2020-02-29

Eduardas Hodos apie Putino ir Zelenskio vaidmenį Chabado planuose. Anatevkos gyvenvietė, kurios meras - Trampo advokatas Džulianis



Žymiausias Ukrainos antifašistas Eduardas Hodos, buvęs Charkovo miesto (Ukraina) liberalios žydų bendruomenės rabinas, vėliau perėjęs į stačiatikybę, yra pagrindinis žydų fašistinės sektos Chabad Liubavič kritikas Ukrainoje. Vasario 27 dieną jis paskelbė paskutinę seriją jo video trilogijos, pavadintos „Putino mirtis Zelenskio kiaušinyje.“ Youtube sistemingai naikina Hodoso video įrašus, todėl juos bus galima rasti, pašalinimo atveju, autoriaus puslapyje http://hodos-video.com/ ir socialiniame tinkle VK https://vk.com/hodos.eduard.



Savo video Eduardas Hodos prognozuoja, kad fašistinė žydų sekta Chabad Liubavič, kuriai priklauso JAV prezidento Donaldo Trampo žentas, duktė ir visa aplinka, kurs kartu su Izraeliu bendrą pasaulio „valdymo trikampį“, kurio trečiuoju kampu bus po Chabado vėliava suvienyta Ukraina su Rusija. Šiose valstybėse Chabadas, autoriaus nuomone, pasiekė pergalę prieš ukrainiečių ir rusų tautas. Šiame trečiame Habado dominavimo centre, buvusioje TSRS, autoriaus nuomone, valdovu taps ne Vladimiras Putinas, kuris, nors ištikimai tarnauja Chabadui, bet nėra grynakraujis žydas, skirtingai nuo Zelenskio, kuris genetiškai yra 100% žydas.

Eduardas Hodos prognozuoja, kad ilgainiui V.Putiną ištiks toks pats likimas, kaip ir Josifą Staliną 1953 metais, kuomet po karo šis atstatė šalį. Chabadui nereikalinga stipri Rusija, todėl jis pašalins Putiną.



Eduardo Hodos žodžiais, Chabado lizdai yra išmėtyti po visą Rusiją ir Ukrainą. Jie gudriai pavadinti „tolerancijos centrais“, kur žydų fašistai slavus moko būti tolerantiškais žydams, o patys juos vadina „ekskrementais, vėmalais, bedvasiais galvijais“, kaip rašoma Chabado šventraštyje „Tanija“. Nepaisant feikinio konflikto Donbase, kuris skirtas slavų naikinimui, chabadinės Ukrainos ir Rusijos struktūros tampriai bendradarbiauja, turi vieningą vadovybę.

Hodoso įvardijamo JAV, Izraelio ir Rusijos-Ukrainos trikampio simboliu gali būti šio trikampio bendras projektas Anatevka (Анатевкa) prie Kijevo.



2019 metų lapkričio mėnesį JAV prezidento Donaldo Trampo advokatas Rudolfas Džulianis tapo garbės meru žydų Anatevkos gyvenvietės prie Kijevo, pranešė Bloomberg agentūra. Ši gyvenvietė buvo pradėta statyti 2015 metais ir buvo anonsuota, kad tai gyvenvietė žydų pabėgėliams iš Rytų Ukrainos.

Trampo apkaltos procedūroje figūravo dviejų JAV žydų biznierių, emigravusių iš TSRS, pavardės: Levo Parnaso ir Igorio Frumano. Žemiau pateikiamame video „Trump International Hotel“ salėje Džulianis ir minėti veikėjai maloniai bendrauja ir Furmanas sako: „Sveikas, Moiša, kaip reikalai, mažyli? Negaliu sulaukti, kada sugrįžti“. „Greitai pasimatysim Ukrainoje“,- tęsia Parnasas, o Furmanas priduria: „Anatevka-geriausia vieta pasaulyje“.



Bloomberg aiškina iš kur tokia meilė Anatevkai. Pradžią jai padarė Izraelio pasiuntinys Eliav Belocerkovskij. Miestelyje, Bloomberg žiniomis, gyvena 20 žydų ir 45 jų tarnų. Čia dar veikia trys mokyklos į kurias žydai savo vaikus atveža iš Kijevo. Čia mokosi 200 vaikų.

Džulianis tapo garbės Anatevkos meru, o Levas Parnas ir Igoris Furmanas (nariai tarybos nekomercines organizacijos „Amerikos Anatevkos draugai), kurie buvo apkaltinti JAV rinkimų įstatymų pažeidimu. Pirmą kartą Džulianis buvo atvykęs į Kijevą 2003 metais oligarcho Vadimo Rabinovičiaus kvietimu.



Nesenai Izraelio leidinio „Times of Israel“ korespondentė Simona Vainglas (Simona Weinglass) pabuvojo Kijeve ir aprašė savo įspūdžius apie „už septynių užraktų“ esančia Chabado gyvenvietę Anatevką, kurios meru yra asmeninis Trampo advokatas Džulianis.

Vainglas rašo, kad „Ukraina-viena iš pačių neturtingiausių Europos valstybių. BVP žmogui čia 3592 JAV doleriais. Izraelyje – 42823. Akušerės alga 200 dolerių, karininko – 600 dolerių.



Vienas iš Anatevkos projekto sponsorių yra trečias turtingiausias Sankt-Peterburgo gyventojas Michailas Mirilašvili. Jo ofise kabo jo nuotrauka su Vladimiru Putinu.

Šis žmogus yra artimas Izraelio premjerui Benjaminui Netanijahu ir Mosad vadovui Jossi Koenui. Jis aukojo pinigus Izraelio Vidaus reikalų ministro Arje Deri žmonos labdaros organizacijai „Jaffa Deri“ir buvo Izraelyje apklausiamas.

Mirilašvili taip pat yra verslo partneris Trampo advokato Alano Deršovico (Alan Dershowitz). Jų bendra įmonė – „Watergen“.

Žurnalistė Vainglas klausė, kodėl Ukraina tokia neturtinga? Jai buvo atsakyta, kad tai dėl korupcijos.

Eduardas Hodos mano, kad prie Ukrainos skurdo prisideda žydai, kurie valdo šią šalį. Savo knygoje „Žydų fašizmas, arba Chabadas-kelias į pragarą“ (šiuo metu mano verčiamas knygos fragmentas). Autorius rašo: 

„Kaip matote, net Izraelyje - „valstybėje žydų ir žydams“, kaip sako buvęs sovietų „disidentas“, o dabar Izraelio ministras diasporos reikalams Nathanas Sharansky, kad arabų mažumos atstovavimo Knesete lygis tiksliai atspindi žydų ir arabų gyventojų skaičiaus procentinį santykį.

Pasiremiant Izraelio pavyzdžiu, kuriuo remiasi pagrindiniai žydų „patriotai“, … atstovavimas žydų Aukščiausioje Radoje turi sudaryti... mažiau vieno žmogaus! Net atstovavimas dviejų žydų, pavyzdžiui, Anatolijaus Giršfeldo ir Aleksandro Feldmano, būtų galimas tik viena sąlyga – jei jie būtų siamo dvyniai.

Kodėl gi tuomet Ukrainos Aukščiausioje Radoje atstovai šimto tūkstančių žydų diasporos užima absoliučią daugumą deputatų vietų? Kodėl gi feldmanai, giršfeldai, ir Co. okupavo parlamentą, kuris iš esmės turi būti ukrainietiškas?! Ar buvimas Ukrainos parlamente titulinės nacijos daugumos – tai išskirtinis tolerancijos nebuvimas, padaugintas su antisemitizmu ir judofobija?

Tęsdamas ką pasakiau, pateiksiu konkrečius skaičius, iliustruojančius Aukščiausios Rados nacionalinę sudėtį, kurie buvo paskelbti liaudies deputato V.Semeniuko posėdyje Kijevo Apeliacinio teismo uždaro posėdžio metu klausant „Kaimo žinios“ bylą: tarp dabartinio parlamento deputatų, kuriame 450 žmonių, 203 - žydai. O dabar įvertinkite šį faktą „revoliucijos“, sugalvotos Rabinovičiaus: beveik pusė Ukrainos parlamento yra potencialūs Izraelio pasų savininkai su visomis iš čia ištekančiomis pasekmėmis vardan Izraelio valstybės!“ 

Ši padėtis Ukrainoje buvo prieš 15 metų. Dabar net Ukrainos prezidentas yra žydas-juokdarys Vladimiras Zelenskis, kurį į valdžią, Hodos nuomone, atvedė Chabadas.





Viktoras Orbanas pasisakė dėl naujos migrantų bangos, koronaviruso epidemijos, „kalėjimų verslo“, Sorošo įtakos, mokesčių




Tradicinėje Kossuth radijo laidoje penktadienį Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas pasakė, kad reikia laukti migrantų reguliarių atakų prieš pasienio užtvaras. Buvo priminta, kad Turkija nutarė daugiau nestabdyti Sirijos migrantų nei prie jūros, nei prie sausumos sienos.

Vengrijos vyriausybės vadovas pabrėžė, kad reikia ginti sienas ir pačius vengrus. Kyla dar viena migracijos banga. Vengrijos pasienio policijos pajėgios užtikrinti šalies saugumą. „Man nereikia jaudintis dėl Vengrijos saugumo“, pasakė Orbanas.

Viktoras Orbanas pasakė, kad šia tema bus kalbama Višegrado grupės susitikime (Čekija, Lenkija, Vengrija, Slovakija) iki susitikimo su Turkijos prezidentu Tajipu Erdoganu, ir bus ES susitikimas kovo mėnesį.

Vengrija yra ir bus dešimt-dvidešimt metų vienas iš svarbių sausumos maršrutų. Migracija vyks bangomis. Jis pabrėžė, kad Graikija neturi galimybių apsaugoti sienos, o ir iš „Balkanų Vengrija sulauks daug nemalonumų.“

Visai tikėtina, kad koronavirusas pasirodys Vengrijoje


Orbanas pasakė, kad Vengrijos neįmanoma „hermetiškai izoliuoti“ ir „virusas su didele tikimybe atsiras Vengrijoje.“ Prieš Vengrija iškilo du pavojai: koronaviruso epidemija ir migrantai-grobikai, kurie išeina iš Turkijos ir vyksta į šiaurės vakarus, į kontinentinę Europą, tai „tik laiko klausimas, kada tūkstančiai ir tūkstančiai šauktinio amžiaus vyrų susirinks prie Vengrijos sienos.“ Kad apsaugoti vengrų tautą, Orbanas ir Vengrijos vyriausybė imasi prevencijos veiksmų.



Tas faktas, kad virusas jau išplito po visą Italiją ir Vakarų Balkanų šalis, „būtina pasakyti, kad virusas pasirodys ir Vengrijoje, ir mes ruošiamės šiai įvykių eigai“.

Orbanas užtikrino tautą, kad jo vyriausybė „dirba 24 valandas per parą“ ir jau prieš mėnesį buvo sukurta speciali grupė, kuri turi visas technines galimybes ir žmogiškuosius resursus, būtinus kovai su viruso plitimu.

„Visa svarbi informacija bus perduota, Vengrijos komanda sudaro septyni žinomi profesionalai“,- pasakė Orbanas. Jo nuomone, didesnę grėsmę už koronavirusą civilizuotam pasauliui sukelia migrantų srautas iš globalių Pietų, kurie apima Artimuosius Rytus ir Afriką.

Orbanas pažymėjo, kad viruso identifikavimui turimi visi instrumentai, pasaulyje pripažinti epidemiologai budi apskritą parą pasienio punktuose, paleisti filtracijos mechanizmai, ypatingai stebimi oro uostai.

Jis paprašė žmonių bendradarbiauti ir vengti kelionių į užkrėstus rajonus, nes „pandemiją plečiasi greta mūsų“.

„Yra tiesa, kad nuo gripo miršta daugiau žmonių negu nuo koronaviruso (…) bet mes žinome, kaip gripą kontroliuoti“. Štai kodėl pas žmones yra „paniška reakcija ne visai pateisinama, nes mes susiduriame su nežinoma liga“. Jis pabrėžė, kad „su žmonėmis nedelsiant dalinasi visa nauja gaunama informacija."

Nacionalinė konsultacija


Kovo viduryje visi šalies gyventojai gaus nacionalinės konsultacijos anketas, kurias turės užpildyti ir išsiųsti atgal. Konsultacijos tema bus „kalėjimų verslo“, įkalinimo terminų ir mokyklinio mokymo klausimai.

Dėl „kalėjimų bylų“ Orbanas pasakė: „tarptautinės konvencijos draudžia prieš kalinius naudoti kankinimus, tai teisinga, bet problema tame, kad tarptautiniai teismai kankinimams duoda aiškinimą, kuris prieštarauja žmonių teisingumo jausmui.“

Kaip pavyzdį jis paminėjo, kad prievartautojų šeimoms mokami milijonai, nes kaliniams „skirtas per mažas plotas“ ir ten nėra ventiliacijos. Tokių bylų gali būti 12 tūkstančių, priklausomai nuo aplinkybių. „Tai verslas, jį reikia sustabdyti“, - pasakė vyriausybės vadovas.

Premjeras pažymėjo, kad jis šiuo klausimu vykdo tarptautinius debatus. Jis nori, kad ir Vengrija šiuo klausimu priimtų visuotinį sprendimą.

Ne opozicija yra pagrindinis priešininkas, o Džordžo Sorošo pasaulis


Orbanas nurodė, kad „Džordžas Sorošas ir jo pasaulis“ kelia žymiai didesnę grėsmę valstybei, negu jam dirbanti opozicija.

Sorošo tikslas - įtakoti vyriausybę ir gauti finansinę naudą. Opozicija bendradarbiauja su Sorošu. Sorošas ir „jo komanda“ finansuoja masinės informacijos priemones, žurnalistus, aktyvistus, visuomenines organizacijas.

Kalbėdamas apie mokesčius, Orbanas pažymėjo, kad turtingesni šalies gyventojai turi mokėtų daugiau, bet kraštiniu atveju ne mažiau, negu neturtingieji.

Šaltiniai:







2020-02-28

Viena signatariška afera. Kai beždžionės uodega trukdo mylėti Lietuvą


Patriotų susiskaldymas mūsų tautai blogiau už bet kokį koronavirusą. Liūdna konstatuoti, bet lietuviško patriotizmo žiežirbos dūžta į horizonte kabančias „morkas“ - asmeninę naudą. Mylėti Lietuvą be kabančios „morkos“ mūsų Tautos šaukliams trukdo iš kelnių kyšančios beždžionių uodegos ir beždžionių instinktai.

Kaip mes besistengtume filosofiniu dekoru užmaskuoti savo biologinę esmę, tai sunkiai pavyksta. Iš po mūsų kelnių ir sijonų nuolatos išlenda protėvių „uodegos“ - primatų baziniai instinktai: griebti ir kaupti, dominuoti, daugintis. Per didinimo linzę žiūrėdami į Seimą, tai matome geriausiai. Čia patekę Homo sapiens patinai ir patelės šiems instinktams atsiduoda pilnai.

Ypač liūdna matyti tas beždžionių uodegas kabančias iš Lietuvos valstybės visaip pamylėtų ir išlepintų „signatarų“ sėdynių.

Vakar buvau teisme. Vasario 27 dieną tautiečiai ėmė teistis Vilniaus apylinkės teisme labai įdomiu klausimu: „civilinėje byloje dėl Lietuvos visuomenės tarybos narių visuotinio susirinkimo pripažinimo neteisėtu ir jo priimtų nutarimų panaikinimo“.



Esmę perpasakosiu koncentruotai, kaip ją matau. Dalyvaudamas įvairioje finansinėje veikloje, signataras Zigmas Vaišvila gerokai išsipurvino, o, pasinaudojęs Seimo suteikiama tribūna, ėmė telkti organizaciją, kuri pasivadino „Lietuvos visuomenės taryba“. Ilgainiui paaiškėjo, kad ši organizacija turėjo „Zigmukui“, kaip jį liaudiškai vadina, pasitarnauti buferiu, savotišku „muilu“, padėsiančiu atsiplauti prilipusį ankstesnės veiklos purvą, o ne kovai už lietuvių tautos gerovę, lietuvių laimę. Prie šios organizacijos prisidėjo vienas anksčiau už narkotikus teistas artistas, pavadinsiu jį „ekspertai.eu“. Šis artistas atsivedė kitą artistą-aferistą, teisininką Stanislovą Tomą, dirbusį vieno EP deputato-suvirintojo padėjėju ir rengusį EŽTT skundus prieš Lietuvą dėl per mažų pensijų, minimalios algos. Šie keli minimi veikėjai ėmė dalintis planuojamus per aferą iš skurdžių surinkti pinigus, iš kiekvieno po 50 eurų. Viso buvo planuojama iš ubagų pavogti 50000 eurų.

Šiai „Zigmuko“ aferai pasipriešino didžioji dalis „Lietuvos visuomenės tarybos“, todėl purvinas signataras juos neteisėtai, jų nuomone, pašalino iš šios organizacijos.

Štai tokia liūdna istorija. Žmonės norėjo veikti tautos labui, o apsidirbusiam „Zigmukui“ rūpėjo asmeniniai reikalai – apšikti Lietuvą, pasipelnyti, o tam reikėjo tarptautinio aferisto Stanislovo Tomo paslaugų.

Ką aš ten veikiau? 2019 metais balandžio mėnesį aš kreipiausi į prokuratūrą dėl aferisto Stanislovo Tomo veiklos. Po pusmečio tyrimo, kai šitas feikinis profesorius ir advokatas pabėgo iš Lietuvos, byla buvo nutraukta. Tai aš apskundžiau ir šiuo metu mano skundas yra nukeliavęs iki Apygardos Teismo. Būčiau prašęs Teisėjo mano parodymus prijungti prie minėtos bylos. Byla buvo atidėta...




2020-02-27

Stanislovo Tomo melagių dienos pokštai avansu (humoreska)


Melagių diena tik po mėnesio, bet yra tokių humoristų, kurie ima pokštauti daug anksčiau. Taip padarė tarptautinis humoristas ir aferistas Stanislovas Tomas. Lietuvoje, tiesa, jis pasižymėjo ne humoru, bet neteisėta finansine veikla, aferomis ir visuomenei pavojingu chuliganizmu: sudaužė generolo Jono Noreikos atminimo lentą.

Šiandien aferistas-humoristas portale 20 min.lt paskelbė eilinį savo humoro perlą:

„Advokatas prof. dr. Stanislovas Tomas: Prancūzijos baudžiamajame teisme Egidijui Kūriui gresia 45.000 eurų bauda ir žalos atlyginimas.“

Aferistas-humoristas Stanislovas Tomas straipsnyje rašo: Gegužės 11 d. 13 val. Prancūzijos baudžiamojo teismo posėdyje bus nagrinėjama Egidijaus Kūrio baudžiamoji byla, kurioje jis kaltinamas tuo, kad apšmeižė advokatą prof. dr. Stanislovą Tomą viešai pareikšdamas, kad advokatas „nėra profesorius“. E. Kūris yra kaltinamas, kad padarė tokį pareiškimą vedamas rasistinės neapykantos. E. Kūriui gresia 45.000 eurų bauda ir žalos atlyginimas.“


Gal ir man tapti Rusijos profesoriumi? Biomedicinos daktaras – neskamba. Ėmiau žiūrėti skelbimus internete. Vaje, kaip rusai sako - „navalom“ ten tokių parduodamų profesūrų.

Visus norinčius tapti Stanislovo Tomo kolegomis kviečiu kreiptis šiais adresais:


Profesoriumi Rusijoje galima tapti maždaug už 3000 eurų. Manau, aferistui-humoristui diplomą pavyko nupirkti pigiau. Infliacija.

Nenustebkite, kad aferistas-humoristas Stanislovas Tomas sekantį kartą pasivadins ne tik Rusijos profesoriumi ir advokatu, bet ir kokiu baronu, grafu ar kunigaikščiu. Barono titulas Rusijoje kainuoja 5,700 eurų, grafo – 8,000, o kunigaikščio – 12,000 eurų! Suteikiami visi tai patvirtinantys dokumentai su Rusų dvarininkų draugijos herbiniais antspaudais!



Nuotraukoje: profesoriaus diplomo kaina 19700 rublių, kas pavertus eurais būtų 2749 eurų.

Nuorodos:











2020-02-26

Šokiruojantys faktai: Europos žmogaus teisių teismas nupirktas Sorošo!




Lenkų dienraštis wPolytice skelbia šokiruojančius faktus apie tai, kad į Europos žmogaus teisių teismą (EŽTT) Sorošo organizacijos infiltravo savo parinktus teisėjus.

„Nevyriausybinės organizacijos turi Europos žmogaus teisių teisme tinklą tarpusavyje susijusių teisėjų [...]. Teisėjų ir NVO ryšiai neapsiriboja vien formaliais pastarųjų kanalais EŽTT, bet taip pat yra daug gilesni ir neformalūs, nes teismą sudaro nemaža dalis buvusių NVO partnerių" - perspėja Europos teisės ir teisingumo centro (ECLJ) direktorius dr. Grégor Puppinck, dalyvaujantis ekspertų komisijoje dėl EŽTT reformos.


Analizuodamas 2009–2019 metais dirbusių teisėjų biografijas Puppinck išskyrė septynias pagrindines nevyriausybines organizacijas, kurios veikė EŽTT ir tarp savo buvusių bendrininkų turi bent vieną asmenį, kuris nuo 2009 m. buvo nuolatinis Teismo narys.

Manoma, kad iš 100 nuolatinių EŽTT teisėjų, dirbusių per šį laikotarpį, 22 iš jų prieš išrinkimą turėjo tvirtus finansinius ryšius su viena iš septynių Sorošo organizacijų. Yra neoficialių nuorodų, kad prie šio sąrašo gali būti priskirti dar keli kiti teisėjai. Teisėjų ryšiai su NVO nenutrūko ir po to, kai jie užėmė pareigas EŽTT.

Išnagrinėjus 185 bylas, buvo išaiškinta, kad minėtų septynių NVO įtakoje esantys teisėjai priimdavo joms palankius sprendimus. Manoma, kad teisėjų ryšiai su NVO yra gilesni ir sudėtingesni, negu atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Europos teisės ir teisingumo centro (ECLJ) direktorius dr. Grégor Puppinck savo pranešime nurodė šias EŽTT teisėjus papirkinėjusias organizacijas: Amnesty International, Human Rights Watch, Interights, Helsinki Committees, A.I.R.E. Center, Regarding the International Commission of Jurists (ICJ) ir darančią didžiausią įtaką EŽTT - Open Society Foundation (OSF), įsteigtą milijardieriaus Džordžo Sorošo.

Pavyzdžiui, Nilsas Muižnieks, Europos Tarybos žmogaus teisių komisaras nuo 2012 iki 2018 metų taip pat buvo Latvijos atviros visuomenės programos direktorius. 2009 m. jis paaiškino, kad atvira visuomenė nori sukurti naują žmogų - homo sorosensus [su nuoroda į Sorosą] - atviros visuomenės žmogų, priešingą homo sovieticus. Vykdydamas oficialią veiklą, jis pasmerkė keletą Vengrijos vyriausybės iniciatyvų, įskaitant vadinamąją antiabsorbcinis įstatymas - priminė Puppinck ir pridūrė, kad buvusių nevyriausybinių organizacijų atstovų buvimas Teisme buvo sustiprintas priimant „Ministrų komisijos gaires dėl kandidatų atrankos į Europos Žmogaus Teisių Teismo teisėjus“.

Puppinck žodžiais, NVO turėjo galimybę iškelti savo kandidatus į teisėjus. Naujoji kandidatų į teisėjus atrankos tvarką numatė NVO įsikišimą visais nacionalinio proceso etapo lygmenimis. Jos turi teisę parinkti ir skirti tokius asmenis. Nacionalinė įstaiga, atsakinga už kandidatų sąrašo pateikimą vyriausybei, taip pat gali turėti nevyriausybinių organizacijų atstovus. Galiausiai nevyriausybinės organizacijos gali neoficialiai įsikišti, darydamos lobizmą PACE (Parliamentary Assembly of the Council of Europe) nariams, kad įtikintų juos pasirinkti kandidatą.

Didelis Sorošo įtakos agentų procentas susiformavo todėl, kad kandidatais EŽTT buvo parenkami teisininkai, neturintys teisėjų patirties. Iš 100 teisėjų, tik 51 neturėjo teisėjo patirties. Tarp 22 teisėjų, Sorošo įtakos agentų, net 14 neturėjo teisėjo patirties.

Sisteminis tyrimas 185 bylų, kuriose dalyvavo septynios nevyriausybinės organizacijos, pradedant nuo 2009 metų, parodė, kad 88 bylose teisėjai priiminėjo sprendimus net jei jie turėjo tiesioginius ryšius su nevyriausybinėmis organizacijomis, kurios buvo ginčo šalys.
Nurodoma, kad sudaroma regimybė, kad šis ryšys neegzistuoja. Taip buvo sprendžiamos Lenkiją liečiančios bylos dėl „LGBT ir reprodukcinių teisių“.

Tais atvejais, kai teisėjai nepriima NVO primetamos ideologijos, tai sukelia šoką. Kaip pavyzdys yra pateikiamas skandalas, kilęs dėl katalikės iš Ispanijos skyrimo teisėja. Grupė socialistų ir liberalų EP reikalavo atšaukti jos išrinkimą. Tarp Sorošo įtakos agentų minimas ir teisėjas iš Lenkijos prof. Lechas Garlicki, susijęs su Atviros visuomenės fondu. Jis du kartus priėmė sprendimus bylose, kuriose dalyvavo Sorošo fondas.






COVID-19 per praėjusią naktį. Kiniečių valdžia susisiekia per internetą, o Briuselio tolerastai vis dar bučiuojasi ir glėbesčiuojasi


Welt pranešė, kad Vokietijoje jau 18 užsikrėtusių koronavirusu. Vienas reanimacijoje. Virusas į Baden-Viurtembergo žemę, pranešama, buvo „atvežtas iš Milano, kur epidemija žygiuoja septinmyliais žingsniais“. Dar vienas židinys – Šiaurės Reinas Vestfalija. Imta uždarinėti mokyklas ir vaikų darželius. Visame pasaulyje virusas išplito 30 šalių, 81000 infekuotų, 2600 mirusių.


Italija, kur užsikrėtė 25-metis iš Baden-Viurtembergo, yra stambiausias židinys Europoje. Čia 25 vasario vakare buvo 322 užsikrėtę, 10 mirė. Italijos sienos atviros ir virusas toliau platinamas po Europą. Paisoma ne žmonių sveikata, o ekonomika. Tokia politika, manau, sukels ateityje dar didesnes ekonomikos problemas. Vokietijos Roberto Kocho epidemiologijos institutas informavo, kad COVID-19 yra 10 kartų labiau užkrečiamas už gripo virusą.

Focus praneša, kad Prancūzijoje yra 14 infekuotų. Vasario vidury numirė 80-metis turistas iš Kinijos.

JAV: 53 infekuoti. San-Franciske paskelbta nepaprastoji padėtis.

Sicilija: paskelbtas karantinas, niekas negalės išlipti į krantą iš laivų. Karantinas, 14 dienų, vyks pačiuose atplaukusiose laivuose.

Kinija: 2715 užsikrėtusių, 29700 pasveikusių. Nuo epidemijos pradžios užsikrėtusių buvo virš 78000. 

Kinijos pasiuntinys Rusijoje sukritikavo Vakarų valstybes dėl jų kenkimo Kinijai, infekcijos naudojimo konkurencinėje kovoje ekonomikoje (žiūr.video)



Kinija pastatė naują medicininių kaukių gamyklą, sukūrė panaudotų kaukių surinkimo ir dezinfekcijos įrangą, kuri pastatyta miestų gatvėse, ligoninėse plačiai naudoja robotus sesutes ir robotus daktarus, kas leidžia sumažinti personalo sąlytį su ligoniais. Kinijos valdžia kontaktus vykdo interneto pagalba. Vaizdai iš Briuselio, kur ES valdantieji glėbesčiuojasi ir bučiuojasi, prisipažinsiu, sukelia siaubą: akmens amžius. O gal ir gerai, greičiau išmirs šitie niekam nereikalingi klounai-marionetės.

Nuorodos:





2020-02-25

Apipjaustyta V.Landsbergio biografija ir hutspa (חוצפּה)


Šiam pamąstymui mane įkvėpė Prof. Povilo Gylio straipsnis „Amputuota Landsbergio biografija.“

Autorius į dienos šviesą dar kartą išvilko 30 metų Lietuvą naikinusio „Dėdulės“ biografijos dalį, kuri, jo žodžiais, buvo „amputuota“.

Prof. Povilas Gylys primena „amputuotus“ biografijos faktus:

„Vytautas Landsbergis 1952 metų pavasarį įstojo į stalininį komjaunimą (tuo metu dar kai kur veikė rezistencijos židiniai), kad po kelerių metų jis pradėjo dėstyti tuometinės Konservatorijos (dabar Muzikos ir teatro akademija) Marksizmo leninizmo katedroje ir dėstė ten socialistinio realizmo teoriją. Kol kas niekas nepaneigė ir to, ką yra viešai pareiškęs neseniai miręs KGB majoras Gulbinas, daug metų prižiūrėjęs Lietuvos kultūros ir meno darbuotojus. Jo teigimu, V.Landsbergis turėjo slapyvardį Dėdulė.“

Gylys primena ir kitą „amputuotą“ Landsbergio biografijos „perlą“, „teisme neužprotestuota pikantiška V.Landsbergio biografijos detalė - jo suolo draugas Aloyzas Sakalas sakosi matęs saugumo pažymą, kurioje sakoma, kad A.Sakalas buvo suimtas ir nuteistas remiantis V.L. skundu.“

„Persikelkim į Sąjūdžio laikus. Čia irgi lengvai atrasime pikantiškų faktų. Pavyzdžiui, niekieno nekankinamas A.Medalinskas liudija, kad prof.V.Landsbergis į Steigiamąjį Sąjūdžio susirinkimą atėjo vietoj savo sūnaus V.V.Landsbergio. Tai leidžia teigti, kad pats patekimas į Sąjūdžio lyderių grupę nebuvo skaidrus. Kaip ir negerą kvapą skleidžiantis yra Sąjūdžio lyderio posto uzurpavimas, pastumiant Romualdą Ozolą. Naiviems sąjūdiečiams tylint.“

Prof. Povilas Gylys šią „Dėdulės“ biografijos redakciją vadina „amputacija“. Aš manau, kad žmogui su žydiška pavarde labiau tinka biografijos sutrumpinimą pavadinti „apipjaustymu“.




Prieš kurį laiką V.Landsbergis Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkę Fainą Kukliansky išvadino „žydelka“. Negražu, sakyčiau, žmogui, įvairiais valstybės apdovanojimais apsidovanojusiam, dar ir žydišką pavardę nešiojančiam, taip pravardžiuoti moterį. Tačiau aš manau, kad tai buvo noras prieš nelabai sąmoningus lietuvius pasirodyti „saviškiu.“ Kažkada pavyko „Dėdulei“ lietuvius apgauti „apsipjausčius“ biografiją, patiko, pabandė dar kartą. Toks apgaulingas manevras, tokia įžūli apgavystė, turi žydišką pavadinimą - „Hutspa“.

„Hutspa“ (iš jidiš חוצפּה hutspe, „įžūlus“, kilo iš hebrajų kalbos žodžio חֻצְפָּה) – žydams būdinga charakterio savybė, apytikriai apibūdinama kaip įžūlumas ar nachališkumas, peržengiantis ribas to, ką nežydai nepajėgia įsivaizduoti ir skaito neįmanomu.

Patiems žydams hutspa reiškia ypatingą drąsą (cinišką įžūlumą) ir tai vertina kaip teigiamą savybę, todėl hutspa nešiotojai elgiasi taip, lyg jiems nerūpi, kad jie neteisūs. Kitose tautose sąvokos „hutspa“ nėra, jos analogijos nėra ir kitose kalbose. Hutspa taip pat apibūdinamas kaip „ypač ciniškas, niūrus, įžūlus melas“, „cinizmo ir arogancijos viršūnė, paralyžiuojanti oponentą“.

Ne žydų visuomenėje „hutspa“ yra apibūdinama kaip nepaprastos arogancijos, įžūlumo, grubumo, pykčio ir nepakantumo aplinkiniams savybė. https://traditio.wiki/Хуцпа 

Ar ne iš Hutspos auga „Dėdulės“ įžūlaus melo ir apgaulės šaknys?


Nuorodos:

Delfi nuotrauka.




2020-02-24

Hesene teroristas sužeidė 30 žmonių, daug vaikų, septynis sunkiai. Izraelio spauda nurodo, kad teroristas-musulmonas


Bild duomenimis, teroristui su automobiliu „Mercedes“ įvažiavus Volkmarsene (Hesenas) į karnavalo dalyvių minią buvo sužeista 30 žmonių. Kai kurie sunkios būklės. Tarp sužeistųjų daug vaikų.

Policijos atstovas spaudai pranešė, kad automobilio vairuotojas buvo sulaikytas įvykio vietoje, ten buvo nukentėjusiems suteikta ir pirmoji pagalba. Jam 29 metai.

Įvykio liudininkai pasakojo, kad ant žmonių buvo užvažiuota tyčia. 14:30 Mercedes-Kombi apvažiavo užtvaras ir, padidinęs greitį, rėžėsi į minią. Prieš sustodamas, vairuotojas nuvažiavo dar 30 metrų. Policija vairuotoja išgelbėjo nuo karnavalo dalyvių susidorojimo.

Volkmarzenas – nedidelis miestas, kuriame gyvena 6800 gyventojų. Įvykio išvakarėse 23.03, iš karnavalo buvo tekę evakuoti žmones dėl priešgaisrinės signalizacijos. Išaiškinti, kodėl ji buvo aktyvuota, taip ir nepavyko. Po trumpos pertraukos šventė tęsėsi. Kol kas neaišku, koks yra ryšys tarp šių įvykių.

Pranešama, kad nusikaltėlis yra Vokietijos pilietis. Apie „vokiečio“ kilmę Bild nepranešė. Tai nuolatinė Angelos Merkel antivokiškos vyriausybės praktika slėpti kaip galima ilgiau tautybę nusikaltėlių, įvykdžiusių teroro aktus prieš vokiečius.

Apie teroristo kilmę Vokietijos spauda nepranešė. Daug atviresnė Izraelio spauda, kuri nurodo, kad žmones traiškė teroristas musulmonas.


Kai vasario 19 dieną Vokietijos Hanau mieste 43 metų amžiaus Tobias Rathjen nušovė 9 imigrantus, Vokietijos spauda jo pavardę, tautybę, pranešė po valandos. Štai jau antra diena, o vokiečių spauda niekaip negali pranešti nusikaltėlio pavardės, jo tautybės, jo religijos.

Pi-news skaitytojas „Wind of Change“ komentare rašo: „Kodėl Hanau iš karto buvo paskelbta pavardė ir fotografija? Ar vaikai ne tokie svarbūs, kaip kaljanų-baro lankytojai?

Skaitytojas „Fremder“ rašo: „Kokia laimė Hamburgo žaliesiems, kad šis teroro aktas įvyko ne prieš rinkimus. Tačiau, masinės informacijos priemonės bet kokiu atveju praneštų apie tai po rinkimų. Demokratija ir teisingas įvykių nušvietimas buvo kažkada iki to, kai Merkel užsėdo šią šalį, kaip pelėsis. Ši šalis prarasta!“


Šaltiniai:




Paskutinis politinio lavono pirstelėjimas?


Blogiausia – supuvusi dvasia. O kai supuvusi dvasia gyvena supuvusiame kūne – kas begali būti šlykščiau!? Ypač visą šitą išsigimimą, šitą seną reptiliją, bjauru matyti patriotams, buvusiems sąjūdiečiams. Gal ir ne visiems, žmonės labai skiriasi savo smegenų struktūra, todėl skirtingai mato ir vertina supantį pasaulį. Man tai matyti labai šlykštu. Ypač, kad reptilija valkioja „sąjūdžio“ vardą. Dar ir baisu, nes šalia senos išsigimusios reptilijos, jau išsipūtė korumpuota jauna roplio išpera, jo anūkas, toks pats plėšrus, su spalvą keičiančiais, vaivorykšte žėrinčiais, chameleono chromatoforais gličioje jo odoje. Baisu!


Jie mus apgaudinėjo ir apvoginėjo 30 metų. Dabar šie vagys ir vėl bando mus apgauti prieš artėjančius rinkimus.

Paskutinį senos ir degeneravusios reptilijos, šio politinio lavono, pirstelėjimą, išsamiai šiandien aprašė Rūta Janutienė dienraštyje „Respublika“ paskelbtame straipsnyje „Konservatoriai skelbia paskutinį kvailių šaukimą! Nepavėluokit...“


Tautos kvailinimui politinių degeneratų šeimyna ir jos satelitai sumanė šį kartą sužaisti eilinę savo falšyvą priešrinkiminę partiją. Jos pavadinimas – Astravo AE.

Į šitą senai jų pačių praloštą žaidimą minėtos reptilijos pasikvietė ir dar vieną parsiduodančių Lietuvos naikintojų - politinių prostitučių gaują, siekiančią naikinti Lietuvą narkotikų, homoseksualizmo, genderizmo ir globalizmo ideologijų pagalba. Kalbu apie po „Laisvės“ vardu bandančią pasislėpti vagių gaują.

Rūta Janutienė savo straipsnyje labai išsamiai išdėstė faktus, įrodančius, kad paskutinę smarvę išleidžiančių politinių degeneratų tikslas – artėjantys rinkimai, siekis suklaidinti neprotaujantį elektoratą, o ne kova su kaimynų praktiškai pastatyta AE.

JAV geopolitinis tikslas – atskirti Baltarusiją nuo Rusijos, garantuoti šios šalies energetinę nepriklausomybę. Tai parodė prieš kelias savaites įvykęs JAV valstybės sekretoriaus Maiklo Pompeo vizitas į Minską, fliugerio Lino Linkevičiaus koketavimas su Baltarusijos premjeru, jau sekančią dieną paviešinti planai rekonstruoti geležinkelį iki Gardino.

Tai puikiai supranta sena reptilija ir jos anūkas. Tačiau rengia dar vieną savo spektaklį, kuris, net neabejoju, nieko nesuklaidins.

Žemiau pateikiu kelis Rūtos Janutienės pastebėjimus:

„Kadangi Europa ir JAV iš principo remia Baltarusijos siekį tapti energetiškai nepriklausoma nuo Rusijos, tai Vytautas Landsbergis, dabar kurdamas sąjūdį prieš Astravą, mėgina mobilizuoti rinkimams paskutinius kvailius.“ 
„JAV energetikos sekretoriaus pavaduotoja Rita Baranvol (Rita Baranwal) sakė, kad JAV kviečia Lietuvą ir Baltarusiją diskutuoti šiuo klausimu, ir užsiminė, kad kurą tokiems reaktoriams galėtų tiekti ir JAV. „JAV ragina Lietuvą ir Baltarusiją tęsti pokalbius ir išlaikyti skaidrumą. Pasakysiu, kad VVER reaktoriai, panašūs į statomus Astravo elektrinėje, pasaulyje saugiai veikia. Ateityje kurą iš dalies galėtų tiekti JAV kuro tiekėjai.“
„Tad kodėl konservatoriai vis dėlto nusprendė dar paieškoti kvailių ir sutelkti juos kovai su atominiu monstru, kuris 50 km atstumu nuo Vilniaus atsirado todėl, kad Andrius Kubilius, palieptas Dalios Grybauskaitės, taip susitarė su Baltarusijos premjeru?“


Politinių degeneratų rengiama piaro akciją, manau, nieko nesuklaidins ir bus seno politinio lavono paskutinis pirstelėjimas.





Italija - pavyzdys, kad ES neugeba adekvačiai reaguoti koronaviruso epidemijos akivaizdoje


Suvereni, centralizuotai valdoma Kinija, su jos specifine komunistiškai-kapitalistine santvarka, pasauliui įrodė, kad gali efektyviai kovoti su koronavirusu COVID-19. Šis virusas-rekombinantas atsirado ne Uhano žuvų turguje, kaip buvo vakaruose teigiama, o buvo atneštas į tą turgų. Kaip jis ten atsirado – nežinoma. Tik viruso struktūra, atsiradimo geografinė vieta, laikas – kelia negerų įtarimų. Bėgant laikui, manau, bus išsiaiškinta, ar gali būti tiek daug sutapimų, ar kažkieno pasistengta, kad pirmoji pasaulio ekonomika Kinija, užleistų lyderio pozicijas transnacionalinių finansinių spekuliantų valdomai JAV.



Dezinfekcija Pietų Korėjoje

Koronaviruso plitimas prilyginamas cunamiui


Zerohedge pranešė, kad Kinijoje vasario 23 dieną apsikrėtė 409 žmonės, 150 mirė, vasario 22 buvo 648 naujai apsikrėtusių ir 97 mirusių. Viso apsikrėtimo atvejų - 77150 ir 2592 mirusių. Pietų Korėjoje – 763 užsikrėtę, prieš parą buvo 152. Mirusių – 7. 

Italija – 152 apsikrėtę, 3 mirę. Valdžia blokuoja dešimtį nedidelių miestų, atšaukė Venecijos karnavalą, Milano operos spektaklius, sporto rungtynes ir pan. 

Iranas – 8 mirties atvejai. 

Britanija – dar 4 patvirtinti užsikrėtimo atvejai. 

Izraelis200 patalpintų į karantiną. Viena serganti moteris iš kruizinio lainerio Diamond Princess. Čia viso yra 11 šio lainerio keleivių. Izraelyje didžiausią rūpestį kelia turistai iš Pietų Korėjos, kurie čia lankėsi vasario 8-15 dienomis. Izraelio sveikatos ministerija vasario 23 dieną paskelbė naujas rekomendacijas izraeliečiams, kurie lankėsi Taivanyje, Italijoje arba Australijoje pastarųjų dviejų savaičių laikotarpiu, jeigu pas juos pasireikš kokie nors ligos simptomai. Rekomenduojama neišeiti iš namų, nesusitikinėti su artimaisiais artimiausias kelias savaites. Anksčiau buvo tokios pat rekomendacijos grįžusiems iš Kinijos, Honkongo, Makao, Tailando ir Singapūro.

Izraelis uždraudė į šalį atvykti Japonams ir Pietų Korėjiečiams. Draudimas įsigalioja vasario 24 dieną 8 valandą ryto. Korėjos lėktuvo keleiviai į šalį jau buvo neįleisti vasario 22 dieną. Izraelyje atšaukiami renginiai. Vienas iš jų – Telavivo maratonas, kuriame ruošėsi dalyvauti 40000 bėgikų.


Austrija buvo uždariusi traukinių susisiekimą su Italija. Keliom valandom buvo sustabdytas traukinys Venecija-Miunchenas su 300 keleivių. Įtariami du užsikrėtę keleiviai.

Austrija ir Rumunija svarsto galimybę uždaryti valstybės sieną su Italija. Rumunijoje paskelbtas 14 dienų karantinas visiems, grįžusiems iš Lombardjos ir Veneto.

Italijos opozicijos lyderis Mateeo Salvini pasakė, kad Italijos vyriausybės antiepideminės priemonės vėluoja dvi savaites. Visi apie problemą perspėjantieji buvo vadinami „panikieriais“. Salvini atkreipė dėmesį į chaosą su migrantai iš Afrikos, kurie, nepaisant epidemijos, toliau vežami į šalį.

Facebook Salvini parašė:

„Conte ir jo ministrai neturi manęs atsiprašinėti už visus įžeidimus, kuriuos jie man padarė šiomis dienomis, man tai nerūpi. Jie turi atsiprašyti 60 milijonų italų, kad jų negynė ir nesaugojo. Atsiprašykite, o tada atsistatydinkite.“

„Tiesiog beprotiška, kad iškrovimai (afrikiečių iš Libijos) tęsiasi, lyg nieko nebūtų įvykę, ši vyriausybė kasdien vis labiau nenuspėjama ir nenusakoma. Ir Conte turi drąsos eiti ir tai pasakyti per televiziją: "Stebiuosi"....“

Lietuva – pavyzdys, kaip galima aplaidžiai reaguoti į rimtą pavojų valstybei. Mūsų premjeras, korupcionierius ir idiotas, atostogauja, kai valstybė susiduria su rimta problema, o sveikatos ministras – tesiog neįgalus, ką jis įrodo bandydamas spręsti bet kurį klausimą.


Vienintelė valstybė, kuri, mano manymu, ES kaiminystėje imasi adekvačių priemomių COVID-19 epidemijai stabdyti yra Izraelis. ES, bent kol kas, demonstruoja visišką savo neadekvatumą ir neįgalumą. Gal tai vyksta todėl, kad ES, skirtinai nuo Kinijos, sudaro suvereniteto neturinčios valstybės, kurioms iš šalies kažkas įsako, kada reikia kelti klimato kaitos beprotybę, sugriauti savo valstybes, vežti pas save ir mylėti afrikiečius, kada tapti homoseksualistais, kada pradėti valdyti musių lervas...???

Nuorodos:






2020-02-23

Iš 32 Stokholmo nusikaltėlių gaujų vadeivų tik vieno tėvai yra švedai



Švedų portalas Nyheter Idag informuoja, kad vos ne visi Stokholmo nusikaltėlių gaujų vadeivos yra ne švedų kilmės. Iš 32 tokių nusikaltėlių 17 yra gimę užsienyje, keturiolikos - tėvai imigrantai, ir tik vieno tėvai yra švedai.

Visi šie 32 nusikaltėliai yra identifikuoti Švedijos sostinėje rengtos operacijos Rimfrost metu.

Breitbart nurodo, kad šie duomenys labai panašūs į tuos, kurie buvo gauti Malmės mieste praėjusių metų rugsėjo mėnesį. Dauguma nusikaltėlių gaujų vadovai irgi turėjo migracinį foną. Pas 14 iš 20 gaujų lyderių tėvai migravo į Švediją iš Afrikos, Artimųjų Rytų ar kitų trečiųjų šalių.

Švediją dešimtmečius valdantys socialdemokratai, kurie vykdo švedų tautos genocidą, švedų tautą pakeičia užsieniečiais, imigrantų nusikalstamumą aiškina blogomis jų gyvenimo sąlygomis. Šitiems socialidiotams-globalistams blogi gali būti tik etniniai švedai, o imigrantai jiems yra, apriori, visi geri. Tai Sovietinio komunistinio pseudomokslininko akademiko Trofimo Lysenkos, neigusio genetikos mokslą, teorijų tęsėjai. Šis tvirtino, kad viską lemia gyvenimo sąlygos, o ne paveldimumas.

Niekas, be to, netikrina ir nepajėgia patikrinti, kokie žmonės atvyksta į ES per jos "atviras duris". Įleidžiami ir banditai, ir teroristai. 


Nuorodos:





Europiečius pjauna su peiliais ir kapoja su kardais


Atakos su kardais. Vasario 21 dieną, apie 22:50, Berlyno Kroicbergo rajone vyras su mačete užpuolė du vaikinus prie baro ir juos sužeidė. Nusikaltėlį lydėjo dar vienas žmogus. Užpuolikai paprašė prie baro stovėjusių 19 ir 20 metų vaikinų žiebtuvėlio ir cigarečių. Šie pasakė, kad jie neturi nei vieno, nei kito. Po to užpuolikas sudavė 20-mečiui mačete per galvą. Kitam vaikinui, kuris bandė išvengti smūgio, jis sužeidė ranką. Tada užpuolikai sėdo į automobilį ir pabėgo iš įvykio vietos. Vyksta paieška.

Tai ne pirmas tokio pobūdžio nusikaltimas Vokietijoje. Pernai rugpjūčio mėnesį Štutgarte siras gatvėje sukapojo kardu vokietį. Nusikaltimo liudininkais tapo dešimtys žmonių. Po žmogžudystės nusikaltėlis nuvažiavo dviračiu. Jis buvo policijai žinomas dėl vagystės parduotuvėje ir materialinės žalos padarymo.

Atakos su peiliais. Nesenai Le Figaro pranešė, kad Prancūzijoje kiekvieną dieną įvyksta po 120 užpuolimų su peiliu. Nuo 2015 iki 2017 metų buvo 44000 atakų su peiliais aukų. Peilis Prancūzijoje yra pagrindinis užpuolimo įrankis. Su jais padaroma 37 procentai nusikaltimų. 34 procentai užpuolimų įvykdoma su akmenimis ir kitais bukais daiktais, 9 procentai su šaunamaisiais ginklais.

Panaši padėtis iš kitose ES valstybėse, kurios įsileido daug atėjūnų iš musulmonų pasaulio ir Afrikos. 2018 metais Vokietijoje šie „Merkel svečiai“ papjovė 4100 žmonių. JAV portale Gatestone autorius Soeren Kern pateikėsiaubingą Vokietijos statistiką. 2018 metais policija užregistravo virš 4100 nusikaltimus, kuriuose buvo panaudoti peiliai, 2017 metais – 3800, o 2008 metais – 400. Per dešimtmetį užpuolimų su peiliais skaičius išaugo 900% ir tai koreliuoja su musulmonų invazija į Vokietiją. Vien per pirmas 45-ias 2019 metų dienas Vokietijoje įvyko 500 atakų su peiliais, vidutiniškai 11 per dieną! Valdžia yra nurodžiusi policijai neskelbti nusikaltėlių ir aukų tautybės, iš kur nusikaltėliai kilę, tačiau autoriaus iš įvairių šaltinių surinkta informacija akivaizdžiai parodo bendrą tendenciją: nusikaltėliai-musulmonai, o aukomis dažniausiai tampa vokiečiai. Jie už tai turi padėkoti frau Merkel, nes šios pjautynės peiliais kilo būtent per jos 15-os metų valdymo laikotarpį, kai į šalį buvo atvežta milijonai „pabėgėlių“. Gatestone pažymima, kad „peiliai, kirviai ir mačetės tapo įprastais ne tik džichado, bet ir žmogžudysčių, plėšimų, įsiveržimų į namus, seksualinių užpuolimų, garbės nužudymų ir daugelio kitų nusikaltimų įrankiais. Užpuolimai vyksta visur: parkuose, atrakcionuose, dviračių takuose, viešbučiuose, mokyklose, viešame transporte, stotyse, supermarketuose ir t.t. „Pas daugumą vokiečių susidarė pojūtis, kad pavojus slypi visus, bet nėra oficialios statistikos, tai padeda valdžiai kurti iliuziją, kad problema išgalvota“. Piliečiai yra klaidinami, kad peilių atakose dalyvauja ne tik „pabėgėliai“, bet ir vokiečiai. Portale Gatestone pateikiama daugybė konkrečių musulmonų nusikaltimų aprašymų, paneigiama kruvinos Merkel valdžios propaganda.


Nuorodos: