2021-10-31

Koronės konferencijos, vykusios Peterburge spalio 20-21 d., nutarimai

 


Spalio 20-21 d. Sankt Peterburge vyko konferencija "Medicininiai, organizaciniai ir politiniai vakcinų nuo COVID-19 profilaktikos ypatumai Rusijoje", kurioje dalyvavo kelios dešimtys nepriklausomų mokslininkų ir ekspertų - daugiausia gydytojų, biologų, taip pat teisininkų, politologų ir psichologų. Apie tai čia. Konferencijos dalyvai priėmė rezoliuciją


Konferencijos rezoliucija


Konsoliduotas, bet teisėtas pasipriešinima amoraliam ir transhumanistiniam pamynimui Žemės gyventojų teisių ir laisvių, kurį vykdo siaura globalistų grupė, ciniškai naudojanti jų sukurtą biologinio ir informacinio terorizmo mechanizmą, turi pagrįsti savo kilnią veiklą tvirtu moksliniu pagrindu, aiškiais argumentais ir autoritetingų specialistų nuomonėmis. Tik taip galėsime paneigti išgalvotus kaltinimus dėl dezinformacijos žiniasklaidoje, prieinamu būdu šviesti hibridinės intervencijos veikiamų valstybių gyventojus ir padėti sutelkti bei konstruktyviai nukreipti visuomenės energiją.



KONFERENCIJOS DALYVIŲ IŠVADOS:

2020 m. kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacijos generalinis direktorius Tedrosas Gebreciusas Pasaulio sveikatos organizacijos vardu paskelbė pandemiją, neturėdamas tam įgaliojimų. Termino "pandemija" įvedimas nebuvo teisiškai reglamentuotas ir nenumatė papildomų specialių reagavimo veiksmų panaudojimo.

Epidemijos slenksčiai nebuvo viršyti ir epidemija nebuvo paskelbta. Priemonės, skirtos kovoti su padidėjusiu infekciniu sergamumu ir mirtingumu nuo jo, buvo ir yra:

  • moksliškai nepagrįstos;

  • daugiausia ydingos, neatitinkančios tarptautinės ir nacionalinės teisės;

  • pažeidžia piliečių teises ir laisves, kelia pavojų jų gyvybei ir sveikatai.

Faktiškai viskas, kas daroma prisidengiant COVID-19 pandemijos ir epidemijos buvimu yra planetos masto apgaulė ir sukčiavimas. Manome, kad dėl šių veiksmų Tarptautinis baudžiamasis teismas turi atlikti išsamų tyrimą ateities kartų labui.

Masinis PGR testavimas SARS-CoV-2 infekcijoms nustatyti atliekamas nepatikimomis tyrimų sistemomis ir yra netinkamas būdas COVID-19 infekcijoms nustatyti, nes šią ligą sukelia trumpos grandinės RNR virusas, o polimerazės grandininės reakcijos metodas buvo sukurtas ilgų grandinių RNR sekoms.

Nuolatos didėja per dieną atliekamų PGR tyrimų skaičius, nepagrįstas piniginis ligoninių skatinimas už COVID-19 sergančių išaiškinimą ir gydymą kartu monipuliuojant statistiką sudaro klaidingą sergamumo vaizdą ir lemia neteisingus korupcinio pobūdžio medicininius ir administracinius sprendimus.

Nekontroliuojamas gliukokortikosteroidų vartojimas jau ambulatorinėje, o vėliau ir stacionarinėje aplinkoje nepagrįstai slopina imunitetą, todėl į organizmą patenka hospitalinė infekcija, sukelianti plaučių uždegimą, sepsį ir mirtį. Dėl to dabar miršta tūkstančiai žmonių.



MES PAREIŠKIAME, KAD:

Konferencijos dalyviai (ir didžioji dauguma mūsų visuomenės) vaikų testavimą ir "skiepijimą" nuo koronaviruso laiko pasikėsinimu į švenčiausią dalyką, kurį turime, - pasikėsinimu į vaikų gyvybę ir sveikatą.

Nė viena vakcina nuo COVID-19 nepraėjo visų būtinų klinikinių tyrimų etapų, kad būtų įrodytas jos veiksmingumas ir saugumas, todėl negalime kalbėti apie "profilaktinį gyventojų skiepijimą", nes tai yra melas ir apgaulė.

Manome, kad 2021 m. padidėjęs suaugusiųjų gyventojų mirtingumas yra tiesiogiai susijęs su agresyviu ir masiniu "skiepijimu nuo COVID-19".

Esame įsitikinę, kad grupė asmenų vykdo suderintą destruktyvų pasaulinį sąmokslą, kuriuo pažeidžiamos pagrindinės konstitucinės ir tarptautinės piliečių teisės. Neribotas skaičius asmenų verčiami dalyvauti moksliškai nepagrįstame eksperimente su jų gyvybe ir sveikata be visiško savanoriško informuoto sutikimo, pažeidžiant medicinos principus, įskaitant epidemiologiją, imunoprofilaktiką ir šių eksperimentinių tyrimų rezultatų stebėseną. Įvairios medicininės intervencijos bandymų dalyviams plačiai taikomos be grįžtamojo ryšio, gyvybės ir sveikatos draudimo. Neįvertinamos komplikacijos ir kontraindikacijos, nesudaromos stebėjimo grupės.

COVID-19 nėra itin pavojinga infekcija, bet sąmoningai, pažeidžiant teisės aktus, įvesta sąvoka Rusijos Federacijos Vyriausybės 2020 01 31 nutarimu Nr. 66.

"Dėl ligų, keliančių pavojų kitiems, sąrašo pakeitimo", kai Rusijoje buvo tik 2 "besimptomiai" šios ligos nešiotojai, siekiant dar labiau apriboti mūsų teises ir paruošti gyventojus infekcinėms ligoms.

Mes piktinamės dėl gausos (trylikos!) Rusijos sveikatos apsaugos ministerijos metodinių rekomendacijų dėl COVID-19 pacientų gydymo, parengtų neatlikus išsamios ir adekvačios ankstesnių rekomendacijų rezultatų analizės ir nenurodžius jų prevencinės krypties, visą imunoprofilaktiką susiaurinant iki nepagrįstų vilčių dėl stebuklingos vakcinos, o tai pažeidžia visus epidemiologijos principus, pagal kuriuos vakcininė profilaktika per išsiplėtojusį epidemijos protrūkį yra kontraindikuotina, siekiant išvengti nuo antikūnų priklausomos amplifikacijos (ADE). Sveikatos apsaugos ministerijos ir "Rospotrebnadzor" klaidingą požiūrį patvirtina tris kartus išaugęs susirgimų skaičius ir dvigubai padidėjęs mirtingumas per antrąjį 2021 m. pusmetį.

Esame įsitikinę ir tvirtiname, kad natūralus imunitetas, o ne įgyta skiepijant imunoprofilaktika, yra geriausia ir patikimiausia apsauga nuo ūmių virusinių kvėpavimo takų infekcijų, įskaitant koronavirusų sukeliamas infekcijas. Teigti priešingai yra absurdiška antimokslinė erezija, neparemta jokiais įrodymais pagrįstais tyrimais.

Visuomenės bauginimas naudojant gąsdinančius vaizdo įrašus ir suklastotus statistinius duomenis valstybės kontroliuojamose televizijos stotyse turi akivaizdžiai nesveiką ir nusikalstamą atspalvį, nes siekiama bet kokia kaina priversti žmones vykti į skiepijimo vietas.

Privalomus administracinius raginimus lydi šantažas, kai mažinamos pašalpos, socialinės išmokos ir žadama kitaip pažeisti teises, taip pat atviras piliečių papirkinėjimas per įvairiausias "loterijas", dovanų dalijimą ir net pinigines premijas darbdaviams už kiekvieną "paskiepytą" darbuotoją.

Sąvokų, mokslinių metodų pakeitimas, vyriausybinių ir mokslinių tarybų pakeitimas neprofesionaliais darbuotojais, sąmoningas chaoso ir konfliktinių situacijų kūrimas, kaukių, pirštinių, QR kodų, COVID pasų ir išmaniųjų telefonų naudojimas - tai tarptautinės nusikalstamos veiklos esmė, kurią reikia kuo kruopščiau ištirti ir, remiantis jos rezultatais, patraukti baudžiamojon atsakomybėn visus, kurie nusižengė įstatymams.


KATEGORIŠKAI PRIEŠTARAUJAME:

kad pareigūnai ir žiniasklaida naudotų terminus "epidemija" ir "pandemija", kaitimui sąvokų ir manipuliavimui tokiais terminais kaip "besimptomis pacientas", "ligos grėsmė", "tolesnio infekcijos plitimo grėsmė", "matinio stiklo simptomas", "virusas", "PGR testas", "skiepai" - kiekvienas iš jų iki 2020 m. buvo taikomas kitaip nei dabar arba apskritai neturėjo jokios ypatingos reikšmės;

kūrimui norminių-teisinių aktų, apribojančių mūsų teises dėl "ligos grėsmės", pakeičiančių (anksčiau galiojusius) mokslinius ir teisinius aktus;

masinio ir nepagrįsto žmonių testavimo naudojant nepatikrintas testų sistemas, siekiant diagnozuoti COVID-19;

tęsiamam masiniam mirtinam "skiepijimui" nuo COVID-19;

įtraukimui į nacionalinį profilaktinių skiepijimų kalendorių "profilaktinio skiepijimo nuo COVID-19";

priešlaikiniam "COVID-19 vakcinų" sertifikavimui neva dėl tariamai pabaigtų sėkmingų klinikinių tyrimų;

žmonių segregacijai pagal "vakcinavimo" statusą ir QR kodus (vadinamųjų COVID pasų) įvedimui;

nepagrįstam moksleivių ir studentų perkėlimui į nuotolinį mokymąsi;

neteisėtiems "uždarymams" ir "saviizoliacijoi", taip pat nuobaudų už neteisėtų ir moksliškai nepagrįstų priemonių taikymui.


REIKALAUJAME:


1. Grįžti prie mokslinių epidemiologijos, virusologijos ir imunoprofilaktikos metodų;

2. Grįžti prie konstitucinių ir tarptautinių piliečių teisių, kurios ribojamos dėl hipotetinės, o ne realios grėsmės sveikatai, t. y. nesant epidemijos, kuri yra nusikalstama, įgyvendinimo;

3. COVID-19 diagnozuoti ne pagal PGR tyrimo rezultatus, o pagal sergančiųjų klinikinį vaizdą.

4. atsižvelgiant į didelį mirčių po vakcinacijos ir sunkių komplikacijų po vakcinacijos skaičių, nutraukti mirtiną eksperimentą, kol visi tokie atvejai bus išsamiai ištirti ir nustatytos jų priežastys, sukurti nuo vyriausybės ir farmacijos kompanijų nepriklausomą visuomeninė organizaciją, kuri sukurtų ir tvarkytų duomenų bazę, kurioje būtų kaupiami įrašai ir statistiniai duomenys apie komplikacijas po skiepijimo ir mirtis, kilusias dėl skiepijimo bet kokiais imunobiologiniais preparatais.

5. Rusijos Federacijos Valstybės Dūmoje sustabdyti įstatymo projekto dėl "profilaktinio skiepijimo nuo COVID-19" įtraukimo į Nacionalinį profilaktinių skiepijimų kalendorių svarstymą (1998 09 17 Federalinio įstatymo "Dėl infekcinių ligų imunoprofilaktikos" N 157-FZ 9 straipsnis), kol šis klausimas nebus plačiai aptartas pritraukiant nepriklausomus mokslininkus ir gydytojus.

6. Jokio išankstinio visų eksperimentinių preparatų (vadinamųjų COVID-19 vakcinų) sertifikavimo prieš paskelbiant klinikinių tyrimų rezultatus, juos išsamiai patvirtinant ir vėliau išsamiai viešai aptariant.

7. Perduoti epidemiologinės tarnybos funkcijas iš "Rospotrebnadzor" Sveikatos apsaugos ministerijai.

8. Atleisti Rusijos Federacijos vyriausybę dėl jos nesugebėjimo susidoroti su panika ir profesionaliai organizuoti sveikatos priežiūros sistemos darbą. Dėl to jau dabar miršta šimtai tūkstančių mūsų bendrapiliečių nuo ligų, kurių negalima kompensuoti.

9. Inicijuokite baudžiamąjį persekiojimą prieš asmenis, atsakingus už panikos skleidimą, sąvokų keitimą, dezinformacijos naudojimą ir sąmoningai klaidingų sprendimų priėmimą, dėl kurių žuvo pernelyg daug žmonių.


KONFERENCIJOS DALYVIAI NUSPRENDĖ:

1. Kreiptis į Rusijos Federacijos Saugumo Tarybą, Rusijos Federacijos Federalinę saugumo tarnybą, Rusijos Federacijos Tyrimų komitetą, Rusijos Federacijos Generalinę prokuratūrą, Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministeriją, kad JT Saugumo Tarybos platformoje būtų inicijuotas tarptautinis tyrimas dėl pasaulinio kovidafire, nustatyti jo organizatorius ir naudos gavėjus bei patraukti kaltus asmenis baudžiamojon atsakomybėn už nusikaltimus žmoniškumui.

2. kreiptis į Rusijos Federacijos prezidentą ir vyriausybę su reikalavimu panaikinti visus neteisėtus Rusijos federalinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos ir gubernatorių norminius aktus, kuriais ribojamos neatimamos ir kitos konstitucinės Rusijos piliečių teisės (privalomi skiepai, QR kodai, testai, saviizoliacija ir t. t.).

3. paskelbti viešai diskusijai ir išsiųsti šią rezoliuciją visoms Rusijos Federacijos visų valstybės valdžios šakų institucijoms.


KONFERENCIJOD DALYVIAI:

д.м.н., проф. Павел Андреевич Воробьев

д.м.н., проф. Александр Алексеевич Редько

д.м.н., проф. Владислав Анатольевич Шафалинов

д.м.н., проф. Игорь Алексеевич Гундаров

д.м.н., проф. Иванов Денис Викторович

д.м.н., проф. Галина Борисовна Кирилличева

д.м.н., проф., акад. РАН Юрий Владимирович Лобзин

д.э.н., проф. Валентин Юрьевич Катасонов

д.б.н., к.п.н. Ермакова Ирина Владимировна

к.м.н. Ирина Викторовна Жужгова

к.м.н., доц. Сергей Анатольевич Ануфриев

к.ю.н. Анна Викторовна Швабауэр

эксперт РАН Александр Владимирович Саверский

юрист Наталья Ивановна Новакова

врач-терапевт Софья Александровна Науменко

политолог, кандидат в президенты Болгарии Пламен Пасков

предприниматель Дина Сергеевна Гибсон

предприниматель Дмитрий Вячеславович Казаков

Председатель комиссии по защите детей от деструктивного и опасного контента Общественного совета при Роскомнадзоре РФ Андрей Борисович Цыганов

лидер общественной организации «Союз православных мирян»
Анатолий Артурович Артюх

общественный уполномоченный по защите семьи в Санкт-Петербурге и Ленинградской области Ольга Николаевна Баранец

правозащитник, координатор Движения «СТОПВАКЦИЗМ»
Денис Алексеевич Шульга

http://katyusha.org/view?id=17638



Draugiškas patarimas gerbiamai Astrai Astrauskaitei: nesitepkite į š.

 


Aš niekada nepriklausiau tiems, kurie džiaugėsi į Lietuvą Justo Paleckio atnešta Stalino saule. Vėliau stebėjausi, kad jo sūnus, sovietinis diplomatas, daro sėkmingą karjerą Nepriklausomoje Lietuvoje, renkamas į ES parlamentą, stebėjausi, kad jo anūkas, kalkė nuo dėdulės anūko Gabrio, pirštu rūron įstumtas į Vilniaus savivaldybės Tarybą, LDDP Vilniaus miesto pirmininko postą.

Staiga - trumpas sujungimas. Gal apsiėdė anūkas sočia Nepriklausomos Lietuvos duona, o gal senelio genetika, kuri be saulės iš Rytų negali ekspresuotis ir replikuotis, suveikė?

Ne tie ir ne į tuos šaudė, štai kur Hamletiškas klausimas. Visada jo giminės palaiminti sovietiniai šaudė į lietuvius, o dabar jam pasivaideno, kad šaudė į lietuvius, kaip visada, bet ne tie, kaip jo giminė buvo įpratusi!

Visa ta prastai kvepianti veislė - ne tai dėl ko patriotams reikėtų protestuoti, sėsti į sorošininko, skaldančio Lietuvos valstybę, kemperį ir teikti, meniškai šitam veikėjui traukiant už liežuvio, žodžius, kurie padės kurpti prieš Jus prokurorams bylą dėl valstybės perversmo skatinimo, dėl „dėdulės“ šmeižto. Šitie judošiai jumis naudojasi, gerb. Astra, jūsų vardu, jūsų įdirbiu, ar nepastebite?

O aš pastebiu, todėl noriu įspėti: neikite su velniais riešutauti.

Abejojate mano žodžiais? Tai paskaitykite Rusijos spaudą apie renginį prie LRT!

Spalio 30 d. Anatolijus Ivanovas portale „Strateginių iniciatyvų fondas“ savo straipsnį pradeda Algirdo Paleckio teismo procesu, o baigia visai kitomis gaidomis:

„Rusijos užsienio reikalų ministerija registruoja tik Rusijos piliečių ir tėvynainių teisių pažeidimus užsienio šalyse, įskaitant Baltijos šalis. Deja, jis nesileidžia į pasakojimus apie priverstinę rusifikaciją, rusų kalbos vartojimo apribojimus ar daugybės teisių ir laisvių pažeidimų išvardijimą. Tačiau Rusijos tautiečių įstatymas garantuoja pastariesiems apsaugą ir gynimą. Jei taip bus ir toliau, po poros dešimtmečių Baltijos šalyse neliks nė vieno rusų patrioto“.


„Baltijos šalių naciai rengia dideles provokacijas, kažką panašaus į Reichstago padegimą, kaltindami disidentus. Saugumo tarnybos tikisi, kad teismai susidoros su fiziškai ir psichiškai palūžusiais įtariamaisiais. Tačiau represinė mašina čia klysta. Antivalstybiniais veiksmais kaltinami asmenys neigia išgalvotus faktus ir naudojasi tribūnomis, kad sustiprintų kovą su besiartinančiu fašizmu.“

"Rusų skaitytojas, deja, mažai žino apie masines represijas prieš kitaminčius, apėmusias tokias jaunas šalis kaip Lietuva, Latvija ir Estija. Visiems jiems neseniai sukako 100 metų - tai pergalingų Rusijos bolševikų, 1918 m. kovo 3 d. pasirašiusių Bresto-Litovsko taikos sutartį su vokiečiais, politikos rezultatas. Tautinės spalvos jėgos persekioja visus, kurie nesutinka su JAV primesta aršios rusofobijos ir priešiškumo politika savo geografiniams kaimynams, su kuriais šimtmečius gyveno darnoje ir abipusėje naudoje", - teigia lietuvių filosofas Valerijus Ivanovas.“

Ar dar yra abejonų dėl šito š., gerb. Astra?

Iliustracijos.




Nuo visuotinio skiepijimo iki visuotinio valdymo reformos. Prof.V.Katasonovas

 


Po sveikatos ir finansų aukščiausiojo lygio susitikimo Romoje

Spalio 30-31 d. Romoje vyksta G20 aukščiausiojo lygio susitikimas, o spalio 29 d. jame susitiko G20 sveikatos ir finansų ministrai. Žiniasklaida šį susitikimą pavadino "Finansų ir sveikatos aukščiausiojo lygio susitikimu".


Susitikimui reikėjo ilgai ruoštis. Gegužės mėn. Romoje įvyko vadinamasis pasaulinis aukščiausiojo lygio susitikimas sveikatos klausimais, kurį surengė G20 pirmininkaujanti Italija ir Europos Komisija. PSO, kuriai atstovavo jos direktorius iš Etiopijos Tedrosas Adhanomas Gebreisusas, vadovavo "pasaulinio aukščiausiojo lygio susitikimo" paradui. Jis pakartojo, kad žmonija turi būti visiškai paskiepyta, ir išreiškė ypatingą susirūpinimą dėl žemo skiepijimo lygio Azijoje, Afrikoje ir Lotynų Amerikoje, ragindamas G20 šalių vadovus padėti neturtingoms šalims. Buvo paskelbta deklaracija, kurioje išsivysčiusios ekonomikos šalių valdžios institucijos raginamos dalytis pinigais su "skurdžiųjų pietų" šalimis, kad jos galėtų įsigyti vakcinų.

Buvo numatyta, kad Tarptautinis valiutos fondas išleis SST (specialiųjų skolinimosi teisių) už 650 mlrd. dolerių. Kai kas tai pavadino TVF "sraigtasparnio pinigais". Didžiąją šios emisijos dalį buvo numatyta paskirstyti turtingoms šalims. Rugpjūčio 23 d. šis paskirstymas TVF šalims narėms įvyko, tačiau vis dar nėra jokių pranešimų apie tai, kad turtingieji dalijasi su "vargšais pietiečiais". Būtent čia pasaulinė vakcinacijos operacija ir sustojo.

Spalio 28 d. duomenimis, visiškai paskiepytų (dvi ir daugiau dozių) buvo 38,4 %, iš dalies paskiepytų (viena dozė) - 49,6 %. Tačiau tai yra vidurkis. Pavyzdžiui, Jungtiniuose Arabų Emyratuose šie rodikliai buvo 87,3 % ir 97,4 %, o Nigerijoje - atitinkamai 1,4 % ir 2,7 %.

Pasaulyje yra dešimtys šalių, tokių kaip Nigerija (kurioje skiepijimo lygis labai žemas). Vis dėlto daugiau nei pusė planetos gyventojų nėra gavę nė vienos vakcinos. Tai kelia didelį susirūpinimą G20 šalių vadovams.

Tačiau net ir G 20 šalyse padėtis nėra vienareikšmė. Pavyzdžiui, Japonijoje šie rodikliai yra atitinkamai 71,6 proc. ir 77,6 proc. Panaši padėtis yra Vokietijoje, Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Italijoje ir JAV. Štai Kinija: atitinkamai 74,2 proc. ir 76,5 proc. Tiesa, kai kurie ekspertai mano, kad Kinija per daug sureikšmina skiepijimo statistiką. Tačiau, pavyzdžiui, Indonezijoje šie rodikliai yra tik 26,0 % ir 42,6 %. Pietų Afrikoje - 19,4 proc. ir 24,7 proc. Rusija taip pat "atsilieka" - atitinkamai 32,7 proc. ir 37,5 proc.

Siekiant paskatinti skiepijimą, pasauliniu lygmeniu buvo sudaryta keletas susitarimų, kad būtų sutelkti reikiami finansiniai ištekliai. Pasaulio bankas, TVF, PSO ir PPO įsteigė daugiašalę lyderių darbo grupę COVID-19 "Vakcinos, terapija ir diagnostika" (MLT). Tačiau iki šiol daugiašalė darbo grupė nedavė jokių rezultatų.

Gegužės mėn. Romos aukščiausiojo lygio susitikime dalyviai susitarė dėl dar vieno aljanso - Jungtinės darbo grupės finansų ir sveikatos klausimais. Tai yra G20 finansų ir sveikatos apsaugos ministrų koordinavimo susitarimas. Dvidešimt finansų ministrų ir dvidešimt sveikatos apsaugos ministrų maždaug penkis mėnesius ruošėsi spalio 29 d. Romoje įvykusiam susitikimui. Laikraštis "The Washington Post" apie šį susitikimą pranešė taip: "G-20 paskelbė apie naują pasaulinę įstaigą, kuri reaguos į būsimas pandemijas, tačiau lėšų neskyrė".

Spalio 29 d. aukščiausiojo lygio susitikimo sveikatos klausimais rezoliucijoje nustatyti šie tikslai: "Siekdami pasaulinių tikslų [iki 2021 m. pabaigos paskiepyti] bent 40 proc. visų šalių, o iki 2022 m. vidurio - 70 proc. šalių, imsimės veiksmų, kad padidintume vakcinų ir gyvybę gelbstinčių sveikatos produktų tiekimą besivystančioms šalims.


Dalyviai pažymėjo, kad per daugiau nei dvidešimt mėnesių nuo Vuchano viruso atsiradimo nebuvo pasiekta jokio koordinavimo. Be to, COVID-19 prisidėjo prie tarpvalstybinių santykių pablogėjimo. Pavyzdžiui, JAV ir Kinijos konfliktas dėl abipusių kaltinimų aplaidumu ar tyčiniu koronaviruso paleidimu tebesitęsia. Konkurencija tarp vakcinų gamintojų pasaulinėje rinkoje stiprėja.

Minėta jungtinė darbo grupė finansų ir sveikatos klausimais turėtų išspręsti tarpvalstybinę įtampą tapdama nuolatine institucija ir transformuodamasi į pasaulinį organą, kuris, kaip tikimasi, bus įsteigtas iki kito susitikimo Balyje (Indonezija).

Dauguma komentarų apie finansų ir sveikatos apsaugos ministrų susitikimą buvo skeptiški. Laikraštis "The Washington Post" citavo Nobelio premijos laureatą, Kolumbijos universiteto profesorių Josephą Stiglitzą. Jo nuomone, turtingosios šalys tik vilkina procesą: "Šiandien žmonės miršta - mano nuomone, nepateisinama kalbėti apie pasirengimą "kitam" (aukščiausiojo lygio) susitikimui.

J. Stephenas Morrisonas, Strateginių ir tarptautinių studijų centro (CSIS) Pasaulio sveikatos politikos centro direktorius, taip pat išreiškė nusivylimą aukščiausiojo lygio susitikimo finansų ir sveikatos klausimais rezultatais. Morrisono nuomone, PSO įrodė, kad neturi įgaliojimų kovoti su tokiomis grėsmėmis susiskaldžiusiame pasaulyje, kuriame jėgos negali susitarti. Jis teigė, kad jei G20 nesugebės sutelkti lėšų, kad 70 proc. pasaulio gyventojų būtų paskiepyti, J. Bideno administracijos entuziazmas prieš skiepus pradės blėsti.

J. Morrisonas įsitikinęs, kad G20 susitikime nebus pasiekta jokių rezultatų. Jis teigia, kad Amerika neturėtų būti susiaurinta iki Prokrusto lovos G20 ar net G7, bet turėtų inicijuoti "norinčiųjų koalicijas". Tokios "koalicijos" pavyzdys galėtų būti JAV ir Norvegijos susitarimas bendrai finansuoti tarptautines skiepijimo programas (šiuo metu dėl jo deramasi).

Tarptautinio gelbėjimo komiteto pirmininkas ir buvęs Didžiosios Britanijos užsienio reikalų ministras Davidas Milibandas taip pat išreiškė savo nusivylimą, sakydamas, kad G20 negali pretenduoti į pasaulinę lyderystę, jei nesugeba susitarti dėl skubių priemonių pandemijai sustabdyti: "Skubi būtinybė skiepyti pasaulį ir gelbėti gyvybes dabar neturėtų būti priežastis atidėti pasaulinio valdymo ir finansavimo reformas. Priešingai, dabartinė krizė, įskaitant tebesitęsiančią vakcinų nelygybę, yra svariausias argumentas, kodėl reikia kuo greičiau sukurti sistemingą koordinavimą, atskaitomybę ir išteklius", - sakė Davidas Milibandas.

Taigi, pasak šio anglosaksų valdančiosios klasės nario, visiškas pasaulio gyventojų skiepijimas turėtų būti žingsnis į priekį siekiant skubių "pasaulinio valdymo reformų". Jie skuba. O ką jie nori matyti "pasauliniu valdovu", jie nesako.

https://www.fondsk.ru/news/2021/10/30/ot-totalnoj-vakcinacii-naselenija-planety-k-reforme-globalnogo-upravlenia-54792.html



Lenkijos institutas „Ordo Iuris“ telkia tarptautinį „Aljansą už bendrąjį gėrį“, kuris priešinsis šeimos vertybių griovimui

 


Instituto laiške, kurį pasirašė Teisės kultūros instituto „Ordo Iuris“ vardu Jerzy Kwasniewsky, sakoma:

Ponios ir ponai, pastaraisiais mėnesiais intensyviai dirbome, kad sukurtume tarptautinę pagrindinių teisių ir laisvių gynėjų koaliciją, kuri galėtų pasipriešinti galingiems kairiųjų tinklams, jau daugelį metų sėkmingai iškraipantiems žmogaus teises ir nukreipiantiems jas prieš žmogiškumą, gyvybę, šeimą ir laisvę.

Mūsų pastangas ką tik vainikavo sėkmė. Įsteigėme Aljansą už bendrąjį gėrį, kuris praėjusią savaitę buvo oficialiai inauguruotas Budapešte. Be "Ordo Iuris" instituto, koalicijai priklauso Vengrijos, Čekijos, Slovakijos ir Italijos socialinės organizacijos.


Tik mūsų aljanso "Už bendrąjį gėrį" bendradarbiavimas, tobulas koordinavimas ir profesionalumas galės pasipriešinti mūsų priešų finansinei galiai. Lyčių lobistų veiksmingumo tarptautiniame forume šaltinis visų pirma yra jų neriboti finansiniai ištekliai. Šiais metais vykusiame "Kartų lygybės forume" buvo paskelbta, kad artimiausiais metais vyriausybės ir didžiausios pasaulio korporacijos iš viso skirs daugiau nei 40 milijardų dolerių lyčių lygybei visame pasaulyje užtikrinti. Šie pinigai daugiausia atiteks būtent radikaliems ideologams ir aktyvistams.

Pirmoji naujai įsteigto Aljanso už bendrąjį gėrį iniciatyva - paskelbti tarptautinį komunikatą dėl praėjusią savaitę Europos Parlamento priimtos rezoliucijos dėl tariamos "teisinės valstybės krizės Lenkijoje". Savo bendra pozicija mes prieštaraujame neteisėtam šios ES institucijos spaudimui, kuri, pažeisdama savo kompetenciją, bando daryti įtaką Lenkijos konstitucinei tvarkai.

Tai tik pradžia. Mūsų laukia būtini žingsniai siekiant atskleisti išpuolius prieš mūsų šalis. Juk būtent dėl bendradarbiavimo su LGBT politinio judėjimo aktyvistais iš visos Europos Bartoszui Staszewskiui ir melagingo "Neapykantos atlaso" autoriams pavyko paskleisti mitą apie tariamai Lenkijoje egzistuojančias "laisvas nuo LGBT zonas". Melas buvo taip plačiai paskleistas, kad juo patikėjo net ES komisarai, grasinę Lenkijos vaivadijų maršalams, kad jie sulaikys lėšas iš REACT ES programos, taip pat Norvegijos valdžios institucijos, kurios tik įsikišus mūsų advokatams susilaikė nuo 7 milijonų zlotų išėmimo iš Vilamovicų savivaldybės iš vadinamųjų Norvegijos fondų.

Veiksmingas lyčių ideologų lobizmas taip pat lėmė, kad buvo priimta abortus palaikanti Matićiaus ataskaita ir rezoliucija dėl neegzistuojančios "LGBTIQ teisių" kategorijos Europoje, prieštaraujančios galiojančiai teisei. Bendradarbiaujant su LGBT aktyvistais buvo parengta ES "LGBT strategija", kuri dabar yra šių radikalių politinių reikalavimų įgyvendinimo pagrindas. O šiandien ES pareigūnai rengia reglamentą dėl homoadopcijos pripažinimo visose ES valstybėse narėse arba įpareigojantį ES šalis bausti už vadinamąją "neapykantos kalbą". Į tarptautinius tinklus susibūrę aktyvistai taip pat daro įtaką Europos Žmogaus Teisių Teismo sprendimams, naudodamiesi jais, kad primestų savo ideologiją suverenioms valstybėms, įskaitant mūsų valstybę.

Suprantame, kad norėdami atskleisti melagingas naujienas apie mūsų šalis, kurias jau skleidžia net oficialios institucijos, turime veikti koordinuotai, ypač komunikacijos srityje. Todėl mūsų tinklas visų pirma bus erdvė, kurioje tiesa apie padėtį Lenkijoje ir kitose mūsų regiono šalyse pasieks plačią auditoriją. Dėl mūsų planuojamų konferencijų, taip pat dėl ekspertų medžiagos ir ataskaitų, kurias rengiame kartu, galėsime daryti daug didesnę įtaką viešosioms diskusijoms tiek savo šalyse, tiek tarptautiniu mastu nei iki šiol. Taip pat planuojame plėtoti bendradarbiavimą dalyvaujant svarbiausių sprendimų priėmimo procesuose tarptautinėse institucijose ir tarptautiniuose teismuose vykstančiuose procesuose. Visa tai padės geriau girdėti pagrindinių žmogaus teisių gynėjų balsą visoje Europoje.

Ši koalicija taip pat gali būti naudinga organizuojant masinį pasipriešinimą Europos Sąjungos ir Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalių partnerystės susitarimui, dėl kurio deramasi. ES pareigūnai nori, kad materialinė pagalba 79 Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalims priklausytų nuo jų ideologinio įsipareigojimo Jungtinėms Tautoms, taip už europiečių pinigus nusipirkdami daugumą JT Generalinėje Asamblėjoje. Todėl šio susitarimo įsigaliojimas dabartine forma gali lemti negrįžtamą privalomos tarptautinės teisės ideologizavimą.

Negalime leisti, kad taip atsitiktų, ir suprantame, kad tik organizuota opozicija galės paveikti ES sprendimų priėmėjus. Tikiu, kad remiami tokių žmonių kaip jūs ir bendradarbiaudami su partneriais visoje Europoje galime sustabdyti neomarksizmo ir atskirties kultūros puolimą ir sukurti jam tikrą atsvarą.


Sustabdykite kairiųjų žygį per institucijas


Radikalioji kairė jau prieš daugelį metų suprato, kad jos sėkmės raktas - sutelkti savo veiklą tarptautinėje arenoje. Šiuo metodu, kurį ji pati vadina "bumerango taktika", ji jau daugelį metų perkelia politinių diskusijų centrą ir iš viršaus primeta socialiai nepriimtinus reikalavimus. Kairiųjų žygis per institucijas nebūtų buvęs įmanomas, jei ne jų lyderių investicijos į nevyriausybines organizacijas ir iš jų kylančius tarptautinius lobistinius tinklus.

Jie turi didelę įtaką svarbiausiems politikams ir yra remiami didžiausią socialinį poveikį darančių pasaulinių žiniasklaidos korporacijų savininkų. Dėl to jie dabar gali masiškai indoktrinuoti visuomenę ir veiksmingai priversti pasaulio politinius lyderius diegti neomarksistinės revoliucijos postulatus.

Kaip ir marksistai, šis tinklas ne tik masiškai skleidžia savo postulatus, bet ir visus, kurie su jais nesutinka, laiko klasiniais priešais. Kaip ir jos prototipai, ji kuria melagingą, melu ir manipuliacijomis pagrįstą pasakojimą, vaizduodama šalis, kurios priešinasi jos puolimui, kaip "fašistines" ir engiančias mažumas. Remdamasi tokia dezinformacija, praėjusį mėnesį Europos Komisija pagrasino penkių Lenkijos regionų maršalkoms, kad sustabdys REACT ES programos lėšų skyrimą. Anksčiau tik "Ordo Iuris" teisininkų įsikišimas sutrukdė Vilamovicų savivaldybės valdžiai prarasti daugiau kaip 7 mln. zlotų iš vadinamųjų Norvegijos fondų. Vienintelis šių savivaldybių problemų šaltinis yra tai, kad Lenkijos LGBT politinio judėjimo aktyvistai, padedami kolegų iš užsienio, veiksmingai skleidžia melą apie tariamą "zonų be LGBT" veikimą mūsų šalyje.

Melu ir manipuliacijomis pagrįstą kairiųjų pasakojimą perėmė ir didelė dalis Europos Parlamento narių. Savo rezoliucijose jie nuolat kartoja šmeižtus apie tokias šalis kaip Lenkija, pavyzdžiui, dėl tariamos homoseksualių asmenų diskriminacijos ir kitų seksualinių sutrikimų mūsų šalyje. Tuo tarpu net ES pagrindinių teisių agentūros pernai paskelbti tyrimai rodo, kad su LGBT judėjimu besitapatinantys asmenys dažniau susiduria su realia diskriminacija tokiose šalyse kaip Belgija ar Prancūzija nei Lenkija ar Vengrija.


Tų pačių kairiųjų ideologinių tinklų diktuojamas, Europos Parlamentas priėmė radikaliausią rezoliuciją, dėl kurios kada nors balsavo Europos Parlamento nariai, - itin abortus remiančią Matičiaus ataskaitą. Jame teigiama, kad abortas yra "žmogaus teisė", pasisakoma už neribotą galimybę žudyti negimusius vaikus ir ribojama medikų sąžinės laisvė. Rezoliucijoje dėl LGBTIQ teisių Europoje EP nariai pareikalavo, kad Europos Komisija įpareigotų ES šalis pripažinti užsienyje įteisintas tos pačios lyties asmenų partnerystes ir tokių porų vaikų įvaikinimą. Europos Komisija jau pradėjo rengti reglamento projektą šiuo klausimu.

Rezoliucijoje, kuria patvirtinta Matičiaus ataskaita, minima praėjusių metų lapkričio mėn. priimta "LGBT strategija", kuri dabar yra radikalių ideologinių ES pareigūnų veiksmų pagrindas. Kartu tai dar vienas įrodymas, kad organizuotas lobizmas, kurį vykdo lyčių ideologai, yra veiksmingas.

Strategija parengta glaudžiai bendradarbiaujant su Tarptautine lesbiečių ir gėjų asociacija (ILGA), kuri vienija LGBT politinio judėjimo aktyvistus ir lobistus bei lyčių ideologus iš viso pasaulio. Tarptautiniam tinklui, be kita ko, priklauso Kampanija prieš homofobiją, organizuojanti "Vaivorykštės penktadienius", Stounvalio grupė, vykdanti vulgarų lytinį švietimą, ir "Lambda Warszawa", atsakinga už Varšuvos "LGBT+ deklaracijos" turinį. ILGA dar 1990 m. lobizavo už homoseksualumo išbraukimą iš Pasaulio sveikatos organizacijos ligų sąrašo. Šiandien, praėjus daugiau nei 30 metų po to prieštaringai vertinamo balsavimo, homoseksualių polinkių vadinimas sutrikimu laikomas "neapykantos kalba", o ES pareigūnai siekia, kad būtų privalomai baudžiamas kiekvienas, išdrįsęs pareikšti tokius akivaizdžius faktus.

Kova su kairiųjų milžinu, kuris yra gausiai finansuojamas ir užgrobia viešąsias diskusijas, gali priminti Dovydo ir Galijoto kovą. Tačiau ši biblinė istorija mus moko, kad veikdami apgalvotai ir organizuotai, o svarbiausia - dėl teisingo tikslo, galime sutelkti jėgas, galinčias pasipriešinti net iš pažiūros galingiausiai grėsmei.

Ankstesnių laimėjimų patirtis mus moko, kad neturime likti pasyvūs ir taip atiduoti mūšio lauko neomarksistams. Jau daugelį metų kuriamas tinklas yra atsakas kairiųjų monopolijai tarptautinėje arenoje ir skirtas ginti pagrindines žmogaus teises, tokias kaip žmogaus orumas, žodžio ir sąžinės laisvė, nacionalinė tapatybė ir suverenitetas.


Aljansas už bendrąjį gėrį


Praėjusią savaitę mūsų ilgametę veiklą vainikavo bendro bendradarbiavimo susitarimo pasirašymas, kuris taps pagrindu Aljanso už bendrąjį gėrį - tarptautinio socialinių organizacijų tinklo, dirbančio kartu tarptautinėje arenoje, siekiant apginti Europos civilizacijos pagrindus.

Misija, kuria vadovaujasi mūsų iniciatyva, yra ginti visuomenę ir visus asmenis nuo totalitarinių ideologijų. Svarbiausia - suvienyti Europos pilietinės visuomenės lyderius ir mokslininkus, kurie gina teisę į žodžio laisvę ir tiesos paieškas.

Konservatorių pusėje labai trūksta veiksmingos ir koordinuotos komunikacijos, kuri peržengtų mūsų valstybės sienas. Būtent teisingos informacijos perdavimas vieni kitiems ir jos sklaida atitinkamose šalyse bus viena iš pagrindinių mūsų tinklo užduočių. Todėl mūsų bendros analizės, ekspertizės ar ataskaitos ir organizuojami renginiai turės realios įtakos vykstančioms politinėms diskusijoms. Taip pat ketiname imtis bendrų veiksmų tarptautinėse institucijose, tokiose kaip Europos Sąjunga, Europos Taryba ir JT, kur ne tik dalyvausime visose ataskaitų teikimo procedūrose ir viešose konsultacijose, bet ir rengsime masines pasipriešinimo ideologiškai motyvuotiems ir žalingiems tarptautinių institucijų primestiems postulatams akcijas. Bendradarbiavimas taip pat bus susijęs su akademine veikla, kurios svarbi platforma bus "Ordo Iuris" įkurta "Collegium Intermarium".

Pasirašant Aljanso už bendrąjį gėrį chartiją buvo surengta didelė spaudos konferencija, kurioje dalyvavo didžiausių Vengrijos žiniasklaidos priemonių žurnalistai. Ordo Iuris atstovai kartu su Vengrijos pagrindinių teisių centro direktoriumi Miklós Szánthó sakė kalbas, kuriose pabrėžė, kad gyvename "ideologinio šaltojo karo" laikais, o Vidurio Europa, praeityje nugalėjusi marksizmo ideologiją ir šiandien atstovaujanti tikrosioms Europos vertybėms, privalo jas ginti prieš šios ideologijos persmelktą Vakarų puolimą.

Be Ordo Iuris instituto, į koaliciją taip pat įeina Pagrindinių teisių centras iš Vengrijos, Alliance pro rodinu iš Čekijos, Inštitút pre ľudské práva a rodinnú politiką iš Slovakijos ir Nazione Futura iš Italijos. Tačiau tai tik oficialios koalicijos, prie kurios, esu tikras, netrukus prisijungs kitos socialinės organizacijos iš visos Europos, pradžia.


Kartu ginsime ES šalių nacionalinį suverenitetą


Aljansas už bendrąjį gėrį yra vertinga iniciatyva, ir mes tuo įsitikinome praėjus vos dviem dienoms po to, kai koalicija buvo oficialiai įregistruota.

Praėjusį ketvirtadienį Europos Parlamentas priėmė rezoliuciją dėl "teisinės valstybės krizės Lenkijoje", kurioje europarlamentarai užsipuolė mūsų šalį dėl 2021 m. spalio 7 d. Konstitucinio Tribunolo sprendimo. Taip yra todėl, kad Lenkijos Konstitucinis Teismas dar kartą patvirtino Lenkijos Konstitucijos hierarchinę viršenybę prieš ES teisę. Nepaisant to, kad kiti Europos konstituciniai teismai iki šiol yra priėmę dešimtis panašių sprendimų, EP nariai teigė, kad Lenkijos Konstitucinio teismo sprendimas yra "neteisėtas", ir pavadino jį "išpuoliu prieš Europos vertybių ir teisės bendriją".

Rezoliucijos autoriai ir rėmėjai taip pat išreiškė susirūpinimą, kad Lenkijos Konstitucinio Teismo sprendimas "gali sukurti pavojingą precedentą". Tuo tarpu Italijos Konstitucinis Teismas dar aštuntajame dešimtmetyje pasiliko galimybę kontroliuoti ES teisės atitiktį Italijos Konstitucijai. Panaši padėtis yra ir Vokietijoje, kur Federalinis Konstitucinis Teismas jau kelis kartus nusprendė atsisakyti vykdyti Europos Sąjungos Teisingumo Teismo sprendimus. ESTT viršenybės prieš nacionalinius konstitucinius teismus tezę taip pat atmetė Čekijos Konstitucinis Teismas, Danijos Aukščiausiasis Teismas, Prancūzijos Valstybės Taryba ir Rumunijos Konstitucinis Teismas. Naujausias Lenkijos Konstitucinio Teismo sprendimas nėra precedentas net jo paties jurisprudencijoje. Jau 2005 m. Teismas nustatė, kad Konstitucija yra aukščiausioji Lenkijos Respublikos teisė, taip pat ir visų mūsų šalį saistančių tarptautinių susitarimų atžvilgiu. Panašią poziciją Lenkijos Konstitucinio Tribunolo teisėjai išreiškė ir 2010 m. lapkričio 24 d. bei 2011 m. lapkričio 16 d. sprendimuose, kuriuose aiškiai nurodyta, kad Lenkijos Respublikos Konstitucija išlaiko viršenybę ir pirmenybę "visų Lenkijos konstitucinės tvarkos privalomų teisės aktų, įskaitant ir ES teisę, atžvilgiu".

Nepaisant to, kad tai jau ketvirtas toks Lenkijos konstitucinio tribunolo sprendimas ir vienas iš dešimčių panašių Europos konstitucinių teismų sprendimų, EP nariai juo pasinaudojo dar vienam nepagrįstam išpuoliui prieš Lenkiją. Rezoliucijoje EP nariai ragina Komisiją ir Europos Vadovų Tarybą sustabdyti lėšų mokėjimą pagal Lenkijos nacionalinį ekonomikos atkūrimo planą.


Reaguodami į šią itin šališką rezoliuciją, mūsų draugai iš Vengrijos pagrindinių teisių centro ėmėsi iniciatyvos parengti bendrą pareiškimą, kuriame pasisakome prieš neteisėtus Europos Parlamento išpuolius prieš Lenkijos suverenitetą. Rengiamame dokumente pabrėžiame, kad rezoliucija kėsinamasi į Europos Sąjungos, kaip suverenių valstybių bendruomenės, pagrindus. Kartu atkreipiame dėmesį į Lenkijos Konstitucijos 8 straipsnio 1 dalį, kurioje nedviprasmiškai teigiama, kad "Konstitucija yra aukščiausias Lenkijos Respublikos įstatymas", ir primename ankstesnius Konstitucinio Tribunolo sprendimus, kuriais patvirtinama Lenkijos pagrindinio įstatymo viršenybė ES teisės atžvilgiu. Taip pat primename Europos Sąjungos sutarties 4 straipsnį, kuris įpareigoja Europos Sąjungos institucijas gerbti valstybių narių nacionalinį tapatumą, susijusį su jų pagrindinėmis politinėmis ir konstitucinėmis struktūromis.


ES nori nusipirkti daugumą Jungtinėse Tautose


Taip pat pasinaudosime bendradarbiavimu su užsienio partneriais, kad paskelbtume ir organizuotume tarptautinį pasipriešinimą ideologiniam finansiniam šantažui, kuris yra Europos Sąjungos ir Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalių partnerystės susitarimas, dėl kurio deramasi. Susitarimas, apie kurį Lenkijos ir užsienio žiniasklaidoje nėra beveik jokios informacijos, yra vienas pavojingiausių privalomo tarptautinio susitarimo projektų, kokį kada nors bandė prastumti ES valdžios institucijos. Jis gali turėti įtakos ne tik dokumentą pasirašiusių šalių teisinei sistemai, bet ir tarptautinei teisei, privalomai daugumai pasaulio valstybių.

Dokumentą pasirašiusios šalys, be kita ko, įpareigojamos visais nacionalinės ir tarptautinės politikos lygmenimis propaguoti "genderio" sąvoką, neapibrėžtą jokiame privalomame tarptautinės teisės akte. Dokumente netgi teigiama, kad "genderių lygybės" principas turėtų būti įtrauktas į visų jį pasirašiusių valstybių konstitucijas ar kitus atitinkamus vidaus teisės aktus. Tačiau svarbiausia, kad pasirašiusiosios šalys pareiškia, jog tarptautinėje arenoje užims bendrą poziciją, kuri turės labai apčiuopiamą poveikį Jungtinėse Tautose. Šiuo metu Europos Sąjungos ir Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalių partnerystę reglamentuoja 2000 m. birželio 23 d. Kotonu susitarimas, kurį 2000 m. birželio 23 d. pasirašė 15 tuometinių Sąjungos valstybių narių ir 77 Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalys. Po Europos bendrijos plėtros į iš naujo sudarytą susitarimą ateinantiems 20 metų bus įtrauktos 27 Europos Sąjungos šalys ir 79 Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalys, t. y. iš viso 106 valstybės, o Jungtinėms Tautoms iš viso priklauso 193 nariai. Tai reiškia, kad JT Generalinėje Asamblėjoje susitarimą pasirašiusios šalys turės absoliučią daugumą. Todėl Europos Sąjunga, teikdama materialinę paramą skurdesnėms pasaulio šalims, nusipirks daugumą JT, kad ES ideologai galėtų prastumti bet kokį reikalavimą, net ir patį radikaliausią, ir įtraukti jį į privalomą tarptautinę teisę.

Tačiau dar nevėlu sustabdyti šį negrįžtamą pokytį. Kad užkirstume kelią susitarimo ratifikavimui, turime surengti didžiulę tarptautinę pasipriešinimo akciją, kuri priverstų kuo daugiau nacionalinių valstybių vadovų sustabdyti šią itin pavojingą ir apgaulingą iniciatyvą.

Todėl Ordo Iuris instituto teisininkai jau rengia bendrą visuomeninių organizacijų poziciją, kurioje atkreipsime viešosios nuomonės ir tarptautinės bendruomenės dėmesį į susitarimo keliamus pavojus. Pareiškime, kuris bus paskelbtas artimiausiomis savaitėmis, pabrėšime, kad dabartinės formos susitarimas visų pirma yra bandymas palaužti didelės grupės tautų pasipriešinimą, dėl kurio privaloma tarptautinė teisė šiandien vis dar stovi žmogaus gyvybės ir pagrindinių žmogaus teisių pusėje ir priešinasi kraštutinėms ideologijoms. Iki šiol būtent Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno valstybės trukdė radikalių ideologinių reikalavimų įtraukimui į privalomą tarptautinę teisę.

Mūsų partnerių paramos dėka išsami informacija apie susitarimą pasieks ne tik Lenkijos politikus ir Europos Parlamento narius, bet ir kitų Europos šalių vadovus ir visuomenę.


Kartu sustabdysime genderizmo lobistų puolimą


Norėdami atremti genderizmo lobistų, kurie nori formuoti visuotinai privalomus įstatymus, puolimą, turime skubiai sukurti tikrą atsvarą jų veiklai. Manau, kad praėjusią savaitę oficialiai įregistruotas Aljansas už bendrąjį gėrį bus toks subjektas. Tačiau šio projekto veiksmingumas taip pat priklausys nuo mūsų finansinio indėlio į jo įgyvendinimą.

Masinio tarptautinio pasipriešinimo ES partnerystės susitarimui su Afrikos, Karibų jūros ir Ramiojo vandenyno šalimis koalicijos organizavimas ir daugiakalbės interneto svetainės sukūrimas mums kainuos 13 000 PLN. Dar 4 000 PLN turime skirti susitarimo principų teisinei analizei anglų kalba, kuri per mūsų tinklą bus perduota Europos vadovams, išplatinti.

Artimiausiomis savaitėmis taip pat turime skubiai užbaigti mūsų koalicijos registravimo procesą Europos Taryboje, kurioje šiuo metu nėra jokios gyvybę ir šeimą ginančios organizacijos. Kad gautume oficialų Europos Tarybos statusą, mums dar reikia surinkti 15 000 zlotų, tačiau neabejoju, kad tai būtina. Negalime leisti, kad radikalios kairiosios organizacijos Europos Taryboje prisistatytų kaip vienintelis pilietinės visuomenės balsas.

Todėl raginu jus paremti Institutą 30, 50, 100 ar bet kokia kita suma, kuri leistų mums plėsti savo veiklą užsienyje.



Instytut na rzecz Kultury Prawnej Ordo Iuris

ul. Zielna 39, 00-108 Warszawa

(22) 404 38 50

https://ordoiuris.pl/






2021-10-30

„Pakeliui į naują Nacionalinių valstybių epochą“ su diplomatu Algiu Avižieniu

  


Apie greitą knygos „Pakeliui į naują Nacionalinių valstybių epochą“ (Toward a New Era of National-States) pasirodymą spalio 22 d. internetinės televizijos „Savo varpinė“ laidoje pranešė JAV diplomatas Algis Avižienis.

Ar būna „buvusių“ diplomatų? Tuo aš abejoju, tačiau tuo, kad Algio Avižienio pažiūros nesutampa su dabartinio Baltųjų Rūmų gyventojo „Mieguisto Džo“ Baideno globalistinėmis pažiūromis – akivaizdu. Knygos idėja – Tėvynė Lietuva – didžiausia mūsų vertybė, o masonų kalbos apie „laisvę, lygybę, brolybę“ - tuščias skambesys, širma pinigų šeimininkams valdyti pasaulį.

Sovietinės epochos karta, kuriai priklausau ir aš, turi alergiją visoms toms masonų-marksistų „laisvėms, lygybėms, brolybėms“, turi joms imunitetą, turi imunines atminties ląsteles, atsimenančias, kad laisvė, pasak marksistų, „yra įsisąmonintą būtinybė“, ką ir dabar sako kuproto „dėdulės“ kišeninė Šimonytės-Dulkio nupuišusi valdžia, pagal kurią priverstinis skiepijimas eksperimentiniais marmalais, jei įsisąmoninti prievartos neišvengiamumą, ir bus ta išsvajota „laisvė“. Kitais žodžiais, vakcinų Osvencimas – didžiausia laisvė. Ačiū už tokią „laisvę“, už jų „lygybę“ ir „Dievų miško“ „brolybę“.


Lietuvai reikia ieškoti alternatyvos ES konclageriui, o tokia alternayva yra ES – nepriklausomų valstybių sąjunga, ne unitarinis konclageris, kurio gauleiteris Ursula fon der Leyen žiūri į Sorošo ir Švabo burnas su vergo nuolankumu, pasiryžimu vykdyti visus šių Rotšildų tarnų nurodymus ir paliepimus.

 

Kas gali būti bjauriau už šią nenuoširdžią veidmainės šypseną?

Aš neperpasakosiu to, ką gerbiamas Avižienis pats pasakoja apie savo knygos turinį. Iš asmeninės pažinties su šiuo ištikimu Tėvynės Lietuvos sūnumi, iš jo pastangų mezgant ryšius su Vokietijos partijos „Alternatyva Vokietijai“ (AfD) vadovais, privataus bendravimo, aš susidariau nuomonę, kad jo meilė Tėvynei ne apsimestinė, o tikro sūnaus meilė Motinai Lietuvai.

Su nekantrumu lauksiu knygos pasirodymo. Tai svarus indėlis statant Nepriklausomos Tautos rūmą, žiburys – rodantis kelią iš dabartinės ES – tampančios Europos tautų kalėjimu.

https://www.youtube.com/watch?v=U8xSB4kHCi8

 

 


Stefan Schubert apie nekontroliuojamos migracijos pasekmes: „Vakarų Europa grimzta į klanų terorą“

 

Sorošų ir švabų galimai nupirkti Lietuvos politikai atvirai meluoja, kad musulmonų ir juodaodžių vežimas į ES yra gėris, nurodomi „sėkmingos“ atėjūnų migracijos pavyzdžiai: Švedija, Vokietija, Nyderlandai. Tai melas. Šį melą savo straipsnyje, kurio vertimą pateikiužemiau, demaskuoja žinomas Vokietijoje rašytojas ir publicistas, buvęs policijos karininkas, Stefan Schubert.


Nors per Bundestago rinkimų kampanijos metu žiniasklaida ir politikai atsisakė net diskutuoti apie tamsiąją nekontroliuojamos masinės imigracijos pusę, klanų nusikalstamumas plinta viruso greičiu. Dabartinės sąlygos Švedijoje ir Nyderlanduose labiau primena tokias "narkomafijos valstybes" kaip Kolumbija, o žmogžudysčių klanų aplinkoje daugėja ir Vokietijoje. Pogrindžio pasaulyje vyksta kruvinas mūšis dėl viešpatavimo.

Kai 2015 m. A. Merkel atvėrė migracijos šliuzus, o kairiųjų radikalų, prieglobsčio pramonės NVO ir pagrindinių srovių klakerių klyksmai kilo, kritikus visada buvo bandoma nutildyti tariamu sėkmingu Švedijos ir jos liberalios imigracijos politikos pavyzdžiu.

Tačiau 2021 m. Vokietijoje niekas nekalba apie Švediją ir jos imigracijos iš daugiausia musulmonų kilmės šalių pasekmes. Nes dabar Švedijos gatvėse liejasi kraujas, ir tai nėra tuščios kalbos. Vis dažniau nukenčia pašaliniai asmenys, į kuriuos pataikoma dėl rikošeto per šaudymą arba dėl klaidos.

Švedijos gyventojai buvo sukrėsti, kai greitojo maisto restorane buvo nušauta 12 metų mergaitė. Du gaujos nariai iš važiuojančio automobilio pro parduotuvės langus šaudė į restoraną. Šis "šaudymas iš paskos" - terminas, anksčiau žinomas tik iš Amerikos getų - buvo nukreiptas ne į 12-metę mergaitę, o į du priešiškai nusiteikusius gaujos narius, sėdėjusius prie gretimo stalo.

Nyderlanduose jauna šeima tapo aukomis per apsirikimą, kai požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje pasistatė savo juodą "Mini" automobilį, o trijų vyrų žudikų būrys pradėjo šaudyti iš automatų. Moteris patyrė daugybę šautinių žaizdų ir buvo sunkiai sužeista, o pistoleto kulka praskriejo pro pat jos mažametės dukters galvą. Savo ruožtu šeimos tėvas išpuolio neišgyveno. Jis žuvo šeimos akivaizdoje požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, suvarpytas kulkų. Šiuo metu Nyderlanduose vyksta trijų profesionalių žudikų teismas. Vienas iš žudikų policijai paliudijo, kad jiems buvo įsakyta įvykdyti mirties bausmę asmeniui juodu "Mini", todėl šeima tapo lemtingos painiavos aukomis. Pastaraisiais metais šios sąlygos Nyderlanduose labai pablogėjo. Vienam iš kaltinamųjų atstovauja nusikalstamo pasaulio advokatas Vito Shukrula. Duodamas interviu jis praneša, kad samdomo žudiko kaina Nyderlanduose yra "5000 eurų arba nudėvėtas "Rolex".



Narkomafijos valstybė Nyderlandai


Nyderlanduose dabar tokios pat sąlygos kaip Kolumbijoje. Mafijos samdomi žudikai atviroje gatvėje šauna į galvą žurnalistui, įvykdytas sprogdinimas žiniasklaidos bendrovėje, nukirstos galvos, kankinimų dirbtuvės ir nužudyti advokatai. Šią nusikaltimų bangą sukėlė įvežtinis nusikalstamumas - Maroko mafija. Kaip rodo neseniai iššifruoti nusikalstamo pasaulio pokalbiai, Meksikos ir Kolumbijos karteliai jau seniai turi bazes Nyderlanduose, o jų nariai yra buvę kariškiai ir samdomi žudikai, kurie taip pat gali naudotis ginklų arsenalu, pakankamu karui pradėti.

Net Nyderlandų ministras pirmininkas Markas Rutte į vyriausybės rajoną atvažiuoja nebe reklaminiu dviračiu, o šarvuotu limuzinu ir saugomas ginkluotų asmens sargybinių. Netoli ministro pirmininko, jo rezidencijoje ir pakeliui į darbą policija pastebėjo marokiečių mafijos žvalgus, kurie žvalgė Marko Rutte aplinką. Tyrimą atliekančios institucijos baiminasi pagrobimo, kad Maroke gimęs gangsterių bosas Ridouanas Taghi būtų šantažuojamas ir ištrūktų iš kalėjimo. Šiuo metu jis ir dar šešiolika jo nusikalstamo tinklo narių teisiami griežtai saugomi. Manoma, kad Ridouanas Taghi taip pat prisidėjo prie žinomo tiriamosios žurnalistikos žurnalisto ir publicisto Peterio de Vrieso nužudymo. Jis buvo nušautas vidury baltos dienos Amsterdamo gatvėje.


Klanai lobsta dėl atvirų sienų


Vokietijoje, Nyderlanduose ir Švedijoje susiklostė tokios pat katastrofiškos sąlygos. Nors politinis-žiniasklaidos elitas gyvena tik savo burbule, jis atsakingas už pražūtingą, nekontroliuojamą migracijos politiką.

Visose trijose šalyse įsitvirtino žiaurūs arabų klanai, kurie dabar kruvinai kovoja dėl valdžios ne tik tarpusavyje, bet ir su gaujomis iš Afrikos ir Artimųjų Rytų. Šios konfliktuojančios šalys taip pat vis dažniau pasitelkia jaunus "pabėgėlius" nešvariam darbui atlikti. Prekyba narkotikais gatvėse arba samdomi žudikai, kaip neseniai Geteborge. Ten jaunas somalietis nušovė arabų klano narį per įsiplieskusį gaujų karą. Tačiau daugelis šių buvusių pėstininkų iš Somalio, Tuniso, Maroko, Alžyro ir Čečėnijos pradėjo organizuoti savo gaujas ir dabar kovoja su klanais, kurie kadaise jiems parodė, kaip uždirbti nusikalstamu būdu.

Taigi šiuo metu Berlyne vienu metu vyksta keli klanų karai. Viena vertus, tarpusavyje, kur kalbama ne tik apie pelną iš prekybos narkotikais, pinigus už apsaugą ir prostituciją, bet ir apie kraujo kerštą už anksčiau nužudytus giminaičius arba apie taip infliaciją keliančią "garbę".

Berlyne tarp čečėnų ir arabų klanų vyksta žiauriausias per pastaruosius mėnesius konfliktas. Dar viena tabu tema, susijusi su šiuo kompleksu, yra nusikaltėlių grupių islamiška socializacija ir jų įvairialypis įsiliejimas į islamo teroristų aplinką.

Šį nerimą kelianti situacija yra didelis pavojus šalies ir jos piliečių saugumui.

Pirmieji pranešimai iš "šviesoforo" vyriausybės (pagal partinės valdančiosios koalicijos spalvas, A.L.) derybų dėl migracijos klausimo verčia išsipildyti pačius baisiausius nuogąstavimus. Kyla grėsmė, kad bus sąmoningai sukeltos naujos migracijos bangos. Taigi klanai ir gaujos toliau augs, todėl kyla grėsmė, kad klanų karai gali suintensyvėti ir dėl šios priežasties. Švedijoje, Nyderlanduose ir ypač Vokietijoje.





Lenkai sako aiškų "ne" ES supervalstybei. Jie nori būti ES, į kurią įstojo 2004 m.

 


Kuria kryptimi turėtų judėti Europos Sąjunga? Ar tautinių valstybių piliečiai pritars vis aiškesniems ir brutalesniems iš viršaus nuleidžiamiems valdymo metodams? Ką apie tai mano lenkai?

Portalo wPolityce.pl užsakymu "Social Changes" atliktos apklausos duomenimis, Lenkijos Respublikos piliečiai nenori ES supervalstybės. Atsakydamas į klausimą:

Kuriam Europos Sąjungos modeliui labiau pritariate?

Net 67 proc. respondentų pasirinko "Europos Sąjungos kaip suverenių valstybių sąjungos" sąvoką.
Tik 11 proc. respondentų pasisakė už "Europos Sąjungą kaip iš Briuselio valdomą supervalstybę".


22 proc. balsavo už "Europos Sąjungą kaip suverenių valstybių sąjungą".

Svarbu tai, kad nei Jungtinės dešinės, nei Pilietinės koalicijos, nei "Lenkija 2050" rinkėjai nenori ES supervalstybės. Žinoma, išsamūs duomenys rodo tam tikrus rinkėjų požiūrių skirtumus, tačiau jie nėra esminiai. Apklausa patvirtina, kad lenkai nori priklausyti Europos Sąjungai, bet tai, į kurią šalis įstojo 2004 m.

Apklausa buvo atlikta naudojant CAWI (Computer Assisted Web Interview) metodą internetinėje grupėje. Apklausa atlikta 2021 m. spalio 22-25 d. visoje šalyje reprezentatyvios (pagal lytį, amžių, gyvenamosios vietos dydį) imties N=1067.



2021-10-29

V.Bakas melavo apie Švediją. Dekadansas: ar dar yra kur tautai kristi? 2 d.

Pradžia.

Spalio 28 d. laidoje „Bučiuoju.Rūta“ buvo išlieta daug melo. Du Tėvynės duobkasiai melavo apie migracijos naudą, pateikė migracijos naudos pavyzdį - Švediją! Vienas jų - seimo narys Vytautas Bakas, kuris 2018 metais balsavo už Lietuvai pražūtingą "Globalios migracijos paktą" (žiūr. Seimo narių - Tevynės išdavikų sąrašą 1 straipsnio dalyje).


Kokia gi yra migracijos “nauda” iš tiesų. Pasiremkime faktais.

Trys didžiausi Švedijos pasiekimai „pabėgėlių integracijos srityje“:


No-Go zonų kūrimas

Švedijos karalystės policijos viršininkas Dan Eliasson savo pranešime apie „No-Go“ zonas Švedijoje nurodė, kad jų skaičius padidėjo iki 61. Tai jau ne Švedija. Čia veikia nusikaltėlių paralelinė visuomenė su savo įstatymais, nuosava bankų sistema ir savo jurisdikcija. Šiandien 20Švedijos gyventojų yra imigrantai, kurių dauguma yra švedų išlaikytiniai.


Nusikalstamumas

Švedijos policijai 2015 metais buvo uždrausta kaupti informaciją apie nusikaltimus ir kriminalines bylas, kuriose dalyvavo „pabėgėliai“. Šioms byloms buvo suteiktas kodas 291– „niekas negali patekti į viešumą“ - skelbė vidinė policijos instrukcija. Ši instrukcija nėra anuliuota lyg šiol.


Švedija, kaip žinoma, yra antroje vietoje pasaulyje pagal išprievartavimus, Šias metais išprievartavimų padaugėjo 16 procentų, iki 2224 išprievartavimų. Tuo pačiu dar daugiau išprievartavimų neužfiksuojama. Per dieną 13 išprievartavimo atvejų yra nuslepiami arba netiriami ir tiktai 8 iš 100 užregistruotų išprievartavimų yra ištiriama.


Islamizacija

Ne islamas integruojasi Švedijoje, o Švedija integruojasi į islamą.

Švedijoje sudeginta „rasistinė“ Astridos Lindgren knyga „Pepė ilgakojinė“, o jos vietą pakeitė „tolerantiška“ knyga apie barzdotą islamistą ir keturias jo žmonas „Senelis turėjo keturias žmonas“.

Die Welt parašė apie viduramžių papročius, kurie įsigali Švedijoje, sparčiai vykstant šios valstybės islamizacijai. Pasirodo, kad Stokholmo privačioje islamo mokykloje besimokančios mergaitės į mokyklos autobusą turi lipti pro užpakalines duris, o berniukai lipa pro priekines.

Gerdas Vildersas po teroro Mančesteryje pasakė: „Neįmanoma integruoti Islamą laisvoje visuomenėje. Žmogus gali integruotis; ideologija negali. Mes negalime jų daugiau importuoti į mūsų visuomenę. Ne todėl, kad mes neapkenčiame žmonių, bet todėl, kad mes turime problemų su ideologija, kuri visiškai nesuderinama su laisve.“


Pagal moterų išprievartavimų skaičių Švedija yra antra valstybė pasaulyje, po atsilikusio Lesoto. Švedija ant savižudybės slenksčio.



https://www.youtube.com/watch?v=rZYhppHTUa0




Bild pavadino Švediją pačia pavojingiausia Europos valstybe.

Bild rašoma: ES milijonui gyventojų tenka vidutiniškai 1,6 mirusiojo nuo šautinių žaizdų, o Švedijoje - keturi žmonės, t. y. beveik tris kartus daugiau.

Skirtumas yra dar didesnis, jei atsižvelgiama tik į 20-29 metų amžiaus grupę. Daugumoje ES šalių milijonui gyventojų tenka nuo nulio iki keturių šaunamųjų ginklų aukų. Švedijoje milijonui gyventojų tenka 18 mirčių. Antroje vietoje yra Nyderlandai, tačiau ir čia milijonui 20-29 metų amžiaus gyventojų tenka "tik" šešios mirtys.

Kai tyrimas buvo paskelbtas, BRÅ atkreipė dėmesį į tai, kad kai kurie palyginimai, deja, buvo neteisingi. Švedijos duomenys yra 2020 m., o ES duomenys yra trejais metais senesni, nes tik Švedija galėjo pateikti naujausią statistiką. Be to, daugelyje šalių nusikaltimai registruojami ne taip išsamiai kaip Švedijoje.

Pavyzdžiui, Vokietija Švedijos tyrime minima tik labai nežymiai, nes Federalinėje Respublikoje nėra naujausių tyrimų ar statistinių duomenų apie žmogžudysčių priežastis, nužudymo ginklus ir pan. Statistica.com duomenimis, 2020 m. Vokietijoje milijonui gyventojų teko 2,9 žmogžudystės aukos. Statistikos analizė neparodo, kas iš jų yra šaunamųjų ginklų ar gaujų nusikaltimų aukos. Tačiau akivaizdu, kad Švedija, kurioje milijonui gyventojų tenka dvylika žmogžudysčių, yra daug pavojingesnė už Vokietiją.

Dauguma šaudynių Švedijoje įvyksta dėl gaujų nusikaltimų. "Prekyba narkotikais čia yra pagrindinė problema, o šaudymai ir sprogdinimai glaudžiai susiję su narkotikų rinka", - neseniai paskelbė Švedijos policija, paskelbusi apie gaujų nusikaltimų tyrimą.

Šios gaujos dažniausiai kovoja Stokholmo, Geteborgo ir Malmės miestuose.

Kodėl būtent čia jau maždaug 15 metų padėtis tampa vis pavojingesnė, yra vienas iš svarbiausių klausimų, kurį jau seniai sprendžia daugybė ekspertų.

Malmės universiteto kriminologė Manne Gerell interviu laikraščiui "Aftenposten" išvardijo galimas priežastis.

Anot Gerello, trys priežastys yra šios: gaujų ir nusikalstamų tinklų augimas, prasta imigrantų integracija ir septintojo bei aštuntojo dešimtmečių gyvenamųjų namų projektai. Tuo metu Švedija investavo milijonus į naujus priemiesčius, kurie dažniausiai buvo surenkamieji pastatai ir tebestovi iki šiol. Šiuo metu yra apie 60 tokių priemiesčių, kuriuose daugiausia gyvena imigrantai arba socialiai remtini švedai. Be to, dešimtajame dešimtmetyje Švedijoje buvo įvestas nemokamas mokyklų pasirinkimas. Dėl betoninių priemiesčių ir laisvo mokyklų pasirinkimo daugelis grupių, imigravusių į Švediją, liko izoliuotos tarpusavyje.

Ką daryti?

Akivaizdu, kad taip toliau tęstis negali. Vis daugiau švedų baiminasi dėl savo gyvybės, nes neretai nekalti praeiviai tampa kovojančių gaujų aukomis. Todėl rugpjūčio pabaigoje Švedijos vidaus reikalų ministerija paskelbė 34 punktų planą, kuriuo šalis ateityje ketina kovoti su gaujų nusikalstamumu.

Nusikaltėlius bus lengviau sulaikyti net kilus menkiausiam įtarimui. Bus sugriežtintos minimalios bausmės, o bausmės už daugkartinius nusikaltimus bus automatiškai didinamos. Taip pat numatoma išplėsti kamerų stebėjimo sistemą ir apriboti galimybę taikyti bausmės vykdymo atidėjimą. Turi būti išplėsti atleidimo nuo baudų įstatymai ir liudytojų apsaugos programos. Be to, bus sustiprintas prevencinis socialinis darbas - nuo šiol gatvės darbuotojai visą laiką ir "matomoje vietoje" rizikos zonose dirbs ir naktimis bei savaitgaliais.

Apskritai Švedija nori ateityje sugriežtinti reikalavimus ir, svarbiausia, atidžiau į juos pažvelgti. Ar tai padės, paaiškės tik po kelerių metų.


Katastrofiška Švedijos mokymo sistemos padėtis


Naujoje Švedijos nacionalinės švietimo agentūros (Skolverket) ataskaitoje teigiama, kad praėjusį pavasarį daugiau nei kas ketvirtas šeštos klasės mokinys neišlaikė dalyko. Daugiausia sunkumų kilo laikant švedų kaip antrąją kalbą - kas trečias atsiliekantysis neišlaikė būtent šio egzamino.

Švedijos nuosaikiosios koalicijos partijos atstovė spaudai Kristina Axen Ohlin situaciją vadina "katastrofa".

"Deja, visi duomenys rodo, kad jei nebus imtasi skubių veiksmų, daugelis šių vaikų negalės baigti net devynerių metų mokyklos", - sakė ji.

Visos Švedijos švietimo sistemos problemos išryškėjo, kai paaiškėjo, kad Švietimo ministerija neleido daugeliui nesėkmingai besimokančių imigrantų mokinių dalyvauti Tarptautinio mokinių vertinimo programos (PISA) testuose.

Reaguodama į tai, Švedijos vyriausybė pradėjo rengti įstatymo projektą, pagal kurį Švedijos mokyklų inspekcijai būtų suteikta daugiau galių uždaryti privačias ir savivaldybių mokyklas, turinčias rimtų ugdymo proceso trūkumų. 

Siūloma, kad teisės aktų pakeitimai įsigaliotų nuo 2022 m. liepos 1 d.


Šitą chaosa Švedijos valsybėje, kurį sukėlė nekontroliuojama imigracija, melagis Seimo narys pavadino "sėkme". Kokiu gi reikia būti degeneratu ir kaip nekęsti savo Tėvynės, kad skatinti musulmonų ir juodaodžių afrikiečių imigraciją!






Dekadansas: ar dar yra kur tautai kristi? 1 d.

 

Spalio 28 d. laida „Bučiuoju. Rūta“ man sukėlę tikrą šoką. Į laidą pakviesti keli sorošininkai-švabininkai, akivaizdūs judo sidabrinių recipientai, nėrėsi iš kailio gindami nekontoliuojamos migracijos į Lietuvą teisėtumą, įrodinėdami, kad apgręžinėti Lukašenkos hibridinės atakos dalyvius yra nusikaltimas tarptautinei teisei. Šių judų nuomonę, visus nelegalius migrantus negalima apgręžinėti, visus juos reikia įsileisti, maitinti, rengti, integruoti, ir pradėti su jais metų metus trunkančias bylinėjimosi procedūras. Jie nurodė geriausią tokio darbo pavyzdį – Švediją ir pažymėjo, kad šioje šalyje „geriausiai gyvena teisininkai.“ Reikia pripažinti, kad į šitą dekadanso laidą buvo pakvieti keli adekvatūs Lietuvos piliečiai.


Laidoje buvo pažymėta (Naglis Puteikis), kad kelią į šį migracijos košmarą paklojo Tėvynės išdavikų 2018 m. pasirašytas Globalios migracijos paktas. Priminsiu.

2018 metų gruodžio 4 dieną Lietuvos seimas, 73 balsais – „už“, pritarė Lietuvai mirtinai žalingam Globalios migracijos paktui. Žygimantas Pavilionis, seime pristatęs pritarimo paktui projektą, parlamentarams ir visuomenei melavo, kad jis „nėra įpareigojantis.“ Maždaug trečdalis ES šalių nepritarė šiam migracijos paktui. Tarp šalių atmetusių šį paktą buvo:JAV, Australija, Šveicarija, Kinija, Japonija, Pietų Korėja, Izraelis, Vengrija, Austrija, Lenkija, Bulgarija, Slovėnija, Čekija, Danija, Kroatija, Italija.

73 Lietuvos duobkasiai, kurie pritarė JTO migracijos paktui:

Ačienė Vida, Alekna Virgilijus, Anušauskas Arvydas, Armonaitė Aušrinė, Bacvinka Kęstutis, Bakas Vytautas, Baublys Juozas, Baura Antanas, Bernatonis Juozas, Budbergytė Rasa, Burokienė Guoda, Čmilytė-Nielsen Viktorija, Degutienė Irena, Gaidžiūnas Aurimas, Gailius Vitalijus, Gelūnas Arūnas, Gentvilas Eugenijus, Gentvilas Simonas, Haase Irena, Jarutis Jonas, Jovaiša Eugenijus, Jovaiša Sergejus, Juknevičienė Rasa, Juozapaitis Vytautas, Juška Ričardas, Kernagis Vytautas, Kindurys Gintautas, Kirkilas Gediminas, Kreivys Dainius, Kubilienė Asta, Kubilius Andrius, Kupčinskas Andrius, Landsbergis Gabrielius, Liesys Jonas, Masiulis Kęstutis, Matelis Bronislovas, Matulas Antanas, Mažeika Kęstutis, Miliūtė Rūta, Morkūnaitė-Mikulėnienė Radvilė, Navickas Andrius, Navickienė Monika, Nevulis Petras, Norkienė Aušrinė, Olekas Juozas, Pavilionis Žygimantas, Popovienė Raminta, Pranckietis Viktoras, Pupinis Edmundas, Rastenis Vytautas, Razma Jurgis, Rimkus Juozas, Sabatauskas Julius, Sinkevičius Rimantas, Sysas Algirdas, Skaistė Gintarė, Skardžius Artūras, Skvernelis Saulius, Smirnovas Kęstutis, Starkevičius Kazys, Strelčiūnas Algis, Šakalienė Dovilė, Šalaševičiūtė Rimantė, Šarknickas Robertas, Šiaulienė Irena, Šimonytė Ingrida, Širinskienė Agnė, Tomilinas Tomas, Valiūnas Petras, Varkalys Jonas, Veryga Aurelijus, Vingrienė Virginija, Zingeris Emanuelis.

Šie paktai buvo pasirašomi gruodžio 10-11 dienomis Maroke. Globalaus pabėgėlių pakto tekstą galima perskaityti čia: https://www.unhcr.org/5b3295167

Kai kurie iš punktų, įtrauktų į pabėgėlių paktą, yra šie:

*Pabėgėlių koncepcija apima žmones, paliestus klimato pokyčiu ir sugriovimu supančios aplinkos (punktas 12).

*Kas keturi metai, pradedant 2019 metais, globalus forumas pabėgėlių klausimais tikrins ir nustatys indeksą to, kaip kiekviena šalis vykdo įsipareigojimus pagal susitarimą (punktai 17 -19).

*Bus sukurtas globalus Akademinis tinklas su universitetais, akademinėmis asociacijomis ir mokslo-tiriamaisiais institutais siekiant sukurti galimybes pabėgėliams švietimo, mokslinių tyrimų ir stipendijų srityje (punktas 43). *Skatinti pozityvų požiūrį į pabėgėlius, perkeltiems iš vienos valstybės į kitą (punktas 90).

*Ne tiktai JTO aktyviai dirba siekiant pakeisti migracijos klausimus, bet ir ES ir kiti dalyvaujantys asmenys. Svarbiu dokumentu yra ES dokumentas, kuris liečia pagalbą perkėlimui pabėgėlių valstybėse-narėse.

Dokumente naudojami tokie terminai, kaip „privaloma priemonė“, teisinis dokumentas ir griežtas poveikis, kas kalba apie privalomą dokumento charakterį ir, kad jo autoriai pripažįsta sunkumus įtikinant visuomenę dėl savo pasiūlymų.


Šiame JTO dokumente taip pat apskaičiuota maksimali absorbcijos galimybė kiekvienai iš ES valstybių. Pavyzdžiui, jų skaičiavimais Vokietijoje gali tilpti dar 274 milijonai pabėgėlių, Švedijoje – 440 milijonų (Lentelė 12). Lietuvos maksomali absorbcijos galimybė – 61,6 milijonų!


JTO migracijos pakto tekstas anglų ir vokiečių kalbomis:

https://www.un.org/pga/72/wp-content/uploads/sites/51/2018/07/migration.pdf

http://www.un.org/depts/german/migration/A.CONF.231.3.pdf

Štai kas kalbama pakte:

Globalus migracijos paktas (Migration Works for All):

– pareiškia, kad migracija tai gėris, kurio privalo norėti kiekviena šalis; 

– nori sukurti programas, kad padaryti migraciją populiaria ir pageidaujama priimančiose šalyse; 

– sako, kad migracija yra geriausias demografijos problemų sprendimas Europai ir sprendžia darbo jėgos trūkumo problemą;

– numato įsipareigojimus suteikti migrantams visa tai kas būtina oriai migracijai be kliūčių;

– nedaryti skirtumų tarp karo pabėgėlių, klimato pabėgėlių, persekiojamų dėl religijos, politinių, etninių ir ekonominių pabėgėlių;

– pasisako už priėmimą kiekvieno migranto nepriklausomai jo teisinio statuso; 

– įpareigoja valstybes-nares priimti migrantus, nepriklausomai nuo to, ar jie turi dokumentus, asmens pažymėjimus, ar ne;

– įpareigoja, kad migrantai galėtų naudotis tomis pačiomis teisėmis, kaip ir priimančios šalies piliečiai; reikalauja uždrausti migrantų išsiuntimą, pareiškia, kad priimančios šalys turi padėti susijungti migrantų šeimoms;

– rekomenduoja vertinti kaip dezinformaciją tvirtinimus, kad migracija yra grėsmė;

– nurodo, kad saugumo priemonės yra migrantų sujaudinimo šaltinis ir kelia migrantams grėsmę (!);

kalbama, kad tie, kurie negali būti laikomo pabėgėliais, bet susiduria su neįveikiamais sunkumais grįžtant į savo kilmės šalį, turi naudotis ta apsauga, kaip ir pabėgėliai.


Tokiu būdu, JTO paktas sukurtas išimtinai migrantams ir tam, kad sunaikinti vakarų valstybes. Priimančių valstybių gyventojų teisės, jų saugumas, jų norai, jų planai pilnai ignoruojami, paneigiami. Vieninteliai, kurie nukentės nuo šio pakto realizavimo, taps Vakarų gyventojai, kurie susidurs su pasikeitimu gyventojų sudėties savo šalyse, praras identitetą, kultūrą, gyvenimo būdą etc.

Neišvengiamu to rezultatu taps krachas, chaosas, skurdas ir, gali būti, pilietinis karas, kaip Libane 1975-1990 metais. Lietuva, ji pasirašydama, prarado teisę į nepriklausomą migracijos politiką.

Vilniaus universiteto profesoriaus Vytauto Daujočio nuomone, Globalios migracijos sutartis prilygsta Europos susinaikinimo aktui.

Profesorius pasakė: „... apmaudu, kad apie šią sutartį Lietuvoje kalbama tik dabar, nors Europos parlamente jis buvo svarstomas jau pernai, metų viduryje. Ar mes gavome apie tai žinių iš savo europarlamentarų? Tai kam mes juos renkam? Kad jie sočiai pagyventų?.. Įdėmiai perskaičius šį dokumentą, jo esmę galima nusakyti keliais sakiniais: - Migracija yra žmogaus teisė, tokia pati, kaip ir žmogaus teisė į gyvybę, laisvę, asmens saugumą ir pan. - šiuo dokumentu migraciją norima išstumti į tokį lygmenį. Čia nekalbama apie pabėgėlius - dėl jų viskas aišku - yra tarptautinės sutartys, juridinės normos, kaip su jais tvarkytis, kaip padėti, - čia kalbama apie tuos, sakykime, ekonominius migrantus, apie meduoliu reguliuojamą migraciją: kur šauna į galvą, ten ir vyksti, bet geriau ten, kur geriau maitina. Nors Globalios migracijos sutartis nėra teisiškai saistantis dokumentas, bet bus daromas saistantis.“