2023-01-06

Lietuvos valstybės nesėkmes programuoja Každailio Vyties spalvos?

 




Lietuvos Konstitucijos 15 straipsnis apie mūsų herbą sako: Valstybės herbas - baltas Vytis raudoname lauke.  

Nuo pat pirmųjų mūsų Nepriklausomybės atkūrimo dienų mes ėmėme bjauroti mūsų pagrindinį simbolį - Vytį. Dailininko Arvydo Každailio dėka Vytis tapo panaši į jojantį tuometinį prezidentą A.Brazauską, o daugelis pastebėjo, kad pakelta žirgo uodega reiškia vieną fiziologinį vyksmą. Bet svarbiausia - dailininko nemokšos dėka, o gal jį taip įprotino padaryti koks nors dėdulė, herbe atsirado dvi naujos spalvos - mėlyna ir geltona.

Mėlyna ir geltona spalvos herbe turi savo reikšmę. Dar svarbiau - šių spalvų išdėstymas. Ukrainoje (Charkove) gyvenantis publicistas Eduarda Hodos prieš kelias dienas savo portale www.hodos-video.com paskelbė video "Ženklai, simboliai ir ...", kuriame kinų dailininkė ukrainiečiams, kuomet šie 1991 metais tvirtino savo vėliavos spalvų išdėstymą, paaiškino tai.

https://hodos-video.com/videoarkhiv/videomaterialy-soratnikov-i-spodvizhnikov/znaki-simvoly-i…-otrezannye-golovy-materialy-k-slavyanskomu-tribunalu/

"(1:40) Kiekviena valstybė turi savo magišką kodą, jis užšifruotas simboliuose ir veikia į likimą visos tautos. Kokį slaptą kodą neša mūsų vėliava? Mėlynai-geltona spalvos patvirtintos Konstitucijos, kaip valstybinės. 1917 m. balandžio 1 d. Sofijos aikštėje susirinko virš 100000 žmonių, jie sveikino sukūrimą pirmos, nuo Bogdano Chmelnickio laikų, nepriklausomos Ukrainos Liaudies Respublikos. Jų rankose plazdėjo geltonai-mėlynos vėliavos, su geltona juosta viršuje. ( ...) (7:35). 1993 m. į Ukrainos prezidentą Leonidą Kravčiuką kreipėsi dailininkė Mao Mao. Ji tikino, kad vėliavą nedelsiant reikia apversti. Senovės kinų tradicijoje kombinacija - mėlynas viršuje, geltonas apačioje - reiškia patį baisiausią simbolį Pi. Jis reiškia nuosmūkį, chaosą, netinkami žmonės atsidurs valdžioje, o didieji skurs..." 

O dabar pažvelkime į Každailio sukurtą, ir naujai nuspalvintą, Lietuvos herbą. Vyties skydas - tapo mėlynu, mėlyna spalva - viršuje, o dvigubas kryžius - geltonas, po mėlyna spalva! Prisiminkime kinų dailininkės Mao Mao aiškinimą Ukrainos prezidentui Leonidui Kučmai ir Konfucijaus posakį "Pasaulį valdo ženklai ir simboliai, o ne žodis ir įstatymas".

Šiandien matome baigiamą išparceliuoti Lietuvos valstybę ir bėgančius iš namų lietuvius. Ar ne šios Tautos nelaimės kodas yra užprogramuotas Každailio Vyties variante? 

Aš manau, kad dabartinis Lietuvos valstybės herbas, nuspalvintas blogį lemiančių spalvų deriniu, turi būti pakeistas Juozo Zikaro Vytimi, kaip sako Konstitucija: Valstybės herbas - baltas Vytis raudoname lauke.  




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą