2022-01-31

Kodėl Vatikane myli iškrypėlius

  


Artiomas Ignatjevas: Pontifikas-jėzuitas “laimina” vieną iš sunkiausių krikščionims nuodėmių.

Sausio pirmoje pusėje popiežius Pranciškus padėkojo vienuolei Jeannine Gramic "už jos tarnystę" skatinant seksualinį iškrypimą ir remiant LGBT judėjimą Romos Katalikų Bažnyčios vardu.

Жаннин Грамик (в центре) на ЛГБТ-марше. Фото: YouTube

Jeannine Gramic LGBT parade


Jeannine Gramick yra viena iš anglosaksų organizacijos "New Ways Ministry", siekiančios įteisinti katalikų homoseksualumą ir apsaugoti iškrypėlius, įkūrėjų. 1999 m. kardinolas Josephas Ratzingeris (vėliau popiežius Benediktas XVI) visam laikui uždraudė Jeannine Gramick "pastoracinę veiklą, susijusią su homoseksualais". Gramick nepaisė popiežiaus įsakymo. Dabar popiežius Pranciškus mano, kad katalikų vienuolės ir jos organizacijos, propaguojančios seksualinius iškrypimus, veikla yra "Dievo duotas reikalas". Pontifikas ranka parašė laišką, kuriame sveikina J. Gramic su... "50 intymumo, užuojautos ir švelnumo metų" jos "tarnystėje".

Tai anaiptol ne vienintelis dabartinio popiežiaus paramos iškrypėliams faktas. Dar būdamas Buenos Airių arkivyskupu (1998-2013 m.) jis pasisakė už "tos pačios lyties porų sąjungų" įteisinimą. 2013 m. birželį, grįždamas į Vatikaną iš Pasaulio katalikiškojo jaunimo susitikimo Rio de Žaneire, Pranciškus pareiškė: "Kas aš toks, kad teisčiau homoseksualus?" 2021 m. vasario 4 d. popiežius apdovanojo JT generalinį sekretorių António Guterresą, kuris remia abortų finansavimą, LGBT ir "lytinių mažumų teises", apdovanojimu "už žmogiškosios brolybės skatinimą".


Kai Pranciškus tarnavo Buenos Airėse, jo pastangomis Argentinos parlamentas įteisino tos pačios lyties asmenų "santuokas". Netrukus jų pavyzdžiu pasekė ir kitos valstybės, ypač Vokietija (nuo 2017 m. spalio 1 d.). Iš viso per du dešimtmečius homoseksualų "santuokas" įteisino 33 šalys.

В целом за 20 лет «браки» гомосексуалистов легализовали 33 страны.

Tuo tarpu tarp katalikų kunigų klesti pedofilija. Pirmauja anglosaksų pasaulio šalys. 2019 m. Vatikano iždininkas, australų kardinolas George'as Pellas - vienas artimiausių popiežiaus Pranciškaus patarėjų - buvo nuteistas šešerius metus kalėti už vaikų išnaudojimą. Pasak televizijos SBS, Melburno prisiekusieji pripažino jį kaltu dėl penkių kaltinimų seksualiai išnaudojus 13 metų berniukus. Jis buvo vienas įtakingiausių Vatikano hierarchų (dabar šiam berniukui-mylėtojui 80 metų).

Кардинал Джордж Пелл

Кардинал Джордж Пелл

Prieš pat šį skandalą pasaulis sužinojo, kad daugiau nei trys šimtai (301) katalikų kunigų Pensilvanijoje (JAV) dešimtmečius seksualiai išnaudojo paauglius (vėliau kitos valstijos pradėjo savo tyrimus, kurių rezultatai buvo panašūs).

Panašūs skandalai drebina ir Didžiąją Britaniją. 2019 m. pabaigoje laikraštis "The Independent", remdamasis Nepriklausomos komisijos seksualinei prievartai prieš vaikus tirti (IICSA) ataskaita, pranešė, kad Londono Švento Benedikto katalikiškos mokyklos kunigai ir mokytojai ištisus dešimtmečius priekabiavo prie mažamečių mokinių. Mokykloje vyravo sadistinė atmosfera, pedofilai veikė "kaip mafija", liko nenubausti, neigė bet kokius kaltinimus ir dangstė vieni kitus. Nuo 2003 m. už seksualinius nusikaltimus prieš 21 mokyklos mokinį į kalėjimą sėdo keturi asmenys - vienuolyno abatas, vienuolis ir du mokytojai. Komisijai pavyko gauti įrodymų apie mažiausiai 18 kitų prievartos atvejų, kuriuose dalyvavo nuteistieji ir dar aštuoni iškrypėliai...


Папа Римский проповедует передовые ценности

Pasak BBC, Vatikanas remiasi Pranciškaus suburtos daugiau kaip 200 katalikų vyskupų tarybos, kuri turėjo aptarti tokius klausimus kaip abortai, gimstamumo kontrolė, homoseksualumas ir skyrybos, sprendimu; taryba priėmė dokumentą, kuriame teigiama, kad "homoseksualai turi krikščioniškai visuomenei vertingų savybių" (????).

Папа Римский на обложке журнала Time и в реальности

Beje, pagrindinis anglosaksų žiniasklaidos vaidmuo atskleidžiant Vatikano pedofilus ir kitus iškrypėlius tenka anglakalbei žiniasklaidai. Taip vienu šūviu nušaunami du zuikiai: jie apjuodina savo prisiekusį priešą - Katalikų Bažnyčią - ir padeda paversti Vatikaną miesto "Aukso veršio partijos" ideologiniu skyriumi.

Naujosios pasaulio tvarkos architektai mano, kad visų rūšių mažumų - nuo seksualinių iki konfesinių - atstovai pasižymi "ypatinga socialine energija". Tipiškas pavyzdys - britų kariškis Laurensas "Lucy" Vallenderis, kuris atsivertė į islamą, pasidarė operaciją ir, kaip rašo "Daily Mail", tapo "pirmuoju transseksualu gėjumi, praktikuojančiu islamą".

Svarbu tai, kad kiekviena iš šių mažumų atskirai, nors pastaraisiais metais dėl propagandos ir sparčiai augo, vis dar yra mažuma, palyginti su bendra "paprastų" žmonių mase. Tačiau susivienijusios tokios mažumos gali sudaryti "rinkėjų daugumą", galinčią primesti savo valią visiems kitiems.

O pontifikas jėzuitas ideologiškai "pašventina" vieną baisiausių krikščioniškų nuodėmių.

https://www.fondsk.ru/news/2022/01/29/pochemu-v-vatikane-ljubjat-izvraschencev-55429.html





Kaip Vokietijos dulkiai falsifikuoja koronės statistiką

Theo-Paul Löwengrub šiandien Vokietijos portalę „Ansage“ informuoja apie tai, kaip Vokietijos sveikatos apsaugos sistemos administratoriai falsifikuoja koronės statistiką.

Situacija Vokietijoje šiandien tokia: "vyksta „masinis intensyviosios terapijos lovų mažinimas: tuščios palatos, pilna statistika (nuotraukoje simbolinis vaizdas: Shutterstock).“

Straipsnyje pažymima, kad „dauguma vadinamųjų "koronos pacientų" ligoninėse guli dėl kitų ligų, tačiau Vokietijos politikai, pastaruoju metu vėl Žaliųjų partijos agitatorė Katrin Göring-Eckardt ir, žinoma, sveikatos apsaugos ministras Karlas Lauterbachas, vis dar šmėžuoja viešosios teisės rėmimo pokalbių laidose, be jokių faktų ir prieštaraudami tikrovei, kurpdami didelį ligoninių apkrovimą dėl omikrono. Štai kas galiausiai liko iš visų laikų mirtiniausios pandemijos: banali peršalimo liga, kuri ir toliau mums parduodama kaip grėsmė žmonijai ir nuo kurios miršta tiek pat arba tiek pat žmonių, kaip ir nuo bet kurio nekenksmingo žiemos gripo iki "Corona"“.


Autoriaus žodžiais, nuo šiol šis reiškinys neatsiejamas nuo hospitalizacijos, kuriai suteiktas ypatingas statusas. Po dvejų "pandemijos" metų vis dar visiškai neatskiriami pacientai, kurie kokiu nors būdu buvo gydomi nuo koronos, ir tie, kurie atsitiktinai tapo "koronai teigiamais", o tai tapo įprastu Omikrono atveju. Gąsdinimai "ligoninių žlugimo" grėsme ir toliau naudojami. Čia veikia užkeikimas "400 000 naujų infekcijų per dieną", kurį esą pavyks pasiekti vos per dvi savaites, o tada neišvengiamai padaugės hospitalizacijų.

Theo-Paul Löwengrub klausia: iš kur sveikatos apsaugos ministras Lauterbachas tai žino ir, svarbiausia, kas blogo tokiuose infekcijos skaičiuose, jei hospitalizacijos atvejų skaičius išlieka toks mažas? Žinoma, televizijos žiūrovas apie tai nieko nesužino. Kaip ir niekas neklausia, kodėl skiepai ir toliau turėtų būti svarbiausia infekcijų kontrolės priemonė, kuri net negali užkirsti kelio kasdien "susirgti" 100 000 vokiečių daugiau nei prieš 14 mėnesių, kai skiepų nebuvo.

Lietuvos sveikatos apsaugos ministras, užkietėjęs melagis ir visiškas idiotas, nuo šiandien su visa savo užbusterinta šeima „izoliavosi“. Kodėl gi? Juk jis pats leido tokiems užbusteriniems žmonėms dirbti Lietuvos labui! Apie šito visiško durniaus neadekvatumą pasakoja A.Orlausko video (19:05):


https://youtu.be/95cuZxPwNTw

Aš manau, kad nepakanka A.Dulkį išvyti lauk iš ministro posto, jį būtinai reikia teisti už nusikaltimus žmogiškumui.

Grįžkime prie Vokietijos dulkių. Čia, kaip rašoma straipsnyje, „Tokie ministrai pirmininkai kaip Markusas Söderis šiuo metu taip pat praktikuoja taikomąją šizofreniją: viena vertus, jie apibūdina padėtį ligoninėse kaip svarbiausią "Corona" priemonių kriterijų (juk siekiama, kad ligoninės nebūtų perkrautos), tačiau, kita vertus, dauguma vadinamųjų "Corona" pacientų yra palatose dėl visai kitų ligų. Brėmene, kaip pranešė "Ärzteblatt", praėjusią savaitę tik 40 proc. atvejų buvo hospitalizuota dėl Covid; Reino krašto-Pfalco žemėje - 44 proc. atvejų. Saro krašte tik kas ketvirtas ligonis, apie kurį oficialiai pranešta kaip apie "Covid atvejį", iš tikrųjų buvo hospitalizuotas dėl "Corona"“.

Bavarijos žemės parlamento AfD frakcijos atstovas rūpybos politikos klausimais Rolandas Magerlis (Roland Magerl) komentuoja taip: "Tik neseniai paaiškėjo, kad Bavarijoje ir kitose federalinėse žemėse buvo manipuliuojama sergamumo duomenimis. Daugybė žmonių, kurių skiepijimo statusas nežinomas, buvo tiesiog pridėti prie tariamo neskiepytų asmenų užsikrėtimo skaičiaus. Dabar paaiškėjo, kad duomenys apie hospitalizaciją taip pat yra klaidinantys. Tik nedidelė dalis tariamų "koronos pacientų" iš tikrųjų yra hospitalizuojami dėl koronos. "Corona" yra tik antrinė diagnozė... Nepaisant to, tiek Bavarijos sveikatos ministras Holetschekas, tiek federalinis sveikatos ministras Lauterbachas nededa jokių pastangų, kad sustabdytų šią manipuliaciją." Iš tiesų AfD, kaip vienintelė realiai opozicinė partija, tvirtina, kad gana svarbu, ar oficialūs skaičiai atitinka tikrovę: Juk jie naudojami siekiant pateisinti daugybę pilietinių teisių apribojimų, įskaitant privalomą skiepijimą.

https://ansage.org/sogenannte-covid-patienten-schluss-mit-den-zahlenmanipulationen/

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786



2022-01-30

Koronės karas: ilgas paslaptingai mirusių gydytojų ir mikrobiologų sąrašas. Prof.V.Katasonovas

 


Kas vyksta užkulisiuose?

Jau mažai kas abejoja, kad Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) paskelbta "pandemija" yra dūmų uždanga, kuria siekiama nuslėpti tolimus nuo medicinos „Great Reset“ plano tikslus. Didžiosios farmacijos vadovaujama "kova su pandemija" daro viską, kad nutildytų sąžiningus medikus. Yra pas „pandemijos“ ir „kovos su pandemija“ organizatorius ir tokia oponentų poveikio priemonė, kaip nužudymas.

Aš jau rašiau, kad 2020-2021 m. iš gyvenimo pasitraukė tokie savo šalių gyventojų vakcinacijos priešininkai, kaip Tanzanijos prezidentas John Pombe Joseph Magufuli, Burundžio prezidentas Pierre Nkrunziza, Svazilendo premjeras Ambrose Mandvulo Dlamini, Dramblio Kaulo Kranto premjeras Hamed Bakayoko, Haičio rezidentas Jovenel Moïse. Pastarasis buvo nužudytas, likę staiga mirė. Daugelio ekspertų nuomone, šių politikų mirtys primena egzekucijas.


Įtariama, kad gali būti žudomi ir "disidentai" gydytojai bei mokslininkai. Šia tema pradėta diskutuoti 2021 m. pabaigoje staiga mirus pasaulinio garso vokiečių chemikui daktarui Andreas Noack, kuris suabejojo natūralia COVID-19 viruso kilme. 2020 m. rudenį policija įsiveržė į jo namus ir išlaužė duris. "Gydytojo kaltė" pasireiškė tuo, kad 2021 m. lapkričio 23 d. jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame teigė, kad kovidų vakcinose aptiko grafeno hidroksido. Patekusi į žmogaus organizmą injekcijos būdu, ši medžiaga nanodalelių pavidalu įgauna skustuvo ašmenų formą. "Skustuvo ašmenys" visam laikui lieka žmogaus kūne, naikindami jo vidų. Įtarimų, kad šios medžiagos yra skiepuose, kilo ir anksčiau, o Vokietijos chemikas tai įrodė atlikęs laboratorinius tyrimus. Praėjus trims dienoms po to, kai jo atradimas buvo paviešintas, Noackas paslaptingai mirė. Pasak jo žmonos ir kitų liudytojų, jis nesiskundė jokiais sveikatos sutrikimais, tačiau lapkričio 26 d. jį staiga ištiko ūmus kvėpavimo nepakankamumas ir po kelių valandų jis mirė.

Praėjus šiek tiek daugiau nei pusantro mėnesio po Noacko mirties, 2022 m. sausį pasaulis sužinojo apie dar vieną paslaptingą mirtį. Mirė italų gydytojas Domenico Biscardi. Teigiama, kad jis mirė po to, kai paskelbė apie planus kreiptis į Europos teismus su įrodymais apie tai, ką aptiko vadinamosiose vakcinose. Kaip ir Noackas, 50 metų Biscardi neturėjo jokių sveikatos sutrikimų ir mirė, kaip įtariama, nuo širdies smūgio.

Tyrimą atliekantis žurnalistas Stefan Stanford teigia, kad prieš Noacką ir Biscardi buvo panaudotas ginklas, vadinamas "širdies smūgio pistoletu". Šis ginklas buvo sukurtas CŽV užsakymu, o jį naudojantys žudikai nepalieka jokių pėdsakų. Stanfordo universiteto 2022 m. sausio 18 d. publikacijoje teigiama, kad "eilė gydytojų, mokslininkų ir mikrobiologų, kurie per daugelį metų paslaptingai mirė, yra dar vienas požymis, kad užkulisiuose vyksta kažkas mirtinai pavojingo" (The Lineup Of Mysteriously Dead Doctors, Scientists And Microbiologists, Stretching Over Many Years, Is Another Sign Something Deadly Sinister Is Going On Behind The Scenes; Paslaptingai mirusių gydytojų, mokslininkų ir mikrobiologų eilė, besitęsianti daugelį metų, yra dar vienas ženklas, kad užkulisiuose vyksta kažkas mirtinai grėsmingo). Stanfordas remiasi  leidiniu "CŽV infarkto ginklas" (The CIA Heart Attack Gun), kuriame pasakojama apie šio slapto ginklo sukūrimą ir naudojimą.

Kitame savo straipsnyje "Jie žudo COVID gydytojus"(They are Killing the COVID Doctors) Stefanas Stanfordas apžvelgia paslaptingas medicinos ir mikrobiologijos (ypač antivirusinių ligų) specialistų žmogžudystes nuo XX a. pabaigos. Jis rašo: "Žudomi geriausi pasaulio antivirusinių ligų mikrobiologai. Iki 2005 m. mirė 40 žmonių. Šiandien jų yra daugiau nei 100. Daugelis jų buvo nužudyti, kiti mirė labai įtartinomis aplinkybėmis. Yra žinoma, kad visi jie dirbo prie visiškai slaptų ar vyriausybinių projektų, finansavo mokslinių tyrimų projektus, susijusius su biologiniais ginklais ir virusinėmis pandemijomis. Ar jie buvo "informatoriai", kurie žinojo per daug? Kodėl pagrindinės žiniasklaidos priemonės nepraneša apie šias istorijas?"

Štai tik vienas paslaptingos žmogžudystės pavyzdys iš priešpandeminio laikotarpio. 2015 m. birželio 19 d. Amerikoje buvo nužudytas garsus gydytojas James Bradstreet. Jis buvo aršus alopatinės medicinos priešininkas, natūropatijos šalininkas, Gerosios naujienos gydytojo fondo (Good News Doctor Foundation) įkūrėjas ir vienas iš direktorių. O svarbiausia - vaikų skiepijimo JAV kritikas. Bradstrito sūnus sirgo vakcinų sukeltu autizmu. Tėvas du kartus liudijo JAV Atstovų rūmuose apie vakcinų ir autizmo ryšį. Jis buvo rastas negyvas (šautinė žaizda krūtinėje) Brod Riveryje, Rutherfordo apygardoje, Šiaurės Karolinoje, po to, kai FDA (JAV farmacijos priežiūros institucija) atliko kratą jo medicinos biure Buforde, Džordžijos valstijoje, ieškodama neleistinų vaistų. Oficiali versija – savižudybė.

Apie Noacko ir Biscardi mirtis rašė tokie autoriai kaip Steve'as Quayle'as ir Erin Elizabeth. Abu jie jau ne vienerius metus tiria paslaptingas medikų mirtis.

Steve'as Quayle'as nuo 1994 m. stebi paslaptingai mirusius gydytojus, mikrobiologus ir infekcijų mokslininkus. Šia tema jis skelbia medžiagą savo asmeninėje interneto svetainėje. Pirmoji Steve'o Quayle'o sąraše esanti pavardė yra Jose Trias, mirties data - 1994 m. gegužės 19 d. Žuvo kartu su žmona Julie N. Gilbert, kuri buvo kai kurių didžiausių Amerikos ne pelno siekiančių organizacijų advokatė, o pats Triasas buvo Howardo Hugheso medicinos instituto, tuo metu didžiausios labdaros institucijos Amerikoje, generalinis patarėjas.


Pranešama, kad Erin Elizabeth yra gerai žinomo amerikiečių alternatyviosios medicinos gydytojo ir skiepų priešininko Josepho Mercolos žmona. Ji turi informacinį šaltinį "Health Nut News", kuriame pateikia įtartinai mirusių gydytojų sąrašus ne tik JAV, bet ir kitose šalyse. Štai, pavyzdžiui, Erin Elizabeth 2017 m. gruodžio 21 d. straipsnis "Kodėl mirė 80 mokslininkų? Kodėl jie visi yra mikrobiologai? Santrauka: Išsamus 80-ies mirusių mokslininkų sąrašas su nuotraukomis ir šokiruojančiomis detalėmis" (Kodėl šie 80 mokslininkų jau mirę? Kodėl jie visi yra mikrobiologai? Apibendrinimas: visas 80 žuvusių mokslininkų sąrašas su nuotraukomis ir šokiruojančia informacija.) Išsamiame sąraše pateikiami 1994-2006 m. aukų duomenys. Į sąrašą įtraukti ne tik JAV, bet ir kitų šalių (net Rusijos) specialistai.

Erin Elisabeth mano, kad "disidentų" gydytojų likvidavimo tempai didėja; maždaug per metus - nuo 2015 m. birželio iki 2016 m. rugpjūčio - mirė 60 žmonių. Vienais atvejais kalbama apie trumpalaikes ligas, kitais - apie žmogžudystes, dingusius be žinios asmenis, nelaimingus atsitikimus. Suprantama, kalbame tik apie mirties atvejus, turinčius nužudymo požymių. Pirmasis sąraše - Jamesas Bradstreetas. Kitas - Dr. Sebi iš Hondūro (mirė 2016 m. rugpjūčio 6 d.).

P.S. Žinoma, daugybėje publikacijų lieka neatskleistas klausimas: kas užsako gydytojų ir mokslininkų nužudymus ir kas juos įvykdo? Šis klausimas yra labai įslaptintas.

Esu rašęs apie kruopščiai užmaskuotus Nacionalinio alergijos ir infekcinių ligų instituto (NIAID), vadovaujamo daktaro Fauci, ir Vuchano laboratorijos, kurioje atsirado COVID-19 virusas, ryšius. Tarpininkas tarp NIAID ir Vuchano laboratorijos buvo ne pelno organizacija "EcoHealth Alliance", vadovaujama neaiškaus asmens Peterio Daszako. Sausio 25 d. "Natural News" svetainėje buvo paskelbtas straipsnis "Gain of function researcher Peter Daszak accused of being CIA asset; EcoHealth Alliance described as 'front' for agency" (Gain of function researcher Peter Daszak accused of being CIA asset; EcoHealth Alliance described as 'front' for agency). Straipsnyje pateikiami svarūs argumentai, pagrindžiantys versiją, kad Peteris Daszakas bendradarbiavo ne tik su Anthony Fauci, bet ir su CŽV, o "EcoHealth Alliance" vykdė šios žvalgybos agentūros užduotis. CŽV dalyvavimas operacijoje, pavadintoje "pandemija COVID-19", smarkiai padidina tikimybę, kad tie, kurie trukdo vakcinatoriams, gali būti fiziškai sunaikinti.

https://www.fondsk.ru/news/2022/01/29/kovid-vojna-chto-proishodit-za-kulisami-55438.html




Putinas kaltas, kad Kanados premjeras bijo piliečių?

 


Veltui vakar ir šiandien laukiau iš „Euronews“ pranešimo apie "Laisvės konvojų" iš Kanados. Nesulaukiau, nes tai jau ne informacijos kanalas, o koronafilų šiukšliadėžė. O kaip vokiečiai? Irgi vien melas! DW rusų redakciją parašė: „Šimtai sunkvežimių vairuotojų protestuoja prieš privalomą skiepijimą Kanadoje.“ Tą patį melą centrinis Vokietijos dienraštis die Welt: „Šimtai sunkvežimių vairuotojų kelias dienas protestavo prieš "Corona" skiepijimo įpareigojimą.“ 

Šitiems ponams, mintantiems už Rotšildų ir jų šuniuko Sorošo pinigus, nesiseka su matematika. Bet mes, lietuvaičiai, juk įpratę, mūsų sorošiukai lygiai taip pat protestuojančius skaičiuoja, nes tiems patiems ponams tarnauja ir jiems užpakalius laižo. Taip pat jie skaičiavo "Šeimų maršo" ir kitų protesto renginių dalyvius.

Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau ir jo šeima dėl saugumo sumetimų pakeitė gyvenamąją vietą dėl šalyje vykstančių protestų prieš kovidų apribojimus, pranešė Kanados televizijos kanalas CBC News.


"Atsižvelgdamas į saugumo problemas, J. Trudeau ir jo šeima persikėlė iš savo namų į neįvardytą vietą šalies sostinėje", - pranešė šaltinių neatskleidžiantis kanalas.

Pranešama, kad dieną prieš tai tūkstančiai sunkvežimių vairuotojų ir kitų protestuotojų rinkosi į Parlamento kalvą Otavoje, kur ragino nutraukti privalomą skiepijimą ir kitus su koronavirusu susijusius apribojimus. Organizatoriai ragina vis didėjančią minią rengti taikias akcijas, o policija yra itin budri.

Kanalo duomenimis, artimiausiomis valandomis miesto centre laukiama dar daugiau žmonių, nes akciją inicijavę sunkvežimių vairuotojai ir jų rėmėjai iš rytinėje ir vakarinėje Otavos dalyse esančių susirinkimo punktų pajudės link Parlamento kalvos. Pažymima, kad sunkvežimiai, susirinkę Velingtono gatvėje priešais parlamento pastatus, papuošti plakatais, kuriuose kritikuojamos sanitarijos priemonės ir ministras pirmininkas Justinas Trudeau.

Tiesioginę transliaciją žiūrėkite čia...

https://www.youtube.com/watch?v=7dL8qjIoGnM

JAV portalas Zerohedge rašo: „Nors normaliame pasaulyje tai būtų už satyros ir pajuokos ribų, turbūt nieko nestebina, kad kaltė dėl "Laisvės konvojaus" išprovokavimo jau suverčiama vadinamiesiems "Rusijos veikėjams"...

Brianas Lilley laikraštyje "The Toronto Sun" rašo, kad Kanados „žiniasklaida šiuo klausimu neveikia kaip neutralus stebėtojas ir naujienų skleidėjas“, o dauguma nusprendė, „kad sunkvežimių vairuotojų kolona yra priešas, ir taip ją traktuoja. Pažiūrėkite bet kurį naujienų tinklą arba, dar svarbiau, paskaitykite tariamai objektyvių žurnalistų "Twitter" paskyras ar pasiklausykite paniekos jų balsuose, kai jie užduoda klausimus, ir pamatysite, kad jie aiškiai stojo į vieną pusę“ (…) "Matyt, žurnalistai Parlamento kalvoje šiomis dienomis mano, kad jų darbas yra reikalauti atsakomybės iš opozicijos, o ne iš vyriausybės. Taip pat atrodo, kad jų darbas yra remti vienus protesto judėjimus ir pulti kitus, remiantis asmeninėmis žurnalistų preferencijomis."

Kol Trudeau slepiasi izoliacijoje, Saskačevano, Kanados provincijoje, kuri ribojasi su JAV, premjeras ragina nutraukti tarpvalstybinį draudimą neskiepytiems sunkvežimių vairuotojams.

Vėlų penktadienio vakarą į Kanados sostinę Otavą įvažiavo didžiausia pasaulyje sunkvežimių kolona, kuri ir šiandien tęsia protesto akciją prieš ministro pirmininko Justino Trudeau tarpvalstybinį skiepų draudimą (arba, kaip kai kurie jį vadina: medicininę tironiją).

Vadinamasis "Laisvės konvojus", atvykęs iš visų Kanados kampelių ir net JAV, keliauja visą savaitę ir vadovauja masinei demonstracijai prieš valdžios viršpelnius. Sunkvežimių vairuotojai iš viso pasaulio vienijasi ir rengia savo protestus.

Kaip rašo Enrico Trigoso laikraštyje "The Epoch Times", "Convoy to DC 2022" administratorius Brianas Von D paskelbė, kad jie "suvienys jėgas" ir važiuos iš Kalifornijos į Vašingtoną, pridurdamas, kad "Amerika yra kita".


"Mes baigėme su įgaliojimais, baigėme su tuo, kad vyriausybė mums nurodinėja, ką daryti, mes tęsime ir laikysimės kaip ir visas pasaulis šių sunkvežimių vairuotojų protestų, ir jie bus 100 proc. teisėti, jie laikysis įstatymų."

Pasak Gineso rekordų knygos, "Laisvės konvojus" yra "didžiausias sunkvežimių paradas" kada nors pasaulyje.

"Jo ilgis - 70 km (43,5 mylios)", - laikraščiui "Toronto Sun" sakė "Freedom Convoy 2022" atstovas spaudai Benjaminas Dichteris.

"Mačiau filmuotą medžiagą iš lėktuvo. Tai įspūdinga."

Sunkvežimių kolona į sostinę atvyksta jau 12 valandų. Papildomos konvojaus bangos atvyko vėliau.

„Kanados ministras pirmininkas Džastinas Triudo (Justin Trudeau) konvojų pavadino "nedidele marginaline mažuma" tų, kurie "neatstovauja kanadiečių nuomonei". Sprendžiant iš kol kas matomų nuotraukų ir vaizdo įrašų, J. Trudeau yra melagis, o šalyje vyksta sukilimas. Korporacinė žiniasklaida ir vyriausybė didžiąją savaitės dalį praleido menkindamos konvojų (nes yra išsigandusios)“, - rašoma Zerohedge.




2022-01-29

Visi ES "gyvuliai" lygūs, bet EK pirmininkė Uršulė yra lygesnė. Korupcija ir interesų supainiojimas

 

Kaip į vandenį žvelgė Orvelas "Gyvylių ūkį" rašydamas. Tai juk apie ES ir Europos Komisiją. 

Europos Komisija neatskleidė savo vadovės Ursulos von der Leyen ir "Pfizer" generalinio direktoriaus Alberto Bourlos susirašinėjimo SMS žinutėmis. Šie mainai vyko prieš sudarant susitarimą dėl "Pfizer" produktų pirkimo iš ES.

Apie apsikeitimą SMS žinutėmis praėjusių metų balandį pranešė pati Ursula von der Leyen. Kaip ji sakė viename interviu, tai padarė, kai buvo deramasi dėl sutarties dėl vakcinų. Vienas žurnalistas paprašė leisti susipažinti su šiuo susirašinėjimu, tačiau EK atsakė, kad tokių pranešimų nefiksuoja. Bylą tyrė ES ombudsmenė Emily O'Reilly.


Ombudsmenė pažymėjo, kad tekstinės žinutės patenka į ES skaidrumo teisės aktų taikymo sritį ir turėtų būti registruojamos. "Kai kalbama apie teisę visuomenei susipažinti su ES dokumentais, svarbiausia yra dokumento turinys, o ne įrenginys ar forma. Jei tekstiniai pranešimai susiję su ES politika ir sprendimais, jie turėtų būti laikomi ES dokumentais." - pasakė jos atstovas spaudai.

ES ir "Pfizer" susitarimas yra slaptas. Jame ES įsipareigojo nupirkti 900 mln. dozių vaisto su galimybe įsigyti dar 900 mln. dozių.


https://www.youtube.com/watch?v=s7S7LbIxI-4

Kas yra Europos Komisija? Tai pasaulyje viešpataujančio finansinio kapitalo marionetės, jų interesų vykdytojai. Europai vadovauja europiečių nerenkami žmonės. Protiškai neįgalų chronišką alkoholiką Žaną Klodą Junkerį 2019 gruodžio 1 d. pakeitė korupcionierė Ursulla fon der Layen.

Minint 75-ąsias Niurnbergo proceso prieš fašistinius nusikaltėlius metines, Europos Komisijos vadovė Ursula von der Leyen pareiškė, kad „dabar būtina nukrypti nuo Niurnbergo kodekso principų" ir visoje Europoje įvesti privalomą skiepijimą nuo koronaviruso. "Apie tai (privalomą skiepijimą) nereikia diskutuoti“, - pasakė ji.

EK pirmininkė, nekilnojamojo turto iš piliečių atėmimo ir jų uždarymo į konclagerį pagrindinė organizatorė, yra korupcijoje paskendusi valdininkė. Ursulos von der Leyen vyras Heiko von der Leyen yra JAV biotechnologijų bendrovės "Orgenesis", kuri specializuojasi genų terapijos srityje, medicinos direktorius. Buvo atsekti jo ryšiai su mRNR preparatus ES tiekiančiomis „Pfizer" ir "Moderna."

Nuo 2013 m. vadovaudama Gynybos ministerijai, ponia von der Leyen sugebėjo siaubingai nustekenti Vokietijos kariuomenę. Kai ji 2019 m. baigė eiti pareigas, tik pusė Vokietijos naikintuvų "Eurofighter" ir "Tornado", mažiau nei trečdalis šarvuotųjų transporterių "Puma", 23 proc. atakos sraigtasparnių "Tiger" ir tik 17 proc. Vokietijos povandeninių laivų buvo pasirengę kovai.

2014 m. rugsėjį per NATO manevrus Norvegijoje vokiečių kariai dėl įrangos trūkumo buvo priversti vietoj šautuvų naudoti... šluotas. "Padėtis Bundesvero kariuomenėje yra katastrofiška. Nukenčia visas Federacinės Respublikos gynybinis pajėgumas", - sakė Rupertas Scholzas, buvęs Helmuto Kolio gynybos ministras.

Kitas skandalą sukėlęs Ursulos von der Leyen "pasiekimas" buvo tristiebio mokomojo burlaivio "Gorch Fock" atnaujinimas. Restauravimo darbai kainavo dešimt kartų brangiau nei planuota.

Paaiškėjo, kad 43,5 proc. jos medicinos daktaro disertacijos puslapių buvo plagiatai arba klaidingai cituoti šaltiniai.

2018 m. Vokietijos federalinė audito tarnyba nustatė dešimtis pažeidimų gynybos ministerijai samdant išorės konsultantus. 2015 m. Vokietijos gynybos ministerija išorės konsultantams išleido 100 mln. eurų, tačiau oficialiai deklaravo... 2, 2 mln. eurų. Po metų ministerija konsultantams išleido 150 mln. eurų, o deklaravo tik... 2,9 mln. eurų. Jie buvo samdomi apeinant aukcionus.

Europos Komisijai vadovaujanti Ursula von der Leyen nepamiršo savo įpročių. 2021 m. gegužės 20 d. ji pasirašė trečią sutartį su farmacijos bendrovėmis "BionTech" ir "Pfizer" dėl dar 1,8 mlrd. dozių "Pfizer" mRNA vakcinos pirkimo 2021-2023 m. laikotarpiu. Vienos dozės kaina buvo 19,5 euro, t. y. keturiais eurais didesnė nei pagal pirmąją ES sutartį su "Pfizer". 


Rumunijos laikraštis "Active News" rašė: "Pirma, dėl to, kad vakcinų skaičius tris kartus viršija dabartinį Europos Sąjungos gyventojų skaičių. Antra, dėl to, kad 2023 m. pabaiga, kai turi baigtis sutarties galiojimo laikas, sutampa su vakcinos bandymų laikotarpio pabaiga, dėl kurios buvo nuspręsta skubiai. Trečia, iš kur von der Leyen žino, kad pandemija tęsis iki 2023 m. ir kad Europoje neliks dešimčių milijardų eurų vertės vakcinų pertekliaus?"

Ursulos vyras Heiko von der Leyen, "Orgenesis" medicinos direktorius, anksčiau 11 metų dirbo Didžiosios Britanijos farmacijos bendrovėje "GlaxoSmithKline" (GSK), taip pat "Orgenesis", kurios  viceprezidentas - Vincentas Vandammas. Prieš pradėdamas dirbti GSK, Vandammas aštuonerius metus dirbo kokybės direktoriumi... "Pfizer", praneša "Active News". Daugelis kitų "Orgenesis" darbuotojų anksčiau taip pat dirbo "Pfizer".

Bendrovė "Orgenesis", kurioje dirba Europos Komisijos sutuoktinis, kaip ir "GlaxoSmithKline", aktyviai dalyvavo kuriant "Pfizer" vakciną, o dabar kuria "BioChield" ir teigia ketinanti paskiepyti visą žmoniją supervakcina, kuri šiuo metu bandoma su pelėmis.

Žurnalistams kyla nauja užduotis išsiaiškinti, kokius ryšius fon der Layen mafijozų šeima turi su statybų verslu. Juk „lakštingala negali nečiulbėti“, o šita vagių šeimyna negali nevogti.

Klausas Švabas „Covid-19: Great Reset“ mums pranašavo laimingą gyvenimą be turto, o Uraulla fon der Layen šią svajone sėkmingai įgyvendina.

Dar prieš pasirodant pirmiesiems COVID-19 vakcininiams preparatams, Briuselyje nusprendė, kad vakcinacijos proceso ES valstybėse narėse negalima palikti savieigai; reikia centralizuoto požiūrio.

Nuo 2020 m. pavasario Europos Komisija (EK) pradėjo derybas su potencialiais vakcinų tiekėjais. Pirmiausia tai buvo Amerikos farmacijos korporacijos "Moderna", "Pfizer", "Johnson & Johnson" ir "Lilly", taip pat kelios Europos korporacijos: Didžiosios Britanijos ir Švedijos "AstraZeneca", Vokietijos "CureVac", Prancūzijos "Sanofi" ir Didžiosios Britanijos GSK (GlaxoSmithKline).  Europos Sąjungą sudaro 27 šalys, kuriose iš viso gyvena 447 mln. gyventojų (2021 m. pradžioje). Kiekviena į derybas su Briuseliu pakviesta bendrovė tikėjosi gauti sutartį tiekti dešimtis ar net šimtus milijonų preparatų dozių.

Visose EK derybose su didžiosiomis farmacijos bendrovėmis dalyvavo trečioji šalis - Europos farmacijos pramonės ir asociacijų federacijos (EFPIA) atstovai. Tai organizacija, turinti didžiausių pasaulio farmacijos bendrovių kartelinio susitarimo požymių. EFPIA veikia kaip jų lobistė. 

Stebina tai, kad sutartys dėl vakcinų tiekimo ES buvo pasirašytos dar prieš tai, kai jas patvirtino farmacijos priežiūros institucija - Europos vaistų agentūra Visose EK derybose su didžiosiomis farmacijos bendrovėmis dalyvavo trečioji šalis - Europos farmacijos pramonės ir asociacijų federacijos (EFPIA) atstovai. Tai organizacija, turinti didžiausių pasaulio farmacijos bendrovių kartelinio susitarimo požymių. EFPIA veikia kaip jų lobistė.

Stebina ir tai, kad sutartys dėl vakcinų tiekimo ES buvo pasirašytos dar prieš tai, kai jas patvirtino farmacijos priežiūros institucija - Europos vaistų agentūra (European Medicines Agency, EMA).

Daugelis ES pasiūlytų vakcinų buvo eksperimentinės ir nebuvo atliktos visos būtinos klinikinės studijos. ES negalėjo išduoti licencijos tokiems vaistams pagal galiojančias taisykles. Vis dėlto leidimas buvo suteiktas.  Buvo svarstomi keturi vaistai: "BioNTech/Pfizer", "Moderna", "AstraZeneca" ir "Johnson & Johnson". Praėjusių metų pabaigoje buvo nutekinti EMA dokumentai. Iš šių dokumentų matyti, kad minėti vaistai negalėjo būti patvirtinti Europos rinkai, tačiau dėl užkulisinio spaudimo Europos farmacijos priežiūros institucijai EMA jie buvo sertifikuoti.

Sausio mėn. nešvarią vakcinų „sertifikacijos“ virtuvę atskleidė Prancūzijos laikraštis "Le Mond", kuris paskelbė straipsnį "Ce que disent les documents sur les vaccins anti-Covid-19 volés à l'Agence européenne des médicaments" (Ką dokumentai sako apie iš Europos vaistų agentūros pavogtas Covid-19 vakcinas). Straipsnyje minimas Europos Komisijos vadovės Ursulos von der Leyen ultimatumas iki 2020 m. pabaigos suteikti leidimą bendrovėms "Pfizer-BioNTech" ir "Moderna". 

"Le Monde" rašė: "Vakcinų mokslinis pagrįstumas nebuvo lemiamas veiksnys Europos išankstinio pirkimo strategijoje; pirmenybė galėjo būti teikiama kitiems kriterijams, ypač ekonominiams. Moderna, Pfizer-BioNTech ir Johnson & Johnson derybose su Europos Komisija "įnirtingai reikalavo atleisti jas nuo atsakomybės už neigiamas vakcinacijos pasekmes" (aukšto rango Europos Komisijos pareigūno prisipažinimas).

Atsakydami į politikų ir žurnalistų klausimus apie vakcinų tiekimo sąlygas, EK pareigūnai pateikdavo beveik pusiau užtušuotas sutartis. Ypač tai pasakytina apie sutarčių dalis, kuriose kalbama apie produktų kainas ir atsakomybę už žalą. Laikraštis "New York Times" negalėjo nepastebėti, kad Europa pasirašo sutartis užmerktomis akimis. Straipsnyje Vyriausybės pasirašo slaptus susitarimus dėl vakcinų. Štai ką jie slepia: "Kai Europos Parlamento nariai sėdo skaityti pirmosios viešai paskelbtos sutarties dėl vakcinų nuo koronaviruso, jie pastebėjo, kad kažko trūksta... Vienos dozės kaina? Uždažyta. Diegimo grafikas? Uždažyta. Išankstinis mokėjimas? Uždažyta. Ši Vokietijos farmacijos bendrovės "CureVac" ir Europos Sąjungos sutartis laikoma viena skaidriausių pasaulyje“.

Per šiuos metus pavyko atskleisti tik dalį juodai nudažytų sutarčių dalių. Briuselis ypač atkakliai gynė tą sutarčių dalį, kuri susijusi su atsakomybe už žalą, padarytą dėl vakcinų. Lapkričio 8 d. tinklalapyje "VaccineNews" paskelbtas straipsnis E.U. refusing to disclose secret Big Pharma contract deals covering covid jabs (E.U. atsisako atskleisti slaptus "Big Pharma" sutarčių susitarimus dėl kovidinių skiepų). Straipsnyje rašoma: "Susirūpinusių Europos Parlamento narių grupė kaltina giliai korumpuotą Europos Komisiją leidžiant farmacijos pramonei "akivaizdžiai apeiti demokratiją". Siekdami tariamai "apsaugoti savo rinkėjų sveikatą" nuo epidemijos, Europos Sąjungos (ES) vadovai Briuselyje iš įvairių farmacijos bendrovių be jokios įstatymų leidėjų priežiūros įsigijo milijonus "vakcinų" nuo Wuhan koronaviruso (Covid-19) partijų. Iš tikrųjų žmonės, kuriuos europiečiai išrinko juos atstovauti, buvo visiškai nušalinti nuo sandprių sudarymo. Tiktai Komisija, kuri nebuvo renkama, žinojo, kas buvo numatyta slaptose sutartyse, pasirašytose su "Big Pharma" [...] Kažkas nenori, kad plačioji visuomenė žinotų, kas buvo daroma prisidengus tamsa..."

Orvelas buvo teisus... kiaulės lygesnės!


Mano nuomonė: Vasario 16 jam ne vieta ant balkonėlio

 




Pastaruoju metu pasirodė ne vienas siūlymas Vytautui Landsbergiui atsisakyti kvailos idėjos bandyti Tautos kantrybę ir veržtis ant Signatarų namų balkonėlio Vasario 16 proga:

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/nuomones_ir_komentarai/bus_isklausyta/algimantas-rusteika-apie-sauskelnes-susitikimus-su-konservatoriais-baznyciose-ir-balkoneli/

http://www.tiesos.lt/index.php/tinklarastis/straipsnis/vytautas-sinica.-koki-pavyzdi-tautai-parodys-profesorius-landsbergis

Aš, Sausio 13 įvykių dalyvis, daugybę naktų šalęs prie Aukščiausios Tarybos pastato, rinktas Sąjūdžio steigiamojo suvažiavimo delegatu, o šiemet Vytauto Landsbergio išvadintas „jedinstveniku“ ir „fašistu“ irgi noriu tarti apie visą šią landsberginę balkoninę bakchanaliją savo žodį.


Ar yra kokia giminė Lietuvoje naujaisiais laikais atnešusi tiek valstybei žalos už Landsbergių? Manau, kad nėra.

Aš nelinkęs Lietuvos laisvės sieti su šia familija. TSRS griovė net ne Reiganas su Gorbačiovu, o pasaulinės viršnacionalinės finansinės jėgos, pinigų šeimininkai, kuriems talkino sovietų tuometinė centrinė valdžia ir KGB, bet ne kažkoks konservatorijos marksizmo dėstytojas, KGB galimai už rankutės atvestas steigti Persitvarkymo Sąjūdžio ir pasodintas į iniciatyvinę grupę. Ne toks buvo jo kalibras!

Šiandieninė Lietuva nė per plauką nepanaši į tą Lietuvą, kokią vylėmės pastatyti tuomet, sausio 13, budėję prie Aukščiausiosios Tarybos pastato.

Lietuva šiandien, it Šegrenės oda, susitraukusi perpus, be moralės, be meilės Tėvynei, be Dievo, be ateities. Iš ten, kur ateitis, niekas nebėga, šeimos ten kuriasi, vaikus ten gimdo. O bėga iš ten, kur oriam gyvenimui nėra perspektyvų, kur valdo ne šą žemę mylintys jos vaikai, o Sorošo nupirkti išsigimę Tėvynės priešai, kuriems moralė „ne šio pasaulio dimensija“. Žmonės bėga iš ten, kur mirtis, kur bujoja girtuoklystė, narkomanija, lytiniai iškrypimai, kur šaliai vadovauja apsivogusi senelio-anūko „šaika“.

Lietuva yra priešmirtinės agonijos stadijoje. Diagnozuoti mirtį nesunku. Jei, esant baisiam ekonominiam nuosmukiui, parlamentas legalizuoja narkotikus, griauna kalbą, stengiasi galutinai nugirdyti Tautą, rūpinasi vien lytinių iškrypėlių reikalais ir jų reklama per valstybinę LRT, o valstybei vadovauja nemokinti ir protiškai neįgalūs ministrai, apie kokią valstybės ateitį galima kalbėti?

O kokie buvo surengti Seimo rinkimai! Tai buvo Sorošo nupirkta rinkimų parodija, su daugybe pažeidimų, reguliuota iš užsienio (į ant kalno stovinčią ambasadą pirštu nerodysiu). Per štai tokius sufalsifikuotus rinkimus ir buvo atvesti į valdžią tikrų tikriausi Lietuvos priešai, narkomanai ir lytiniai iškrypėliai. 

Landsbergių „šaikos“ valstybei padaryta žala yra didžiausia. Pradedant iš valstybės pavogta naftos gamykla ir baigiant jų sukurta Taivanio afera. Apie Landsbergių "šaikos" nusikaltimus žino visi, apie juos daugybę kartų rašyta, ypač apie koronės nusikaltimą. Mano valia, aš nacionalizuočiau jų nusikalstamai įgytą turtą, o visą giminę išvyčiau lauk iš Lietuvos, kaip elgdavosi antikos laikais graikai ir romėnai.

Be materialinės žalos iš šio klano mes gavome ir moralinės degradacijos puvinį – Anūką – kuriam senelis dovanojo savo baudžiauninkų partiją. Tai labai pavojinga valstybei nepotizmo tendencija.

Ar galima ant supuvusių pamatų pastatyti tvirtą pastatą? Du poliai, ant kurių prasidėjo Lietuvos statyba buvo Konservatorijos marksizmo dėstytojas Vytautas Landsbergis, kurį mums nematoma KGB ranka galimai pasodino vadovauti Persitvarkymą Sąjūdžiui, o „stogu“ buvo taurelės ir svetimų žmonų mylėtojas Algirdas-Mykolas Brazauskas, kompartijos CK pirmasis sekretorius. Toks tad ir pastatyta valstybės pastatas, sugriuvusį sandėlį primenantis.

Aš manau, kad ne vieta Lietuvos griovėjų landsbergių „šaikai“ ir jų seniui ant balkonėlio. Žmonės vieną kartą gali jį, kaip mėšlo gabalą, ant šakių nuo to balkonėlio nukelti ir drėbti ant grindinio...

P.S. Nauja Arturo Orlausko laida "O jei rimtai" labai objektyviai charakterizuoja niekingą balkonėlio senelį:




2022-01-28

"Laisvės konvojus" prieš Koronę: 80 000 transporto priemonių ir daugiau 1.5 milijonų žmonių šeštadienį atvyks į Kanados sostinę

 


„Laisvės konvojaus“, kuris vyksta į Otavą protestuoti dėl privalomo skiepijimo pasienio su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis punktuose, transporto priemonių skaičius išaugo iki 80 000. Protestuotojų, ketinančių dalyvauti renginyje, skaičius jau viršija 1,5 mln. žmonių.

Sunkvežimių vairuotojai įsiuto po to, kai sausio 15 d. pradėjus taikyti vakcinos įpareigojimą, neskiepyti sunkvežimių vairuotojai, grįžtantys į Kanadą, turėjo būti tikrinami ir savaitę laikomi karantine. JAV panašios politikos ėmėsi sausio 22 d. Dėl šių dviejų įsakymų nesilaikymo abiejose šalyse 20 % iš 160 000 tarpvalstybinių Amerikos ir Kanados sunkvežimių vairuotojų iš karto buvo nušalinti nuo kelio.


Protestas planuojamas sausio 29 d. Otavoje, kuri yra maždaug už 400 km į rytus nuo Toronto. Pirmoji kolona jau atvyko į Otavą ir apsupo parlamento pastatą. Organizatoriai pabrėžia, kad jie "prieš prievartos politiką ir piliečių skirstymą į kategorijas". Kampanija sulaukė didelio visuomenės palaikymo. Per porą dienų "Facebook" palaikymo grupę sekė daugiau nei 700 000 žmonių, kurie "konvojaus" dalyviams siūlė arbatą, maistą ir nakvynę. Tačiau Kanados valdžios institucijų prašymu "Facebook" kelis kartus blokavo grupę, taip pat dalyvių "Twitter" paskyras. Nuo sausio 14 d. kanadiečiai surinko apie 7 mln. dolerių akcijos dalyvių benzinui. Tai didžiausia kampanija Kanados istorijoje. Nepaisant popiežiaus pasisakymų už abortus, net katalikų vienuolės palaikė konvojų.

Cituoju portalą Katiuša: „Buvo prieita net iki to, kad Trudeau, Kanados premjeras ir geriausias pederastų bei Bideno draugas, paskelbė, kad yra "krūva marginalų", todėl nuo šeštadienio jam buvo paskelbtas karantinas, nes priešingu atveju būtų kilęs koronavirusas ir viskas... Čia jis net pranoko mūsų Dimitrijų Anatoljevičių - reikia didelio talento, kad sukviestum pusantro milijono aktyvistų, pasirengusių dalyvauti Laisvės konvojaus palaikymo akcijoje, ir kas žino, kiek dešimčių milijonų, palaikančių protestuotojus namuose, kai tuo tarpu šalyje yra 38 milijonai žmonių, įskaitant kūdikius ir senelius“.

Akcijos dalyviai ketina reikalauti, kad Otava ne tik atšauktų savo sprendimą, bet ir panaikintų visus apribojimus, susijusius su "pandemija" ir gyventojų skiepijimu.


https://youtu.be/5HqGqaWLstk

https://youtu.be/dm9EiMYPORs

https://youtu.be/C0m-c_W2gxc

JAV ortale Zerohedge rašoma, kad vakar internete kilo sąmyšis, kai "GoFundMe" užblokavo prieigą prie lėšų, kurios padėtų paremti mažiausiai 50 000 sunkvežimių vairuotojų koloną, šeštadienį atvykstančią į Kanados sostinę Otavą. Tikimasi, kad aukos bus išdalytos sunkvežimių vairuotojams, dalyvavusiems žygyje, apmokant jų degalus, maistą ir viešbutį. GoFundMe norėjo, kad grupė pateiktų daugiau paaiškinimų, kaip bus išleisti pinigai.


Kanadoje vyksta didelis maištas, bet vyriausybė ir korporacinė žiniasklaida menkina vis stiprėjantį judėjimą. Ketvirtadienį šis judėjimas patraukė turtingiausio pasaulio žmogaus Elono Musko (Elon Musk) dėmesį, kuris savo 71,8 mln. sekėjų tviteryje parašė, kad palaiko sunkvežimių vairuotojus.

Pranešama, kad „GoFundMe" laikinas lėšų sustabdymas buvo susijęs su tarptautinėmis bankininkystės taisyklėmis. Tai įprasta "GoFundMe" praktika - atlikti tokį patikrinimą, kad būtų užtikrintas lėšų teisėtumas.


Paaukotomis lėšomis pirmiausia bus padedama visų pusiau sunkvežimių vairuotojams ir tiesioginės pagalbos transporto priemonėms.

Akcijos dalyviai pažymi, kad turi nuostabią komandą, kurią sudaro teisininkai, buhalteriai ir finansininkai, sunkiai dirbantys, kad žmonėms būtų išmokėta kompensacija.

Kanados Ministras pirmininkas J.Trudeau protestą ir jo šalininkus pavadino "nedidele marginaline mažuma", turinčia "nepriimtinas pažiūras".

"Nedidelė marginalinė mažuma žmonių, vykstančių į Otavą, laikosi nepriimtinų pažiūrų, kurias jie reiškia, neatstovauja pažiūroms kanadiečių, kurie buvo vieni kitiems, kurie žino, kad vadovautis mokslu ir stoti ginti vieni kitus yra geriausias būdas toliau užtikrinti mūsų, kaip šalies, laisves, teises ir vertybes", - trečiadienį žurnalistams sakė J. Trudeau.

Prezidentas visus neskiepytus asmenis yra pavadinęs rasistais ir mizoginiškais ekstremistais.

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/trudeau-slams-unacceptable-views-anti-vaxxer-truckers-gofundme-blocks-access-freedom

http://katyusha.org/view?id=18141

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786

Prof. Bhakdi ir Co. nori užbaigti pandeminę beprotybę. Atviras laiškas ir 10 punktų planas

 

Sausio 26 d. mokslininkų asociacija "Society of Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy e.V." (MWGFD) pristatė savo 10 punktų planą dėl laipsniško išėjimo iš koronės. Daugiau nei tris su puse valandos trukusioje spaudos konferencijoje, kurią vedė Dr. Ronald Weikl, Dr. Sucharit Bhakdi aplinkos ekspertai kalbėjo apie būtinybę atsisakyti dabartinės "Corona" beprotybės ir savo teiginius pagrindė daugybe faktų. Jie taip pat apibendrino savo reikalavimus atvirame laiške, kurio visą tekstą galite perskaityti žemiau. Video žiūrėti čia: https://www.wochenblick.at/medizin/10-punkte-plan-zum-corona-ausstieg-so-wollen-bhakdi-co-den-pandemie-wahnsinn-beenden/


Su faktais ir švietimu prieš susiskaldymą

Kalbėję mokslininkai pasisakė apie siekį perėjimo nuo gąsdinimų, „kuriuos skleidžia moraliniu ir profesiniu požiūri abejotinos asmenybės“ į „laipsnišką normalumą“, rašoma austrų portale Wochenblick. Apie pirmuosius du pagrindinius reikalavimus "Wochenblick" jau išsamiai rašė (čia ir čia):

https://www.wochenblick.at/allgemein/10-forderungen-zum-corona-ausstieg-1-sofortige-einstellung-der-covid-impfungen/

https://www.wochenblick.at/corona/10-forderungen-zum-corona-ausstieg-2-beendigung-nicht-evidenzbasierter-massnahmen/

Svarbiu mokslininkų pranešimo aspektu taip pat buvo visapusiškas ir faktais pagrįstas gyventojų informavimo klausimas, taip pat žiniasklaidos vaidmuo. Buvo pareikalauta nedelsiant nutraukti pavojingą skiepijimo kampaniją, naudojant eksperimentinius genų preparatus ir aiškiai pasisakė prieš vyriausybės prievartą.

Nesąžininga ir beprasmiška eksperimentinio skiepijimo kampanija

Dr. Sucharit Bhakdi ir Martin Haditsch (Martin Haditsch) pirmiausia kalbėjo apie genų injekcijų problemas, ypač apie didelį šalutinį poveikį ir įšvirkšto spyglio baltymo toksiškumą. Prof. Dr. Arne Burkhardt (jo skrodimo ataskaitos atskleidė šokiruojančių dalykų, apie tai anksčiau rašė Wochenblick), tai atskleidė labai technišku ir informatyviu pranešimu apie siaubingus klinikinius pažeidimus, kurie buvo stebimi žmonėms, mirusiems netoli skiepijimo vietų. Dr. Renate Holzeisen pateikė pagrįstą paaiškinimą, kodėl privalomas skiepijimas nepateisinamas nei medicininiu, nei teisiniu požiūriu.


Po to buvo perskaitytas Prof. Dr. Harald Walach pranešimas apie akivaizdžiai klaidingus modeliavimo tyrimus ir Prof. Dr. Ulrike Kämmerer pranešimas apie nepakankamą PGR testų tinkamumą diagnostikai. Dr. Christian Fiala pritarė šiai nuomonei ir paaiškino, kaip buvo masinių testavimų pagalba buvo sukelta „pandemija“. Kiekvieną dieną 10 proc. Austrijos gyventojų buvo atliekamas "Corona" testas, o teigiamų rezultatų procentas buvo vienaženklis. Be šios testavimo strategijos "Corona" nebūtų pastebėta visuomenėje. Daugelį piliečių saugo įgytas arba kryžminis imunitetas. Reikšmingas mirtingumo padidėjimas nėra išmatuojamas ir pastebėtas tik demencija sergančių pacientų Lock-down metu. Tai buvo ne viruso pasekmė, o aplaidžios priežiūros rezultatas.

Išpūsta diagnostika ir išlaidos jai

Dr. Thomas Binder iš Šveicarijos taip pat atkreipė dėmesį į kai kuriuos esminius "Corona" pasakojimo trūkumus, visų pirma į tai, kad daugelis kitų diagnozių, remiantis laboratorinių tyrimų rezultatais, buvo klaidingai registruojamos kaip Covid-19. Po dvejų metų duomenys parodys, kad "Covid" intensyviosios terapijos skyriaus pacientų skaičius buvo per didelis maždaug 50 proc. Intensyviosios terapijos skyriai nebuvo perkrauti nė vienoje šalyje, nepaisant to, kiek jų tenka vienam gyventojui. Jis taip pat mano, kad šios priemonės yra pavojingesnės už pačią ligą dėl šalutinės žalos. Paradoksalu, bet nedidelis mirtingumo perviršis vis dar buvo labiau pastebimas šalyse, kuriose buvo taikomos griežtos priemonės, nei tose, kurios reagavo ne taip griežtai.

Prof. Dr. Wolfgang Wodarg taip pat kalbėjo apie per didelę Covid-19 diagnostiką ir mano, kad prie to prisidėjo gydymo įstaigų piniginiai interesai: ligoninių personalas pandemijos metu būtų instruktuojamas daryti tai, kas įstaigai atneštų daugiau pinigų. Prof. Dr. Andreas Sönnichsen pridūrė, kad mirtingumas nuo Corona ligos buvo mažas. Jis teigė, kad dabar tapo akivaizdu, jog tai nėra vakcinacijos poveikis: žmonės, kuriems vakcinos nebuvo suleistos, buvo netgi geriau apsaugoti nuo infekcijos nei tie, kuriems vakcina buvo suleista du kartus. Bustrinti taip pat šiek tiek geriau jaučiasi nei po dviejų dozių, tačiau šio "stiprinančio poveikio" trukmė yra abejotina. Skiepijimas "nėra reikalingesnis nei skiepijimas nuo gripo, o jo poveikis yra (netgi) blogesnis. Privalomas skiepijimas tikrai nėra būtinas.

Visiška nupirktos žiniasklaidos nesėkmė

Binderio raginimą žiniasklaidos specialistams vėl kritiškai kelti svarbius išgyvenimo klausimus, užuot tiesiog propagavus oficialųjį Coronos naratyvą, pakartojo ir daktaras Josef Thoma, kalbėdamas apie žiniasklaidos kompleksą. Būtent visuomeninių transliuotojų šlykštumas jam kelia nerimą. Jis teigė, kad nuo tada, kai į valdžią atėjo Angela Merkel, tapo akivaizdu, jog pastarasis "parduoda savo sielą" ir virsta "labai gerai apmokamu prieglobsčiu nusenusioms ar susikompromitavusioms politikos įžymybėms ir rašytojams, kurie laisvojoje rinkoje neturėtų jokių šansų" be "valstybiniu radijo" ar "spaudos tarnybų". Daugelyje pagrindinių žiniasklaidos priemonių pinigai dažnai vaidina svarbų vaidmenį, pavyzdžiui, "Der Spiegel" gauna dosnias dotacijas iš Bilo ir Melindos Geitsų fondo.

Žurnalistai, kurie nerašo visko, ko reikalauja jų maitintojai, būtų svarbūs, kad profesija vėl įgautų buvusią aukštą reputaciją. Pandemijos metu kritiška, laisva žiniasklaida naudotųsi internetu kaip savo ruporu ir daugiausia dėmesio skirtų teisingiems pranešimams, tačiau paprastai vėl trūktų finansiškai stiprių rėmėjų. Tai apsunkina nepriklausomą žurnalistiką. Prof. Dr. Ing. Aris Christidis atkreipė dėmesį į tai, kad kritiškai nusiteikusiems ekspertams dažnai nebesuteikiama tribūna; tai jis pastebėjo ir savo tėvynėje Graikijoje su garsiu tautiečiu prof. John Ioannidis. Kalbant apie priemones, jis mano, kad kalbama ne apie sveikatą, o apie lėšų perskirstymą iš apačios į viršų.

Kova su bejausme medicina

Praktinį indėlį įnešė profesorius Christianas Schubert, kuris pandemiją laiko dviejų medicininių pasakojimų kova. Viena vertus, ortodoksinė medicina ir pagrindinė žiniasklaida pateikia dominuojantį pasakojimą apie virusą žudiką, būtiną skiepijimą ir baimės kurstymą. Tam priešprieša būtų imuninės sistemos, baimės mažinimo, natūralaus pandemijos suvaldymo natūraliomis priemonėmis svarstymas. Ši priemonė, susijusi su žmonėmis, buvo labai apleista. Jo nuomone, taip yra dėl to, kad tradicinė medicina į žmogų žiūri daugiau ar mažiau kaip į mašiną ir atskiria kūną nuo sielos. Net medicinos mokykloje būsimieji gydytojai ideologizuojami. Per "Corona" ši problema išaugo į krizę, todėl būtina keisti paradigmą.

Štai kur jo propaguojama psichoneuroimunologija: ji numato abipusį ryšį tarp psichikos ir imuninės sistemos. Jau seniai žinoma, kad lėtinis stresas, pavyzdžiui, depresija, baimė ir traumos, turi įtakos žmogaus imuninei sistemai. Būtent čia vyksta susidūrimas su virusu užkrėstomis ląstelėmis. Stresas padidina herpeso virusų ir kvėpavimo takų infekcijų tikimybę, o skiepijimo sėkmė, kaip žinome iš gripo vakcinos, yra mažesnė. Jei neatsižvelgiama į psichiką ir socialinius veiksnius, ilgainiui gali būti daugiau žalos nei naudos. Jau pirmaisiais 2020 m. pandemijos metais pastebėtas depresijos simptomų ir nerimo sutrikimų padidėjimas, ypač tarp vaikų ir paauglių. Mokyklų uždarymas kelia grėsmę, kad socialinė situacija smuks žemyn ir dėl to bus prarasti gyvenimo metai.

Prieš visuomenės skaldymą

Prof. Dr. Hockertzo pristatė savo Brückenwiese fondą, kuris padeda įveikti susiskaldymą. Šiuo metu, pasak jo, vyksta žiaurus vienos grupės išstūmimas. Jo fondo tikslas - parodyti ypač jaunimui išeitį iš kritinės padėties, suteikti jiems drąsos ir vilties, "kad galiausiai atsirastų geresnis normalumas". Ramybės, galios ir jėgos sąvokos - tai dorybės, kurios suteikia tam prasmę. Be to, norima pasiūlyti diskusijų platformą, remtis svarstymais, supratimu ir bendruomeniškumu bei rasti bendrus tvarius sprendimų būdus.

Wernerį Möllerį iš organizacijos "Pflege für Aufklärung" ("Rūpestis švietimu") taip pat erzino kurstančios propagandos sukeltas susiskaldymas. Jis taip pat atkreipė dėmesį į slaugos instrumentalizavimą. Jis taip pat sukėlė sąmyšį savo teiginiu, kad tikriausiai daug pacientų mirė per pirmąsias koronės bangas, nes buvo per anksti ir per plačiai buvo intubuoti. Nes nereikėtų pamiršti, kad dirbtinė ventiliacija visuomet yra tik gydymo paūmėjimas, o ne panacėja. Teminį vakarą užbaigė Prof. Dr. Daniel von Wachter, kuris kalbėjo apie valdžių atskyrimo svarbą, ypač tarp politikos ir teismų, ir dar kartą karštai pasisakė už nuomonės laisvę ir pagrindines teises.

Ekspertų atviras laiškas 


Atviras laiškas žmonėms, visiems politinius ir administracinius sprendimus priimantiems teismų, vykdomosios ir įstatymų leidžiamosios valdžios atstovams federaliniu, valstijų ir vietos lygmeniu.

Beveik dvejus metus mes, medikai ir mokslininkai, intensyviai ir kritiškai nagrinėjome įvairius "koronos pandemijos" aspektus. Priėjome prie tvirtos išvados, kad dabartinės politinės prevencijos ir imunizacijos strategijos sukelia daugiau nepageidaujamų ir žalingų šalutinių poveikių nei naudos, jos jokiu būdu neturi alternatyvų, joms skubiai reikia iš esmės pakeisti paradigmą ir surengti kuo platesnes moksliškai pagrįstas diskusijas.


Žmonės iš prigimties turi labai veiksmingą apsaugą nuo bakterijų ar virusų sukeliamų infekcijų. Todėl manome, kad dabartinė strategija, kuri remiasi tik kontaktų vengimu, masiniais bandymais ir plataus masto imunizacijos tyrimais, yra neveiksminga, neproporcinga ir medicininiu požiūriu labai pavojinga.

Rekomenduojame persvarstyti šią politiką plačiame socialiniame diskurse, leidžiant ir išbandant alternatyvas. Tai, kas nėra pagrįsta įrodymais, negali būti be alternatyvų. Baimę ir paniką skleidžiančios priemonės yra priešingos ir didina žalą atskiriems asmenims ir visiems gyventojams. Esant neaiškiai įrodymų bazei, veiksmingų veiksmų pagrindas yra socialinė sanglauda ir protinga, apdairi ir teisinga komunikacija.

Skoliname iš "Didžiojo Barringtono deklaracijos" https://gbdeclaration.org/. Jį parengė aukšto rango mokslininkai ir gydytojai, o jį jau pasirašė daugiau kaip 900 000 žmonių, įskaitant daugiau kaip 15 000 mokslininkų ir daugiau kaip 45 000 gydytojų.

Visi mūsų siūlomi sprendimai yra pagrįsti moksliniais įrodymais ir gali padėti labai greitai ir ekonomiškai efektyviai įveikti "Corona krizę". Kad būtų lengviau skaityti tekstą, pateikiame sutrumpintą versiją, o ilgoje versijoje pateikiame išsamius argumentus, duomenis ir pagrindimus.

1. reikalavimas: nedelsiant nutraukti COVID skiepijimą, ypač įpareigojimą skiepyti nuo COVID.

Atsižvelgiant į duomenis, būtina nedelsiant nutraukti šiuos nereikalingus ir sveikatai žalingus genetinės imunizacijos eksperimentus. Eksperimentinis vadinamasis "skiepijimas", ypač vaikų, keturiomis pirmiau aprašytomis COVID "vakcinomis", kurios kol kas patvirtintos tik ribotai, negali būti niekuo pagrįstas, nes yra visiškai beprasmis ir rizikingas.

2. reikalavimasi: nutraukti visas įrodymais nepagrįstas nefarmacines priemones (NPI), tokias kaip uždarymas, mokyklų uždarymas, privalomos kaukės viešose vietose, izoliavimas, karantinas, kontaktų sekimas, atstumo taisyklės, taip pat RT-PCR ir greitieji antigenų tyrimai žmonėms, kuriems nėra ligos simptomų, ir nedelsiant atverti sporto objektus, restoranus, bažnyčias ir kultūros įstaigas visiems be jokių patekimo sąlygų.

Daugybė mokslinių tyrimų rodo, kad nefarmacinės intervencijos (NPI) nepadeda išvengti mirčių ir sunkių ligos atvejų; "griežtumo indeksas", t. y. visų valstybės intervencijų suma per tam tikrą laikotarpį, nėra susijęs nei su Covid-19 atvejais, nei su mirtimis. Vietoj to turėtų užtekti raginimo vadovautis sveiku protu ir protingumu, laikytis išbandytų higienos taisyklių, pavyzdžiui, kosulio ir kniedijimo etiketo, likti namuose, kai sergama. Aktyvi visuomenės sveikatos priežiūra, leidžianti sergantiems žmonėms likti namuose, turėtų būti naudingesnė nei visos skiepijimo kampanijos.

Kultūros, svetingumo ir sporto įstaigos bei bažnyčios yra svarbios visuomeninių susitikimų vietos. Jie tenkina pagrindinius bendravimo ir dalyvavimo visuomenėje poreikius, kurie savo ruožtu yra pagrindinis sudėtingos žmogaus atsparumo ir imuniteto struktūros elementas. Šių įrenginių uždarymas arba prieigos prie jų ribojimas tam tikroms socialinėms grupėms pagal labai abejotiną standartą (2G, 3G), kurio negalima objektyviai pagrįsti, turi būti sustabdytas.

3-iasis reikalavimas: Pandemijų valdymas turi būti protingai kontroliuojamas remiantis mokslu ir įrodymais, be kita ko, tinkamai tiriant tikrai sergančius asmenis ir teisingai registruojant epidemijos situaciją. Kadangi tai buvo ignoruojama dvejus metus, reikalaujame ankstesnių patariamųjų ekspertų atsistatydinimo.

Medicininiu požiūriu kvėpavimo takų virusų tyrimai prasmingi tik tuo atveju, jei jie turi terapinių pasekmių, paprastai tik sunkiai sergantiems hospitalizuotiems pacientams, kuriems reikalingas specifinis (antivirusinis) gydymas, kvėpavimo takų infekcijų priežiūros sistemoje esantiems ligoniams ir dar neegzistuojančios epidemiologinio tyrimo kohortos nariams. Atliekant tyrimus, visada reikia atsižvelgti į kitų kvėpavimo takų virusų sukeltų ligų diferencinę diagnostiką.

Apie RT-qPCR tyrimus, kurių Ct vertė viršija 25, neturėtų būti pranešama kaip apie teigiamus. Be to, turėtų būti atliekami tik mažiausiai trijų genų RT-qPCR tyrimai, o COVID-19 diagnozė turėtų būti nustatoma tik gydytojui peržiūrėjus paciento anamnezę, simptomus ir klinikinius duomenis.


Visada reikia sudaryti populiacijai reprezentatyvią tyrimo grupę. Taip turėtų būti užtikrinta ilgalaikė bet kokios nacionalinio masto SARS-CoV-2 epidemijos registracija ir priežiūra, registruojant sergamumą, paplitimą, ligos sunkumą ir imuniteto būklę (antikūnų ir T ląstelių imuniteto tyrimai).

Kadangi tai nebuvo padaryta praėjus daugiau nei dvejiems metams, esami ekspertai turėtų būti pakeisti tarpdisciplinine nepriklausomų ekspertų patariamąja grupe.

4. reikalavimas: sukurti lengvai pritaikomas COVID-19 prevencijos ir ankstyvojo gydymo, taip pat stacionarinio ir, jei reikia, intensyviosios terapijos gydymo sunkios eigos atvejais koncepcijas.

Yra veiksminga COVID-19 ir kitų infekcinių ligų profilaktika, pavyzdžiui, sveikas gyvenimo būdas, daug socialinių kontaktų ir vitaminas D3. Papildomojoje medicinoje, natūropatijoje ir tradicinėje medicinoje žinoma daugybė augalų ir priemonių, kurias galima sėkmingai naudoti prevencijai ir ankstyvam gydymui. Be to, yra veiksmingas įprastinis COVID-19 gydymas, pavyzdžiui, priešuždegiminiai vaistai, antihistamininiai preparatai, vietinio ar sisteminio poveikio kortikosteroidai, hidroksichlorochinas, ivermektinas, monokloniniai antikūnai ir antikoaguliantai. Turėtų būti vartojami tik gerai toleruojami, veiksmingi antivirusiniai vaistai. Pridėtame pagrindimo rašte pateikiame patikrintus gydymo protokolus.

5 Reikalavimas: reikia nutraukti vienos logikos, būtent virusologinės logikos, dominavimą. Turi būti įtraukti ir kiti aspektai, pavyzdžiui, ekonominiai, socialiniai, psichologiniai, švietimo ir holistiniai medicininiai aspektai.

Vienos perspektyvos dominavimas sprendžiant sudėtingą problemą visada yra nepakankamas. Nors atskirais atvejais naudinga į pandemiją žvelgti virusologiniu požiūriu, negalima tiesiog ignoruoti kitų aspektų.

Reikalaujame, kad būtų įtraukti pacientui artimų sričių gydytojai (pvz., pediatrai, vaikų psichologai, internistai, plaučių ligų specialistai), taip pat gydytojai, kurie turi bendrą medicininį požiūrį į ligos reiškinius ir yra nepakeičiami, pavyzdžiui, aiškinantis šalutinį skiepų poveikį ir tiriant mirties priežastis (patologai, teismo medicinos patologai).

Dėl vis didėjančios farmacijos bendrovių įtakos atsirado priklausomybė, įskaitant "koronos strategijos" pasirinkimą, ir labai išaugo išlaidos medicinos sektoriuje, tačiau sveikatos priežiūra tuo pat metu nepagerėjo. Atėjo laikas imtis tinkamų priemonių, kurios padėtų išsivaduoti iš šių priklausomybių, pagerintų visuomenės sveikatą ir sumažintų išlaidas medicinos sektoriuje.

Veikianti socialinė struktūra taip pat apima ekonomines, psichologines, socialines, švietimo ir medicinines problemas. Dabartinis politinis Coronos krizės sprendimas visus šiuos aspektus pajungia virusologinei logikai. Manome, kad tai neišmintinga ir politiškai pražūtinga.

6 reikalavimas: užtikrinti gyventojus dėl pakankamos medicininės priežiūros visiems

Žiniasklaidoje apie pandemiją iki šiol buvo pasakojama taip, kad didelė dalis gyventojų bijojo "viruso žudiko", kurio nereikėtų nuvertinti, ir žmonės šią baimę įsisąmonino. Daugelį metų atlikę tarpdisciplininius psichikos ir imuninės sistemos glaudaus ryšio tyrimus žinome, kad baimė kartu su stresu yra pagrindinis veiksnys, lemiantis imuninės sistemos silpnėjimą. Vienintelis natūralus priešnuodis per dideliam panikos sistemos suaktyvėjimui socialiniame lygmenyje yra fiziologinio atitikmens - afiliacijos sistemos - suaktyvinimas. Dėl to, pavyzdžiui, dėl socialinio artumo ir saugumo, atsipalaiduojama ir reguliuojamas simpatinis autonominis sužadinimas. Žiniasklaidos skleidžiamas gąsdinimas šioje situacijoje nėra naudingas. Priešingai, žiniasklaidos kūrėjai turėtų atlikti savo užduotį ne tik skleisdami informaciją apie nelaimes, bet visų pirma nagrinėdami aspektus, kurie suteikia vilties. Pavyzdžiui, jau seniai žinoma, kad didelė dalis gyventojų greičiausiai turi imunitetą šiam virusui dėl kryžminio imuniteto kitiems koronavirusams. Mūsų žiniomis, ši išteisinanti žinia niekada nebuvo priimta. Šiuo požiūriu svarbesnis vaidmuo turėtų tekti ne baimės ir panikos kurstymui, o gyventojų nuraminimui ir atpalaidavimui. Visuomenės susiskaldymas bus įveiktas tik atvirai ir pagarbiai diskutuojant, o ne bauginant žiniasklaidą ir politikus.

7 reikalavimas: Žiniasklaida turėtų teikti plačią ir išsamią informaciją, vadovaudamasi Spaudos kodekse suformuluotomis žurnalistų etikos gairėmis, nesukeldama baimės ir panikos.

Be subalansuotų reportažų, kuriuose nebūtų šmeižiamos kitokios nuomonės, ir pagrįstos kritikos, būtų naudinga prisidėti tokiomis temomis kaip sveikas gyvenimo būdas ir imuninės sistemos stiprinimas. Pranešimai, kuriais siekiama sukelti baimę ir paniką, nesuderinami su "Spaudos kodekse" suformuluotomis etikos gairėmis.

8. Reikalavimas: teikti programas, skirtas fizinėms ir psichologinėms traumoms, kurias sukėlė priemonės, gydyti, ypač vaikams ir jaunimui.


Ilgalaikės uždarymo priemonės ir privalomas maskavimas, taip pat normalių socialinių ryšių nebuvimas daugeliui vaikų ir jaunuolių sukėlė psichologinį stresą, o kartais ir traumą. Todėl reikėtų skirti išteklių, kad būtų galima terapiškai ir prevenciškai padėti nukentėjusiems asmenims bendruomenės lygmeniu. Pirmiausia reikėtų panaikinti nereikalingą testavimo ir privalomo maskavimo naštą. Be to, mokytojai ir vadovai, dirbantys su jaunimu, turėtų būti mokomi ir šviečiami pasitelkiant tinkamą informacinę medžiagą. Trumpalaikis terapijos galimybių vaikams ir jaunimui padidėjimas būtų reikšmingas. Būtina nedelsiant nutraukti netiesioginį vaikų kaltinimą dėl jų artimųjų ligų. Jie nuo pat pradžių buvo faktiškai klaidingi ir psichologiškai pavojingi.

9. reikalavimas: nutraukti slaugos ekstremalią situaciją tinkamomis priemonėmis.

Tariamos kritinės padėties intensyviosios terapijos sektoriuje analizė rodo, kad ši padėtis susidarė dėl politinės nesėkmės. Vietoj pakankamo darbo užmokesčio, gerų darbo sąlygų ir pripažinimo slaugytojams buvo bandoma kompensuoti abejotinomis skatinimo sistemomis už paklusnumą. Tai turėtų būti nedelsiant nutraukta, o iš privačių paslaugų teikėjų atlaisvinti pinigai turėtų būti perskirstyti teisingam darbuotojų darbo užmokesčiui ir didesniam darbuotojų skaičiui, kad būtų galima geriau planuoti paslaugas, mažinti darbo tankį ir biurokratiją.

Slauga yra didžiausia specialistų grupė, kuri yra mažiausiai pripažinta. Įdiegus DRG ligoninių finansavimą, negailestinga, į pelną orientuota personalo politika buvo vis labiau ir labiau naikinama. Slaugytojo profesija turi tapti patrauklesnė visose srityse. Tai gali pavykti tik tuo atveju, jei vadovaujančiose pareigose bus patyrusių kolegų, kurie vis dar palaiko ryšius su pacientais ir žino, kas yra naudinga praktikoje.

10-asis reikalavimas: valdžių atskyrimas, teisingumas ir laisvė.

Reikalaujame atkurti valdžių atskyrimo principą, nes jis buvo pažeistas per Coronos krizę. Vyriausybės valią parlamentas įtvirtino įstatymais. Teismai sprendė pagal valdžios nurodymus, nes teismai ir prokurorai yra pavaldūs valdžiai, o valstybė moka teisėjams ir rašo įstatymus. Taigi nebuvo nieko, kas apsaugotų žmones nuo valstybės. Teisėjui paskelbus kritišką nuosprendį, prokuratūra įsakė atlikti kratas teisėjo namuose ir mokslininkų, kurie teismo kvietimu parašė ekspertų išvadas, namuose.

Reikalaujame, kad valstybė neleistų žmonėms nurodinėti įvairiausių dalykų, pavyzdžiui, dėvėti kaukes, laikytis atstumo, nesusirinkti, uždaryti savo verslą, įdarbinti tik paskiepytus žmones arba skiepytis. Valstybė turi nurodyti tik tai, ko reikalauja teisingumas, pavyzdžiui, nevogti ir nežudyti.

Reikalaujame atkurti žodžio laisvę. Reikia sustabdyti visas valstybės remiamas cenzūros priemones, tokias kaip valstybės finansuojami "faktų tikrintojai" ir kovos su "melagingomis naujienomis" priemonės. Turi būti nutrauktas valstybės tarnautojų, kritiškai vertinančių šias priemones, diskriminavimas ar atleidimas iš darbo.

Reikalaujame atkurti akademinę laisvę. Per "Corona" krizę valstybė įsikišo į mokslinės tiesos nustatymo procesą ir pasitelkė mokslą. Valstybė negali paskelbti vienos mokslinės tezės teisinga ir ignoruoti ar diskredituoti visų mokslininkų, kurie laikosi kitų tezių.

Visų susirūpinusių šios šalies piliečių vardu prašome Jus visapusiškai pasinaudoti savo politine įtaka ir siekti, kad čia minėti pasiūlymai būtų įgyvendinti!

Tik kartu galime pasiekti ilgai lauktą vadinamosios "koronos pandemijos" ir visų su ja susijusių priemonių, kurios žmonėms užkrauna sunkią naštą, pabaigą.

Tikimės jūsų bendradarbiavimo ir solidarumo!


Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786