2017-04-14

Europos naikinimo kronika 8. Afrikiečiai žvėriškai žagina europietes. Europos Komisija toliau „spaudžia“ Vengriją dėl migrantų priėmimo. Švedų ekonomistas perspėja apie migrantų žalą ekonomikai


Negrai žvėriškai žagina europietes

Migrantai iš Afrikos Švedijoje žvėriškai išprievartavo paaugles, o jų draugą vos neužmušė. Jis patyrė sunkias galvos traumas.

Kaip pranešė Breitbart, du negrai Švedijoje buvo nuteisti trims ir dviem su puse metų kalėjimo už jauno švedo sumušimą ir jo draugės nepilnametės išprievartavimą. Viena iš prievartautojų vyriausybė bandys (!) deportuoti.

Trys paauglės ir vaikinas vakarojo Stokholmo priemiestyje. Viena paauglė pasikvietė į svečius savo pažįstamą 21 metų nelegalų migrantą iš Liberijos Rišelje Jararą. Šis atsivedė dar vieną nelegalą afrikietį iš Kenijos Fajedą Mvangi. Šie migrantai greitai ėmė mušti vaikiną švedą ir puolė prievartauti paaugles. Švedas patyrė sunkias galvos traumas, smegenų pažeidimus, neteko sąmonės.

Besipriešinančias nepilnametes negrai spardė, smaugė, daužė į sienas, vieną už plaukų nusitempė į miegamąjį ir ten išprievartavo.

Mergaites išgelbėjo į butą įsiveržęs kaimynas. Šie du negrai buvo recidyvistai, anksčiau teisti už žaginimus ir plėšimus.


Pi-news aprašo žvėrišką negro migranto nusikaltimą Študgarte, kur balandžio 2 dieną šis nelegalas iš Ganos, grasindamas su šakų pjovimo pjūklu, užpuolė porelę. Vaikiną jis sumušė, o merginą „žvėriškai išprievartavo“. Šis pasibaisėtinas užpuolimas buvo plačiai paviešintas Vokietijos spaudoje, ir net sulaukė rezonanso Bundestage.

Italijos valdžia šiam 31 metų amžiaus nusikaltėliui iš Ganos nebuvo suteikusi prieglobsčio, tačiau tai nesutrukdė jam nuvykti į Vokietiją. Čia jis buvo sulaikytas už užpuolimą. Vokietijoje jis vėl prašė prieglobsčio, bet ir šį kartą jo prašymas buvo atmestas, nes Ganoje nevyksta joks karas. „Geradariai“ padėjo jam apskųsti šį sprendimą ir taip vilkinti jo buvimo Vokietijoje laiką. Šie NVO nusikaltėliai „negali apsieiti be šių Afrikos deimantų, kurie pakeis Vokietiją į gerąją pusę, nes visi šie refugees-welcome padėjėjai pasiliks be darbo.“


Niekieno nerenkama Europos Komisija toliau „spaudžia“ Vengriją dėl migrantų priėmimo.

„Vengrija“ atvira diskusijai, bet mes nesiruošiame trauktis nei per pėdą“, die Zeit cituoja Vengrijos premjero pareiškimą.

Migracijos kvotos, kurias primetė Europos tautoms Europos Komisija, buvo atmestos daugumos vengrų per 2016 metų referendumą. Sulaikymas asmenų, prašančių prieglobsčio, kol jų prašymas yra svarstomas, yra būtinos saugumo priemonės; teroro aktai parodė, kad Vengrija imasi adekvačių saugumo priemonių prieš potencialius teroristus, tuo tarpu Vokietijoje, Italijoje, kitose ES valstybėse, nelegalūs migrantai laisvai keliauja iš valstybės į valstybę ir daro sunkius nusikaltimus.

Vengrija įvedė efektyvias pasienio kontrolės priemones, kurios labai sumažino migracijos srautą po to, kai Angela Merkel pažeisdama įstatymus atidarė ES sienas nelegaliems migrantas.

Vengrijos priimtos sienos apsaugos priemonės sumažino nelegalių migrantų srautą nuo 200000 2015 metais iki 25000 -2016 metais.

Vengrijos premjeras Vktoras Orbanas pasakė, kad „jeigu Vengrija negintų Europos išorės sienų, austrai ir vokiečiai atsidurtų didelėje bėdoje“.

„Kada Vengrija nepajėgė apsaugoti išorinių Europos sienų... milijonai migrantų per Vengriją perėjo į Austriją ir Vokietiją. Mes padarėme tam galą, ir visi Austrijoje ir Vokietijoje tuo patenkinti, bet politinė dviveidystė neleidžia jiems apie tai kalbėti“, - kalbėjo Orbanas.


Švedų ekonomistas perspėja apie migrantų žalą ekonomikai.

Garsus Švedų ekonomistas Tino Sanandaji sugriovė prasimanymus apie migrantų naudą Švedijos ekonomikai ir tai pavadino „fantazija“.

„Tai fantastika, kad ekonomika žlugs be kelių tūkstančių nelegalių migrantų turinčių mažai apmokamas profesijas“. „Švedija puikiai tvarkėsi prieš kelis metus, kada buvo mažai nelegalių migrantų“. Jo žodžiais, nelegalūs migrantai turi labai mažą įtaką ekonomikai, nes yra žemos kvalifikacijos ir „gali būti lengvai pakeičiami.“

Kairiosios partijos ekonomisto nuomone kultivuoja „imigracijos kultą“ ir kuria naują mažai apmokamų vartotojų poklasę.

Ekonomistai visoje Europoje teigia, kad iš masinės migracijos nėra jokios ekonominės naudos, o tik nuostoliai. Ekonomistas Johan Javeus pareiškė, kad migracija yra „uždelsto veikimo bomba“ Švedijoje, kuri yra žalinga Švedijos ekonomikai.

Darbo tyrimo institutas (Vokietija) parašė ataskaitą, kurioje kalbama, kad masinė migracija atneš žalą ilgalaikiam ekonomikos augimui.

Ankstesnės kronikos:

http://lebionka.blogspot.fi/2017/04/europos-naikinimo-kronika-7.html
http://lebionka.blogspot.fi/2017/03/europos-naikinimo-kronika-6-marin-le.html
http://lebionka.blogspot.fi/2017/03/europos-naikinimo-kronika-5-devyni-is.html
http://lebionka.blogspot.fi/2017/03/europos-naikinimo-kronika-4-antverpenas.html
http://lebionka.blogspot.fi/2017/03/europos-naikinimo-kronika-3-europai.html
http://lebionka.blogspot.fi/2017/03/europos-naikinimo-kronika-2-es.html
http://lebionka.blogspot.fi/2017/03/europos-naikinimo-kronika-2017-03-21.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą