2017-08-25

ES valdžia pripažįsta, kad ji neįgali deportuoti nelegalių migrantų


Kur bedėtum kirti ant žodžio „neįgali“ šio straipsnelio pavadinime, esmė lieka ta pati. ES yra lavonas, kurį baigia užėsti parazitai – "pabėgėliai". Jie jau šlaistosi būreliais po Vilnių, o ištisomis okupantų armijomis po Vakarų Europą. Jie iš Afrikos ir Azijos alkanų skėrių pulkais sulėkė išsidalinti ir suėsti tai, ką mūsų tėvai ir protėviai kaupė šimtmečius, o Europos valdantysis sionistų ir krikščionių-degeneratų režimas pasiruošęs kuo greičiau sunaikinti.





ES nepajėgia ar nenori deportuoti absoliučios daugumos čia atvykstančių nelegalių migrantų, tokie ES pasienio apsaugos agentūros Frontex duomenys. 73 procentais atvejų nelegalams leidžiama pasilikti, o tie, kam neleidžiama pasilikti, de facto, čia pasilieka. Tai efektyvus naujų nelegalų viliojimo į Europą puikiai veikiantis mechanizmas.

Breitbart informuoja, kad ES diplomatas, kuris užsiima migracijos klausimais, pasakė: „Nesugebėjimas ES vyriausybių užtikrinti deportacijos yra didžiausias faktorius“ skatinantis imigraciją. Jo nuomone: „Jeigu žmonės žino, kad būdami nelegaliais migrantais jie turi 70 plius procentų šansų pasilikti, net jeigu lieps išeiti, tai vargu ar reikia stebėtis žmonėmis plaukiančiais laiveliais“.


Europos komisijos ataskaita byloja apie tai, 2015-2016 metais buvo gauti 2,6 milijono prieglobsčio prašymų, 43 procentai buvo atmesti, kaip neteisėti. Visų pirma tai lietė Europos valstybių, kurios neįeina į ES gyventojų prašymus. Balti žmonės ES nereikalingi. Čia reikia juodų, ar labai juodų.

Daugiausiai nedeportuotų žmonių liko Vokietijoje – 250000. Bavarijos premjeras, Krikščionių socialinės sąjungos (CSU) pirmininkas, valdančiosios CDU/CSU koalicijos partneris Horstas Zeehoferis pareiškė, kad deportuoti 250000 nelegalų, kuriems nebuvo suteiktas prieglobstis, yra nerealu.

Jis pasakė: „Aš tai kalbus su mano devynerių metų premjero patirtimi“ , kad „Deportacijos klausimas yra Didžioji iliuzija Vokietijoje. Praktiškai neįmanoma išsiųsti atgal migrantų, kada jie jau šalyje“.

To priežastys yra tai, kad sorošinės NVO tiekia juridines paslaugas nelegalams ir jų vardu užverčia teismus skundais, migrantai atvyksta be dokumentų, nėra sutarčių su jų kilmės šalimis, jie neturi sveikatos sertifikatų.

Breitbart iš Vokietijos gydytojų sužinojo, kad migrantams išduodami pažymėjimai, kad jie dėl sveikatos būklės negali keliauti. Imigrantai turi daugybę globėjų, kurie jiems padeda likti, organizuoja protesto demonstracijas ir piketus.

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą