2024-09-10

Vildersas ragina ES atsisakyti masinės migracijos. Springfilde (JAV) migrantai suvalgė vietinę gyvūniją

 

Tauta nėra tikra tauta, jei negali kontroliuoti savo sienų, todėl imigracijos klausimus turėtų spręsti nacionalinės vyriausybės, o ne Europos Sąjungos lygmeniu, tvirtino Laisvės partija (PVV)  pagrindinis naujosios Nyderlandų vyriausybės lyderis Gerdas Vildersas. Jis paragino suteikti jo šaliai „išimtį“ dėl Briuselio imigracijos politikos, kokia buvo suteikta Danijai.

Vildersas pažymėjo, kad nors daugelio ES šalių, pavyzdžiui, jo šalies, rinkėjai balsavo už partijas ir vyriausybes, kurios rėmėsi imigracijos mažinimą žadančiomis platformomis, masinę migraciją remiantys globalistai, tokie kaip ES vadovė Ursula von der Leyen, liko Briuselio valdžioje ir taip užgniaužė Nyderlandų rinkėjų, kuriems Vildersas pažadėjo „griežčiausią visų laikų priėmimo politiką“ imigracijos atžvilgiu, valią.

Jis pažymėjo, kad perduoti įgaliojimus nacionaliniu lygmeniu, pavyzdžiui, „atsisakyti“ imigracijos, nebus lengva užduotis, sakydamas: „Europa yra savotiška pabaisa, Europos Sąjunga, jei suteiki jai daugiau galių, ji nori tik daugiau ir jų neatiduoda.“

Vildersas taip pat atmetė požiūrį, kad masinė migracija yra būtina Nyderlandų ekonomikos augimui ir gyventojų skaičiaus palaikymui, teigdamas, kad daugiausiai jaunų vyrų antplūdis dar labiau apsunkina ir taip per ankštą Nyderlandų būsto rinką ir taip trukdo vietiniams Nyderlandų gyventojams kurti savo šeimas.


Vilderso komentarai pasirodė artėjant nesutarimams ES dėl migrantų perskirstymo visame bloke schemos. Pietų Europos šalys, ypač Viduržemio jūros pakrantės šalys, teigė, kad joms tenka nevienoda nelegalios imigracijos našta, o kitos šalys, ypač Vengrija ir Lenkija, savo ruožtu tvirtino, kad jos pasistengė įvesti griežtą sienų kontrolę ir neturėtų būti baudžiamos už tai, kad kitos ES valstybės narės nesugeba kontroliuoti savo sienų.

"Breitbart" rašoma, kad Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas taip pat paragino atsisakyti imigracijos. Rugsėjo 17 d., kai sueis galutinis terminas sumokėti 200 mln. eurų baudą Vengrijai už atsisakymą priimti tariamus prieglobsčio prašytojus iš kitų ES šalių.

Atsakydama į tai, Vengrijos vyriausybė pažadėjo, kad jei bus priversta priimti tariamus prieglobsčio prašytojus, ji nupirks migrantams autobuso bilietą į vieną pusę iki Briuselio po to, kai jie bus įforminti. Budapeštas taip pat pareiškė, kad planuoja pareikšti atsakomąjį ieškinį, siekdamas atgauti ES sienų apsaugos išlaidas palei savo pietinę sieną, kur pastatė pasienio tvorą, kad sustabdytų nelegalių migrantų srautą į Vengriją, taigi ir į ES.

Nelegalios migracijos siaubas Springfilde


Springfildo Ohajo gyventojai prašo pagalbos po to, kai 20 000 haitiečių užplūdo miestą ir suvalgė vietinę gyvūniją.

JAV portale "Zerohedge" rašoma, kad 60 000 gyventojų turintį Ohajo valstijos Springfildo miestą užplūdo apie 20 000 nelegalių migrantų iš Haičio, kurie atvyko į miestą ir, pasak miesto pareigūnų, paaštrino „didelę būsto krizę“, o vietos gyventojai teigia, kad jie ėda naminius gyvūnus ir laukinius gyvūnus.


Rugpjūčio 27 d. vykusiame miesto komisijos posėdyje vienas vietos gyventojas sakė, kad haitiečiai „parke gaudo antis, pjauna galvas ir jas valgo“.

Kitas vietos gyventojas „Facebook“ grupėje rašė, kad jų kaimynui dingo katė - tik tada pamatė, kad ji „kabo ant šakos, kaip elnias skerdimui, ir jie [haitiečiai] ją pjaustė, kad suvalgytų“. 

Buvo pateikti kvitai, įrodantys, kad katės iš tiesų yra Haičio virtuvės dalis.

Kita vietos gyventoja sakė miestui, kad ji „nebegali to pakęsti“, nes Haičio migrantai šiukšlina jos kieme ir priekabiauja prie jos ir jos vyro.

Gyventoja Glenda Bailey sakė miestui: „Jie tapo okupantais. Jie pakeitė Springfildo gyventojus“.

Šis JAV pavyzdys akivaizdžiai parodo kur link mus veda globalistinė Lietuvos valdžia, klusniai vykdanti Briuselio tautų ir valstybių naikintojų direktyvas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą