2017-04-24

Kodėl Rusija tyli kai Izraelis bombarduoja Siriją? Rusijos portalas 3rm pateikia Vladimiro Putino asmens anketą: Vladimiras Putinas – žydas pagal motiną


Rusijos portalas „Rusija trečioji Roma“ (3rm) aiškinasi, kodėl Rusijos priešlėktuvinės oro gynybos sistemos, dislokuotos Sirijoje tyli, kai Izraelis iš oro atakuoja Sirijos karines pajėgas?

Portale rašomas „Vis didesnę nuostabą sukelia Rusijos reakcija į teroristinius Izraelio veiksmus prieš Siriją! Kame tokio nuolaidžiavimo priežastis?

Tik per du praėjusius metus nuo Rusijos karinio kontingento sustiprinimo Sirijoje, sionistai įvykdė virš 30 antpuolių prieš įvairius objektus Sirijos teritorijoje, tame skaičiuje esančius Rusijos priešlėktuvinės gynybos kontrolės zonoje. Bet Rusija neatsako, negina savo sąjungininko ir tyli...

Labai keistas ir nuostabus tylėjimas. Negalime įsivaizduoti, jeigu tai vyktų TSRS laikais. Nustebę ne tiktai mes. Nusistebėjimą išsakė ir saitas Veterans Today: „Skubiai: Rusija tyli, tuo metu kai Izraelis bombarduoja Siriją“.“



Toliau portale išvardijami konkretūs Izraelio lėktuvų antpuoliai prieš Sirijos vyriausybės pajėgas:

„Buvo atskleistos Izraelio oro pajėgų atakos į Sirijos arabų armijos (SAA) pozicijas Kuneitra provincijoje. Kaip paaiškėjo, Izraelio aviacija atakavo Sirijos vyriausybės 90 pėstininkų brigados pajėgas. Izraelio lėktuvai įvykdė smūgį raketomis prieš Sirijos armiją rajone Chan-Arnabek Kuneitroje. Anksčiau buvo pranešta taip pat, kad smūgis suduotas į rytus nuo Ein Aišaa kaimo. Dvi raketos buvo paleistos 06.45 laiku, kada vyriausybės kariuomenė priešinosi Al-Kaidos atakai netoli Kuneitra miesto. Liko Izraelio raketos liekanos, kuri pataikė į SAA Golano pulko tanką. Šis incidentas sukėlė didelius Sirijos armijos įrangos ir medžiagų praradimus. Pranešama, kad Al-Kaidos teroristai prasiskverbė į Kuneitrą iš Golano aukštumų, kurios yra Izraelio okupuotos, siekdamos sustiprinti frontą Madinat-el-Baase“. Akivaizdu, Izraelis parengė ir pradėjo raketų smūgį, kad suteikti Al-Kaidai teroristams. Tai leidžia daryti išvadą apie tai, kad Izraelis Al-Kaidai taip pat teikiama žvalgybinė informacija iš mūšio lauko“.






Dabar mes matome, kad net tada kada teroristinis Izraelis nesislėpdamas padeda Al-Kaidos teroristams, Rusija tyli. Kame priežastis tokio tylėjimo?

Kad tai suprasti, reikia tiesiog prisiminti, ką pasakė brigados generolas Nizar Abd al-Kader interviu Libano laikraščiui „Al-Džumchurija“: „Rusija turi stiprų žydų lobi įtakojantį valdžią ir nenorintį pyktis su savo istorine tėvyne“.

Rusijos portalas 3rm pateikia Vladimiro Putino asmens anketos (Forma Nr.1P) nuotrauką, kurioje pabraukti duomenys apie Vladimiro Purino tėvus. Anketoje rašoma, kad jo tėvas yra rusas Putinas Vladimiras Spiridonovičius, o motina yra žydė Šalomova Marija Ivanovna.


Šaltinis:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą