2017-04-15

2/3 lenkų pasisako prieš „pabėgėlių“ priėmimą ir žada juos izoliuoti „konteinerių stovyklose“


Tuo metu, kai Lietuvos valdžia ritinėja velykinius kiaušinius su į šalį vežamais okupantais musulmonais Rūkloje, kai badauja 62 procentai Lietuvos pensininkų, o neradęs darbo jaunimas bėga į užsienį, kaimynų lenkų valdžia įsiklauso į lenkų nuomonę, dirba savo tautai, neveža į šalį potencialių islamo teroristų.

Surengta apklausa Lenkijoje parodė, kad 2/3 lenkų nenori migrantų iš ne Europos valstybių.

Tiktai 20 procentų respondenų pasisakė už Afrikos ir Artimųjų Rytų „pabėgėlių“ priėmimą Lenkijoje.

Ši apklausa patvirtino Lenkijos valdžios nuostatą nepriimti jokių „pabėgėlių“, kuriuos per prievartą Višegrado grupės valstybėms bruka niekieno nerenkama Europos Komisija.

Lenkai yra pasiruošę priimti „pabėgėlius“ europiečius. Tom pritaria daugiau negu pusė lenkų.

Lenkai jau yra priėmę 1,2 milijonus ukrainiečių. Šioje valstybėje irgi vyksta karo veiksmai, bet karą Ukrainoje globalistai neskaito karu, o ukrainiečius pabėgėliais. Karai, pasirodo, globalistams yra tik Afrikoje ir Azijoje. Taip yra todėl, nes globalistų tikslas – baltos rasės žmonių sunaikinimas, o tam reikia negrų ir arabų. Nors Afrikoje nevyksta karas, bet globalistams afrikiečiai - "pabėgėliai".





Lenkai laukia nelegalių migrantų antplūdžio ir ruošiasi vengrų pavyzdžiu statyti jiems stovyklas

Lenkijos VRM pareiškė, kad norima pastatyti „konteinerių tipo“ stovyklas nelegaliems migrantams. Ministras Mariuš Błaszczak pasakė, kad siūlymas svarstomas, nes Lenkija, jo žodžiais, gali būti užtvindyta pabėgėliais artimiausiu laiku. Ministras nurodė, kad Angela Merkel kalbėjo, kad Vokietijos miestuose yra per daug asmenų prašančių prieglobsčio ir norima juos perkelti į kaimo vietoves.

Błaszczak pasakė, kad musulmonai neturi jokių šansų gauti prieglobstį Lenkijoje. „Mes rūpinamės saugumu. Mes suprantame, kad migrantų krizė - tai faktas, ir kad krizė didina šį blogį, kuris vyksta Vakarų Europoje ir tuo pačiu skatina teroro aktus“. „Mes nesutinkame su mechanizmais, kurie skatina migracijos bangas ir tai principinis klausimas“, - pasakė ministras.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą