintos tuneliu, sekcijose. Likusi 51 t vyriausybės aukso luitų dalis, kurią sudarė 2 542 aukso luitai po 42 svarus (20 kg), kartu su likusia popierine valiuta ir vertybiniais popieriais buvo sukrauta keliuose vidiniuose laivyno tunelio vidiniuose šonuose, esančiuose pietinėje Malintos tunelių komplekso pusėje."

Beveik visa tai buvo pakrauta į bet kokius turimus didelius ar mažus laivus, o visa partija perkelta į Korregidorą, kur galiausiai buvo pakrauta į JAV povandeninius laivus ir išgabenta į JAV. Viskas, ko nepavyko laiku išvežti, buvo pakrauta į perteklinius laivus, kurie buvo nuvilkti į gilesnius vandenis ir nuskandinti; tai sudarė šimtus tonų brangiųjų metalų, kurių dalį vėliau galėjo susigrąžinti japonai, bet taip pat susigrąžino amerikiečiai. Povandeniniai laivai buvo kraunami naktį, kai japonų lėktuvai negalėjo atakuoti, o dienos metu dėl saugumo panardinami. Michaudas manė, kad šis Filipinų lobis buvo gabenamas į JAV monetų kalyklą, tačiau beveik neabejotinai atsidūrė FED, nes monetų kalykla buvo beveik neegzistuojantis subjektas, gaminantis tik pigias metalines monetas. Savo rašinį jis baigė teiginiu: "Pasibaigus karui ši vertybinių popierių siunta "ar bent jau jos piniginis ekvivalentas" vėliau buvo perduota atgal Filipinų vyriausybei", tačiau šis teiginys yra nesąmonė. Nemačiau jokių tai patvirtinančių įrodymų, o ir niekas negali pateikti tokio teiginio, nes per paniką evakuojantis prieš atvykstant japonams nebuvo atlikta tiksli inventorizacija ir niekas iš tikrųjų nežino, kas buvo paimta. Bet kokiu atveju iš nedaugelio turimų faktų nemačiau nieko, kas patvirtintų teiginius, kad šis turtas kada nors buvo grąžintas į Filipinus. Tai anaiptol nebuvo vienintelis ar paskutinis toks įvykis per Antrąjį pasaulinį karą.

Skaičiuodamas neatsižvelgiau į "šimtus tonų" aukso ir sidabro, kurie nebuvo pakrauti į povandeninius laivus pirmųjų pastangų metu, ir neatsižvelgiau į visų kitų lobių, išskyrus 53 tonas aukso ir 175 tonas sidabro luitų, vertę. Vėlgi, palyginti su kitais nusikaltimais, tai palyginti menka suma.

Legerio įrašas: 3,3 mlrd. dolerių šiandieniniais doleriais

(18) Vokietijos pramonės turto konfiskavimas

Pasirodo, visai nežinoma, visiškai išbraukta iš pasaulio istorijos, kad JAV vyriausybė ir kariuomenė mažiausiai pastaruosius 85 metus veikė kaip samdomi vagys chazarų žydų mafijai Londono Sityje ir tebeveikia tai iki šiol. Čia galiu pateikti tik labai trumpą daugelio labai ilgų kriminalinių istorijų santrauką - tų, kurios turi pakankamai dokumentų, kad išsilaikytų teisme.

Ši tema yra gerokai per didelė, kad ją čia būtų galima aprėpti. Pirmojo ir Antrojo pasaulinių karų konfiskavimo atvejus išsamiai aprašiau elektroninėje knygoje, kurioje gausu nuorodų, kurių čia nepateikiau[48].

 Raginu jus perskaityti penktąjį skyrių, kad įvertintumėte to, kas buvo padaryta, mastą. Visą Vokietijos pramoninį ir net asmeninį turtą visame pasaulyje konfiskavo JAV kariuomenė, visų pirma šių žydų bankininkų vardu, nors pati JAV ir jos vietinės korporacijos taip pat turėjo didelės naudos. Vėlgi, bendra suma būtų gerokai siekusi trilijonus dolerių - 1915 ir 1945 m., neatsižvelgiant į daugiau nei 100 metų ir 75 metus kauptą pelną, tačiau kraštovaizdis toks platus, kad net neįmanoma bandyti patikimai apskaičiuoti, todėl nėra jokio legerio įrašo šiam punktui.

(a) Pirmojo pasaulinio karo konfiskavimas

Neatrodo, kad tai plačiai žinoma, tačiau tie patys žydų bankininkai, vėlgi pasitelkę JAV kaip savo "vykdytoją", po abiejų pasaulinių karų tiesiogine prasme išgrobstė visą Vokietijos pramoninį turtą - visame pasaulyje. To mastas buvo neįsivaizduojamas. Pavyzdžiui, visa Bayer kompanija buvo parduota žydų agentui už 5 mln. dolerių per "aukcioną", surengtą ant Bayer būstinės laiptų. Tuo metu "Bayer" buvo viena didžiausių pasaulio bendrovių, gaminusi ne tik chemikalus, bet ir platų vaistų asortimentą, įskaitant aspiriną, kuris tuo metu buvo populiariausias vaistas pasaulyje ir vertingiausias patentas. Žydų teisininkas Seymouras J. Rubinas rašė, kad yra "aišku ir įtikinama, jog teisingumo sumetimais" nugalėtojas arba užkariautojas turėtų konfiskuoti visą nugalėtojo nuosavybę ir turtą.


Jie ir konfiskavo. Jie konfiskavo ne tik visą Vokietijos įmonių turtą visame pasaulyje, bet ir beveik visą asmeninį turtą, kurio sąrašuose buvo tokie dalykai kaip "trys arkliai", "keletas kedro rąstų", "keli kilimai" ir, žinoma, banko sąskaitos, brangieji metalai, meno kūriniai. Visa tai, žinoma, buvo neteisėta, tačiau JAV priėmė įstatymą, leidžiantį tai daryti. Buvo specialus įstatymas, pagal kurį "bet kuris vokiečių kilmės asmuo", dėl bet kokios priežasties patekęs į kalėjimą, buvo priskiriamas prie priešo užsieniečių ir jam buvo taikomas visiškas turto konfiskavimas, todėl jie beveik kiekvieną vokietį įmesdavo į kalėjimą pagal bet kokį sufabrikuotą kaltinimą, dažnai tik dviem ar trims dienoms, bet tik tiek, kad būtų galima juos priskirti prie priešo užsieniečių ir konfiskuoti jų turtą. Tai buvo vienas iš pagrindinių karo tikslų - atimti iš visos rasės žmonių visą jų turtą, patentus ir nuosavybę, kad būtų sutriuškinta tauta, kuri tapo pernelyg galinga ir nepaklusni žydams.

Nėra galimybės patikimai apskaičiuoti visos Pirmojo pasaulinio karo konfiskavimo vertės. Vien JAV konfiskuotas asmeninis turtas dabartiniais doleriais sudarytų apie 60 mlrd. dolerių, tačiau tai buvo tik vienos šalies asmeninis turtas, be to, tai buvo mažiausia konfiskuoto turto dalis. Bendra visame pasaulyje konfiskuoto Vokietijos įmonių turto vertė šiandien beveik neabejotinai siektų daug trilijonų, tačiau detalių nėra galimybių apskaičiuoti, todėl nėra jokio legerio įrašo.

Leger įrašas: 0 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(b) Operacija "Paperclip" - Antrasis pasaulinis karas

Tai neabejotinai buvo antra pagal mastą ir mastą vagystė pasaulio istorijoje, kurią pralenkė tik prieš šimtmetį žydų įvykdytas Indijos apiplėšimas. Kaip ir Pirmojo pasaulinio karo atveju, vėl buvo konfiskuotas visas Vokietijos turtas visame pasaulyje, tačiau šį kartą tai buvo planuota daugelį metų ir prasidėjo dar prieš karą[49].

Žydai, tuo metu kontroliavę JAV vyriausybę, suorganizavo tūkstančius komandų su dešimtimis tūkstančių asmenų, dažnai tik metrais atsilikusių nuo karo pabaigoje į Vokietiją įžengusių kariuomenės dalinių, ir paėmė tiesiog viską. Jie ateidavo bangomis, ir ko neėmė viena banga, paimdavo kita. Jie ištuštino kiekvieną įmonės biblioteką, kiekvieną mokslinių tyrimų įrenginį, kiekvieną patentų biurą, kiekvieną gamyklą ir tiesiog viską užgrobė. Netgi Kongreso biblioteka turėjo savo užsienio misiją, kuri turėjo surasti ir konfiskuoti visas Vokietijoje išleistas knygas ir žurnalus, kurie galėjo būti įdomūs bet kuriai Amerikos verslo ar mokslo daliai.

Vienu atveju Vokietijos patentų biuras kai kuriuos slapčiausius savo patentus įleido į šešiolikos šimtų metrų šachtą, bet amerikiečiai ją rado ir konfiskavo visą turinį kaip JAV "karo reparacijas". Daugiau kaip 800 000 konfiskuotų Vokietijos patentų vertė buvo įvertinta daugiau kaip 30 mlrd. dolerių, o tai dabartiniais doleriais sudarytų daugiau kaip 1 trilijoną JAV dolerių. Kaip jau minėjau, Amerikoje registruotos įmonės iš to gausiai pasipelnė, tačiau daugelis tų "Amerikoje registruotų" įmonių priklausė žydams arba buvo jų kontroliuojamos, o Europos žydų bankininkai ir pramonininkai perėmė nuosavybę į viską, įskaitant chemijos įmones, tokias kaip "I. G. Farben", automobilių įmones, tokias kaip "Volkswagen", stambias lėktuvų bendroves, tokias kaip "Dornier" ir "Messerschmitt", farmacijos įmones, tokias kaip "Hoescht". Į šį trumpą sąrašą neįtrauktas asmeninis meno kūrinių, aukso ir sidabro, brangakmenių ir kitų vertybių konfiskavimas. Dar kartą visa tauta buvo apiplėšta iki kaulų smegenų, tačiau šį kartą daug žiauriau nei Pirmojo pasaulinio karo metais, ir šiuo atveju prieš plėšikavimą, jo metu ir ilgai po jo įvairiomis priemonėmis buvo nužudyta nuo 12 iki 15 milijonų vokiečių. Mirę vokiečiai nepasakoja apie savo aukas, tačiau gyvi žydai jau 75 metus pasakoja istorijas apie tai, kaip juos plėšė vokiečiai. Tiesa yra visai kitokia.

Vokietijos plėšikavimas po Antrojo pasaulinio karo buvo toks didžiulis ir toks plataus masto, kad negalima leisti, jog ši viena kategorija liktų be legerio įrašo. Todėl įrašau 10 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais - šis skaičius, mano nuomone, yra lengvai pateisinamas ir pernelyg konservatyvus.

"Leger" įrašas: 10 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(19) Naftos gavybos šalių užgrobimas

Atrodo, kad ne visi supranta ar įvertina tai, kad Iraką ir Libiją tiesiogine prasme užgrobė Europos žydai, pasitelkę JAV kariuomenę kaip vykdytoją. Abi šalys buvo užgrobtos, jose buvo įkurtos marionetinės vyriausybės, nauji žydų privatūs centriniai bankai ir, bent jau Irako atveju, praktiškai visos komercinės įmonės su "naujais savininkais". Irako atveju žydų bankininkai nemokamai pasiskyrė sau 65 % Irako naftos, Irakui paliekant pajamas tik iš 35 % jo paties išgaunamos naftos. Be to, didelė dalis iš Irako eksportuojamos naftos nėra apskaitoma, todėl niekas iš tikrųjų nežino, kiek Irako naftos tokiu būdu tiesiogine prasme pavagiama. Tik išmatuotas kiekis dalijamas 65/35 dalimis. Libijos atveju visą naftą konfiskuoja tie patys žydų bankininkai, o JAV kariuomenė nuolat dalyvauja vykdymo užtikrinimo operacijose. Apie tai išsamiai rašiau ankstesniame straipsnyje, kurį raginu perskaityti[50].

Kalbant apie Siriją, jiems nepavyko užgrobti visos šalies dėl Rusijos dalyvavimo, tačiau JAV kariuomenei pavyko visiškai perimti Sirijos naftos telkinių kontrolę tų pačių bankininkų vardu. Šiandien Sirija, kaip ir Libija, negauna jokių pajamų iš savo naftos pardavimo.

Maža to, žydų mafija iš Londono Sičio Irake ir Libijoje įsteigė savo privačius centrinius bankus ir tokiu būdu šias dvi šalis apiplėš dar trilijonais. Be to, Irake tie patys žmonės perėmė didžiąją dalį ar net didžiąją dalį visos pelningos komercinės veiklos. Nėra duomenų šaltinio, iš kurio būtų galima įvertinti šių antrinių šaltinių plėšikavimo mastą.

Nepaprastai svarbu pažymėti, kad Irako ir Libijos bei Sirijos naftos telkinių užgrobimą visiškai įvykdė JAV kariuomenė, veikianti kaip privati bankininkų armija[51].

 JAV vyriausybė padengė visas karų išlaidas - už trilijonus dolerių, pasiskolintų už palūkanas iš tų pačių žydų, prisiėmė visus mūšio lauke patirtus nuostolius ir nuo to laiko veikė kaip nuolatinė karinė šių valstybių "nuosavybės" žydams vykdytoja - be jokios naudos Jungtinėms Valstijoms. Visi pinigai ir politinė nauda atiteko chazarų žydams Londono Sityje. JAV vyriausybė paprasčiausiai vykdo savo šeimininko nurodymus.

Vidutines naftos kainas, kaip žinia, sunku apskaičiuoti, tačiau pastaraisiais laikotarpiais, kurie čia aptariami, aš pasirinkau pagal infliaciją pakoreguotą 80 JAV dolerių už barelį vidurkį. Istoriškai Irake buvo išgaunama apie 3,0 mln. barelių per dieną, dabar - 3,5 mln., taigi apie 300 mln. dolerių per dieną, iš kurių 200 mln. pasiima žydų bankininkai Londono Sityje. Iki šiol - apie 1,5 trilijono dolerių. Libijos gavyba po invazijos sumažėjo iki nulio, bet nuo to laiko vidutiniškai išgaunama apie 1,5 mln. barelių per dieną, t. y. iki šiol apie 450 mlrd. dolerių. Sirija išgaudavo 500 000 barelių per dieną, iš kurių visus pasiima žydų bankininkai. Iki šiol - apie 150 mlrd. dolerių. Sudėjus šias tris sumas gauname apie 2 trilijonus JAV dolerių arba apie 3 trilijonus JAV dolerių, jei skaičiuosime 5 proc. sudėtines palūkanas.

"Leger" įrašas: 3 trilijonai dolerių šiandieniniais doleriais

(20) Privatizavimas, 1 dalis

Kai kas mano, kad valstybės paslaugų ar turto perdavimas privačioms įmonėms yra išmintingas žingsnis, nes, kaip mums sakoma, vyriausybės yra išsipūtusios ir neefektyvios, o privačios įmonės beveik neišvengiamai gali būti daug efektyvesnės. Realiame gyvenime man nepavyko aptikti nė vieno atvejo, kai ši mitinė teorija pasitvirtino. Vietoj to, privačios įmonės neišvengiamai eina tuo pačiu keliu - siekdamos maksimalaus pelno didina kainas ir mažina paslaugų apimtis. Dar blogiau, atrodo, kad neįmanoma rasti privatizavimo pavyzdžio, kuris nebūtų aptemdytas įstatymų leidėjų ir valdžios pareigūnų korupcija ir papirkinėjimu. Pavyzdžių rasti nesunku.


Jungtinėje Karalystėje mūsų draugai bankininkai žydai suorganizavo "British Rail" privatizavimą, po kurio jie jį nusavino ir nualino, kad Jungtinės Karalystės vyriausybė turėjo jį susigrąžinti ir atstatyti. Po to, kai jie atstatė geležinkelių sistemą ir užtikrino, kad ji veiktų stabiliai ir pelningai, mūsų žydų bankininkai dar kartą ėmė ir vėl ją privatizavo. Didžiosios Britanijos visuomenei tai kainavo milijardus.

Tie patys bankininkai pasirūpino (arba papirko), kad būtų privatizuotas Karališkasis paštas. Tačiau prieš pat derybas dėl pardavimo kainos Karališkojo pašto profsąjungos staiga pasipiktino savo vadovybe ir pasiūlė surengti ilgalaikį visuotinį streiką, taip išmušdamos pagrindus iš po pardavimo kainos ir padarydamos Karališkąjį paštą beveik bevertį dėl būsimų rimtų darbo ginčų. Tačiau vėliau, stebuklingai įvykus pardavimui už gerokai mažesnę kainą, profsąjungos staiga vėl tapo visiškai patenkintos ir joks streikas neįvyko. Dar labiau nuliūdino tai, kad kažkaip nepaaiškinamai atrodė, jog į pardavimo kainą buvo įskaičiuota tik pašto pristatymo paslaugos vertė ir visiškai neįskaičiuota milijardų dolerių vertės Karališkajam paštui priklausiusios geriausios nuosavybės Londono centre. "Nepaaiškinamas aplaidumas", tačiau demokratinėje valstybėje niekas nėra kaltas[52].

Kanadoje, Ontarijo provincijoje, valdžios pareigūnai 99 metų nuomos sutartimi už 2 mlrd. dolerių pardavė judriausią Šiaurės Amerikos greitkelį. Po kelerių metų naujieji savininkai 10 % savo investicijų pardavė keliems draugams už 10 mlrd. dolerių, vadinasi, Ontarijo vyriausybė 100 mlrd. dolerių vertės turtą pardavė už 2 mlrd. dolerių. Dar blogiau, naujieji savininkai taip padidino rinkliavas, kad visi vairuotojai bando važiuoti kitais greitkeliais, todėl susidaro tokios spūstys, kad provincijai nelieka nieko kito, kaip tik tiesti naujus greitkelius. Deja, jie to padaryti negali, nes pradinio pardavimo sąlygos draudžia vyriausybei tiesti naujus greitkelius, kurie "konkuruotų" su senaisiais, nebent jie taip pat būtų perduoti "naujiesiems savininkams".

JAV kalėjimų sistema per metus kainavo 20 mlrd. dolerių. Privatizavus tik dalį jos, dabar ta pati sistema Amerikos mokesčių mokėtojams kainuoja daugiau kaip 80 mlrd. dolerių per metus, o kai kurių kalėjimų sąlygos tokios nežmoniškos, kad teismai liepia juos uždaryti. Ir tai ne tik kalėjimų sistema, bet ir lygtinio paleidimo sistema ir daug kitų, visą šalį nukraujavusių dalykų. Visose Vakarų šalyse tie patys žydų bankininkai ir jų draugai nepaliaujamai skatina privatizuoti beveik viską, iš ko galima uždirbti pinigų. Paprastai jie atleidžia daugumą darbuotojų, kad sumažintų išlaidas, ir vengia bet kokios priežiūros, kuri nėra itin svarbi. Teorija pagal šias ilgalaikes "nuomos" sutartis yra kanibalizuoti patį turtą, kad pasibaigus nuomos laikotarpiui, kai turtas grąžinamas, jo vertė būtų lygiai lygi nuliui. Tokia yra privatizavimo pelno maksimizavimo teorija.

Visose Vakarų šalyse viskas, pradedant oro uostais, kalėjimais, švietimu, ryšiais, transportu ir visomis valstybinėmis paslaugomis, pamažu "privatizuojama", o naujieji nuomininkai iš to gauna tiesiog trilijonus dolerių pelno, o valstybės pamažu bankrutuoja. Tai tokia milžiniška programa, apimanti tiek daug šalių, tiek daug infrastruktūros rūšių ir tiek daug vyriausybinių paslaugų, kad neįmanoma protingai apskaičiuoti grobstymo masto. Todėl apie tai nieko neįrašysiu, bet tvirtai pasakysiu, kad plėšikavimas - valstybės turto perdavimas į kelių bankininkų rankas - siekia dešimtis trilijonų dolerių[53][54].

Leger įrašas: 0 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(20) Privatizavimas, 2 dalis

Be to, šiame privatizavimo versle, kuris dažniausiai vykdomas kaip atvira vagystė, esama mažiausiai šimtų, o veikiau tūkstančių povandeninių srovių. Reikėtų pabrėžtinai pažymėti, kad daugiau kaip 50 valstybių, kuriose JAV nuvertė teisėtą vyriausybę ir įvedė jai paklūstantį diktatorių, labai greitai patyrė tą patį "privatizavimo" procesą, kai JAV kariuomenė ir Valstybės departamentas nurodė naujajam diktatoriui, kokias jo šalies infrastruktūros dalis reikia perimti. Už visa tai nebūtų sumokėta, ir tokių atvejų pasitaikė daugelyje kitų šalių. Pavyzdžiui, NYT iš pradžių pranešė, o paskui visur greitai buvo nutylėta, kad po Jugoslavijos sunaikinimo Džordžui Sorošui ir Madlenai Olbrait "nuosavybėn" buvo perduota visa Kosovo komunikacijų infrastruktūra, kurios vertė, kaip teigiama, siekė 800 milijonų JAV dolerių. Tikėtina, kad visą buvusią Jugoslaviją ištiko toks pat likimas, tačiau naujienos visiškai uždengtos ir neleidžiama nutekėti jokiai informacijai. Tokių pačių pasekmių patyrė visas Irakas ir Libija, ir daugybė kitų valstybių yra tokioje pačioje padėtyje. Neturėdami šio vadinamojo "privatizavimo" pasaulio žemėlapio, mes niekada nesužinosime tikrojo bendro skaičiaus, bet jis turi būti milžiniškas[55].

Legerio įrašas: 0 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(21) Pasaulio bankas ir Tarptautinis valiutos fondas. Infrastruktūra ir skola

Ši kategorija yra šiek tiek lengvesnė nei pirmiau minėtoji. Paprastai mūsų žydų bankininkai finansuoja vyriausybės paskolas privačiai arba per TVF ar Pasaulio banką, ir tai daro, kai JAV dolerių palūkanų normos yra žemos. Tuomet jie didina šalies skolą, kol ji peržengia bet kokį protingą lygį, tada JAV FED pakelia palūkanų normas ir faktiškai priveda šias šalis prie bankroto. Kadangi šalys neturi grynųjų pinigų paskoloms grąžinti, mūsų žydų bankininkai vietoj mokėjimo užima infrastruktūrą. Jie taip pat paims dirbamą žemę, kaip neseniai nutiko Ukrainai, nors (žydams priklausanti) žiniasklaida, atrodo, apie tai nieko nežino. Neseniai žiniasklaidoje pasirodė pranešimas, kad Rotšildai turėjo įsteigti naują banką, kad galėtų laikyti visą šiais metodais konfiskuotą dirbamą žemę. Chazarų žydai taip pat siekia vandens, o Nestle prezidentas viešai pareiškė, kad "geriamasis vanduo nėra teisė. Jis yra prekė ir turėtų būti įkainotas bei parduodamas kaip bet kuri kita prekė". Prieš kelerius metus Džena Buš, G. W. Busho duktė, savo žydų draugų vardu už menką sumą perėmė didžiausio Pietų Amerikoje vandens telkinio nuosavybę. Yra šalių, kuriose daugiau kaip 70 % visos infrastruktūros, įskaitant geležinkelius, oro linijas ir oro uostus, laivybos uostus, bankininkystę, ariamąją žemę, vandenį ir dar daugiau, priklauso tiems patiems žydų bankininkams iš Londono Sičio.

Geras dabartinis pavyzdys - Graikija[56].


Padėtis buvo tokia apgailėtina, o bankininkų godumas toks galingas, kad Graikija buvo priversta visą šalies infrastruktūrą - viską - atiduoti į "privačiai valdomą" Liuksemburgo fondą, kuris buvo "visiškai nepriklausomas nuo Graikijos vyriausybės galių ar įtakos". Jo vertė buvo apie 3 trilijonus JAV dolerių, ir jis dingo už tokią kainą, kokią bankininkai nuspręs sumokėti už jo dalis - jei apskritai sumokės. Į šį sąskaitos įrašą įtraukiu tik Graikiją ir nekreipiu dėmesio į daugybę dešimčių kitų valstybių, kurios į tokią padėtį pateko dar prieš 100 metų. Bendra suma neabejotinai siekia kelias dešimtis trilijonų, tačiau neturime detalių, kuriomis galėtume pagrįsti įvertinimą[57][58][59].

"Leger" įrašas: 3 trilijonai dolerių šiandieniniais doleriais

(22) Karo finansavimas

Jau seniai nebe paslaptis, kad tie patys žydų bankininkai paprastai finansuodavo abi puses daugumoje, jei ne visuose naujausios istorijos karuose. Visuotinai sutariama, kad karas Irake JAV kainavo apie 2 trilijonus JAV dolerių,[60],  o "Forbes" teigia, kad Libijos karas kainavo 2 mlrd. dolerių per dieną[61].

Visa ši suma buvo pasiskolinta iš FED. Negalime žinoti, kiek pinigų buvo pasiskolinta iš žydų bankininkų Londono Sityje visiems kariniams konfliktams finansuoti naujausioje istorijoje, todėl negalime įkainoti sumokėtų palūkanų, tačiau labai svarbu suvokti, kad šios sumos nėra mažos. Kaip vieną iš realios kainos rodiklių galima paminėti tai, kad Britų imperija vienu metu buvo pasaulio valdovė, imperija, kuriai saulė niekada nenusileido, ir "Britanija valdė bangas" labai ilgą laiką. Tačiau žydai įstūmė Angliją į du karus, kurių niekas nenorėjo, ir galiausiai Britanija bankrutavo ir maldavo JAV paskolų, kad išvengtų "finansinio Diunkerko". Anglija pasiskolino visus pinigus, kad finansuotų savo dalį Pirmajame pasauliniame kare, ir prarado 40 % savo imperijos, kad grąžintų šias paskolas. Antrasis pasaulinis karas kainavo Didžiajai Britanijai likusią imperijos dalį ir privedė šalį prie tikro bankroto. Pirmasis pasaulinis karas Didžiajai Britanijai kainavo apie 7 trilijonus dolerių dabartiniais doleriais, o Antrasis pasaulinis karas buvo daug blogesnis. Vėlgi, negalime tiksliai žinoti, kiek pinigų buvo pasiskolinta iš žydų bankininkų ir kiek sumokėta palūkanų, tačiau ir vieno, ir kito mastas būtų buvęs didelis, nes apskaičiuota, kad visoms šalims tai kainavo beveik 50 trilijonų JAV dolerių (dabartiniais doleriais)[62][63][64][65].

Žinome, kad kai JAV prasidėjo pilietinis karas, Londono Rotšildai rėmė Sąjungą, o Prancūzijos Rotšildai - Pietus. Visi praturtėjo, o 1861 m. JAV turėjo 100 mln. dolerių skolą. Tačiau neturime informacijos, kiek iš viso buvo sumokėta palūkanų. Žinome, kad Rotšildai (per Džeikobą Šifą) 1905 m. paskolino Japonijai 200 mln. dolerių, kad ši finansuotų savo karą su Rusija. Dabartiniais doleriais tai būtų apie 60 mlrd. dolerių, o kita žydų bankininkų grupė tokiu pat mastu finansavo Rusiją, abiem pusėms parduodant ginkluotę iš Rotšildų ginkluotės gamyklų Vokietijoje. Šiuo atveju žinome pasiskolintas sumas, bet neturime informacijos nei apie palūkanų grąžinimo sumas, nei apie pajamas ir pelną, gautą pardavus karo ginklus. Paprasčiausiai nėra pakankamai viešos informacijos, kad būtų galima nustatyti, kaip padidėjo šių bankininkų turtas, kurį jie įgijo kurstydami ir finansuodami visus tuos karus. Bendra suma turi siekti trilijonus, tačiau neturime patikimo pagrindo ją apskaičiuoti, todėl nėra jokio legerio įrašo.

Artėjant Antrajam pasauliniam karui, tie patys bankininkai ne tik stūmė JAV į karą, bet ir paskolino amerikiečiams pinigų jam apmokėti. Iki Antrojo pasaulinio karo pabaigos JAV skola išaugo nuo 33 iki 285 mlrd. dolerių - visa tai buvo padaryta tam, kad mūsų draugai bankininkai žydai galėtų pradėti ir kariauti karą, kurio niekas, išskyrus juos, nenorėjo. Tai dar blogiau, nei įsivaizduojate. Šiems bankininkams reikėjo kitų šalių kare, bet jie nenorėjo joms skolinti pinigų, nes jų ekonomika nebuvo laikoma pakankamai nerizikinga, ir tai buvo taikoma pačiai Anglijai. Išeitis buvo skolinti pinigus JAV, tada spausti amerikiečius suteikti visas tas karo paskolas, kad žydai būtų laimingi ne tik išlaikydami visas šalis kare, bet ir dėl to, kad JAV faktiškai garantuotų už visas jų skolas. Taigi, 285 mlrd. dolerių skola, kuri, jūsų palyginimui, dabartiniais doleriais sudarytų apie 12 trilijonų dolerių. Ši skola niekada nebuvo grąžinta; nėra pakankamai duomenų, kad būtų galima užfiksuoti visas žydų bankininkams sumokėtas palūkanas už karo finansavimą nei JAV, nei visoms pasaulio valstybėms, todėl šis punktas nėra įtrauktas į legerį. Tačiau kalbant apie dydį, ši suma, be abejonės, siekia dešimtis trilijonų dabartinių dolerių.

Leger įrašas: 0 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais

(12) Mano valiuta, bet tavo problema

Pasibaigus Antrajam pasauliniam karui, didžiosios pasaulio valstybės nustatė vadinamąjį aukso standartą, kuris reiškė, kad šalis negalėjo spausdinti daugiau pinigų, nei iš tikrųjų turėjo aukso atsargų. Taip buvo siekiama išlaikyti stabilumą ir išvengti perteklinio pinigų spausdinimo, kuris sukeltų infliaciją ir galėtų sugriauti tarptautinę pinigų sistemą - kaip praeityje ne kartą buvo padarę žydai. Teoriškai už visas tarptautines skolas turėjo būti atsiskaitoma auksu, tačiau praktiškai tai buvo sudėtinga ir nepatogu. Kadangi JAV dolerių buvo daug ir teoriškai buvo visiškai garantuota, kad juos bet kada bus galima iškeisti į auksą, visos valstybės tiesiog atsiskaitydavo JAV doleriais. Tačiau tikėjimas, kad taip bus daroma, buvo pagrįstas pažadu, jog bet kuri valstybė bet kada galės iškeisti turimus JAV dolerius į tikrą auksą.


Ši sistema pakankamai gerai veikė apie 20 metų, kol 1971 m. pradžioje JAV patyrė didžiulį finansinį spaudimą dėl milžiniškų sumų, kurias jos pasiskolino savo kariniam žiaurumui Vietname finansuoti. Paskutinis lašas atėjo, kai Prancūzija, neslepianti, kas vyksta, ir susirūpinusi dėl JAV gebėjimo išlaikyti dolerio vertę, primygtinai pareikalavo, kad visos jos turimos dolerių atsargos būtų pakeistos į auksą, kaip numatyta susitarime. JAV aukso atsargų nepakako, kad būtų galima įvykdyti šį reikalavimą, ir FED susidūrė su realia galimybe, kad visos valstybės pareikalaus jį iškeisti. Susidūrę su tokiu spaudimu, žydų bankininkai vienašališkai paskelbė pasaulio finansinį susitarimą negaliojančiu, privertė JAV pasitraukti iš dalyvavimo aukso standarte, o FED atsisakė konvertuoti bet kurios šalies turimus užsienio dolerius į auksą. Dėl to visos pasaulio šalys laikė nesuskaičiuojamus trilijonus JAV dolerių, kurie nebeturėjo jokios fiksuotos ar garantuotos vertės, tačiau neabejotinai nuvertės, nes JAV iš tiesų spausdino didžiulius kiekius dolerių Vietnamo karui finansuoti. Tuo metu JAV iždo sekretorius Johnas Connally sakė pasauliui: "Tai mūsų valiuta, bet tai jūsų problema".

Kadangi visos valstybės sąžiningai kaupė JAV dolerius, bet dabar neturėjo galimybės jais disponuoti, joms neliko nieko kito, kaip tik toliau naudoti tą patį JAV dolerį, dabar jau neapibrėžtos vertės, visiems tarptautiniams sandoriams. Šis vienintelis žydų grobuoniško kapitalizmo aktas pasauliui buvo stulbinanti finansinė bausmė, sunaikinusi kitų šalių valiutos atsargų vertę. Atsisakęs aukso standarto (Bretton Woods susitarimo), FED toliau spausdino didžiulius pinigų kiekius, dėl to Vakarų pasaulyje įsisuko intensyvi infliacijos spiralė. Nuo JAV įsipareigojimų nevykdymo dienos 1971 m. iki 1981 ar 1982 m. JAV doleris nuvertėjo daugiau kaip 95 %, o tai reiškė beveik neįsivaizduojamai didžiulį viso pasaulio turto perdavimą FED'o žydams, nes visos valstybės, turinčios JAV dolerių, patyrė tokio dydžio nuostolį savo užsienio valiutos atsargose, o JAV skolos liko stipriai nuvertėjusiais JAV doleriais, taip grąžinant užsienio skolas po 5 centus už dolerį. 1971 m. geras namas JAV kainavo tik 25 000 JAV dolerių. Iki 1976 m. tas pats namas kainavo daugiau kaip 100 000 JAV dolerių, o 1983 m. - apie 250 000 JAV dolerių. Šios kainos tiksliai atspindi JAV dolerio nuvertėjimą per tą dešimtmetį.

Nauda mūsų mėgstamiems žydų bankininkams? Na, 1971 m., kai jie panaikino aukso standartą, aukso kaina buvo apie 40 JAV dolerių už unciją. Šiandien šis auksas vertas 1 700 JAV dolerių už unciją. Kita vertus, nuo to laiko popierinė valiuta, kurią visos kitos vyriausybės turėjo priimti vietoj savo aukso, nuvertėjo apie 95 %. Nėra tikslaus būdo tai įvertinti. Sukaupta finansinė žala pasaulio valstybių ekonomikoms siekia bent šimtus trilijonų dolerių, jei ne tūkstančius trilijonų. Žala tokia didelė, tokia plati ir viską apimanti, kad neįmanoma net pagalvoti apie jos įvertinimą.

Tačiau nepamirškime pagrindinio dalyko. Šį sprendimą priėmė ne "JAV vyriausybė" ar "JAV iždas". Greičiau už juos jį priėmė Rotšildas ir kiti žydų FED ir Londono Sičio savininkai, siekdami išlaikyti savo aukso atsargas ir apsaugoti jų vertę. Tai buvo tiesiog dar vienas žydų bankininkų gelbėjimo planas, šiuo atveju didele viso pasaulio kaina. Jei tik galėtume įvardyti, kiek tai kainavo. Bet negalime.


Leger įrašas: 0 trilijonų JAV dolerių šiandieniniais doleriais


Epilogas "Turtingiausio pasaulio žmogaus" sąmokslas


Kaip galima spręsti iš to, kas išdėstyta pirmiau, tikrieji pasaulio turtai niekada nesusidarė iš įmonių nuosavybės, bet iš karų finansavimo, valstybių centrinių bankų turėjimo, vagysčių ir nusikalstamos veiklos milžinišku tarptautiniu mastu. Didelė žydų įmonių nuosavybė šiandien yra ne turto kaupimo pradžia, o tik paskutinis šio proceso etapas. Kaip ir viso organizuoto nusikalstamumo atveju, pradžioje minėti trilijonai dolerių, susiję su įmonių nuosavybe, yra tik nusikalstamo pelno reinvestavimas į teisėtas įmones.

Iš to, kas išdėstyta pirmiau, turėtų būti akivaizdu, kad tokie žmonės kaip Gatesas, Bafetas ir Bezosas nėra pretendentai į turtingiausio pasaulio žmogaus titulą. Elonas Muskas su savo tariamais 200 mlrd. dolerių vargu ar gali būti laikomas kišenpinigiais, o tokie žmonės kaip Džordžas Sorosas su savo menkais milijardais net negali būti laikomi kišenpinigiais. Žiniasklaida dešimtmečius mums melavo ir siuntė mus ieškoti ne ten, kur reikia. Žydų leidiniuose šiandien daug straipsnių apie "turtingiausius pasaulio žydus"[66]  arba "Įtakingiausi žydai"[67],  bet visa tai yra nesąmonė, viršūnėje išvardijant tokius asmenis kaip Zuckerbergas, Sorosas ar Šeldonas Adelsonas. Visa tai nėra atsitiktinumas; tai tik būdas nukreipti dėmesį nuo tikrųjų pinigų ir galios šaltinių, ir turbūt nenuostabu, kad kiekvienas laikraštis ir žurnalas, paliečiantis šią temą, laikysis to paties modelio. Stebina tai, kad tokie žmonės kaip Billas Gatesas ir Warrenas Buffettas dalyvauja šioje šaradoje, nors jie turi taip aiškiai žinoti savo pozicijų tiesą. Nė vienas iš šių žmonių negali būti toks naivus ar neišmanantis, o tai neabejotinai reiškia tylos sąmokslą.

Beje, beveik kiekvienas žmogus, kuris sukuria ką nors reikšmingo, beveik genetiškai trokšta perduoti tai savo palikuonims, galbūt sukurti net nedidelę šeimos dinastiją, kuri ilgainiui galėtų tęstis. Tačiau ar kas nors pastebėjo, kad tik tokie žmonės kaip Billas Gatesas ir Warrenas Buffetas neturi tokio noro ir yra pasiryžę galiausiai viską tiesiog atiduoti? Kodėl šiame sąraše nėra nei Rotšildų, nei Sasonų, nei Kadorų, nei Goldmanų Sačų? Ar ši galutinė filantropija yra tik gojų yda? Galime pagrįstai manyti, kad ši tendencija atsiranda dėl spaudimo, o aš įtariu, kad šis spaudimas atsiranda dėl įsipareigojimų, susijusių su finansavimu. Tai reiškia, kad Gatesas ir Bafetas nesukūrė savo imperijų visiškai savarankiškai; spėju, kad jiems buvo suteiktos idėjos, planavimas, daug finansavimo ir daug patyčių iš žydų diplomatijos, kad galėtų pasiekti tai, ką pasiekė. Kaina, kurią reikia sumokėti, yra ta, kad išeidami to nepasiimate su savimi. Vienas dalykas, kurio žydai nefinansuoja, yra konkurencija sau patiems.

Didelių įmonių turtų įkūrimas ir kūrimas paprastai nėra greitas procesas. Žinoma, visada būna išimčių, bet paprastai viskas užtrunka. Tradicinė išmintis, kuri ne kartą pasitvirtino, sako, kad "pirmai kartai reikia, kad tai pavyktų, o antrai kartai - kad tai taptų tikrai didele įmone". Žydai, veikdami kaip organiškas vienetas, gali sutrumpinti šį procesą. Prisiminkime "Indigo Books & Music", kurią žydė Heather Reisman pradėjo tik maždaug prieš 25 metus, ji lėmė didžiausio nepriklausomo Kanados knygyno finansinį bankrotą ir visų kitų konkurentų, staiga susidūrusių su "finansiniais sunkumais", perėmimą arba eliminavimą. Šiandien "Indigo" yra vienintelis didelis Kanados knygynų anglų kalba tinklas ir didžiausias šalies knygų, dovanų ir specializuotų žaislų mažmeninės prekybos tinklas, kurio metinės pajamos viršija 1 mlrd. dolerių. Žydai kontroliuoja knygų leidybos pramonę ir gali užtikrinti, kad jūsų knygyne neliks jokių atsargų, jei atsisakysite išparduoti prekes. Jie kolektyviai kontroliuoja didžiąją dalį finansavimo ir platinimo ir gali priversti perimti įmones arba bankrutuoti. Nuo ryžtingo žydų puolimo neįmanoma apsiginti. Šie žmonės veikia kaip gangsteriai ir turi neribotą finansavimą, kad beveik savo nuožiūra galėtų perimti pramonės sektorių.

Svarbu tai, kad šių sektorių perėmimo planavimas retai kada prasideda nuo viešosios veiklos. Vietoj to, tai dažnai būna susijusios pasaulinio ilgalaikio šių sektorių kontrolės plano dalys. Apie tai šiek tiek rašiau ankstesniame straipsnyje "Šiandienos žydų korporacijų herojai - visus gimdo Mergelė"[68],  kuriame kalbama apie "Google", "Facebook" ir keletą kitų. Akivaizdu, kad nei M. Zuckerbergas, nei "Google" dvyniai nesugebėjo beveik akimirksniu sukurti pasaulinio lyderio savo sektoriuose. Tokiam rezultatui pasiekti reikia neriboto finansavimo ir didžiulio finansinio bei politinio spaudimo, taip pat ryžtingo planavimo ir intensyvios žiniasklaidos paramos. Tai lygiai taip pat taikytina ir kitiems, pavyzdžiui, "Wikipedia", "Amazon", "Starbucks" ir daugeliui kitų įmonių, kurios, atrodo, per labai trumpą laiką beveik iš niekur tapo pasaulio lyderėmis. Visais atvejais procesas buvo toks pat, ir šiandien jis neabejotinai taikomas dabartiniam "turtingiausiam pasaulio žmogui" Elonui Muskui.

Tereikia tik pagalvoti. Kaip pavyzdį pasitelkime Eloną Muską, šis žmogus, atrodo, atsirado tiesiog iš niekur ir vis dėlto staiga "valdo" didžiausią pasaulyje automobilių gamintoją. Muskas tuo pat metu pradėjo agresyvią dešimčių tūkstančių ryšių palydovų paleidimo programą, o paskui "SpaceX", "privačią Elono Musko kosminių skrydžių bendrovę", "Starship" gamintoją, planuojančią ne mažiau nei Tarptautinės kosminės stoties misijas. Tada Muskas už 44 mlrd. dolerių nusipirko "Twitter".

Per pastaruosius 100 metų kiekvienas, bandęs sukurti naują automobilių bendrovę ir prekės ženklą, patyrė nesėkmę, tačiau E. Muskas, matyt, nepatyrė nė vieno trikdžio, kai jo "Tesla" staiga tapo mėgstama visame pasaulyje. Tam būtų prireikę galbūt dešimties metų planavimo ir projektavimo, gamyklų ir gamybos planavimo, tiekimo linijų kūrimo, bandymų ir sertifikavimo ir dar daugybės kitų dalykų, tačiau "Tesla" atveju visa tai, matyt, įvyko per vieną naktį vakuume. Ar turime tikėti, kad Elonas Muskas sukūrė "Teslą"? Nėra jokių įrodymų, kad E. Muskas sugebėtų suprojektuoti net špižinį matuoklį, o juo labiau visą automobilį, taigi kaip visa tai įvyko ir iš kur atsirado tie milijardai, kurių reikėjo šiam projektui įgyvendinti? Muskas nedalyvavo kuriant "Tesla". Jis tiesiog kažkokiu būdu atsirado pabaigoje, "savindamasis" bendrovę.

Panašiai yra ir su "Elono Musko" pradėta agresyvia ryšių palydovų programa; tam taip pat reikėtų daugybės metų planavimo ir projektavimo, jau nekalbant apie paleidimo įrenginių įrengimą ir reikiamų tūkstančių mokančių klientų pritraukimą. Tam vėlgi būtų prireikę ne vienerių metų ir milijardų dolerių finansavimo, tačiau, kaip ir Bezoso kosminių skrydžių programa, ši programa staiga pasirodė žydinti, veikianti, paleista ir pasirengusi veikti. Kas tai planavo? Tikrai ne Muskas, tad kas už to stovėjo? Ir iš kur visam tam atsirado pinigų? "Musko" "Tesla" niekada negavo pelno, tad iš kur jis galėjo gauti milijardus, skirtus dešimčių tūkstančių ryšių palydovų sistemai? Nieko panašaus neįmanoma padaryti be dešimtmetį ar daugiau trukusio intensyvaus planavimo ir milžiniškų investicijų, ir akivaizdu, kad nieko panašaus Muskas nepadarė.

Tai būtų pakankamas iššūkis bet kuriam vyrui, tačiau tada "Elonas Muskas" nusipirko "Twitter" už 44 mlrd. dolerių. Kaip tai galėjo nutikti? Mums sakoma, kad E. Muskas staiga praturtėjo - miglotai - 200 mlrd. dolerių, be jokių detalių, bet tikriausiai iš turimų "jo" "Tesla" akcijų. Bet ar turime manyti, kad Muskas turi papildomų 44 mlrd. dolerių grynųjų pinigų, kurie guli banke, kad galėtų įsigyti "Twitter"? Tai neįmanoma, o Muskas neparduoda pusės savo turimų "Tesla" akcijų, kad galėtų tai finansuoti, taigi koks yra pinigų šaltinis? Žiniasklaida tai supainioja, pateikdama tik keletą garsų, bet nepateikdama jokių detalių, todėl mūsų galvose laisvai kirba mintys, kad E. Muskas yra labai turtingas ir kažkokiu būdu gali sau leisti įsigyti "Twitter", tačiau užtenka tik pagalvoti, kad suprastume, jog tai neįmanoma.



Vaizdas miglotas, nes politinių chazarų žydų ambicijų negalima atskirti nuo jų finansinių ketinimų. "Musko" palydovų sistemą ilgainiui turėtų sudaryti 35 000 ryšių palydovų - karinių, o ne civilinių - kai kurie iš jų jau naudojami Ukrainoje. Londono Sityje gyvenantys chazarų žydai desperatiškai trokšta Trečiojo pasaulinio karo, tačiau jie neturi savo kariuomenės ir turi priklausyti nuo JAV (kaip bankininkų privačios kariuomenės), kuri palaiko karinę viršenybę. Jei dar nesusimąstėte, šio įvykio priežastis buvo ta, kad kinai įrodė galintys numušti JAV stebėjimo ir ryšių palydovus, taip keldami egzistencinę grėsmę JAV karo kurstymui su Kinija ir Rusija. Sprendimas gudrus, bet kartu ir akivaizdus: negalima numušti 35 000 mažų ryšių palydovų, taip išlaikant JAV pranašumą mūšio lauke. Finansavimas įdomus, nes paprastai žydai verčia JAV daryti visas šias karines investicijas, tačiau JAV nebeturi pinigų visoms šioms pastangoms, todėl jiems neliko nieko kito, kaip tik finansuoti tai patiems - ir nukreipti juos per Muską, kad nuslėptų kilmę. Kito šaltinio tokiam milžiniškam projektui finansuoti nėra. Akivaizdu, kad finansavimas atėjo ne iš "Elono Musko", nes "jo" "Tesla" vis dar negali gauti pelno, tad iš kur jis galėtų gauti pinigų palydovų kūrimui? Vienintelis šaltinis - žydų bankininkai iš Londono Sičio.

Tai tas pats, kaip "Markas Zuckerbergas" prieš kelerius metus pirko ir steigė įmones kariniams bepiločiams lėktuvams ir aukštuminiams oro balionams gaminti, nes brangusis Markas norėjo, kad visi pasaulio gyventojai turėtų prieigą prie interneto. Ne visai taip. Didelio aukščio balionai buvo skirti ne interneto prieigai, o kariniam ryšiui su bepiločiais orlaiviais, kuriuos gamino "Facebook", bepiločiais orlaiviais su kovinėmis galvutėmis, kurie galėtų palaikyti ryšį per balionus, jei Kinija sunaikintų visus JAV karinio ryšio palydovus. Kiek žinau, niekas nesidomėjo, kodėl "Facebook" gamina karinius dronus ir jų ryšio sistemas. Vėlgi, nebuvo įmanoma šių išlaidų užkrauti JAV kariuomenei, todėl žydai iš Londono Sičio jas vykdė per "Facebook", kad užmaskuotų tai kaip civilinę įmonę ir nuslėptų nuo kontrolės tikrąjį šaltinį - ir ketinimus.

Grįžkime prie "Teslos". jei skirsite laiko perskaityti Musko vidurinės mokyklos lygio traktatą apie "hyperloop" transportą[69]  arba klausytis jo pasisakymų žiniasklaidoje, akivaizdu, kad šis žmogus neturi pakankamai intelekto, kad savarankiškai pasiektų savo padėtį. Nėra akivaizdu, bent jau man, kad jis ką nors apie ką nors išmano, tą patį galėčiau pasakyti ir apie Zuckerbergą bei Google dvynius. Šie žmonės yra tik priedangos kažkam, kas iš tikrųjų turi visus pinigus. Ir planus. Bet mes turime tikėti, kad Elonas Muskas, "susikoncentravęs į mano 8-erių metų šypseną ir mano žavią 3-ejų metų žvilgsnį į šoną, kad tu nesuprastum, koks aš kvailas", staiga tapo turtingiausiu pasaulio žmogumi, nes kuria automobilius, palydovus, kosminius laivus ir dar nežinia ką. Kokia nesąmonė.

Į pastarąjį dalyką verta atkreipti dėmesį. Ar matote Warreną Buffettą, pozuojantį su kvaila šypsena ir žavingomis šoninėmis akimis, kad suviliotų visas motinas, skatinančias savo dukras pirkti jo įmonės akcijas? Koks žmogus, akivaizdžiai trilijonus dolerių kainuojančių tarptautinių bendrovių generalinis direktorius, elgiasi taip kvailai? Psichinis nykštukas, turintis rimtų emocinių problemų, niekas kitas.

Panašūs argumentai tinka ir M. Zuckerbergui, J. Bezosui, "Google" dvyniams ir kitiems. Nė vienas iš jų neturi nei žinių, nei gebėjimų, nei milžiniško finansavimo, kad galėtų daryti tai, ką neva daro. Nei jų turtai, nei gebėjimai negali būti tikri. Lengviau sutikti su Billu Geitsu, pradėjusiu nuo mažos "Microsoft" ir per 40 metų sukūrusiu 50 mlrd. dolerių premiją, bet apsimesti, kad Elonas Muskas, kuris iš giedro dangaus iš miego automobilyje ir valgymo medžių lapų staiga pradeda projektuoti ir gaminti elektrinius automobilius, karinio ryšio palydovus, kosminius laivus ir daugybę kitų dalykų, yra pernelyg juokinga perspektyva, kad būtų galima stengtis ją paneigti.

Kai kurie teigia, kad Elonas Muskas nėra žydas. Elonas (אֵילוֹן) arba Alonas (אַלוֹן) yra hebrajiškas vyriškas vardas, kurio nebūtų pagonių vardų sąraše. Muskas lankė žydų mokyklas Pietų Afrikoje. Jo motina Maye Haldeman yra žydė, bet įrašyta kaip "kanadietė", o tai vargu ar yra etninė grupė. Yra žydų šeimos ir kitų giminystės ryšių (Elono brolis vedęs Džen Lewin), ir ne tik. E. Musko ryšiai su Izraeliu ir įtakingais žydais turi ilgą istoriją, "Tesla" artimi santykiai su Izraelio technologijomis tęsiasi daugelį metų, o jos savavaldžio vairavimo technologija yra 100 proc. žydų kilmės, kilusi iš Izraelio bendrovės "Mobileye". Muskas turi artimų ir aukšto lygio ryšių Izraelyje, ne kartą buvo susitikęs su Netanyahu (jo privačioje rezidencijoje).


[40] GOLD WARRIORS
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/Gold-Warriors.pdf

[41] Japan’s Golden Lily Project
https://www.voltairenet.org/article30068.html

[42] Japan’s Golden Lily Project
https://www.amazon.ca/Gold-Warriors-Americas-Recovery-Yamashitas/dp/184467531

[43] Japan’s Golden Lily Project
https://rense.com/general49/sece.htm

[44] Chalmers Johnson Review of Seagrave’s ‘Gold Warriors’,
https://www.lrb.co.uk/the-paper/v25/n22/chalmers-johnson/the-looting-of-asia

[45] GOLD WARRIORS
https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/Gold-Warriors.pdf

[46] Edward Michaud “Corregidor The Treasure Island of WWII”,
https://www.corregidor.org/chs_trident/trident_01.htm


[47] Edward Michaud Corregidor
https://corregidor.org/chs_trident/trident_03.htm 

[48] Nations Built on Lies – Volume 1 – How the US Became Rich

https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/10/ENGLISH-NATIONS-BUILT-ON-LIES-VOLUME-1-How-the-US-Became-Rich.pdf

[49] The Greatest Intellectual Property Theft in History: Operation Paperclip
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/the-greatest-intellectual-property-theft-in-history-operation-paperclip-november-16-2019/


[50] Humanity at the Crossroads — Connecting the Dots to Our Brave New World
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2331/

[51] The Bankers’ Private Army
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/the-bankers-private-army/

[52] Private Enterprise and the National Good
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5652/

[53] A Further Look at Privatisation
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5647/

[54] World Map of Privatisation
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5634/

[55] World Map of Privatisation
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5634/

[56] Humanity at the Crossroads — Connecting the Dots to Our Brave New World
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2331/

[57] LIBOR – current LIBOR interest rates
https://www.global-rates.com/en/interest-rates/libor/libor.aspx

[58] ANALYSIS: Are IMF, World Bank to blame for Africa’s foreign debt burden?
https://africacheck.org/fact-checks/blog/analysis-are-imf-world-bank-blame-africas-foreign-debt-burden

[59] Horrifying loan interest in the IMF and World Bank
https://www.ukessays.com/essays/economics/horrifying-loan-interest-in-the-imf-and-world-bank-economics-essay.php

[60] The Iraq War has cost the US nearly $2 trillion
https://www.militarytimes.com/opinion/commentary/2020/02/06/the-iraq-war-has-cost-the-us-nearly-2-trillion/

[61] The Real Cost Of U.S. In Libya? Two Billion Dollars Per Day.
https://www.forbes.com/sites/beltway/2011/03/28/the-real-cost-of-u-s-in-libya-two-billion-dollars-per-day/?sh=7b83dad07b5f

[62] Financing a Foreign War: Jacob H. Schiff and Japan, 1904-05
https://www.jstor.org/stable/23880523

[63] War Finance (Great Britain and Ireland)
https://encyclopedia.1914-1918-online.net/article/war_finance_great_britain_and_ireland


[64] Finance and the Thirty Years War
https://www.historylearningsite.co.uk/the-thirty-years-war/the-social-and-economic-impact-of-the-thirty-years-war/finance-and-the-thirty-years-war/

[65] list of wars
https://www.britannica.com/topic/list-of-wars-2031197

[66] The world’s 50 Richest Jews: 1-10
https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/the-worlds-50-richest-jews-1-10

[67] World’s 50 most influential Jews. The Jerusalem Post’s first annual list of those who are shaping the future.
https://www.jpost.com/jewish-world/jewish-features/worlds-50-most-influential-jews-176071

[68] Today’s Jewish Corporate Heroes – Virgin Births All
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3909/

[69] Hyperloop Alpha
https://www.tesla.com/sites/default/files/blog_images/hyperloop-alpha.pdf

[70] Evelyn de Rothschild, Scion of Banking Dynasty, Dies at 91
https://www.nytimes.com/2022/11/08/business/evelyn-de-rothschild-dead.html

Straipsnio autoriaus Larry Romanoff nuomonė žydų turto klausimu nebūtinai sutampa su mano nuomone.