2017-04-22

Lenkų portalas otoWroclaw.com pranešė, kad girti JAV kareiviai žiauriai sumušė lenką, bet paskui šią žinią pašalino

Lenkaitės gynėjas po susitikimo su amerikietiškais „gynėjais“
Lenkų portalas otoWroclaw.com pranešė, kad trys JAV juodaodžiai kareiviai buvo sulaikyti balandžio 9 dieną Zagan mieste Silezijoje. Kur nuo sausio mėnesio dislokuota JAV tankų brigada. Buvo pranešama, kad JAV kreiviai grįždami iš baro į kareivines, sutiko 19-metę Justiną M., kuri ėjo viena namo iš diskotekos. Kareiviai nutarė „susipažinti“ su ją, pirma angliškai, o po to griebė merginą už rankų ir bandė nutempti į tamsią gatvelę. Laimei, tuo metu greta atsirado Miroslavas P., jis išgirdo triukšmą ir nutarė apginti Justiną. Vienas iš kareivių smogė vaikinui į galvą, o šiam pargriuvus, šie banditai ėmė spardyti gulintį kojomis.

Budrus gretimo namo gyventojas paskambino į policiją. Net atvykus policijai Amerikos kariškiai elgėsi agresyviai ir bandė juos užpulti, todėl pareigūnai panaudojo dujas ir surakino chuliganus antrankiais. Visi amerikiečiai buvo girti, užfiksuota nuo 1,5 iki 2,3 promilės alkoholio. Lenkui jie sulaužė šonkaulius ir sukrėtė smegenis. Jis buvo hospitalizuotas. Su mergina dirbo psichologas.

„Pasų patikra parodė, kad šie banditai yra … JAV kareiviai, kurie atvyko į Lenkiją, kad ginti mūsų šalį! - parašė portalas. Tačiau balandžio 9 dieną jie buvo išlaisvinti ir pristatyti į dalinį, kurio vadu yra Kristoferis Norri. Kaip mums papasakojo Zeliona-Gura prokuratūroje, Amerikos kariškių veikla Lenkijos žemėje reguliuojama JAV įstatymų, todėl Lenkijos teisėsaugos organai prieš juos uždarė bylą“.

Šiuo metu žinia apie šį incidentą yra pašalinta iš portalo otoWroclaw.com. Praėjus keletui valandų leidinio redakcija pranešė, kad „tekstas apie lenko sumušimą Amerikos kareivių buvo išdava išorės poveikio į portalo struktūrą“.



Mano komentaras:

Aš esu įsitikinęs, kad tai Kremliaus provokacija.

Pirma. Degtinė, yra rusų išradimas.

Antra. Afrikiečiai, kaip rodoma JAV Holivudo filmuose, visada gelbsti baltuosiu, ypač moteris, dažniausiai dirba policijos komisarais, policininkais, gydytojais, prokurorais, teisėjais.

Trečia. JAV kariuomenėje paplitęs homoseksualizmas, todėl Justinos šie kariai negalėjo niekur temti, nes temtų Miroslavą.

Ketvirta. Japonijoje, JAV karo bazėje Okinavos saloje, dažnai rengiamos JAV karių palaikymo demonstracijos, kur susirinkę japonai dėkoja JAV kareiviams už dėmesį japonų merginoms.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą