2021-08-31

Žymaus vakcinų specialisto Bosche atkirtis usonio analogui iš JAV Gorski

 


COVID-19, mano nuomone, yra pirmoji politinė „pandemija“ žmonijos istorijoje, transnacionalinio žydų bankinio kapitalo afera prieš žmoniją, siekiant ją galutinai pavergti. Žydo Klauso Švabo, Davoso forumo steigėjo, knyga „COVID-19: Great Reset“ atvėrė akis net tiems, kurie dar tikėjo globalistų melu. Ši „pandemija“ atvėrė akis ir mums, Lietuvos piliečiams. Ji parodė, kad Lietuvą šiandien valdo marionetės, judai, parduodanys Lietuvą už 30 sidabrinių šekelių, Lietuvos naikintojai.

http://lebionka.blogspot.com/2021/08/kas-jus-daktare-svabe-pofvalentinas.html

Kodėl žydų kapitalas, organizavęs „pandemiją“, eksperimentus atliko su Izraelio piliečiais, virš 80% paskiepijo Pfizer mRNR vakcina? Aš išgirdau tokį Izraelio žydų paaiškinimą: „Mušk savus, kad svetimi labiau bijotų“. Taikliai!

Man sukėlė gilų pasibjaurėjimą vakarykštis Gitano Nausėdos pasisakymas, kad bandomaisiais preparatais jau reikia suskiepyti ne 70% Lietuvos piliečių, bet visus 90%, įskaitant vaikus iki 12 metų. Nausėda - gauleiteris, nusikaltėlis. Iliuzijos dėl šito Valenbergų į valdžią atvesto jų banko klerko-narcizo vakar galutinai išsisklaidė.



https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/medikams_g_nausedos_tikslai_atrodo_apgailetinai_tokiam_planui_reiketu_skiepyti_ir_jaunesnius_nei_12_m_vaikus/

Man kelia gilų pasibjaurėjimą ne tik parsidavę politikai, bet ir juos aptarnaujantys mokslininkai, kurie už judo sidabrinius užsiima visuomenė klaidinimu, melu (pusiau tiesa). Su kai kuriais iš jų buvau pažįstamas tuomet, kai dirbau mokslo darbuotoju keliose Lietuvos mokslo įstaigose, kuomet tarpininkavau diegiant AIDS diagnostikos testus.

Padoriems mokslininkams susibūrus aplink Sveikatos teisės institutą, sužibo menka viltis, kad šviesa įveiks tamsą Lietuvoje.

http://lebionka.blogspot.com/2021/08/sveikatos-teises-institutas-atsvara.html

Vakar vykusioje Sveikatos teisės instituso prezentacijoje akušerė ginekologė profesorė Dalia Railaitė pasakė: „Tikras mokslininkas nėra įsikibęs į savo nuomonę, bet gali ją apginti pateikdamas įrodymus. O dabar girdimi tik savo asmenine patirtimi besiremiantys, tačiau kontrargumentų negalintys pateikti ekspertai. Visuomenė laukia argumentuotos mokslininkų diskusijos."

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/nauja_ekspertu_grupe_ekstremali_situacija_galimybiu_pasai_ir_kiti_nebutini_suvarzymai_turi_buti_atsaukti/

Sąžininga mokslinė diskusija aplink COVID-19 šiandien tėra tik siekiamybė. Šiandien iš banksterių saujos maitinami „mokslininkai“ ant kolegų galvų lieja moksliniais tyrimais nepagrįstą propagandą, šmeižtą, įžeidimus. Apie tokio pobūdžio „diskusiją“ rašau žemiau ir šioje apžvalgoje.

Geert Vanden Bossche pertaluose TrialSite ir Geertvandenbossche https://trialsitenews.com/virologist-geert-vanden-bossche-responds-to-attacks-from-dr-david-gorski/ ir https://www..org/post/response-to-attacks-from-dr-david-gorski (August 25, 2021) paskelbė atkirtį jį bandžiusiam kritikuoti gydytojui Dr. David Gorski, profanui vakcinų ir imunologijos srityse.

Man šis kritikas priminė lietuvišką korupcionierių prof. V.Usonį, bandantį patarnauti valdžiai, kad nepasodintų už finansines aferas, demonstruojantį retą profesinį diletantizmą, žeminantį garbingą gydytojo vardą.

Dr.Geert Vanden Bossche prisistato skaitytojams: Mano vardas ir pavardė yra Geertas Vanden Bossche. Hohenheimo universitete (Vokietija) įgijau virusologijos daktaro laipsnį ir dirbau papildomu dėstytoju (einančiu profesoriaus pareigas, A.L.) Vokietijos ir Belgijos universitetuose. Taip pat dirbau mokslinių tyrimų ir plėtros bei vakcinų kūrimo srityse bendrovėse "GSK", "Novartis" ir "Solvay Biologicals". Vėliau dirbau vyresniuoju programų bendradarbiu Gateso fondo Pasaulinės sveikatos atradimų grupėje, o po to perėjau į Pasaulinį vakcinų ir imunizacijos aljansą (GAVI) ir buvau vyresnysis Ebolos programos vadovas. Vėliau pradėjau dirbti Vokietijos infekcijų tyrimų centre vakcinų kūrimo biuro vadovu. Šiuo metu dirbu konsultantu biotechnologijų ir (arba) vakcinų klausimais, taip pat pats atlieku "natūraliomis ląstelėmis žudikėmis" pagrįstų vakcinų tyrimus. Teigiau, kad dėl dabartinių COVID-19 vakcinų išvengiamas imunitetas skatina naujų variantų atsiradimą, nes virusas evoliucionuoja aplenkdamas skiepus.

Apie savo žydų tautybės oponentą Dr.Davidą Gorskį auorius rašo:

Dr. Davidas Gorskis yra Wayne State universiteto Medicinos fakulteto (Detroitas) onkologijos ir chirurgijos docentas. Jis taip pat yra krūties chirurgijos skyriaus vadovas. D. Gorskis yra paskelbęs keletą "hitų" apie mane ir mano pažiūras. Viename straipsnyje jis užsipuola požiūrį, kad vakcinos turi įtakos variantų atsiradimui. Jis taip pat kritikavo YouTuberį / intelektualą Bretą Veinšteiną (Brett Weinstein) už tai, kad jis palaiko ivermektino naudojimą mūsų pandemijoje. 

Žemiau pateikiu Dr.Geert Vanden Bossche publikacijos vertimą pasitelkiant www.DeepL.com/Translator (free version)


Kompetencijos stoka

Mano nuomone, Gorskis ir stigmatizuoja sąžiningus mokslininkus, ir, regis, bando sukurti socialiai pavojingą įtampą tarp skiepijamų ir neskiepijamų žmonių bei medicinos ekspertų, turinčių skirtingą požiūrį į dabartines vakcinas. Gorskis sukuria klaidingas dichotomijas, pagal kurias žmogus yra geras (už skiepus, pasitiki vyriausybe) arba blogas (prieš skiepus, atviras alternatyvioms nuomonėms ir argumentams), o toks diskursas ir retorika nesuderinami su mokslu.

Be to, Gorskis iš esmės yra moksliškai neraštingas virusologijos, imunologijos, vakcinų ir evoliucinės biologijos srityse. Jis nemato, kad pandemijos evoliucinėje dinamikoje dalyvauja ir paskiepytieji, ir nepaskiepytieji; jo pastangos kaltinti pastarąją kategoriją yra nesąžiningos ir potencialiai pavojingos. Dr. Gorskis greitai sumaišo nesusijusias temas, kad sukurtų paraleles, kurios neturi prasmės. Jis nemoksliškai supriešina arba lygina duomenis apie: gyvas vakcinas ir inaktyvuotas vakcinas; epidemijas ir pandemijas; tymus ir SARS-CoV-2; bandos imunitetą ir skiepijimo apimtis; vakcinų veiksmingumą ir efektyvumą; sterilizuojantį imunitetą ir perdavimą mažinantį imunitetą.

Jis taip pat nepagrįstai mane priskiria prie antivakserių, nors aš esu už (naudingas) vakcinas. Tikėtina, kad daug kas iš to remiasi tuo, kad Gorskiui iš esmės trūksta kompetencijos. Jo profesinė patirtis krūtų chirurgijos srityje, regis, neleidžia jam protingai pasisakyti aptariamomis temomis. Be to, jis nuolat painiojasi savo paties nesusipratimuose ir prieštarauja pats sau. Be to, jis prisistato kaip maksimalus "už skiepus", nepaisant pastebėto kompetencijos trūkumo įvairiose disciplinose, susijusiose su skiepijimu pandemijos metu.

Įgimtas imunitetas



Gorskis neturi jokio supratimo apie įgimto imuniteto, t. y. įgimtų oligospecifinių antikūnų ar natūralių ląstelių žudikių, veikimą. Jis nežino skirtumo tarp įgimtų (t. y. polireaktyvių) ir natūraliai įgytų (t. y. antigenui specifinių) antikūnų. Tai aiškiai atsispindi Gorskio sąraše "veiksnių, kuriais siūloma paaiškinti vaikų ir suaugusiųjų COVID-19 sunkumo skirtumus". Nė vienas iš šių veiksnių negalėtų paaiškinti, kodėl ne tik vaikai, bet ir bet kuris jaunas ir sveikas žmogus gali tapti imlus Kovid-19 ligai praėjus vos keliems mėnesiams po besimptomio užsikrėtimo. Tai galima paaiškinti tik kaip apsauginių, įgimtų antikūnų slopinimo spygliuotaisiais specifiniais antikūnais (įskaitant vakcininius antikūnus) rezultatą, nes pastarieji nukonkuruoja įgimtus antikūnus dėl prisijungimo prie SARS-CoV-2. Todėl Gorskio sąrašas visiškai nesusijęs su pagrindiniu natūralios imuninės apsaugos nuo Covid-19 mechanizmu.

Jis neturi galimybių suprasti, kuo skiriasi natūraliai įgyto imuniteto sterilizuojantis ląstelinis imunitetas (LMI) nuo S pagrindu pagamintų vakcinų LMI nebuvimo. Jis nesupranta, kad šiuo metu nėra jokių įrodymų, kad populiacijos lygmeniu būtų daromas imuninės atrankos spaudimas sterilizuojančiam imunitetui, kurį sukelia anksčiau simptomais užsikrėtę asmenys. Jis, atrodo, nesuvokia, kad tik nedidelė populiacijos dalis įgyja apsauginį imunitetą nuo COVID-19, o didžioji dauguma yra natūraliai apsaugota pirmosios įgimtos imuninės gynybos linijos (apie šią sąvoką jis, matyt, net nėra girdėjęs).

Gorskis konkrečiai teigia, kad dabar daugiau užsikrečia jaunesni žmonės, nes "šis variantas yra daug labiau užkrečiamas, todėl tuo didesnė populiacijos dalis turi turėti imunitetą". Atrodo, jis net nesuvokia, kad šie jaunesni (<65 metų) ir sveiki žmonės (t. y. didžioji dalis populiacijos) pasirodė esantys atsparūs ankstesnių bangų metu. Tad kodėl po kelių mėnesių jie staiga prarastų imunitetą? Dar labiau pakenkdamas savo patikimumui, Gorskis ivermektiną vadina vaistu "nuo kirmėlių" ir beatodairiškai iškraipo ligšiolinius įrodymus, rodančius, kad jis gali padėti nuo COVID-19. Vėl stumdamas klaidingą "arba-arba" paradigmą, jis priskiria ivermektiną "blogų" vaistų kategorijai be jokių niuansų.

Contradictio in Terminis

Atrodo, kad gydytojas nepastebi fakto, jog SARS-CoV-2 "plitimas" yra susijęs su infekcija arba patogenais, o ne su liga, kurią jie gali sukelti. Atrodo, Gorskis pamiršta, kad nepaisant to, jog visi žinojo, kad šių vakcinų veiksmingumas nėra šimtaprocentinis, pagrindinis šių masinio skiepijimo kampanijų tikslas buvo sukurti bandos imunitetą. Galbūt dabar Gorskis nelabai supranta, kas yra bandos imunitetas, bet pakanka jam priminti, kad jis susijęs su pastebėjimu, jog neskiepyti žmonės gali būti apsaugoti, jei populiacijos skiepijimo lygis yra pakankamai aukštas, kad užkirstų kelią viruso perdavimui. Gorskis bando įtikinti žmones, kad bandos imunitetas reikštų visos populiacijos skiepijimą, o tai yra beveik contradictio in terminis.

Puldamas į absurdiškus kraštutinumus, kad pateiktų savo argumentus, Gorskis iš esmės juokingai elgiasi pats. Jis taip pat priskiria mane prie žmonių, teigiančių, kad nuklydę skiepytų žmonių baltymai daro didelę žalą, nors aš niekada nesu laikęsis tokios nuomonės. Jis mano, kad dėl to, jog virusas yra šiek tiek labiau užkrečiamas, jis greitai užvaldys visus kitus cirkuliuojančius variantus, kad ir kokį spaudimą darytų žmonių populiacija. Visi labiau užkrečiami variantai buvo išskirti iki 2020 m. pabaigos. Tad kodėl tik visai neseniai konkurencingesni iš jų pradėjo plačiai plisti? Žmogui, kurio žinios apie virusologiją ir imunologijos pagrindus akivaizdžiai turi didelių spragų, iš tiesų gali būti sunku suprasti, kad virusų plitimą populiacijoje lemia viruso infekcinio spaudimo ir populiacijos lygio imuninio spaudimo sąveika. Akivaizdžiausias to pavyzdys - kai jis prieštarauja pats sau, sakydamas: "Vakcinos yra selektyvus spaudimas". Tačiau pagal apibrėžimą žinoma, kad selektyvus spaudimas skatina imuninės sistemos išsigelbėjimą. Taigi, pasak Gorskio, "skiepyti kuo daugiau žmonių kuo greičiau" yra teisingas kelias!

"Quo vadis, homo sapiens?"

Šiomis vakcinomis paprasčiausiai neįmanoma pasiekti bandos imuniteto dėl priežasčių, kurias aiškiai paaiškinau savo straipsnyje "Quo vadis, homo sapiens?". Nesvarbu, koks būtų šių vakcinų vartojimo lygis, jos niekada nesukurs jokio bandos imuniteto, nes jos tik paverčia jaunus ir sveikus žmones (kurie natūraliai gali pašalinti virusą) besimptomiais platintojais. Antra, bandos imunitetas neturi nieko bendra su imuninės atrankos spaudimu. Priešingai: nei įgimti antikūnai, nei imunitetas, sukeliamas pasveikus nuo ligos (t. y. vieninteliai 2 imuniteto tipai, kurie prisideda prie bandos imuniteto), nėra nukreipti į smailes (S), todėl jie, priešingai nei skiepų sukeliamas imuninis atsakas, nedaro atrankos spaudimo viruso užkrečiamumui (t. y. nulemtam S). Gorki yra vienas iš daugelio užsispyrusių žinovų, kurie apsimeta, kad tolesnis skiepijimo apimčių didinimas sustabdys viruso plitimą ir tolesnę evoliuciją. Ir visa tai - be jokio mokslinio argumento, pagrindžiančio jo teiginį. Šalyse, kuriose skiepijimų apimtys yra didelės, vis dar kyla dideli protrūkiai, ir tai aiškiai rodo, kad vakcinų sukeltas bandos imunitetas yra mitas.

Gorskis taip pat visiškai nesupranta lambda varianto esmės. Jis nagrinėja skirtingus variantus, atsižvelgdamas į jų jautrumą vakcinos sukeltai neutralizacijai, nors pagrindinė mano minėtos publikacijos mintis buvo ta, kad i) padidėjusio viruso užkrečiamumo nepakanka, kad būtų užtikrintas ilgalaikis viruso perdavimas masiškai skiepijamoje žmonių populiacijoje (t. y, populiacijoje, kurioje plačiai paplitęs smaigalio imuninis spaudimas viruso užkrečiamumui, ir ii) papildomos mutacijos smaigalio baltymo N-galiniame domene (NTD) gali iš esmės prisidėti prie sumažėjusio vakcinos sukeltų antikūnų neutralizavimo gebėjimo prieš bet kurį variantą (nes vien mutacijomis NTD negali būti paaiškintas sumažėjęs neutralizavimo titras). Kitaip tariant, variantai gali turėti papildomų mutacijų NTD, kad smarkiai padidėtų jų atsparumas vakcinos sukeltiems anti-S antikūnams. Žinoma, šis išvengiamos neutralizacijos mechanizmas yra labai problemiškas, jei jis pasireiškia variante, kuris ir taip yra labai užkrečiamas (pvz., delta variante), nes tai gali lemti staigų populiacijos sergamumo ir mirtingumo rodiklių padidėjimą. Todėl Gorskio išvada, kad "yra daug priežasčių daryti išvadą, jog vakcinos suteikia didelę apsaugą nuo bent jau sunkių ligų, kurias sukelia šie variantai", yra visiškai nepagrįsta supratimu apie viruso evoliucinį prisitaikymą prie padidėjusio, plačiai paplitusio imuninio spaudimo viruso užkrečiamumui. Tiesą sakant, neseniai buvo pranešta apie tokį dramatišką didelio užkrečiamumo ir visiško atsparumo vakcinoms nuo laukinio tipo viruso smaigų derinį

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.08.22.457114v1.full.pdf.

Mums smalsu sužinoti Gorskio prognozes, kiek vakcinos apsaugos nuo labai užkrečiamų variantų, kurie yra visiškai atsparūs vakcinoms...

Vakcinos veiksmingumas ir vakcinos efektyvumas

Nepaisant to, kad Gorskis nesupranta skirtumo tarp vakcinos veiksmingumo ir vakcinos efektyvumo, jis net nesuvokia, kad pagrindinė problema yra ne tai, ar vakcina apsaugo 100 %, ar mažiau; tikroji problema yra ta, kad netobulos vakcinos sustiprins natūraliai atrinktų imuninių pabėgimo variantų plitimą, ypač jei didelis infekcinis spaudimas derinamas su plačiai paplitusiu imuniniu spaudimu (dėl masinės vakcinacijos).

Melas

Jei Gorskis negali kitaip įrodyti savo nuomonės, jis remiasi melu:

Aš niekada neteigiau, kad daugiau infekcinių variantų atsirado dėl vakcinų, kaip apsimeta Gorskis.

Niekada neteigiau, kad vakcinos yra neveiksmingos, pavojingos ir kad dėl jų paskiepytieji tampa pavojingi neskiepytiesiems, kaip apsimeta Gorskis.








2021-08-30

Sveikatos teisės institutas – atsvara melui ir mokslo profanacijai

 


Rugpjūčio 30 d., pirmadienį, 13 val. viešbutyje „Novotel Vilnius“ Sveikatos teisės instituto (STI) ekspertai surengė spaudos konferenciją, kurioje aptarė Covid-19 pandemijos problemas.

Spaudos konferencijoje pasisakė STI direktorius doc.dr. farmakologas Rimas Jankūnas, STI tarybos nariai advokatas dr. Justas Sakavičius, onkologė-chemoterapeutė doc.dr. Rasa Jančiauskienė, STI ekspertai: kardiologė Loreta Strom, ginekologė-akušerė prof.dr.  Dalia Railaitė, imunologas doc. dr. Gintaras Zaleskis., krizių valdymo specialistas Darius Radkevičius, tiesininkas doc.dr. Vaidotas Vaičaitis.




Konferencijos video: www.facebook.com/watch/?v=242672111073699


Spaudos konferencijoje pristatyta deklaracija „Dėl kovos su Covid-19 priemonių“, skirta telkti teisės, medicinos ir kitų sričių ekspertus, norinčius padėti valstybei, ieškant geriausių sprendimų Covid-19 valdyme.

Deklaraciją jau pasirašė apie 170 akademikų, gydytojų, teisininkų ir žinomų visuomenės, meno, kultūros, švietimo atstovų. Šią deklaraciją kviečiami pasirašyti ir kiti Lietuvos piliečiai.

Nuoširdžiai džiaugiuosi šiuo reikšmingu Lietuvos ateičiai įvykiu. Visuomenė išgirdo sąžiningų profesionalų pranešimus, o ne purvino vaikų gydytojo A.Usonio ir chroniško idioto A.Dulkio paistalus. „Ledai pajudėjo, ponai prisiekusieji.“



Deklaraciją galima pasirašyti čia: https://sti.lt/





Alkas.lt ir Respublika.lt nuotraukos



2021-08-29

Į Lietuvos širdį PIŠistai įšvirkštė islamo nuodus

 


Net sovietiniai komunistai labiau mylėjo Lietuvą negu PIŠistai. Antanas Sniečkus, tuometinis LTSR kompartijos pirmasis sekretorius, neįkurdino atominės elektrinės ir internacionalinio Visagino vidury Lietuvos. Sąmoningai pasirinko pakraštį.

Šiandieniniai PIŠistai kitokie, iš Afganistano atskraidintus “vertėjus” šitie judos įkurdino Lietuvos centre – Raseiniuose. Jie įšvirkštė islamo nuodus į pačią valstybės širdį!

Globalistinės MIP tai pristatė tarytum žygdarbį, už kurį juos atskraidinę kariškiainarcizo sulaukė liaupsių ir apdovanojimų.

Ar tai žygdarbis? Už darbą su mūsų Afganistane buvusia okupacine karių grupe afganistaniečiai gaudavo atlyginimą, Lietuva ten sodino ąžuolų girias, įrenginėjo mokyklą. Ko dar?

Ar buvęs KGB-istas, per nesusipratimą vadovaujantis KAM, žino, kad tarp šitų mums kultūriškai visisiškai svetimų žmonių nėra nusikaltėlių? Ne, jis to nežino ir pats prisipažino daugybėje interviu.

Dar jis pasakojo, kad pas tuos atvežtus afganus šeimos sąvoka daug platesnė, apima gimines, todėl vietoj kelių dešimčių „vertėjų“ atvyko beveik dviejų šimtų žmonių banda. Į Raseinius atvežta 181 žmonės.

Amerikonai netempia visų afganų tiesiai į JAV. Pradžiai nuskraidina juos į kokią Albaniją ir ten metus tikrins.

Portale Breitbart rašoma, kad du Afganistano piliečiai, kurie Švedijoje buvo teisti už sunkius nusikaltimus ir deportuoti į Afganistaną, vėl atskraidinti iš Kabulo.

Stokholmo policijos atstovė spaudai Carina Skagerlind pasakė: "Neketinu smulkiau pasakoti apie šiuos žmones. Jie buvo nuteisti už nusikaltimus Švedijoje. Jie taip pat atliko bausmę Švedijoje, tačiau po to jiems taip pat buvo paskirta deportacija ir draudimas keliauti kelerius ateinančius metus. Manau, kad visi, kurie matė nuotraukas iš Kabulo ir ten esančio oro uosto, gali suprasti, kad situacija nėra visiškai paprasta, kai kalbama apie pasienio kontrolės vykdymą."




O ką atsivežė mūsų „didvyriai“ iš Afganistano?

Delfi pasakoja apie „vertėją“ G.Sadiqi, kuris 2011-2013 su Lietuvos kariais dirbo Goro provincijoje, vėliau dirbo su amerikiečiais. Kyla klausimas, kodėl jo neišvežė amerikiečiai, paskutiniai jo darbdaviai? Ką jis beveik dešimtmetį veikė po darbo su lietuviais?

Tas G.Sadiqi pasakojo: „Kai kurie mūsų su lietuviais dirbo dvejus, trejus, ketverius metus, kažkas – metus. Bet visai nesvarbu, kiek laiko dirbai, svarbu, kad dirbai. Jeigu kas nors tave nufotografavo, jeigu tave atpažins, būsi pavojuje.“ Dar jis papasakojo, kad „Jungtinės Valstijos – jos dirbo su labai daug afganų, bet jie neevakavo nė pusės jų.“

Tūlas Sayedas į Lietuvą evakavosi su žmona, sūnumi ir broliu! O brolis prie ko?

Delfis cituoja Raseinių gyventoją: „Raseiniai bus antras Kabulas?“

Ir Vilnius, ne tik Raseiniai, bus Kabulo ir Zanzibaro hibridu, jei toliau valdžioje liks valstybės naikintojai PIŠistai, skverneliai, grybauskaitės, lansbergiai, jei Lietuvą liks JAV ir Izraelio kolonija.

Vokiečių Bild duomenimis, iš Kabulo oro uosto atvežtų į Vokietiją afganų tapatybė iš esmės nebuvo tiksliai patikrinta. Federalinės vyriausybės atstovai teigė, kad tokie tikslūs patikrinimai atliekami tik lėktuvui nusileidus Vokietijoje.

Po Talibano pergalės apie 100 000 afganistaniečių jau išvyko į Vakarų Europą. Jiems labiausiai patinka Vokietija, kuri vilioja didžiausiomis socialinėmis išmokomis, įskaitant nemokamus butus ir namus. Be to, daroma prielaida, kad daugelis čia išsilaipinusių "pabėgėlių" po kurio laiko dirbs tam, kad dar dešimtys tūkstančių jų brolių ir seserų atvyktų į Vokietiją per vadinamąjį "šeimos susijungimą".




Migracijos banga iš Afganistano stiprės

Vokietijos Bundestago AfD nariai Beatrix von Storch (frakcijos pirmininko pavaduotoja ir Vidaus reikalų komiteto narė), Siegbert Droese (Europos Sąjungos reikalų komiteto narys) ir Paul Viktor Poloday (Užsienio reikalų komiteto narys) šią savaitę lankėsi Turkijoje, kad sužinotų apie artėjančią Afganistano pabėgėlių bangą. AfD Bundestago delegacijos vizito metu daugiausia dėmesio skirta padėčiai Turkijos ir Irano pasienyje ir didėjančiai migracijai iš Afganistano per Iraną į Turkiją.

Beatrix von Storch pasakė: "Sienų saugumas dabar turi būti absoliutus prioritetas, kad bet kokia kaina būtų išvengta antrojo 2015 m. rudens. Šiuo tikslu Vokietija turėtų remti Turkijos sienų apsaugą, kuri toliau plečia sieną, o pati prie savo sienos vėl atstumia žmones. Raginame Vokietijos vyriausybę imtis iniciatyvos pakeisti Pasaulinį susitarimą dėl migracijos Pasauliniu susitarimu dėl saugių sienų. Saugios sienos yra pagrindinė stabilumo ir taikos sąlyga. Tai aiškiai matyti čia, Turkijoje."

Siegbert Droese: "Šiuo metu Turkijos ir Irano sieną kasdien kerta 500-1000 afganų pabėgėlių. Tikimasi, kad netrukus šis skaičius gerokai padidės. Horsto Zėhoferio minėtą galimą penkių milijonų afganų pabėgėlių skaičių mums patvirtino Vano regiono, kuris yra pagrindinė pirmoji didelės dalies afganų pabėgėlių susitelkimo vieta, parlamento narys."

AfD vicepirmininkė Alice Weidel mano, kad tai katastrofa Vokietijos vidaus saugumui ir socialinei sistemai. Vokietijoje jau gyvena 270 000 prieglobsčio prašytojų iš Afganistano, vien jie padarė 18,1 proc. seksualinių nusikaltimų. Kartu patiriamos didžiulės socialinės išlaidos. Vien tik Afganistano prieglobsčio prašytojams per metus išmokama 870 mln. eurų kaip "Hartz IV", o taip dažnai minimų "kvalifikuotų darbuotojų" nėra nė kvapo.


Lietuvos piliečių diskriminacija „pabėgėlių“ atžvilgiu

Skurstantys Lietuvos seneliai yra diskriminuojami „vertėjų“ ir kitų atėjūnų atžvilgiu, todėl PIŠistai pakabino pensijų didinimo morką. Keistai sutapo kalbos apie pensijų „didinimą“ su „vertėjų“ atskraidinimu! Pastariesiems Vilniuje ir Kaune bus nuomojami butai, apmokamas nerūpestingas gyvenimas ant mūsų sprando ir iš mūsų kišenės.

Daugelis komentaruose soc.tinkluose pasisako už tai, kad socialiai pažeidžiamiems Lietuvos gyventojams valdžia irgi maistui skirtų po 15 eurų per dieną, kaip nelegaliems atėjūnams, nemokamas komunalines paslaugas ir t.t. Kad ir ligoninėse besigydantiems lietuviams valdžia skirtų po 15 eurų maitinimui, o tas maistas nebūtų panašus į kiaulių ėdalą. Šito Lietuvos ligoninių raciono kitaip neįmanoma vadinti. Gi „vertėjams“ tinka žuvis, vištiena... Ši Lietuvos piliečių diskriminacija yra nepakenčiama.












Izraelio tyrimas rodo, kad natūralus imunitetas yra 13 kartų veiksmingesnis už vakcinas, kai reikia sustabdyti deltą

 


JAV portale Zerohedge rašoma, kad Dr. Anthony Fauci ir kiti prezidento J. Bideno COVID patarėjai dar kartą įrodė klydę dėl COVID vakcinų "mokslo". Po to, kai amerikiečius įtikinėjo (ką daro ir neadekvati Lietuvos valdžia, durnas SAM vadovas), kad vakcinos geriau apsaugo nei natūraliai įgytas imunitetas, Izraelyje atliktas naujas tyrimas rodo, kad yra priešingai: natūralus imunitetas daug geriau apsaugo nuo delta atmainos nei vakcinos.

https://www.zerohedge.com/political/math-doesnt-work-more-scientists-speak-out-against-biden-admins-push-booster-jabs

Agentūra "Bloomberg" tyrimą apibūdino kaip "didžiausią realaus pasaulio analizę, kurioje lyginamas natūralus imunitetas, įgyjamas anksčiau užsikrėtus, ir apsauga, kurią suteikia viena iš stipriausių šiuo metu naudojamų vakcinų".



Prieš kelias dienas portalas Zerohedge atkreipė dėmesį į tai, kad didžioji spauda pagaliau leido mokslininkams kritikuoti prezidento J. Bideno siekį pradėti dalyti sustiprinamuosius skiepus.

https://www.zerohedge.com/political/math-doesnt-work-more-scientists-speak-out-against-biden-admins-push-booster-jabs

Naujausias tyrimas dar labiau kvestionuoja pasitikėjimą vakcinomis, atsižvelgiant į tai, kad tyrimas parodė, jog skiepytieji galiausiai 13 kartų dažniau užsikrėsdavo, nei užsikrėtę anksčiau, ir jiems 27 kartus dažniau pasireikšdavo ligos simptomai, pažymi portalas Zerohedge ir cituoja mokslo žurnalistą Alex Berenson, ne kartą abejojusį vakcinų ir kaukių veiksmingumu užkertant kelią KOVID. Jis izraeliečių tyrimą pavadino pakankamu, kad "baigtųsi bet kokios diskusijos dėl vakcinų ir natūralaus imuniteto". Barenson pažymi:

1/ Naujas Izraelio preprint'as rodo, kad natūralus imunitetas #SARSCoV2 yra ŽYMIAI pranašesnis už dirbtinį - paskiepyti žmonės 13 kartų dažniau užsikrėtė ir 27 kartus dažniau sirgo simptominėmis infekcijomis nei atitinkama kohorta, kuri buvo užsikrėtusi anksčiau. Ir tai yra su dominuojančia Delta. pic.twitter.com/hhD9h0vyMS

- Alex Berenson (@AlexBerenson) 2021 m. rugpjūčio 25 d.

2/ Straipsnis taip pat rodo, kad anksčiau užsikrėtusiems žmonėms pasiūlius vieną dozę, šiek tiek sumažėjo jų užsikrėtimo rizika (nors, manyčiau, nepakankamai, kad atsvertų šalutinį poveikį). Kartu su kitais naujais duomenimis šis dokumentas turėtų užbaigti bet kokias diskusijas dėl vakcinų ir natūralaus imuniteto...

— Alex Berenson (@AlexBerenson) August 25, 2021

3/ Šaltinis: https://t.co/DcCpBoMFWd

— Alex Berenson (@AlexBerenson) August 25, 2021

Štai ištrauka iš pranešimo žurnale "Science Magazine":

https://www.sciencemag.org/news/2021/08/having-sars-cov-2-once-confers-much-greater-immunity-vaccine-no-infection-parties

„Naujojoje analizėje remiamasi Makabi sveikatos priežiūros tarnybos duomenų baze, kurioje registruota apie 2,5 mln. izraeliečių. Tyrimas, kuriam vadovavo Tal Patalon ir Sivan Gazit iš KSM, sistemos mokslinių tyrimų ir inovacijų padalinio, atlikus dvi analizes nustatyta, kad žmonės, kurie buvo paskiepyti sausio ir vasario mėnesiais, birželio, liepos mėnesiais ir rugpjūčio pirmoje pusėje turėjo nuo 6 iki 13 kartų didesnę tikimybę užsikrėsti nei neskiepyti žmonės, kurie anksčiau buvo užsikrėtę koronavirusu. Vienos analizės metu, lyginant daugiau nei 32 000 sveikatos priežiūros sistemos asmenų, rizika susirgti simptominiu COVID-19 buvo 27 kartus didesnė tarp paskiepytųjų, o hospitalizavimo rizika - aštuonis kartus didesnė.“

Šį kartą duomenys nepalieka abejonių, kad natūralus užsikrėtimas iš tiesų yra geresnė galimybė apsisaugoti nuo delta varianto, nepaisant to, kad JAV nepripažįsta, jog jau užsikrėtusieji turi antikūnų, saugančių juos nuo viruso.

Izraelis, kaip pirmoji šalis, kurioje vakcina apėmė visą teritoriją, dabar atsidūrė neįsivaizduojamoje situacijoje: kasdieninis susirgimų skaičius pasiekė naują rekordą, nes delta variantas prasiskverbia pro vakcinos apsaugą kaip karštas peilis pro sviestą.

Iliustracija iš Sciencemag.org





2021-08-28

JAV PGR testas netrukus bus panaikintas, tik ne PIŠistų valdomoje Lietuvoje

 



Iki šiol žiniasklaida ir politikai kiekvieną ekspertą, kritikavusį PGR sistemos trūkumus, priskiria sąmokslo teoretikams. Šiais testais Lietuvos piliečius lig šiol terorizuoja pusglušiai PIŠistai.Tačiau kitur PGR tyrimų atsisakoma. 

Brangaus PGR testo pagalba PIŠistai siekia priversti neskiepytus piliečius skiepytis, nepaisant jų baimės tapti eksperimentiniais triušiais, ant kurių bandomos eksperimentinės „vakcinos“, nepaisant Lietuvos Konstitucijos.



Portale RT.DE Maria Müller pažymi, kad Vokietijoje spalio mėn. padidinus numatomą kainą, PGR testas kainuos apie 100 eurų, o greitieji testai - nuo 25 eurų. Tačiau jei piliečiai turi mokėti, jiems turėtų būti pasiūlyta įsigyti bent jau optimalios kokybės produktą. PGR testas nėra toks.

JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras (CDC) jau liepos 21 d.paskelbė, kad nuo gruodžio mėn. PGR testas JAV nebebus naudojamas. Prie sprendimo prisijungė ir JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA). Vietoj to, jis nurodo naujus, geresnius ir, svarbiausia, aiškesnius testus, kurie šiuo metu prieinami JAV rinkoje. FDA pranešime "In vitro diagnostikos ES leidimai" teigiama, kad yra devynios skirtingos diagnostikos procedūros.

2020 m. vasario mėn. JAV patvirtintas PGR testas veikia identiškai arba labai panašiai kaip Vokietijoje įdiegtas "realaus laiko PGR testas (EBM Nr. 32816)". Kritikuojama tai, kad šiais tyrimo metodais galima nustatyti koronavirusus, tačiau negalima atskirti labai panašių gripo virusų. CDC institucija savo liepos 21 d. pareiškime patvirtina šią kritiką. Jame laboratorijoms patariama, "apsvarstyti daugkartinį metodą, kuriuo galima aptikti ir atskirti SARS-CoV-2 ir gripo virusus".

Maria Müller rašo: „Tai leidžia daryti išvadą, kad iki šiol abiejose Atlanto pusėse užsikrėtusiųjų koronos infekcija skaičius buvo registruojamas sumaišytas su gripo atvejų skaičiumi, todėl koronos infekcijos statistika buvo išpūsta. Tikriausiai todėl didelis mirtingumas pastaraisiais žiemos mėnesiais buvo siejamas tik su COVID-19.“

Autorė pažymi, kad jei žmonės moka, jie turi vartotojų apsaugą ir vartotojų teises. Jie gali pateikti ieškinį. Neatsiejama valstybės pareiga yra siūlyti ar parduoti visiškai saugią medžiagą. Juolab kad pasaulinėje rinkoje galima įsigyti geresnių testų. Vyriausybės įpareigojimas tikrinti tik neskiepytus asmenis turi pateisinti mokslininkų jau paneigtą melą, kad skiepytieji nėra "platintojai".

Paskiepyti žmonės vis tiek gali užsikrėsti virusais ir juos perduoti. Jiems buvo taikomos tos pačios saugos priemonės kaip ir neskiepytiems asmenims. Dabar šis pasakojimas keičiasi. Jie sako, kad platintojai yra tik neskiepyti asmenys.



Šiandien LNK reportaže PIŠistė A.Armonaitė vakserių restorane demonstravo, kad skiepytiems negalioja karantino taisyklės. Sunku net įsivaizduoti didesnę bukaprotę!



https://www.youtube.com/watch?v=7_JakMEgmrg




2021-08-27

JAV ir Didžiosios Britanijos mokslininkai: pasiskiepijusieji nuo kovido įgyja stabilų imunitetą, o paskiepytieji virusą platina aktyviau nei neskiepytieji



Vakarų šalių oficialusis mokslas, kitaip nei vietinis, pagaliau pradėjo rodyti gyvybės ir objektyvaus loginio mąstymo ženklus, nepriklausomus nuo pasaulinės "kovidų partijos". Anglijos visuomenės sveikatos tarnybos ir Viskonsino medicinos instituto (JAV) informacija yra dar viena vinis į savanoriško privalomo skiepijimo karstą. Tačiau ar tai sustabdys pasaulinį projektą? Nepaisant milijonų komplikacijų ir dešimčių tūkstančių mirčių po šios madingos procedūros, valdžios institucijos visame pasaulyje imasi švirkštimo nepilnamečiams. Turime sustoti dabar, kol dar nevėlu.

"Public Health England" išanalizavo pakartotinio užsikrėtimo COVID-19 statistiką, praneša "LentaChel". Tyrimą atliko Jungtinės Karalystės nacionalinė statistikos tarnyba kartu su Oksfordo universitetu. Paaiškėjo, kad koronavirusinė infekcija pakartotinai užsikrečiama labai retai. Iš 4 mln. koronavirusinės infekcijos atvejų 2021 m. gegužės 30 d. nustatyta tik 15893 galimų pakartotinio užsikrėtimo SARS-CoV-2 atvejų. Tai reiškia, kad pakartotinai užsikrečiama tik 0,4 % atvejų.

"Globalūs duomenys rodo, kad natūrali infekcija užtikrina geresnę ir ilgesnę apsaugą. Po natūralaus užsikrėtimo skiepai nesuteikia jokios papildomos naudos, todėl skiepyti pasveikusius nuo COVID-19 yra lėšų švaistymas", - komentavo Sandžajus Rai, Visos Indijos medicinos mokslų instituto (AIIMS) Visuomenės medicinos centro profesorius.



Būtent tai ir reikėjo įrodyti, o kaipgi neprisiminsime Rusijos MA akademiko Sergejaus Zverevo teiginio, kad natūrali žmogaus imuninė sistema yra daug stipresnė ir veiksmingesnė už dirbtinę. Anksčiau iš Didžiosios Britanijos gautą informaciją patvirtino ir vyriausioji gydytoja Anna Popova, remdamasi Rusijos statistiniais duomenimis. Liepos pradžioje "Rospotrebnadzor" vadovas pareiškė, kad ne daugiaukaip 1 proc. persirgusių rusų vėl užsikrečia koronavirusu.

"Gydytojai, kurie tiesiogiai bendrauja su žmonėmis, manančiais, kad jie užsikrėtė antrą ar trečią kartą, pirmiausia sako: turime atsižvelgti į tai, kaip diagnozė buvo nustatyta prieš metus ar prieš pusantrų metų. Gali būti ypatumų. Bet kokiu atveju, net jei darytume prielaidą, kad ten, kur tokia diagnozė nustatyta du kartus, tokių žmonių yra mažiausiai apie 1 proc., ne daugiau", - "Rossija 1" eteryje sakė M. Popova. Ji pažymėjo, kad kai kuriuose regionuose tokie atvejai yra pavieniai, o kituose "kažkodėl jų yra šiek tiek daugiau".

Tai yra vienas procentas pakartotinai susirgusių kovidu po pirmojo susitikimo su infekcija ir pergalės prieš infekciją – tai maksimumas, pas britus išėjo dar mažiau. Ir tai – reali statistika mažiausiai per vienerius metus. Vėl stebimės įsakais Maskvos mero S. S. Sobianino ir jo „antikovidine“ komanda, kuri kažkodėl nusprendė, kad imunitetas po skiepo įgyjamas metams, o susirgęs žmogus praranda apsaugą vos per šešis mėnesius. Kaip ir manėme, ši nesąmonė neturi jokio mokslinio pagrindo.

O štai dar vienas įdomus Viskonsino-Medisono universiteto (Viskonsinas, JAV) mokslininkų tyrimas. Jie patikrino, ar skiriasi neskiepytųjų ir skiepytųjų, kurie užsikrėtė (net jei tyrimo metu jie buvo besimptomiai) išskiriamo viruso kiekis. Paaiškėjo, kad išsiskyrusio viruso kiekis nesiskyrė, o paskiepytieji netgi lenkė neskiepytuosius.



Delta padermė buvo gausi ir beveik visi 719 žmonių (iš jų 311 buvo visiškai paskiepyti: praėjus ne mažiau kaip 2 savaitėms po 2 dozių), kurių mėginiai buvo paimti 2021 m. liepos mėn., išskyrė tiek koronaviruso, kad jam aptikti nosies tepinėlyje prireikė mažiau nei 25 PGR ciklų (t. y. apie milijardą dalelių viename ml) - 93 % atvejų. Kad tai buvo 90 % delta padermė, parodė atsitiktinės 122 mėginių imties genomo tyrimai. Delta ligos paplitimo lygis atitiko stebėsenos duomenis, nes nuo birželio 27 d. iki liepos 29 d. delta ligos atvejų Viskonsino populiacijoje padaugėjo nuo 69 % iki 95 %.

­Kad virusas iš tepinėlių gali užkrėsti, buvo patvirtinta ląstelių kultūrose, "pasėjus" 55 tepinėlių (skiepytų ir neskiepytų pacientų) mėginio turinį, kuriame buvo didelis viruso kiekis (mažiau nei 25 ciklai PGR nustatymui). Paaiškėjo, kad 88 % tepinėlių mėginių, paimtų iš neskiepytų kovidų, užkrėtė kultūras, o 95 % mėginių, paimtų iš skiepytų kovidų, taip pat užkrėtė ląstelių kultūras.

Palyginus skiepytų ir neskiepytų asmenų simptomatiką, nepavyko nustatyti jokio ryšio su viruso dalelių skaičiumi, nes jų išsiskyrė daug, nepriklausomai nuo skiepijimo ir simptomų buvimo. Nuo 0 iki 6 dienų nuo simptomų pradžios viruso lygis buvo didelis ir maždaug vienodas, neatsižvelgiant į vakcinacijos statusą. Tyrimo metu 91 % neskiepytų ir 95 % visiškai paskiepytų asmenų turėjo kovido simptomų.

Tarp besimptomių asmenų (nors imtyje jų buvo nedaug) 29 % neskiepytųjų ir 67 % skiepytųjų turėjo daug viruso (mažiau nei 25 ciklai PGR aptikti).

Autoriai mano, kad jų duomenys aiškiai rodo, jog skiepyti žmonės gali išskirti didelius kiekius infekcinio koronaviruso, kaip ir neskiepyti, ir tai nesusiję su simptomatika, todėl skiepyti žmonės šiuo aspektu neturi pranašumo prieš neskiepytus.

Todėl, daro išvadą amerikiečių mokslininkai, skiepyti žmonės taip pat turėtų dėvėti kaukes, laikytis socialinio atstumo ir imtis kitų rekomenduojamų priemonių, kad sumažintų koronaviruso plitimą populiacijoje, ypač jei tai delta atmaina). Dirbantiems ar esantiems aplinkoje, kurioje galima lengvai užsikrėsti ir perduoti virusą toliau, patartina reguliariai tikrintis dėl kovido.

Reikėtų pridurti, kad šios išvados yra netgi švelnesnės, nes, kaip teigiama tyrime, "88 % tepinėlių mėginių, paimtų iš neskiepytų kovidinių pacientų, užkrėtė kultūras, o 95 % mėginių, paimtų iš skiepytų pacientų, užkrėtė ląstelių kultūras". Tai reiškia, kad paskiepytieji buvo net 7 proc. užkrečiamesni nei neskiepytieji.

Pereikime prie oficialių dokumentų. 2021 m. birželio 25 d. britai paskelbė ataskaitą apie dabartinius (birželio 25 d. duomenimis) sergamumo rodiklius. Išnagrinėjus šiuos statistinius duomenis (žr. 4 lentelę), galima daryti dvi pagrindines išvadas:

- karantanas, uždarymas, reikalavimas dėvėti kaukes ir saviizoliacija IŠŠAUKIA nepateisinamą padidėjimą sergamumo ir mirtingumo;

- "skiepijimas" nuo koronaviruso smarkiai padidina sergamumą ir mirtingumą.

Tai viskas, ką galima sužinoti apie antikovidinių kokteilių veiksmingumą, o kai kalbama apie jų saugumą piliečiams, iš karto paaiškėja daug nemalonių dalykų. JAV veikia pranešimų apie nepageidaujamus vakcinų įvykius sistema (VAERS, panašios tarnybos labai trūksta Rusijoje) - nacionalinė vakcinų komplikacijų stebėsenos sistema, sukurta Kongreso sprendimu. Iki 2021 m. birželio pabaigos VAERS pranešė apie 6 985 mirties atvejus dėl "pažangiausių" kovidinių vakcinų injekcijų. Liepos pradžioje šis skaičius šoktelėjo iki 9048, o liepos 9 d. pasiekė beveik 11 000 žmonių, atsisveikinusių su savo gyvenimu dėl MODERNA vakcinos (2939 atvejai) ir PFIZER\BIONTECH (7366 atvejai). Grafiką galite įvertinti patys.




Rusijoje Sveikatos apsaugos ministerija ir "Rospotrebnadzor" oficialiai atsisakė registruoti bet kokias madingų procedūrų komplikacijas, t. y. jų nepripažįsta ir mano, kad jų nėra ir negali būti nuo žodžio "apskritai". Tokia pozicija, švelniai tariant, nepadeda didinti pasitikėjimo pagrindine mūsų gyvenimo tema, kurią rusai masiškai bando įsiūlyti per prizus ir sustabdymus. Todėl žmonės priversti patys organizuotis ir rinkti informaciją apie skiepų poveikį pokalbių kambariuose ir bendruomenėse. Pacientų advokatų lygos projektas "StopPanic" sukūrė savo Covid-19 skiepijimo komplikacijų žemėlapį, kuriame kiekvienas gali pranešti apie atvejus, dėl kurių yra visiškai tikras (kuriuos asmeniškai matė ir turi įrodymų, įskaitant nuorodą į nukentėjusio asmens ar jo artimųjų internetinį pranešimą). Šiai dienai komplikacijų žemėlapis rodo kelis šimtus neigiamų Covid vakcinacijos padarinių Rusijos Federacijoje (daugiausia mirčių). Ir toliau kasdien iš visos šalies gaunamos liūdnos žinios.


Prie to pridėkite liepos pabaigoje "Katiusha" paskelbtą straipsnį "Vakcinacijos lyderės šalys vėl nukentėjo nuo koronaviruso", kuris taip pat remiasi tik realiais skaičiais, ir užduokite retorinį klausimą: ar tikrasis savanoriškos ir privalomos gyvosios vakcinacijos visoje planetoje tikslas yra nugalėti infekciją? Nei turimi faktai, nei protas ir sąžinė neduoda teigiamo atsakymo. Tai reiškia, kad kiekvienas protingas žmogus turėtų prisiminti, kad jis nėra tylus nuolankus gyvūnas, apsispręsti ir aktyviai ginti savo poziciją. Tam yra pakankamai teisinių mechanizmų, tačiau jei valdžios institucijos ir toliau spaudžia, atskiria, šantažuoja, gąsdina ir priartėja prie vaikų, deja, gali būti naudojamos ir kitos priemonės.


RIA Katiuša


Šaltinis: http://katyusha.org/view?id=17276




2021-08-26

Lukašenkai tartautiniai kreditai skiriami už Afrikos ir Azijos migrantų vežimą į ES

 

Rugpjūčio 23 d. pranešta, kad Baltarusija iš Tarptautinio valiutos fondo (TVF) gaus beveik 1 mlrd. dolerių kreditą. TVF sprendimą plačiai kritikavo Baltarusijos opozicija, reikalaujanti įšaldyti pinigų skyrimą "neteisėtam Lukašenkos režimui". Ekspertai mano, kad savo sprendimu fondas de facto pripažino Baltarusijos prezidento valdžią.

 https://www.rbc.ru/economics/23/08/2021/611fae449a7947f85c2beb26

Beje, atsižvelgiant į sudėtingus Minsko ir Vakarų santykius, TVF lėšų skyrimas Baltarusijai nėra jokia sensacija. Pavyzdžiui, tik Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas (ERPB) ir Pasaulio bankas Minskui yra suteikę paskolų, investicijų ar dotacijų, kurių bendra suma viršija 5 mlrd. dolerių.

 https://www.gazeta.ru/politics/2021/08/24_a_13909238.shtml

Rusijos politikos analitikas Andrejus Suzdalcevas atkreipė dėmesį, kad Baltarusijoje TVF sprendimas iš tiesų dažniausiai pateikiamas kaip A. Lukašenkos pergalė ir faktinis jo teisėtumo pripažinimas.

"Baltarusijoje TVF lėšų skyrimas pristatomas kaip Lukašenkos sėkmė ir tai, kad Vakarai jį pripažino ir įteisino. Iš tikrųjų Vakarų šalių ir Minsko santykių pablogėjimas yra tik spektaklis. Lukašenkos ryšiai su Vakarais niekada nenutrūko, nes jis jiems reikalingas", - pridūrė ekspertas.

Venesuela, Mianmaras ir Afganistanas negaus TVF lėšų, o Baltarusija, pasak TVF, nėra tarp šalių, kuriose galioja neteisėti režimai.



Fondo pozicijos nepakeitė ir neseniai įvykę JAV prezidento Joe Bideno ir Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Boriso Johnsono susitikimai su Baltarusijos opozicijos lydere Svetlana Tihanovskaja. Ji nusiuntė laišką TVF vadovei J. Georgievai ir JAV iždo sekretorei Janet Yellen, prašydamas neskolinti Baltarusijai 1 mlrd. dolerių. Buvęs kandidatas į prezidentus mano, kad A. Lukašenkos vyriausybė panaudos TVF lėšas "toliau represuoti pilietinę visuomenę".


Aš manau, ir tam turiu svarių įrodymų, kad finansinė parama Lukašenkos režimui yra skirta už jo organizuotą jodaodžių ir musulmonų vežimą į Lietuvą, Lenkiją ir Latviją.


Esu skelbęs dešimtis faktų (www.lebionka.blogspot.com), kad tarptautiniai banksteriai sutartinai vykdo nacionalinių valstybių ir baltosios rasės naikinimą. Tai dar ES „Tėvo“ Kudenhove-Kalergi planas apie sukūrimą mišrios rasės europiečio „kiekybės žmogaus“, kuris bus „kokybės žmogaus“ - žydo tarnu. Šiandien turime ryškiausius „kokybės“ žmones: Popiežių Bergoglio, Sorošą, Švabą, Attali ir t.t. Jie organizuoja baltosios Europos naikinimą, o šį genocidą finansuoja Rotšildų ir kitų žydų bankininkų klanų valdomos tarptautinės finansinės organizacijos, tarp kurių yra ir Europos Centrinis Bankas (ECB).

https://lebionka.blogspot.com/2020/07/rnkudenhove-kalergi-kaip-vieningos_11.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/igyvendinamas-zako-attali-atviras.html

https://lebionka.blogspot.com/2018/07/pi-news-popiezius-bergoglio-visiskas.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/08/kas-jus-daktare-svabe-pofvalentinas.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/05/sorosas-vadelioja-europos-zmogaus.html

https://lebionka.blogspot.com/2018/11/orbanas-apie-debetiniu-korteliu.html

Lietuvos valdžioje šiandien turime gaują nusikaltėlių - „landsbergių šaiką“, kurie bendradarbiauja su Lukošenkos režimu ir naikina Lietuvos valstybę. Tam jie naudoja Afrikos ir Azijos valkatų importą, valstybės praskolinimą, terorą prieš Lietuvos piliečius ir jų diskriminaciją nelegalių imigrantų atžvilgiu.

Dėl landsbergių gaujos vykdomų nusikaltimų į Prezidentą kreipėsi partija „Nacionalinis Susivienijimas“ (Kreipimasis dėl būtinybės nutraukti korupcinį kleptokratinį valdymą Lietuvoje), o „Šeimų Sąjūdis“ rengia rugsėjo 10 dieną daugiatūkstantinį protesto mitingą prie Seimo.

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/kreipimasis-del-butinybes-nutraukti.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/algimantas-rusteika-rugsejo-10-ji-ateina.html

 

 

 



2021-08-25

APARTHEIDO teismas, manau, turi būti paskelbtas LIETUVOS VYRIAUSYBEI. Kun.maj. Alfonsas Bulotas

 


Rugsėjo 10 d. ir VYRIAUSYBEI teks pasakyti garsiai Lietuvos piliečiams, kas vadovauja LIETUVAI, kad iš žmogaus atimama iš prigimties teisė į savo kūną, ir pilietybę, išgalvotu lobistiniu farmacininkų „galimybių pasu“, užuot kūrus vaistus nuo gamtoje atsirandančių naujų ligų. Dėl KGB kolaborantų Niurnbergo teismo Lietuvoje nebuvo, nes dar darbuojasi Lietuvoje KGB vaikaičiai. 

APARTHEIDO teismas, manau, turi būti paskelbtas  rugsėjo 10 d. Lietuvos vyriausybei, diskriminuojančiai ir priešinančiai piliečius dėl sveikatos būsenos, sveikus piliečius su piliečiais turinčiais per prievartą išreikalautus keistų „galimybių pasus“, kurie nuo užsikrėtimo ir susirgimų neapsaugo. Panašiai kaip vairuotojų sumokėti taršos pinigai, išmetamų dujų iš automobilio nesumažina.

Pagarbiai Kardinolo V. Sladkevičiaus kancleris, Laisvės kovų dalyvis , Taikos palaikymo misijos karys – kapelionai be sienų, kun. majoras Alfonsas Bulotas. 

 P.S. Nuotrauka iš Lietuvos nepriklausomybės akto, signataro Algirdo Endriukaičio knygos.



Kreipimasis dėl būtinybės nutraukti korupcinį kleptokratinį valdymą Lietuvoje


J. E. Lietuvos Respublikos Prezidentui G. Nausėdai

Valstybės sienos apsaugos tarnyba prie Vidaus reikalų ministerijos (VSAT) paskelbė atvirą „neteisėtai atvykusių asmenų laikino apgyvendinimo konteinerių miestelio nuomos bei administravimo ir aptarnavimo paslaugų pirkimą siekiant sudaryti preliminariąsias sutartis“ (toliau – Pirkimas), kurio vertė – 599 mln. Eurų [[1]]. Pirkimas vykdomas siekiant  apgyvendinti atvykusius ir būsimus imigrantus. Pirkimo apimtis leidžia daryti išvadą, kad  Lietuvoje artimiausiu metu planuojama priimti iki 40 tūkst. imigrantų. Kitaip  tariant, planuojama sukurti ir apgyvendinti du Ukmergės dydžio imigrantų miestus. Kyla grėsmė, jog atvykusių ir būsimųjų imigrantų laikinas buvimas Lietuvos teritorijoje taps nuolatiniu.

Pažymėtina, kad Pirkimas vykdomas valstybės biudžeto, t. y. Lietuvos mokesčių mokėtojų, lėšomis ir būtent tuo metu, kai šalyje dėl Covid-19 pandemijos sukeltos krizės šalies ūkis patyrė ir vis dar patiria didelius nuostolius, kai žlunga nacionalinis verslas, šalies švietimo sistema, sparčiai didėja nedarbas, daugelis žmonių praranda pajamas arba jos drastiškai menksta, blogėja gyventojų finansinė padėtis, didėja skurdas ir socialinė atskirtis, o dėl sparčiai gausėjančio Covid ligonių skaičiaus ir su tuo susijusio ligoninių lovų bei gydytojų personalo stygiaus kyla reali grėsmė, jog žlugs valstybės sveikatos apsaugos sistema.

Neabejotina, kad iš mokesčių mokėtojų surinkti keli šimtai milijonų eurų  galėtų palengvinti nacionalinio verslo bei šalies švietimo ir sveikatos priežiūros sistemų būklę, leistų nors kiek padidinti mažiausias, net minimaliai oraus gyvenimo neužtikrinančias pensijas. Bet užuot tuo susirūpinusi, šalies valdžia piliečių lėšomis mėgina kurti naujus nacionalinių santykių ir socialinės įtampos židinius, dirginti, skaldyti ir varginti visuomenę, primetant jai vis naujas prievoles, skirtas tenkinti privačių asmenų grupių interesus.

Nacionalinis susivienijimas neabejoja, kad minėtas Pirkimas yra valstybės valdymo sistemoje išsikerojusios ir nuolat didėjančios sisteminės korupcijos pavyzdys. Pirkimas, dėl numatytos iš valstybės biudžeto jam skirti neįtikėtinai didelės pinigų sumos ir jo vykdymo aplinkybių, nėra tik  galimai dar vienas neskaidraus viešųjų lėšų panaudojimo ar įprastinės korupcijos atvejis. Todėl konstatuojame:

1. Iš valstybės biudžeto, t. y. iš mokesčių mokėtojų surinktos ir planuojamos išleisti milžiniškos Lietuvos mastais lėšos turi būti skirtos viešojo sektoriaus funkcijoms vykdyti ir šalies piliečių svarbiausiems poreikiams tenkinti.



2. Pirkime imigrantams (sienos pažeidėjams) apgyvendinti numatyta namelio nuomos dienos kaina yra didesnė už tą, kurią gali sau leisti skirti pragyvenimui didelė dalis sąžiningai dirbusių, bet tik varganas pensijas gaunančių Lietuvos piliečių. Šitaip elgdamasis su pensijinio amžiaus piliečiais Vyriausybė ne tik demonstruoja beribį cinizmą juos moraliai ir socialiai žemindama, bet ir siunčia nedviprasmišką politinę žinią visuomenei, kad  šalies gyventojus laiko antrarūšiais žmonėmis jų pačių valstybėje ir  svarbiausiu savo uždaviniu laiko Lietuvos masinį apgyvendinimą imigrantais-kolonistais, o prioritetu – jų poreikių tenkinimą  savo piliečių sąskaita.

3. Vyriausybė, skirdama iš biudžeto milijonines lėšas patogiai apgyvendinti lengvo gyvenimo ieškotojus ir hibridinio karo prieš Lietuvą dalyvius, o kartu nuolat užkraudama vis didesnę naštą verslui ir Lietuvos gyventojams, didindama įvairias rinkliavas, minėtam Pirkimui leidžiamų pinigų neskiria  nors iš dalies šalyje išaugusioms dujų, elektros ir šilumos kainoms kompensuoti, trūkstamų socialinių būstų statybai ir kitoms priemonėms, kurios pagerintų sunkią skurstančių savo šalies piliečių padėtį.

4. Vyriausybės elgesys, kai ji du mėnesius netrukdomai leido tariamiems pabėgėliams, o iš tikrųjų pažeidėjams, kirsti Lietuvos valstybės sieną, iš karto jų negražindama į Baltarusijos teritoriją, o dabar planuoja išnuomoti 40 tūkstančių vietų namelius būsimiems neteisėtiems migrantams, leidžia daryti kruopščiai tikrintiną prielaidą, jog šiuo Pirkimu yra siekiama įteisinti ir įgyvendinti iš anksto parengtą ypač didelio masto ,,pinigų įsisavinimo“ schemą

5. Nurodytomis aplinkybėmis vykdomas Pirkimas moraliniu požiūriu be jokių išlygų vertintinas kaip Lietuvos vyriausybės cinizmo viršūnė savo piliečių atžvilgiu. Jis neabejotinai turi būti laikomas šalyje įsitvirtinusio korupcinio kleptokratinio valdymo – nuo valstybės atkūrimo prasidėjusio ir tris dešimtmečius trunkančio visuomeninio ir valstybinio turto nebaudžiamo grobstymo ir švaistymo, didžiosios dalies šalies piliečių sisteminio apiplėšinėjimo, apvaginėjimo ir skurdinimo – simboliu. Būtent kleptokratinis valdymas, kai korupciniais ryšiais susijusios valdžios pareigūnų ir neteisėtais būdais tautos ir valstybės sąskaita siekiančios pasipelnyti vertelgiško verslo grupuotės alina ir plėšia kraštą bei apvaginėja jo žmones, yra vienas svarbiausių priežasčių, dėl kurios Lietuva tapo milžiniškos socialinės atskirties ir masiškai išsivaikščiojančia bei demografiškai nykstančia šalimi.

Nacionalinis susivienijimas pareiškia, jog atėjo metas šiuos veiksmus vadinti tikrais vardais: Pirkimu visuomenės akyse mėginama ir beveik atvirai pradedama vykdyti dar viena neregėto masto ir neįtikėtinai įžūli valstybės iždo lėšų grobstymo akcija.

Joje dalyvaujantys verslo ir valdžios sluoksnių verteivos dėl galimybės ,,įsisavinti“ beveik 600 milijonų eurų kartu su jiems padedančia šalies vyriausybe yra pasiruošę pradėti vykdyti tariamu rūpesčiu  pridengtą neteisėtų migrantų apgyvendinimo Lietuvoje akciją, t. y. masinę neribotą laiką truksiančią Lietuvos kolonizaciją, kuri kelia tiesioginę grėsmę valstybės saugumui bei išlikimui ir lietuvių tautos egzistavimui.

Pažymime, kad šio Pirkimo užsakovams  ir vykdytojams absoliučiai nerūpi, kad jų grobuoniškos ir trumparegiškos avantiūros  padariniai sunkia našta ištisiems dešimtmečiams prislėgs Lietuvos visuomenę ir valstybę.  Pabrėžiame, kad niekas kitas, o tik Lietuva ir jos piliečiai privalės apmokėti nekviestų svetimšalių pragyvenimo, išlaikymo, gydymo ir kitų jiems teikiamų paslaugų išlaidas. Taip pat pabrėžiame, kad vidutiniu ir ilguoju laikotarpiu bus sukurtos tokios pačios kultūrinės, socialinės ir saugumo problemos, su kuriomis neįstengia susidoroti masinėms migrantų invazijoms laiku nesugebėjusios užkirsti kelio turtingos ir klestinčios ES (Švedija, Danija) bei kitos Vakarų pasaulio šalys.

Dėl šalies naikinimo

Nacionalinis susivienijimas taip pat pažymi, kad korupcinis kleptokratinis valdymas ir tokios jo apraiškos kaip VSAT vykdomas Pirkimas ne tik mažina Lietuvos valstybės galimybes maksimaliai tenkinti viešojo sektoriaus ir savo piliečių reikmes, bet ir leidžia manyti, jog nepaliaujamai didindama įvairias rinkliavas (pvz., perteklines kovos su Covid‘o pandemija priemones – reikalavimą reguliariai atlikinėti antigenų testus ir kt.) vyriausybė siekia žūtbūt papildyti valstybės biudžetą, kurio lėšos neatsakingai švaistomos jai pritariant galimai nusikalstamoms, kaip minėtas Pirkimas, ,,pinigų įsisavinimo“ schemoms.



Įsigalėjęs korupcinis kleptokratinis valstybės valdymas Lietuvoje dėl radikaliai antitautinių ir antivalstybinių šios Vyriausybės programinių nuostatų bei jos vykdomos tik stambųjį užsienio ir vidaus verslą aptarnaujančios  politikos pobūdžio įgijo tokį mastą ir tapo toks pavojingas, jog ne tik prieštarauja ir kenkia nacionaliniams interesams, bet iš esmės virto atviru ir beatodairišku šalies naikinimu.

Taikstytis su tokiu negrįžtamus ir neatitaisomus padarinius kuriančiu valdymu bei toliau toleruoti jį iki kitų Seimo rinkimų yra pragaištinga. Būtina imtis neatidėliotinų ir ryžtingų veiksmų šiam korupciniam kleptokratiniam valdymui nutraukti. Tam tikslui reikalaujame padaryti pirmuosius, bent jau politinę valią keisti padėtį liudijančius žingsnius:

1. Įpareigoti su korupcija turinčias kovoti valstybės institucijas atlikti kruopštų VSAT prie VRM paskelbto pirkimo aplinkybių tyrimą ir principingą jo vertinimą korupciniu požiūriu.

2. Išsiaiškinti ir išviešinti šio pirkimo iniciatorius, organizatorius ir vykdytojus bei jų galimas sąsajas su mėginančiomis iš jo pasipelnyti verslo struktūromis ir atstovais (paskelbiant jų vardus ir pavardes).

3. Išsamiai ir suprantamai paaiškinti, kieno pastangomis ir vadovaujantis kokiais motyvais buvo vilkinamas sprendimas grąžinti Lietuvos sienos pažeidėjus į Baltarusijos teritoriją sukuriant prielaidas įgyvendinti šiuo pirkimu dangstomą ,,pinigų įsisavinimo“, t.y. valstybės biudžeto lėšų švaistymo ir grobstymo schemą.

  • Siūlyti Lietuvos Respublikos vyriausybei iš naujo apsvarstyti jos priimtus sprendimus dėl Covid‘o pandemijos suvaldymo ir įvertinti jų pagrįstumą, tinkamumą ir teisingumą korupcinio kleptokratinio valdymo, korupcijos grėsmių ir biudžeto lėšų grobstymo ir švaistymo, sąžiningos konkurencijos  sąmoningo žlugdymo stambiojo verslo naudai kontekste.

Nacionalinis susivienijimas visomis teisėtomis pilietinės valios reiškimo priemonėmis sieks, kad šie žingsniai būtų daromi. Įspėjame ir primename, kad šiandien, kaip kadaise Sąjūdžio išvakarėse, tauta yra nualinta ir pavargusi nuo dešimtmečius trunkančio korupcinio kleptokratinio valdymo.  Gausėjančios pilietinio nepasitenkinimo ir protesto apraiškos turi būti suvokiamos kaip aiškus ženklas, kad bundanti visuomenė nebesitaikstys su fasadinės demokratijos iškaba besidangstančio nomenklatūrinio oligarchinio režimo cinišku savivaliavimu ir negyvybinga paverstos  valstybės politiniu sąstingiu ir merdėjimu. Kviečiame ir raginame Prezidentą pradėti Lietuvoje esmines permainas.

Nacionalinio susivienijimo valdyba


[1] https://forsum.lt/skelbimas/atviras-moduliniu-kilnojamu-statiniu-miestelio-nuomos-bei-administravimo-ir-aptarnavimo-paslaugu-pir


https://susivienijimas.lt/pareiskimai-ir-naujienos/kreipimasis-del-butinybes-nutraukti-korupcini-kleptokratini-valdyma-lietuvoje/