2017-04-14

Kleptolando šalies naujienos


Kažkada tai buvo graži šalis, kurioje gyveno gražūs žmonės, bet 1991 metais šią šalį okupavo komunistai, per vieną naktį atsivertę į liberalus, globalistus, homoseksualistus ir visus kitus tolerastus - kleptomanus. SNO šią kleptomanų valdomą, labiausiai išvogtą, todėl greičiausiai pasaulyje nykstančią valstybę, pasiūlė vadinti Kleptolandu.



Maisto ir prekių kainų formulė Kleptolande

Empiriškai ištyrę prekių kainas Suvalkuose (Lenkija) ir Suvalkijoje (Kleptolandas), Kleptolando ypač laisvos rinkos antiekonomikos specialistai išvedė šios unikalios šalies universalią prekių kainos formulę:

Prekės kaina Kleptolende = prekės vertė + prekybininkų antkainis + K1 + K2 + K3 + K4 + K5 ir t.t.

Kur:

K1-otkatas Kleptolando parlamento partiniams vagims;
K2-otkatas Kleptolando vyriausybės ir ministerijų vagims;
K3-otkatas Kleptolando mokesčių inspekcijai;
K4-otkatas Keptolando kokybės ispekcijai;
K5-otkatas Kleptolando gaisrininkams;
ir t.t. Kas suma sumarum sudaro 100% prekių pabrangimą Suvalkijoje, lyginant su Suvalkais.


Kleptolando sostinės meras statys Naujuosius Vasiukus

Kaip ir dera Kleptolando sostinei – tai labiausiai išvogtas miestas valstybėje, kurio simbolis – suriestas kanalizacijos vamzdis prie upės.

Miesto meras, didysis machinatorius Ostapas Benderis, sugalvojo ant kalno, kur kunigaikštis Gediminas kažkada sumedžiojo Taurą ir, gerokai išlenkęs midaus, susapnavo staugiantį geležinį vilką, pastatyti teatro La Scala ir Vienos operos filialą už kelis šimtus milijonų mokesčių mokėtojų eurų. 

Žinoma, takiu atveju visas kultūrinis gyvenimas iš Milano ir Vienos persikeltų į Kleptolando sostinę, imtų kursuoti greitaeigiai traukiniai, skraidyti meno mylėtojų sausakimši lėktuvai, žodžiu, viskas vyktų taip, kaip aprašo Ilfas ir Petrovas savo knygoje „12 kėdžių“.

Galima Kleptolando Ostapą Benderį suprasti, primynė pagaliau neįgalioji Kleptolando teisėsauga uodega jo liberaliai artelei „Ragai ir kanopos“, tiems jų Sėddirektoriams (nuo žodžio sėdėti cypėje, kaip pamenat).

Visas kitas Kleptolando naujienas galima nusakyti vienu žodžiu: Vagia!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą