2017-04-15

Šiaurės Korėja Amerikai parodė špygą


Šiaurės Korėja nenori būti JAV kolonija, o vakar ji parodė Donaldui Trampui didelę špygą. Na, nebijo ši šalis Amerikos. Kiti, daug didesni, drebina kinkas, o Korėjiečiai nebijo. Jie turi 5,7 milijonų kariuomenę, puikią savo gamybos karinę techniką, socialistinį šalies ūkį, kurį galima mobilizuoti 100 procentų, o priedo – jie turi branduolinį ginklą, labai didelį povandeninį laivyną ir daugybę raketų. Balandžio 15 dieną parado metu Korėja pademonstravo ir povandeninių laivų balistines raketas.






O kokią kariuomenę gali priešpastatyti jai JAV? Vištgaidžius, kurie net nežino, kokios jie lyties? Be sausumos operacijų neįmanoma laimėti jokio karo, todėl Šiaurės Korėja ir rėžė skambų antausį Donaldo Trampo administracijai, kuri gėdingai ėmė keisti karinę retoriką, prakalbo apie politinį spaudimą.

Vakar įvyko didelis smūgis JAV prestižui, nes pasaulis pamatė, kad JAV - „milžinas ant molinių kojų“, o JAV laivų armada – surūdijusios praėjusio šimtmečio „geldos“, skirtos karinei propagandai ir kovai su beginkle Jugoslavija ar Sirija.



Normalaus formato lentelė čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą