2020-11-30

Iš kvailumo galima net penį nusilaužti

 

Baidenas, vedžiodamas vilkšunį, „iš kvailumo“ (greičiau dėl senatvės ir senatvinio marazmo) sulaužė koją. Taip jau norėjo jis įtikti savo rinkėjams - šunų mylėtojams. Net laižėsi su vilkšuniu prieš rinkimus, ne su prostitutėmis, kaip jo narkomanas sūnelis Hanteris. Prisipažinsiu, sunku su šunimis nepasilaižyti. Labai jau jie mieli, nepaisant, kad ir fekaliją kokią mėgsta krimstelti, o dar geriau išsivolioti nuoširdžiai. Plėšrūnas, nieko nepadarysi. Blogiausiai būdavo, kai mano škotų terjeras skystame š. išsivoliodavo. Plaukų daug, pamėgink nuplauk tuomet tuos šunų kvepalus. Bet kur Lebionka, o kur galingiausios pasaulyje valstybės prezidentas, ar Anglijos šiaudagalvis premjeras. Pastarasis, kaip rašo Independent, koronavirusu persirgo kartu su savo šiaudagalviu šunimi.

https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/dogs-cats-coronavirus-pets-boris-johnson-dilyn-b1763889.html

Taigi, kaip rašo anglai, neverta siaučiant koronavirusui su šunimis ir katinais bučiuotis, galima vienas nuo kito ir užsikrėsti.



Mūsų pažįstama, vedžioja du šunis. Vienas jos šuo jaunas, o kitas senas, vos paeina. Jaunas visą kinkinį traukia į priekį, o senasis-atgal. Taip ir eina Vileišio gatve mūsų pažįstamoji skersa. Taip suprantama, jie visi 2 m. distanciją išlaiko. Visa bėda ta, kad neadekvatus ministras Aurelijus Veryga šiandien pranešė, kad dabar „negalima būriuotis daugiau negu 2 asmenų grupei“. O jie, šitie mano kaimynai, potencialūs Sars-CoV-2 pernešėjai, vaikšto trise! Gerai, kad jų, „besibūriuojančių“, Veryga nemato.

Žodžiu, būkime atsargūs, nes, kaip sako žmonės: „iš kvailumo galima net penį nusilaužti“.








Į Vokietiją importuota prievarta: „pabėgėlis“ iš Eritrėjos išprievartavo paralyžiuotą kaimynę

 


Bonos mieste „pabėgėlis“ iš Eritrėjos Selemon A. (33) išprievartavo savo suparalyžiuotą kaimynę (59). Bonos rajono teisme prievartautojas buvo teisiamas praėjusį trečiadienį. Dar nusikaltimo išvakarėse Selemon A. atnešė kaimynei namo produktus ir pavogė jos buto raktą.

Portale Pi-news nurodoma, kad Vokietijoje „pabėgėlių“ nusikaltimai yra sistemingai slepiami. Apie tokius nusikaltimus valdžia informuoja tik MIP atstovams tiesiogiai užklausus. Dėl kanclerės Angelos Merkel imigracijos politikos Vokietijoje šiuo metu 18-35 metų vyrų 20 procentų daugiau negu moterų, lyginant su 2016 metais. Vokietija praktiškai nedeportuoja nelegalių imigrantų. Šalyje yra pusė milijono asmenų, kurių prašymas suteikti prieglobstį buvo atmestas. Manoma, kad jie čia liks visiems laikams. Portale pateikiami keli pastarojo laiko „Merkel svečių“ nusikaltimai prieš vokiečius.

Plauen: Lapkričio 13 d. 20-metis alkoholikas iš Sudano kibo prie merginų paauglių. Šešiolikmetei jį atstūmus toliau nuo savęs, „pabėgėlis“ trenkė merginai buteliu per galvą. Auka gydoma klinikoje.



Nordhorn: Lapkričio 17 d. maždaug 40 metų „pietietis“ ekshibicionistas masturbavosi mašinoje dviems vaikams stebint.

Heidelberg: Lapkričio 17 d. šio miesto rajono teisme buvo teisiamas „Merkel svečias“ iš Gambijos (22), kuris parke išprievartavo 18-metę. Prieš metus jis Gambijoje buvo apkaltintas tėvo nužudymu, bet pabėgo nuo teisingumo ir tapo „pabėgėliu“ Vokietijoje.

Gießen: Lapkričio 15 d. arabų kilmės vyras (apie 22 metų ir 1,8-1,85 m. ūgio) traukinio keleiviams surengė ekshibicionizmo seansą.

Teichhütte: Lapkričio 16 d. maždaug 30 metų barzdotas tamsiaplaukis vyras, kalbantis vokiškai su „užsienietišku akcentu“ priekabiavo prie vienuolikametės mergaitės, išėjusios į vaikų aikštelę pavedžioti šuniuką. Nepažįstamasis prisiartino prie mergaitės su automobiliu. Vaikas išsigando ir pabėgo.



Bad Segeberg: Lapkričio 9 d. dvidešimties metų moteris buvo užpulta ir užpuolikas ją norėjo nuvilkti į krūmus. Aukos šauksmas išgąsdino nusikaltėlį, kuris pabėgo sėdęs ant dviračio. Užpuolikui buvo 20-25 metų, su juoda barzda, maždaug 175 cm ūgio.

Oberschleißheim: Lapkričio 15 d. 32 metų irakietis ėmė onanizuotis 47-mečio akivaizdoje, kuris pranešė policijai. Policijos patrulis suėmė ekshibicionistą.

Bitterfeld: Lapkričio 15 d. geležinkelio stotyje policija patikrino Eritrėjos pilietį. Paaiškėjo, kad prieš šį 32 - metį „pabėgėlį“ buvo išduotas Dessau-Roßlau prokuratūros arešto orderis. 2019 metų balandį jis buvo nuteistas 90-dienų laisvės atėmimo ir 1350 eurų bauda už seksualinį priekabiavimą.

Stuttgart: Lapkričio 13 d. juodaodis, maždaug 18-25 metų amžiaus, 175 -180 cm ūgio persekiojo 20 metę mergina ir graibė ją už šlaunų metro, važiuojant eskalatoriumi, o po to ją persekiojo išėjus į miestą iš metro.

http://www.pi-news.net/2020/11/bonn-eritreischer-fluechtling-vergewaltigt-gelaehmte-nachbarin/







Pfizer vakcina: brangi juoda katė maiše, su aibe saugojimo problemų


Ateina verygos ir vėl išnyksta, kiaulystės lieka visiems laikams. Perfrazavau eilėraštį, skirtą Leninui. Primena jis man A.Verygą, ypač mokėjimu griauti. Kiek problemų Lietuvai pridirbo šitas neadekvatus žmogus sveikatos ministro poste, sužinosime, matyt, tik praėjus kuriam laikui. Margarita Starkevičiūtė prieš kelias dienas OPTV laidoje papasakojo, kad jau šiais metais ES buvo skirti pinigai ligoninių remontui, bet, pasirodo, Lietuvai ši parama nebuvo reikalinga ir Verygos imbicilų šutvė nesugebėjo šių pinigų pasiimti. Tas pats gresia ir 2021 metais. Jie sugebėjo tik bukai pavogti (prisiminkim greitųjų koronaviruso testų pirkimo ir kitas Verygos aferas).



Nesenai teko iš Verygos išgirsti ir apie gilaus šaldymo įrangos pirkimą. Ši įranga reikalinga vienintelei mRNR Pfizer ir BioNTech vakcinai saugoti. Ar kas tarėsi su specialistais medikais, ekonomistais, ar verta mums pirkti katę maiše: pačią brangiausią, gerai neištirtą, ir reikalaujančią milžiniškų investicijų saugojimui Pfizer vakciną, kai yra penkis karus pigesnės vakcinos, kurių saugojimui pakanka buitinių minus 20 laipsnių šaldiklių, ar jų visai nereikia.


https://www.youtube.com/watch?v=ImgZYLHw6sA

Izraelio portale Detaly rašoma, kad gyventojų vakcinavimas Pfizer ir BioNTech vakcina daugelyje šalių turės beprecedentį skaičių logistikos ir technologinių problemų. Ekspertai, kalbėję su New York Times ir Reuters, pareiškė, kad palaikymas super žemos temperatūros saugant ir transportuojant vakciną bus sunkiausia užduotimi. Tai RNR vakcina, todėl ją reikia saugoti užšaldžius mėgintuvėliuose su vakcinos dozėmis minus 70 laipsnių temperatūroje – atšildžius vakcina genda. Palyginimui, Moderna ir Rusišką „Sputnik“ gamybos vakcinas galima saugoti prie minus 20 laipsnių, o AstraZeneca ir Oksfordo universiteto vakcinas, pagamintas labiau tradiciniais metodais, iš viso nereikia užšaldyti. Jas galima saugoti įprastame šaldytuve.



Pfizer kompanija, kurios gamyklos yra išdėstytos JAV ir Europoje, planuoja saugoti vakcinas sandėliuose su specialia šaldymo įranga, kuri jau montuojama. Transporto kompanijos UPS ir FedEx JAV teritorijoje irgi įrenginėja šaldymo sistemas, galinčias saugoti milijonus vakcinos pakuočių. Vakcinos transportavimui po visą pasaulį Pfizer kompanija sukūrė specialų konteinerį, aprūpinta termo jutikliais, kuris talpina šimtus mėgintuvėlių su vakcinos dozėmis. Jei temperatūrinis režimas sutrinka, į jį pridedama sauso ledo. Vakcinos dozes galima saugoti pusę metų prie minus 70 laipsnių. Izraelio portale pažymima, kad tokių šaldiklių trūksta ir Izraelyje. Dar vienas vakcinos trūkumas, kad vakcinuoti reikia du kartus, su dviejų savaičių tarpu. Šaldymo problema bus ypač aktuali karšto klimato kraštuose. Portale nurodoma, kad vieno šaldiklio „Panasonic“ kaina – 13000 dolerių be PVM.

Izraelyje kuriama savo vakcina, skiepijimas su kuria bus vienkartinis. Izraelio mokslininkai planuoja ją pateikti iki 2021 metų vidurio.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2020/11/problemiska-pfizer-mrnr-vakcina-nuo.html

https://detaly.co.il/bolshaya-problema-v-vaktsine-pfizer-kak-hranit-i-transportirovat/

https://www.newsru.co.il/health/30nov2020/vaccine_512.html




2020-11-29

Problemiška Pfizer mRNR vakcina nuo koronaviruso

 


Bilas Geitsas aktyviai finansuoja ir diegia nepatikrintas vakcinas, kurios, jo nuomone, turi apsaugoti mus nuo naujo koronaviruso ir atnaujinti normalų gyvenimą, teigia F.William Engdahl.

Farmacijos gigantas Pfizer paskelbė, kad gavo įspūdingus rezultatus pirminiuose eksperimentuose su žmonėmis. Gruodžio 9 dieną Pfizer ir jo partneris iš Vokietijos BioNTech paskelbė, kad vakcina nuo Sars-CoV-2 yra daugiau negu 90% efektyvumo. ES nedelsiant paskelbė, kad pirks 300 milijonų šios vakcinos dozių.

F. William Engdahl nurodo, kad Pfizer generalinis direktorius Albert Bourla nepasitiki savo vakcina, nes gruodžio 9 dieną jis pardavė 62% jo turėtų Pfizer akcijų ir gavo milijoninį pelną. Jis neigė, kad kompanija negavo paramos iš Trampo administracijos vakcinos kūrimui, tačiau vasarą pasirašė kontraktą dėl 100 milijonų vakcinos dozių su JAV vyriausybe. Įtarimą sukėlė ir tai, kad Pfizer apie savo pasiekimus pirmiausiai informavo ne JAV vyriausybę, bet Džo Baideną.



Pfizer žinoma savo Viagra ir kitais vaistais. Ji bendradarbiauja su nedidele Vokietijos kompanija BioNTech, kuri sukūrė radikalią mRNR metodiką. BioNTech įkurta Vokietijoje dirbančių turkų 2008 metais, 2019 rugsėjo mėnesį ji pasirašė susitarimą su Bilo ir Melindos Geitsų fondu, t. y. neužilgo iki naujo koronaviruso atsiradimo Uhane ir debiuto BioNTech fondų rinkoje. BioNTech taip pat turi susitarimą su vienu iš stambiausių Kinijos vaistų gamintojų Shanghai Fosun Pharmaceutical Co., Ltd („Fosun Pharma") kuriant koronaviruso mRNR vakciną Kinijos rinkai.

Eksperimentinėmis žiurkėmis ir kitais laboratoriniais gyvūnais, ant kurių anksčiau buvo testuojamos vakcinos, šį kartą buvo žmonės. Bandymai su žmonėmis buvo pradėti liepos pabaigoje – rugpjūčio pradžioje. Paprastai tyrimai vyksta kelis metus, bet dėl sukeltos panikos PSO palaimino šitą bakchanaliją.

Visi vakcinų gamintojai yra juridiškai apsaugoti nuo atsakomybės, t. y. juos negalima paduoti į teismą, jeigu žmonės ims mirti nuo vakcinos. Manoma, kad naujoje Pfizer-BioNTech vakcinoje naudojama modifikuota koronaviruso mRNR niekada anksčiau nebuvo aprobuota. Tam „pakako“ 90 dienų trukusių eksperimentų su žmonėmis.

Pfizer-BioNTech vakcina yra eksperimentinė ir neturi patikimumo garantijos. Čia taikoma CRISPR genų redagavimo technologija. Straipsnyje žurnale Foreign Relations New York Council on Foreign Relations magazine, Foreign Affairs, Bilas Geitsas gyrė CRISPR technologiją kaip ypatingai pajėgią „transformuoti globalų vystymąsi“. Jis pažymėjo, kad jo fondas jau dešimtmetį finansuoja genų redagavimo darbus kuriant vakcinas. Nepaisant Geitso optimizmo, tvirto atsakymo, ar šios vakcinos saugios, nėra.



Žurnale Trends in Genetic spalį paskelbtas straipsnis, kurio autoriai sako, kad diapazonas galimų gentinių pasikeitimų, atsirandančių redaguojant genomą, nėra pilnai įvertintas.

F. William Engdahl pateikia ir daugiau abejonių dėl Pfizer vakcinos kūrimui naudotos technologijos patikimumo. Problema ir būtinybė šią vakciną saugoti minus 70 laipsnių celsijaus temperatūroje. Tai milžiniška brangiai kainuojanti techninė problema, besiribojanti su beprotybe. Kalbama ir apie didelę šios vakcinos kainą, viršijančią šimtą JAV dolerių.

Aš visą savo aktyvų gyvenimą dirbau molekulinės biologijos laboratorijose nukleino rūgščių modifikavimo srityje. Aš būtinai pasiskiepysiu Pfizer vakcina... bet po kokių 5-10 metų.

Nuorodos:

https://kopp-report.de/die-gefaehrlichen-seiten-des-neuen-coronavirus-impfstoffs/

https://www.foreignaffairs.com/articles/2018-04-10/gene-editing-good?cid=nlc-fa_fatoday-20180601

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S016895252030247X

https://detaly.co.il/bolshaya-problema-v-vaktsine-pfizer-kak-hranit-i-transportirovat/



2020-11-28

Moravieckio pokalbis su Merkel: Lenkija pasirengusi vetuoti ES biudžetą

Gruodžio 27 dieną (11 valandą) įvyko Lenkijos premjero Mateušo Moraviecko ir Vokietijos kanclerės Angelos Merkel pokalbis. Lenkijos premjeras paprašė išanalizuoti Lenkijos argumentus kontekste sanglaudos politikos ir Europos ateities vizijos. Moravieckis patvirtino, kad Lenkija pasirengusi vetuoti naują ES biudžetą 2021-2027 metams, jei jis nebus optimalus visai ES, o ne tik kai kurioms ES narėms. Biudžeto patvirtinimas, jo nuomone, yra svarbiausias uždavinys Vokietijai, pirmininkaujančiai Europos Sąjungoje.

Lenkijos premjeras pažymėjo, kad Lenkija laukia darbo pratęsimo ir maksimaliai greito klausimų sprendimo, kuris „garantuoja teises visų valstybių-narių ir laikymasi sutarties procedūrų“. Be to, pokalbyje su Merkel jis paprašė „giliai išanalizuoti požiūrį Lenkijos ne tiktai iš besitęsiančio dabar ginčo taško, bet ir iš taško sanglaudos politikos ir Europos ateities vizijos“.



Lenkijos vyriausybės vadovas pažymėjo, kad egzistuojantis nutarimo projektas dėl ES biudžeto, apjungiant jį su įstatymo viršenybės ES valstybėse principais, negali būti nepavirtintas ir priimtas. Jis priminė, kad tam priešinasi ir Vengrija. „Aš aiškiai pažymėjau, kad saugumo ventilis veto pavidalu turi egzistuoti kaip garantija paisymo teisių ir būkštavimų visų ES valstybių-narių“.

Moravieckis paaiškino, kad Lenkija nuosekliai įtikinėja, kad ES taisyklės atitinka sutartims ir nutarimamas, priimtiems Europos Tarybos forume. Be to, jie privalo garantuoti teisinį lygį. „Dabartinis nutarimų projektas negarantuoja tokį įsitikinimą. Jame esantys kriterijai yra bendri ir gali būti labai plačiai aiškinami“, - pasakė Lenkijos premjeras.

Ginčas dėl įstatymo viršenybės mechanizmo



ES valstybės narės nepasiekė praėjusį pirmadienį bendro susitarimo dėl ES septynių metų biudžeto ir rekonstrukcijos po koronaviruso pandemijos fondo. Lenkija ir Vengrija vetavo šį susitarimą. Ketvirtadienį Angela Merkel video konferencijos su valstybių vadovais pasakė, kad tęs derybas su Vengrija ir Lenkija. Yra konsensusas dėl ES biudžeto, bet ne dėl teisės mechanizmo – pabrėžė Merkel. Ji pažadėjo, kad šiuo metu ES pirmininkaujanti Vokietija, peržiūrės visus įmanomus variantus.

Kiek anksčiau Moravieckis pareiškė, kad Lenkija vetuos susitarimą, jei nebus pilnaverčio susitarimo dėl teisės ir ES biudžeto klausimų. Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas nusiuntė pirmininkaujančiai Vokietijai ir ES įstaigoms laišką, kuriame pagrasino vetuoti ES biudžetą ir rekonstrukcijos fondą, jeigu lėšų skyrimas bus siejami su teisės klausimais.

Penktadienį Lenkija pakartojo, kad laikosi savo pozicijos. Lenkijos vyriausybės požiūriu, ES taisyklės turi atitikti taptautines sutartis ir nutarimus, priimtus Sqjungos Tarybos forume ir garantuoti esamus susitarimus.

Lenkijos vyriausybės spaudos sekretorius Miuleris nurodė, kad „biudžeto projekte esantys kriterijai yra bendri ir gali būti labai plačiai interpretuojami. Tai yra pasitraukimas nuo principo, pagal kurį sankcija turi būti pagrįsta konkrečiu pažeidimu konkretaus įstatymo. Lenkija pasisako už tikslią ES finansinių resursų leidimo kontrolę. Patikrinimas turi būti kruopštus ir pagrįsta griežtais kriterijais. Negalima, tačiau, teisė gynimo pretekstu vykdyti laisvą vertinimą, nepagrindžiant patikrinamais įrodymais.

Šaltiniai:

https://www.polskieradio.pl/397/7830/Artykul/2628396,Моравецкий-в-беседе-с-Меркель-Польша-готова-наложить-вето-на-новый-бюджет-ЕС

https://wpolityce.pl/polityka/528386-oswiadczenie-premiera-morawieckiego-po-rozmowie-z-merkel

P.S.:

Signataras Audrius BUTKEVIČIUS mano, kad Lietuva turi būti kartu su Lenkija ir Vengrija:

Jeigu mes turėtume save gerbiančią Lietuvos Respublikos vadovybę, tai ten tarp mūsų senų istorinių sąjungininkų lenkų ir vengrų turėtume sėdėti ir mes. Esame istorinės valstybės, gynusios Vakarų Europą nuo įvairių vandalų antplūdžių, kartu stabdydamos turkus ties dabartine Austrijos sostine Viena… Tad senosios geopolitinės schemos yra patikrintos laiko, todėl aktualios ir šiandien. Skirtingai nei vokiečiai ar prancūzai, kurie išpirkinėja savo istorines nuodėmes, įsileisdami įvairaus plauko nelegalius migrantus ir negindami savo žmonių interesų, mes sau to leisti negalime.

Antra vertus, pasirašydami stojimo į ES sutartį, mes nepasirašėme ir nedavėme įžadų įsileisti migrantų ordų mums primetamomis sąlygomis, taip pat nedavėme įžadų naikinti savo tautą, įvesdami 72 lytis ar įvairios propagandos pagalba prievartaudami savo vaikus keisti lytį… Europos Sąjunga, į kurią Lietuva stojo už skalbimo miltelius, naudojant šlykščias rinkimines machinacijas, tuo metu mums nepateikė išankstinio reikalavimo pakeisti vaikų lytis ir todėl visi bandymai spekuliuoti „žmogaus teisėmis“ neturi nieko bendra su tuo susitarimu, kuris iš mūsų pusės buvo daromas.

Briuselio įsivaizduojama „teisės viršenybė“, taip pat nieko bendra neturi su žmonių darkymu. Noriu dar kartą akcentuoti: žmogaus teisės pirmiausia reiškia teisę būti vyru arba moterimi, tai yra vaiko teisė augti normalaus vyro ir normalios moters šeimoje, o ne tarp iškrypėlių. Vaikas, parduodamas į iškrypėlių irštvas, kurios tų pačių ideologinių propagandistų vadinamos „šeimomis“, taip pat turi žmogaus teises. Gali taip nutikti, jog dėl šito mažo žmogaus teisių normalūs žmonės bus priversti kautis, jeigu reikia – ir ginklu. Tai turi tiesioginį ryšį ir su vengrų bei lenkų, kurie atmeta tokius iškrypimus, demonizavimu.

Akivaizdu, jog žmonės, susitinkantys Davoso forumuose ir bandantys paversti ES bei JAV nauju „socialistiniu rojumi“, yra pasiruošę laužyti senosios tradicinės visuomeninės sanklodos stuburą. Tai yra daroma, primetant žmonėms absurdiškiausias idėjas, pavyzdžiui, kaip ką tik mūsų aptartą vaikų atidavimą auklėti psichiškai nestabiliems ir net savo lyties nepajėgiantiems suvokti asmenims. Taip pat tai daroma, primetant mums visiškai svetimos kultūros žmones, kurie nesugeba priimti mūsų gyvenimo sanklodos ir tradicijų.

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/pasaulis/pasaulio_politika/kaimynai_gina_europos_civilizacija/?amp.1


















Kaip afroamerikiečiai Lenkiją išvadavo, o žydai prieš juos klaupėsi

 

Tony Blinkinas (AntonyBlinken), būsimas JAV valstybės sekretorius Baideno vyriausybėje, sukūrė nuostabią ir aktualią istoriją apie negrus tankistus, kurie karo metais nuo holokausto gelbėjo jo patėvį, kilusį iš Baltstogės (Lenkija), o šis prieš juos klaupėsi ant kelių, lygiai taip pat kaip ir JAV demokratų partijos vadovybė prieš BLN stabą-recidyvistą.


Blinkinas, Baidenui jį pristačius, pasakė: „Mano patėvis, Samuilas, buvo vienas iš 900 vaikų savo mokykloje Baltstogėje, Lenkijoje, kuris pergyveno holokaustą po keturių metų koncentracijos stovyklose...“ Blinkeno žodžiais, Antrojo pasaulinio karo pabaigoje Pisaras pabėgo į Bavarijos miškus. „ Jis bėgo prie tanko. Liukas atsidarė. Afroamerikietis kareivis pažiūrėjo į jį iš viršaus į apačią. Patėvis atsiklaupė ir pasakė tik 3 žodžius, kuriuos žinojo angliškai... „Dieve, saugok Ameriką“. Štai kas mes. Štai ką Amerika pateikia pasauliui“.





Tai kaip gi ten su ta Baltstoge karo metais?


Baltstogėje nebuvo koncentracijosstovyklų, o buvo stovykla sovietiniams karo belaisviams. Viso belaisvių buvo 25 tūkstančių, o iš viso pabuvojo 95 tūkstančių. Juos naudojo įvairiems darbams: mieste šalinant griuvėsius, oro uoste ir miško kirtimo darbuose. Šaltą 1941/42 metų rudenį daugelis belaisvių dėvėjo popierinius „drabužius“, kuriuos jie gamino iš popierinių maišų cementui. Šaltis, menkas maistas, vien iš kelių šaldytų bulvių ir burokų, o taip pat tą žiemą siautusi dėmėtos šiltinės epidemija sukėlė masinį belaisvių mirtingumą, iki 100 žmonių per dieną. Mirtingumo maksimumas buvo pasiektas 1942 metų sausio-vasario mėnesį. Mirusius laidojo masiniuose kapuose, keliais sluoksniais. 1944-siais kalinius išvadavo Sovietų kariuomenė.




Jeigu kur ir buvo Blinkino patėvis, tai žydų geto. Šiame geto buvo sukurtas pasipriešinimo pogrindis ir 1943 metų rugsėjo 13 d. prasidėjo ginkluotas sukilimas prieš fašistus. Sukilime dalyvavo apie 300 žmonių. Jie buvo menkai ginkluoti ir ginklų pakako tik tam kovotojų skaičiui. Nedidelė grupė sukilusių kovojo daugiau negu prieš tris tūkstančius vokiečių ir, kas labiausiai stebuklinga dabartinei Ukrainai, banderininkų, veikusių padedant tankams, artilerijai ir aviacijai. Šiame geto buvo sunaikinta apie šimtą vokiečių ir ukrainiečių kareivių ir policininkų, keli šimtai buvo sužeista. Ir būtent banderininkai čia vykdė baudžiamąsias operacijas, po kurių Blinkino patėvį ir jo draugus tikrai galėjo sušaudyti. Čia tiesiog įdomu, ką pasakytų Samuelio patėvis, jeigu sužinotų, kad jo posūnis į valdžią Kijeve atves neobanderininkus, o juos finansuos žydų oligarchai, pasivadinę „žydobanderininkais“?



Lenkus ir žydus Baltstogėje gelbėjo ne JAV negrai-tankistai, o Sovietinė kariuomenė 1944 metų 14 dieną. Tik praėjus metams ir vienam mėnesiui JAV atidarė Antrąjį frontą Normandijoje.

Nuorodos:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8983451/Biden-pick-Tony-Blinken-recounts-stepfathers-extraordinary-story-surviving-Holocaust.html

https://strana-ua.turbopages.org/strana.ua/s/opinions/303031-budushchij-hossekretar-ssha-pridumal-istoriju-v-kotoruju-trudno-poverit.html

http://katyusha.org/view?id=15643








2020-11-27

THANKSGIVING 2020 LIETUVOJE. Mano atsakymas į Valdo Anelausko laišką

 


Valdo Anelausko laiškas:

Labas diena, gerbiamas Valdai,

Thanksgiving Lietuvoje dabar vyksta kiekvieną dieną. Kai tik prezidentas Gitanas Nausėda Lietuvą paskelbė „Gerovės valstybe,“ mes jam dėkojame nuolatos ir linkčiojame, kaip dervišai, į jo rūmų pusę atsisukę.

Visko turime dabar Lietuvoje į valias, kalakutų pilnos parduotuvės, bet mes jų neperkame, nes bevelytume keptų balandžių ir lakštingalų liežuvėlių pašteto. O jei rimčiau, tai aš už savo „vidutinę pensiją“, mažiausią Euro zonoje, galėčiau nupirkti kažkiek skanių ir sveikatai naudingų produktų, bet tuomet neliktų mokesčiams, vaistams ir niekam kitam. Infliacija siaubinga, santaupos tirpsta it sniegas pavasarį.



Aš nuoširdžiai džiaugiuosi amerikiečių THANKSGIVING 2020 švente. JAV didi valstybė viskame kame. Jūs aplenkėte rinkimuose net Lukašenką su jo 83 procentais „už“. Pas jus gi balsavo po 120 procentų rinkėjų ir net mirusieji prieš kelias dešimt metų sugebėjo balsuoti už Džo Baideną!

Negaliu nesižavėti Baidenu – tokiu ryžtingu seneliu. Juk neįgalus marazmatikas, o toks ryžtingas, pasirengęs galingiausią pasaulio valstybę valdyti! O jo kandidatas į valstybės sekretorius Blinkinas ko vertas, jei jo įtėvis dar Antrojo pasaulinio karo metais prieš BLM klaupėsi!

Žodžiu, gerbiamas Valdai, kraukitės lagaminus ir vykite pas mus pasiėmęs automatą. Kartu Putiną atgrasysime. Mūsų valdžia žada Lietuvą paversti vienu dideliu ištisiniu poligonu, į kurį visus NATO tankus ir haubicas suveš, o suvežę taip driogstels, kad Putinas kartu su tuo rabinu Berl Lazaru, kuris aplink jį nuolatos sukiojasi ir macais peni, pridės į kelnes. Man juk visiškai aišku, kad Vakarams žūt būt reikia Rusiją išdraskyti ir išsidalinti, tik taip jie pratęs savo agoniją dar kelias dešimtis metų. Juk abu matome, kad ateina pisec ir Amerikai ir ES, kad pribaigs mus globalistai, kad Lietuvoje, JAV kolonijoje, rinkimai buvo falsifikuojami lygiai taip pat kaip metropolijoje, net tos pačios kompiuterinės falsifikavimo programos nupirktos, kad per balsavimą paštu buvo viskas sutvarkyta taip, kaip Sorošas ir jo šeimininkai Rotšildai suplanavo. Kaip gi kitaip tokios fekalijos į Seimą patektų! Kaip gi kitaip Jūs marasmus senilis išsirinktumėte!

Bažnytiniame gyvenime Lietuvoje įvyko dideli pokyčiai. Dabar mes meldžiamės ne Aušros vartų Dievo motinai, o namų šeimininkei iš Baltarusijos Tichanovskajai. Visą namą Vilniaus gatvėje šiai Šventajai mergelei valdžia atidavė, virš 700 maldininkų iš Baltarusijos atsivežė.



Pabaigai reikėtų kelis žodžius apie plandemiją pasakyti. Tai ir pasakysiu: nueinantis ministras – vagis ir idiotas, o tarp gydytojų yra vos keli sąžiningi žmonės. „Didysis perkrovimas“ - visa tai. Mūsų valdžiai įsakė, jie vykdo. Be to, jiems leidžiama vogti. Kleptomanijos genas būdingas lietuviams, nepaneigsi.

Su pagarba, Algimantas Lebionka




THANKSGIVING 2020. JAV gyvenančio rašytojo Valdo Anelausko laiškas


Labas vakaras, gerbiamas Algimantai,

Šiandien pas mus čia vadinamoji Padėkos diena (Thanksgiving), kuri ir yra amerikonams paprastai bene pati svarbiausia metų šventė, tačiau pas daugelį jų (tame tarpe, suprantama, ir mus) šįkart nuotaika tikrai toli gražu ne šventinė. Kai sakau "daugelį", turiu omeny pusę Amerikos gyventojų, kadangi čionykštė visuomenė, kaip ne kartą ir ne du visur jau esu minėjęs, yra suskilusi į dvi radikaliai priešiškas dalis. Taigi viena dalis šiandien švenčia ir dėkoja Šėtonui už pergalę, o kitai kokia gi čia šiemet išvis gali būt šventė, už ką ir kam dėkot?..  



Beje, šiemet pirmas Thanksgiving, kada mes net negavom mūsų tradicinio kalakuto. Mes visada būdavo pirkdavom tiktai rūkytą kalakutą, kuris dvigubai (ar net trigubai) brangiau kainuodavo, bet ir skonis užtat jo dešimt kartų geresnis, negu paprasto, o šiemet jų, tų rūkytų, kažkodėl išvis niekur nėra. Apvažiavom vakar visas parduotuves, buvom pasirengę sumokėt už jį kiek bekainuotų, bet nė vienoje taip ir nepavyko rast. Visur sako, kad šiemet, dėl tos koroninės nesąmonės, atseit "turkey shortage", todėl ir parduoda tiktai tokius kalakutų variantus, kur liaudis labiausia mėgsta ir perka. Rūkyti kalakutai matyt nebūdavo labai populiarūs. Taigi teks apsieit šiandien be kepto kalakuto. Vietoj tradicinio amerikoniško kalakuto pasidarysim geriau tradicinių lietuviškų cepelinų.  :)

Na o dėl koronavelniavos, tai man atrodo, kad mes čia vis gi esame bent jau šiek tiek geresnėje padėtyje, nei kad dabar yra daugelyje kitų šalių. Bent jau kol kas. Čia tie, kas eina gatve be antsnukio, vis gi dar nėra baudžiami. Vakar ryte buvau nuvažiavęs pasivaikščioti prie upės tai net nustebau, kad bene du trečdaliai žmonių ten ir vaikščiojo be antsnukių. Čia mes iškart matome, jog jeigu žmogus neturi kaukės tai jis ar ji šitaip ir parodo, kad protestuoja prieš visą šitą siurrealistinį absurdą. Ir tokių yra vis tik nemažai. Tame tarpe, aišku, ir mes su žmona. Europoje žmonės taip pat protestuoja, bet ten valdžia griežtai slopina tokius protestus, kaip kad buvo neseniai Berlyne. Girdėjau, kad ir Lietuvoje, kai žmonės Vilniuje protestavo prieš priverstines kaukes ir karantiną, jiems visiems, kiekvienam buvo skirta 1500 eurų bauda. Mes tokio teroro čia dar neturime. Nors irgi dabar, būtent šios šventės proga, paskelbtas dviejų savaičių karantinas, kurį kažkodėl pavadino ne karantinu, o "užšaldymu"...


VALDAS

Asakymas:https://lebionka.blogspot.com/2020/11/thanksgiving-2020-lietuvoje-mano.html





 

2020-11-26

Vizualinis europiečių sąmonės performatavimas. 2 dalis.



Pradžia:

http://lebionka.blogspot.com/2020/11/vizualinis-europieciu-samones.html

https://manolietuva.com/?p=4405



Rasinis karas prieš baltuosius šiandien pasiekė naują lygį. Reklamos turinio kaita leidžia stebėti rasinio turinio evoliuciją.

19 amžiaus pabaigoje ir 20 amžiaus pradžioje negrai reklamose buvo vaizduojami kaip baltųjų tarnai, komiški švaros priemonių panaudojimo objektai ir pan.

Šiandien situacija pasikeitė: negrai - veikiantys asmenys, o baltiesiems tenka antrieji planai. Microsoft šio šimtmečio pirmą dešimtmetį pradėjo reklaminių skelbimų erą, kuriuose iš viso pašalinti baltieji vyrai. Parašas teigia: „Mes matome mokslininką-astronautą“, o centre juodaodis mokslininkas-astronautas. Microsoft buvo ne vienintelė stambi technologijos kompanija, rodanti reklamą be baltų vyrų. Tokia yra ir Lockheed Martin reklama (žiūr. piešinį, vaizduojantį Microsoft ir Lockheed Martin reklamą).





Ypatingą vaidmenį sąmonės performatavimo kare suvaidino Holivudas. Tai galinga sąmonės programavimo ir pertvarkymo mašina, nustatanti žmonijos mąstymo ir elgesio standartus.

Holivudo kaip kino industrijos pradžia yra 1911 metai, kada Kalifornijoje Los Andželo teritorijoje atsirado pirmoji kino kompanijos „Centaur“ studija, sukurta vesternų gamybai. Studija greitai buvo pavadinta „Holivudo laboratorija“, o jos pirmas pilnametražinis filmas pasirodė 1914 metais. Po to čia savo studijas įkuria kompanijos „Paramount“, „Warner Bros.“, „RKO Pictures“,„Columbia“, ir jau iki 1921 metų Holivudas įgijo pasaulinę šlovę. Pagrindinį vaidmenį kuriant „vilčių fabriką“ suvaidino žydų kilmės kinematografininkai. Kaip rašo Neal Gabler knygoje „Jų nuosava imperija: kaip žydai kūrė Holivudą“, „pirmaisiais savo gyvavimo metais amerikiečių kinematografas atsidūrė žydų, migravusių iš Rytų Europos, dėmesio centre. Žydų migrantų patirtis ir jų atsiskyrimo amerikiečių visuomenėje jausmas paveikė į sprendimą suteikti paramą kuriant amerikietišką kino industriją“.

Iš 85 kino kūrėjų 53 buvo išeiviai iš judėjų terpės, jie įkūrė 6 stambiausias kino kompanijas: Viljamas Foksas iš Vengrijos sukūrė „20th Century Fox”, Samuelis Goldfich iš Lenkijos ir Luis Mayer ir Baltarusijos (Lazer Mayer ir Goldwyn) – „Metro-Goldwyn-Mayer”(MGM), Adolph Zucker iš Vengrijos – „Paramount, Harry Cohn – „Columbia Pictures”, Polk Jack ir Harry Warner iš Lenkijos „Warner Bros.“, Carl Laemmle - „Universal Pictures”.


1913 metais JAV centriniu banku tapo privati įmonė - JAV Federalinio rezervo sistema, kurios akcininkais tapo pasaulyje dominuojantys žydų bankininkai. FRS sistemai priklausantys bankai kreditavo ir Holivudo kino industriją. Didžiausią paramą Holivudui suteikė bankas „Kuhn, Loeb & Co.“, kurio direktorius Otto Kuhn buvo laikomas menų mecenatu ir vadovavo „Metropolitan Opera“. Savo indėlį įnešė ir koncernas „Diupon de Nemure“ ir bankas „Chase National Bank“.

Amerikiečių kinas pavirto į galingą ekonomikos sritį su aukštai išvystyta organizacijos struktūra, gaminusią produkciją tenkinusią poreikius publikos, išauklėtos ant „masinės literatūros“.

Kitu svarbiu Holivudo rėmėju tapo žydų masonų ložė Bnai Brith, kuri dvidešimtaisiais metais ėmė skverbtis į amerikietišką kinematografiją. 1939 metų gruodžio mėnesį prie Bnai Brith buvo užregistruota jau speciali kinematografistų masonų ložė numeriu 1366. Savo reikšmę ji prarado 1960- aisiais metais, nes buvo per daug uždara, ir 1974 metais jos naujas pirmininkas Herbert Morgan pavertė ją į mišraus tipo ložę. Ji pasivadino „Cinema Unit 6000“.


2020 metais Amerikos kino akademija pateikė sąrašą kriterijų, kuriems nuo 2024 metų privalės atitikti filmai, norintys pretenduoti į „Oskarą“. Sąrašas šokiruoja – ne mažiau 30% aktorių turės būti moterys, LGBT atstovai, rasinės mažumos arba ribotų galimybių žmonės. Filmų tema turi būti šių žmonių problemos. Tokie patys reikalavimai keliami iš filmavimo grupei. Visuose lygiuose – nuo režisierių iki stažuotojų.



Edmund Connelly dar 2008 metais rašė, kad Holivudas pastaruosius 50 metų nėra palankus baltiesiems. Teigiamus baltus herojus čia „išstūmė afroamerikiečiai ir vėlesnieji amerikiečiai, tokie kaip žydai. Arba jie sukuria baltųjų personažus, kurie žymiai negatyvesni, negu būdingi pirmai Holivudo egzistavimo pusei. Kodėl įvyko toks pasikeitimas?“



Connelly nuomone, dauguma skaitytojų supranta pasikeitimo priežastis, bet primena, kad jis nuolatos perspėdavo baltuosius, kad jie susiduria su aiškiu tikru pavojumi, gręsiančiu pačiai europiečių egzistencijai. Ypač Holivudo demonizuojami baltieji vyrai.


Plačiau apie baltosios rasės žmonių genocidą ir tam globalistų naudojamą strategiją galima susipažinti naujoje Edmund Connelly apžvalgoje: 

https://www.unz.com/article/condition-red-your-visual-displacement-is-now-complete/

Žydų kapitalas valdo ne tik Holivudą, bet ir sporto industriją. Aš pamenu sovietinius laikus, Kauno „Žalgirio“ kovas su „CSKA“. Krepšinio rungtynės būdavo daugiau už sportą, tai buvo kova už Lietuvą. Taip pat buvo ir futbolo rungtynėse.

Ką gi matome šiandien? Pajuodavusią komandą su užsieniečiu treneriu. Šią situaciją galiu palyginti nebent tik su „laisvųjų“ iškrypėlių atėjimu į parlamentą.


Nesenai buvo pranešta, kad gruodžio 23 dieną iš naktinio klubo išėjęs ir prie automobilio vairo sėdęs girtas Kamerūno pilietis Rigobertas Songas Bahanagas, žaidžiantis Vilniaus „Vyčio“ klube pirmoje Lietuvos futbolo lygoje, atsisakė pasitikrinti neblaivumą, o policijos pareigūnams pasakė: „Jūs rasistai, jums nepatinka juodaodžiai.“

Iki kokio plintuso nusirito Lietuva, kad jau tenka vežti juodaodžius alkoholikus iš Kamerūno, kad jie spardytų futbolą už lietuvius? Aš galiu tik užjausti besmegenius „sirgalius“, kuriais manipuliuoja ir savo tikslų siekia „siono išminčiai“, diriguojantys sporto federacijoms ir klubams.



Vizualinis europiečių sąmonės performatavimas. 1 dalis.

 


Baltosios Europos naikinimas įgauna pagreitį. Baltieji europiečiai iki 2030 metų masiškai pasitrauks iš darbo vietų į pensiją. Nors mūsų planetos gyventojų skaičius auga pribloškiančiais tempais, tačiau gyventojų, kurie sukūrė Europą, mažės. Kairieji ir liberalai vengia šios temos arba tvirtina, kad visos etninės grupės ir visi žmonės yra vienodi. Jeigu tai yra taip, – sako jie, – mes galime importuoti į Europą ir JAV iš trečiojo pasaulio ir taip išspręsti problemą. Dėl jų veiklos Vakarų Europa tapo „senelių namų ir pabėgėlių stovyklos“ hibridu. Prognozuojama, kad šie pokyčiai atneš ekonomines pasekmes, nes „naujieji europiečiai“ skiriasi ne tik savo anatomija ir fiziologija, bet ir smegenų struktūra, savo gebėjimais. Šie „europiečiai“ nebus konkurentai kinams, mano Gefira analitikai. Jie nebus konkurentai ir žydams, kurie savo šventosiose knygose save paskyrė Dievo išrinktaisiais.



Tik aklas nemato, kad baltųjų europiečių naikinimas – gerai suplanuotas procesas. Jis prasidėjo ne šiandien ir turi gana ilgą istoriją.

Šis straipsnis skirtas vizualinio europiečių sąmonės performatavimo, jų maišymo su juodaodžiais skatinimo problemai.

Apie baltosios rasės genocido planus esame girdėję net iš Lietuvos Europos komisaro Vytenio Andriukaičio lupų. 2016 metais jis dienraščiui „Respublika“pasakojo apie lietuvių tautos vietą užimsiančius „įvairių genetiškų kompozicijų žmones“, apie „didžiulį uždavinį suklijuoti lietuvybę iš įvairių (genetinių) kompozicijų“.

Nėra ko stebėtis. Šis lietuviškas chameleonas persakė ES tėvo masono Kudenhove Kalergi dar 1925 metais savo knygoje „Praktinis idealizmas“ paskelbtus baltųjų europiečių tautų sunaikinimo planus.

Šiai temai esu skyręs keletą publikacijų, paskutinė iš jų „Tik faktai: ES „tėvas“R.Kudenhove-Kalergi Europos tautų sunaikinimą planavo, šiandienBriuselis šį planą įgyvendina“.

ES „tėvas“ Kudenhove Kalergi planavo sukurti mišrios rasės europiečius – „kiekybės žmones“, kurie tarnautų „kokybės žmonėms“ - žydams, pasižymintiems „elitiniu santykiu su pasauliu“ ir „proto pranašumu“.



Franklin Ryckaertrašo, kad „po Antrojo pasaulinio karo ir intensyvios Holokausto propagandos organizuota žydų bendruomenė padarė išvadą, kad europiečiai kelia jiems pavojų kaip rasė ir todėl turi būti neutralizuoti kaip rasė; kitais žodžiais, genocidas europiečių, dabar labiau žinomas kaip „baltasis genocidas“, taps Europos problemos „galutiniu sprendimu“. Bet kaip galėjo nedidelė etninė žydų grupė, turinti viso 15 milijonų žmonių, išnaikinti milijardą europiečių kilmės žmonių, pasiskirsčiusių po visą pasaulį? Jie priėjo išvados, kad galima būtų neutralizuoti europiečius rasiniu požiūriu, priverčiant juos maišytis su kitomis rasėmis, tuo pačiu prarasti savo rasines charakteristikas.

Mulatai, metisai ir eurazijiečiai jau nėra europiečiai, ir žydai skaito, kad jais lengviau manipuliuoti negu grynakraujais europiečiais. Todėl po Antrojo pasaulinio karo žydai sukūrė planą tokių sąlygų, kurios sukeltų masinį susimaišymą ir kryžminimą europiečių su kitomis rasėmis. Šio tikslo pasiekimo priemone buvo imigracija nebaltų žmonių į baltas šalis. Tai minkštas „genocidas“. „Minkštas“, nes nes jame nėra žudymų ir prievartos.“



Kad būtų galima realizuoti „minkštą“ baltosios rasės genocidą, autoriaus nuomone, būtina: sumažinti gimstamumą, atverti visas baltas šalis masinei nebaltųjų imigracijai, neutralizuoti opoziciją, skatinti susimaišymą.

Europiečių gimstamumo koeficientas (vaikų skaičius vienai moteriai) yra 1,6. Išnykimo riba – 2,1. Ryckaert nurodo šias gyventojų skaičiaus mažinimo priemones: transgenderizmo propaganda, homoseksualizmas, pornografija, promikuitetas, gimstamumo kontrolė, abortai ir feminizmas. Feminizmo įnašas į europiečių gimstamumo mažėjimą yra didžiausiais, ir žydai neproporcingai dominuoja feminizmo judėjime. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_feminists

Autorius pažymi, kad nuo 1960-jų baltosios šalys priima daugiau nebaltų, negu baltų imigrantų. Manoma, kad nebaltieji per kelis dešimtmečius ims dominuoti. Kad migracijos krizė turi žydišką kilmę byloja dar 1982 metais paskelbtas Odedo Inono „Didžiojo Izraelio“ planas ir kiti faktai (1, 2, 3).

Šiame nebaltųjų perkėlime į Europą dalyvauja žydų organizacijos, Džordžas Sorošas, Twitter, FB, „humanitarinė organizacija“ IsraAid. 

 Sorošo nupirktas EP ir EK šiomis dienomis rūpinasi ne krizės ir koronaviruso kamuojamais europiečiais, o vežamais atėjūnais. Europos komisija pateikė naują imigracijos planą septyneriems ateinantiems metams, kuris apima imigrantų socialinę integraciją, jų aprūpinimą naujais būstais. Taip pat Europos parlamente vyksta ataskaitos dėl pilietinių teisių. Tačiau ir čia prioritetas ne kova su terorizmu, o kova prieš rasizmą ir islamofobiją. Galima būtų laukti, kad ekonominės krizės ir pandemijos sąlygomis Europos komisija užsiims būtent šiais klausimais. Tačiau viskas čia ne taip. Prioritetas – migrantai ir jų teisės.

Franklin Ryckaert nurodo, kad žydų planas užtvindyti visas baltas šalis imigrantais buvo toks sėkmingas, kad žydai ir jų liokajai imasi visų priemonių, kad neutralizuoti opoziciją.

Pastarosiomis dienomis matome, kokią isteriją Sorošo nupirktas Briuselis sukėlė dėl Lenkijos ir Vengrijos pasipriešinimo imigrantų vežimui. Visa ši Briuselio prievarta buvo pavadinta „teisės viršenybės klausimu“ ir privertė Vengriją ir Lenkiją vetuoti ES biudžeto tvirtinimą (1,2).

Lenkijos valdžia sulaukė ne tik Briuselio atakų, bet ir iš užsienio finansuojamų globalistinių feminisčių, LGBT ir ANTIFA organizacijų antrą mėnesį trunkančio maišto, kurio pretekstu buvo abortų draudimas. Vengrijos valdžią atakuoja Džordžas Sorošas, šmeižia šios šalies premjerą.



Prieš baltuosius naudojamos įvairios priemonės. Yra meluojama, kad imigracija naudinga ekonomiškai, kultūriškai ir moraliai, draudžiama skelbti apie imigrantų nusikaltimus, kritikai kaltinami rasizmu. Europiečių diskriminacija vyksta pajamų ir būsto atžvilgiu. Lietuviai Lietuvoje irgi yra diskriminuojami „pabėgėlių“ atžvilgiu. Tai melagingai pavadinta „pozityviąja diskriminacija“.

Europiečiai yra demoralizuojami, neigiama istorija, didvyriai, kultūra. Uždraudžiami nacionaliniai simboliai, nes jie „gali būti įžeidžiantys“ musulmonams ar negrams. Baltieji diktoriai, grožio konkursų nugalėtojos pakeičiami negrais. Nesenai Holivudas įvedė juodaodžių ir kitų kino industrijos darbuotojų kvotas pretendentams gauti „Oskarus“.

Pastaraisiais metais televizijos reklamos pasikeitė. Jose labai padaugėjo juodų veidų. Tai kodėl visa tai vyksta, jei Lietuvoje negrų praktiškai nėra, o vartotojų būryje, kuriems ir skiriamos šios reklamos, jų vienetai?

Tesinys: https://lebionka.blogspot.com/2020/11/vizualinis-europieciu-samones_26.html








2020-11-25

ES prioritetas – ne nuo pandemijos nukentėję europiečiai, o vežami imigrantai

 

Il Giornale rašoma, Europos komisija pateikė naują imigracijos planą septyneriems ateinantiems metams, kuris apima imigrantų socialinę integraciją, jų aprūpinimą naujais būstais. Taip pat Europos parlamente vyksta ataskaitos dėl pilietinių teisių. Tačiau ir čia prioritetas ne kova su terorizmu, o kova prieš rasizmą ir islamofobiją.

Galima būtų laukti, kad ekonominės krizės ir pandemijos sąlygomis Europos komisija užsiims būtent šiais klausimais. Tačiau viskas čia ne taip. Prioritetas – migrantai ir jų teisės.

Europos komisijos dienotvarkėje šiomis dienomis, rašoma portale, naujas migrantų integracijos planas. Tai konkretūs projektai. Jie pakeis 2016 metų planus ir galios 2021-2027 metais. Jie apima keturias kryptis: švietimo, darbo, sveikatos apsaugos ir adekvataus būsto.

Dėl švietimo Europos komisijos planuose yra nurodoma, kad imigrantams būtų suteiktas švietimas „nuo vaikystės iki aukštojo mokslo“ ir akcentuojama nenutrūkstama edukacija, palaikant ES fondams.“ Dėl darbo sakoma, kad šioje srityje migrantai „dar lėktuve turi gauti palaikymą, kad galėtų išreikšti „savo potencialą““. Sveikatos apsaugos srityje „be konkrečių ES finansavimo priemonių“ pateikiamas „veiksmų planas“, kad „žmonės būtų informuoti apie jų teises“. Būsto punktas numato „adekvataus ir patogaus būsto“ finansavimą imigrantams per Europos regioninio vystymo, Europos socialinį ir Prieglobsčio ir migracijos, ES investicijų fondus.



Šiuo metu, pažymi Il Giornale, ES valstybėse, labiausiai nukentėjusiose nuo koronaviruso pandemijos nėra aiškių finansinių šaltinių, kuriuos siūlytų ES, kad atgaivinti ekonomiką.

Ataskaita dėl pagrindinių teisių.

Tuo metu, kai EK komisija kuria imigrantų integracijos planus, EP šiuo metu svarsto 2018-2019 metų pagrindinių teisių ataskaitą, pažymi Il Giornale. Ir čia prioritetu yra kova su rasizmu ir islamofobija, bet nieko nekalbama apie terorizmą, teroro aktų aukas, apie tuos, kurie nekenčia europiečių, mūsų gyvenimo būdo, mūsų kultūros ir mūsų vertybių.

Dienraštis pažymi, kad ES prioritetai labai nutolę nuo realybės, kurioje gyvena milijonai europiečių, laukiančių iš Briuselio konkrečių atsakymų ekonomikos ir sveikatos apsaugos srityse.

Mane kamuoja štai koks klausimas: ar mums reikalinga tokia Europos sąjunga? Aš manau, kad tokia išsigimusi ES yra blogis Lietuvai ir lietuvių Tautai.

Nuorodos:

https://www.ilgiornale.it/news/politica/priorit-delleuropa-sui-migranti-assicurar-loro-casa-e-lavoro-1905393.html

https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/what-we-do/policies/european-agenda-migration/proposal-implementation-package/docs/20160607/communication_action_plan_integration_third-country_nationals_en.pdf




2020-11-24

Kokią žinią Rotšildai mums siunčia iš The Economist žurnalo viršelio?

 


Rotšildams priklausantis britų žurnalas The Economist kiekvienų metų pabaigoje anonsuoja sausio mėnesio žurnalo viršelį. Šį kartą pavaizduotas žaidimų automatas „vienarankis banditas“, kuriuo žaidžia Rotšildų šeima, pretenduojanti į pasaulio karalių (Antikristo) karūną.

1,3 ir 4 „vienarankio bandito“ sektoriai dar juda ir neaišku kur sustos, o 2 sektorius, su Baideno besišypsančiu veidu, jau sustojęs. Įžvelgiama žurnalo šeimininkų užuomina dėl jų siekio ir alternatyvos Baidenui jei šis netaptų JAV prezidentu: branduolinis karas ar JAV iširimas.

Senas Marazmatikas Baidenas yra pasaulinio žydų bankininkų kagalo, vadovaujamo Rotšildų klano, statytinis. Trampas šiandien pasavo, tikriausiai gavo nurodymą trauktis, neeskaluoti rinkimų falsifikavimo faktų. Toks pats jų projektas, kaip COVID-19, vakcinos ir „Didysis perkrovimas. Niekas neabejoja, kad timptelėjus „vienarankio“ bandito rankeną, pavaizduotą kaip Žemės rutulys, vietoj Baideno atsiras žydė pagal motiną Kamala Harris (tėvas kilęs iš indų brahmanų kastos) (1, 2, 3).

JAV arkivyskupas Carlo Maria Viganò spalio 25 d. JAV prezidentui Donaldui Trampui laiške rašo:

„Vykdomas pasaulinis planas, vadinamas „Didžiuoju perkrovimu“ (Great Reset). Jo architektas yra pasaulinis elitas, norintis pakenkti visai žmonijai, įvedant prievartos priemones, kuriomis būtų galima kardinaliai apriboti individualias ir visų gyventojų laisves. Keliose valstybėse šis planas jau patvirtintas ir finansuotas; kitose tai dar tik ankstyvoje stadijoje. Už pasaulio lyderių, kurie yra šio pragariško projekto bendrininkai ir vykdytojai, yra nesąžiningi veikėjai, kurie finansuoja Pasaulio ekonomikos forumą ir 201 renginį, propaguodami savo darbotvarkę.



„Didžiojo perkrovimo“ tikslas yra įvesti sveikatos diktatūrą ir liberticidines priemones, paslėptas už viliojančių pažadų užtikrinti visuotines pajamas ir panaikinti individualias skolas. Šių Tarptautinio valiutos fondo nuolaidų kaina bus privataus turto atsisakymas ir vakcinacija nuo Covid-19 ir Covid-21 programos laikymasis, kurią skatina Billas Gatesas bendradarbiaudamas su pagrindinėmis farmacijos grupėmis. Be didžiulių ekonominių interesų, kurie motyvuoja „Didžiojo perkrovimo“ propaguotojus, skiepijimas bus reikalingas kartu su sveikatos pasu ir skaitmeniniu asmens tapatybės pažymėjimu, pagal kurį bus galima atsekti viso pasaulio gyventojų kontaktus. Tie, kurie nesutinka su šiomis priemonėmis, bus uždaryti į areštines arba jiems bus skirtas namų areštas, o visas jų turtas bus konfiskuotas.

Pone Prezidente, aš manau, kad jūs jau žinote, kad kai kuriose šalyse „Didysis perkrovimas“ bus įjungtas nuo šių metų pabaigos iki pirmojo 2021 m. ketvirčio. Šiuo tikslu planuojamas tolesnis blokavimas, kurį oficialiai pateisins tariama antroji ir trečioji pandemijos banga. Jūs gerai žinote apie priemones, kurios buvo panaudotos panikai pasėti ir įteisinti drakoniškus individualių laisvių apribojimus, meniškai išprovokuojančius pasaulio ekonomikos krizę. Jos architektų ketinimu, ši krizė pasitarnaus tam, kad tautos priimtų „Didįjį perkrovimą“ negrįžtamai, taip suduodant paskutinį smūgį pasauliui, kurio egzistavimą ir atmintį jie nori visiškai panaikinti. Bet šis pasaulis, pone Prezidente, apima žmones, meilę, institucijas, tikėjimą, kultūrą, tradicijas ir idealus: žmones ir vertybes, kurie neveikia kaip automatai, kurie nepaklūsta kaip mašinos, nes yra apdovanoti siela ir širdimis, nes juos sieja dvasinis ryšys, kuris semiasi jėgų iš dangus, iš to Dievo, kurį mūsų priešininkai nori užginčyti, lygiai taip pat, kaip Liuciferis laikų pradžioje padarė su savo „non serviam“.

O kol kas „vienarankis banditas“ sukasi ir jo 1, 3 ir 4 sektoriuose mirga koronavirusas, vakcinavimas, karantinas, žalioji energetiką, valiutų nuvertėjimas ir kiti Rotšildų globalūs projektai...

Priedas: Rotšildų giminės istorija yra išsamiai aprašyta prof. Valentino Katasonovo knygoje „Kapitalizmas, Pinigų civilizacijos istorija ir ideologija“. https://www.litmir.me/br/?b=212090&p=1

Priminsiu tik pagrindinius aktyvus, kuriuos valdo šioje imperijoje „karaliaujančių namų“ nariai:

Bankų sfera. 1. Bankas N. M. Rothschild & Son (Londonas). Seniausias Rotšildų bankas, įkurtas 1811 metais. Yra valdomas barono Deivido de Rotšildo. 2. Bankas Rothschild & Cie (Prancūzija) valdomas to paties Daeivido de Rotšildo. 3. Šveicariškas bankas Rothschild AG (Ciurichas), kurį valdo Eli Rotšildas. 4. Bankas JNR Ltd, investuojantis į Rusijos ir Ukrainos kompanijas. Valdo Natanielis (Nata) Rotšildas.

Londono, Prancūzijos ir Šveicarijos bankai apjungti į Rothschild Group. Grupės turi 57 ofisus 45 šalyse penkiuose kontinentuose, juose dirba apie 3000 darbuotojų. Rothschild Group specializuojasi investiciniame bankinge, ypač suliejimo ir absorbavimo sferoje.

Finansiniai holdingai ir investiciniai fondai. 1. Holdingo kompanija Concordia B.V. Jai vadovauja vis tas pats baronas Deividas de Rotšildas. Bendrasavininkiais yra Londono ir Paryžiaus bankai. Jo valdomas kontrolinis akcijų paketas Šveicarų holdingo kompanijos Continuation Holdings of Switzerland, Kanados ir Amerikos bankų. 2. Draudimo fondas Afficus Capital Inc., kurį valdo Nat Rotšildas. 3. Holdingo kompanija „Sosete d'envestisman du Nor“. 4. Hedž-fondas Atticus Capital su kapitalizacija 14 milijardai dolerių.



Išteklių gavybos pramonė. 1. kompanija „Rio Trinto“, specializuojasi anglies, geležies, vario, urano, aukso, deimantų ir aliuminio gavyboje. 2. De Biers (Evelin Rotšild) – tarptautinė deimantų gavybos ir apdirbimo kompanija. 3. Anglo American Corporation. Energetika. 4. Vanco International Limited – dirba energetikos sferoje.

Nekilnojamojo turto verslas, viešbučiai ir restoranai. 1. Nekilnojamojo turto kompanija „Trigranit“ (Vengrija). Natanijielio Rotšildo akcijų dalis – 12%. Padarytos investicijos į Rusijos nekilnojamą turtą apie 5 milijardai dolerių. 2. Viešbučių ir restoranų tinklas RLM, kuriuos valdo Eli Rotšild.

Masinės informavimo priemonės ir leidyba. 1. Economist, Daily Telegraph (Evelin Rotšild) 2. Paryžiaus leidykla „Presses de la Cité“, prancūzų laikraštis „Liberation“, BBC (vadovas Marcus Agius, Edmundo Rotšildo žentas) ir kitos MIP.

Kitos verslo sferos ir rūšys. 1. „FirstMark Communications International LLC“ ir „FieldFresh Foods“ (valdo Evelin Rotšild ir jo žmona Lin Forester. 2. Muzikinė kompanija F7 Music JAV (Entoni Rotšild). 3. Vyno gamyba (pilys Šato Muton ir Šato Lafit, kur gaminamos Šato Muton rūšies vynas). 4. Daugiau negu 100 parkų ir sodų Europos teritorijoje.

Skaitlingas ir margas Rotšildų ūkis yra valdomas finansinės-holdingo kompanijos Rothschild & Co, kuri, savo ruožtu, kontroliuojama prancūziška ir angliška Rotšildų šeimos šakų. Anksčiau holdingas buvo vadinamas Paris Orléans SCA (ši kompanija buvo įsteigta dar 1838 metais ir iš pradžių buvo geležinkelių kompanija). Bendrame šeimos susirinkime 2015 metų rugsėjo 24 dieną holdingas buvo pervadintas į Rothschild & Co. Rotšildų šeima kontroliuoja apie 60% Rothschild & Co. Likusi dalis akcijų yra laisvoje biržos apyvartoje. Rothschild & Co valdo kompaniją Сoncordia BV. Concordia BV, savo ruožtu, kontroliuoja Rothschilds Continuation Holdings AG, o šios veiklą kontroliuoja bankų grupė Rothschild's Group.

Ir štai dabar kas įdomiausia. Bendros pajamos (pardavimai) Rothschild & Co per kelis paskutinius metus, pagal oficialias ataskaitas, varijuoja nuo 1 iki 1,5 milijardų eurų. Grynasis pelnas per metus – diapazone nuo 50 iki 200 milijonų eurų. O štai kiti rodikliai. 2015 metais holdingo kontroliuojami aktyvai buvo vertinami 9,1 milijardais. Rothschild & Co kapitalizacija sudarė 1,85 milijardus eurų. Perskaičiavus į dolerius gauname kiek daugiau 2 milijardų. Nedaro įspūdžio nei pelnas, nei kontroliuojamų aktyvų apimtis, nei rinkos kapitalizacija. Palyginimui rodikliai kompanijos Berkshire Hathaway Voreno Bafeto už 2016 metus (milijardais dolerių): gautos pajamos - 210,8; pelnas - 24,1; aktyvai - 561,1; kapitalizacija – 360,1.

Kaip sakoma, pajauskite skirtumą. Finansiniai rodikliai milijardieriaus-vienišiaus Voreno Bafeto kompanijų dešimtis kartų viršija bendrus rodiklius visos Rotšildų imperijos, apjungtos po finansinio holdingo Rothschild & Co vėliava! Kad nors kažkaip nuimti akivaizdų neatitikimą prieštaravimą tarp pripažinimo realios Rotšildų įtakos į pasaulio politiką ir jų gana kuklų turtinį statusą, ekspertai priversti naudotis visai kitais skaičiais, pasiremiant tomis kapitalo apimtimis, kurias turėjo Rotšildai XIX amžiuje ir išeinant iš prielaidos, kad jų turtas nuo tų laikų mažų mažiausiai nesumažėjo. Taip, Nicholas Hagger sukėlusioje triukšmą knygoje „Sindikatas. Istorija sukūrimo slaptos pasaulio vyriausybės ir metodai jo poveikio į pasaulio politiką ir ekonomiką“ (Nicolas Hagger. The Syndicate. The Story of the Coning World Government. O Books, 2004) rašo: „O kaip įvertinti Rotšildų turtą? Į sąrašą pačių turtingiausių pasaulio žmonių, kaip taisyklė, neįtraukia dinastines šeimas. Jeigu 1850 metais Rotšildai turėjo 6 milijardus dolerių (pats mažiausiais vertinimas), tai, darant prielaidą, kad jų turto pamatai liko sveiki, tai šie pinigai turėjo būti investuoti tokiu būdu, kad nešti nuo 4 iki 8 procentų per metus, kas duoda mums skaičius nuo 1,9 iki 4,9 trilijonų dolerių (tai yra mūsų vertinimu daugiau už visą pasaulio turtą). Paimkim patį konservatyviausią vertinimą – tai yra apie vieną trilijoną. Palyginimui tarkim, 2004 metais Bilo Geitso turtas buvo vertinamas 32 milijardais dolerių. Jeigu skaičiuoti, kad turint kiek daugiau 300 milijardų, šiandien galima nupirkti visą auksą, saugomą visuose pasaulio bankuose, ir kad JAV nacionalinė skola sudaro (2004 metais) 7,5 trilijonus dolerių, tai Rotšildų padėtis finansų pasaulyje tampa aiški“.

Šiuolaikinėje literatūroje Rotšildų klano turtas dažniausiai vertinamas apie 3 trilijonus dolerių, Tuo pačiu pažymima, kad Rokfelerių klanas turi 1 trilijonu dolerių mažiau. Ką gi, galima sutikti su tuo, kad reali finansinė-turtinė Rotšildų padėtis neatsispindi jų kontroliuojamų kompanijų ir bankų finansinėse ataskaitose, o taip pat Forbes reitinguose. Kyla klausimas: kaip paaiškinti tokį neatitikimą. Įvardinsiu tris versijas.



Pirma versija. Rotšildų klanas gana skaitlingas, ir šiuolaikiniams Rotšildams tekęs palikimas iš žymiųjų XIX prosenelių tolygiai pasiskirsto tarp visu klano narių. Majerio Amšelio Rotšildo valia (1744-1812), Rotšildai turėjo jaustis viena didele šeima. „Išorinių“ požiūriu reikia būti labai atsargiems ir kukliems. Asmeninis turtas kiekvieno, net aukščiausiai stovinčio ir sėkmingiausio šeimos nario šiandien negali viršyti 1 milijardo dolerių, Atsiradus „pertekliams“ jie turi būti perskirstomi kitų klano narių naudai.

Antra versija. Rotšildai jau senai ėmė naudotis trastais, kurie yra patikimos priemonės slėpti aktyvus nuo pašalinių akių. Pirmiausiai nuo mokesčių organų akių (jeigu kapitalai gauti kriminaliniu būdu). Trečioje eilėje nuo įvairios rūšies revoliucionierių ir kitų radikalų, į kuriuos Rotšildų pavardė veikia kaip jautį raudonas skuduras. Žinoma, kad trastai masiškai atsirado Amerikoje daugiau negu prieš šimtą metų. Idėja priklauso tuometiniams Rotšildams, kurie ją ir įgyvendino. Pilnos trastų statistikos Amerikoje nėra. Tuo labiau nėra išsamios informacijos apie jų klientus. Jeigu įsižiūrėti atidžiau, galima pamatyti pavyzdžius, kaip Rotšildai naudojasi trastais. Visi aktyvai to paties Džordžo Sorošo – tėra tik kapitalai, kuriuos Rotšildai perdavė patikėtiniam valdymui niekam nežinomam Vengrijos žydui pavarde Švarcas ir kuris be to atlieka Rotšildų PR-tarnybos funkcijas.

Trečia versija. Per du Rotšildų klano egzistavimo šimtmečius pasireiškė jo specializacija pasaulio biznyje. Tai, pirmiausiai, auksas. Antra, narkotikai. Narkotikų verslas – traktuojamas kaip šešėlinė veikla. Nei pačios operacijos su narkotikais, nei finansiniai šių operacijų rezultatai nepatenka į oficialią finansinę atskaitomybę. Kas liečia auksą, tai jo apyvarta irgi aktyviai vyksta šešėlinės ekonomikos kontūre. Be to, auksas šiandien vis daugiau išvedamas iš įprastinės bankų atskaitomybės. Tai savotiškas užbalansinis aktyvas, naudojamas „aukso šeimininkų“ (Rotšildų) sprendžiant savus komercinius ir politinius uždavinius.