2017-04-03

„Šturmuotojas“: taip kuriamos provokacijos


Pačiam mušti ir rėkti, kad muša – sionistų aprobuotas metodas. Nesenai JAV ir pasaulio spauda plačiai aprašė įvykį, kai žydas po visą pasaulį siuntinėjo grasinimus dešimtims (JAV – daugiau negu šimtui) žydų organizacijų ir žadėjo jas susprogdinti. Eilės valstybių specialiųjų tarnybų pastangų dėka provokatorių pavyko identifikuoti ir areštuoti.

„Šturmuotojas“? Ką jis šturmuoja, kieno užsakymu?

Lietuvos internetinėje erdvėje atsirado nesantaikos kurstytojas, pasivadinęs „Šturmuotojo“ slapyvardžiu. Žemiau pateikiu šios provokatoriaus portale Ldiena paskelbtą tekstą ir portalo komentarą šiai provokacijai:

Šturmuotojas: Atsižvelgiant į gamtos dėsnius, nėra nieko teisingesnio, kaip kova už savo rasės išlikimą.

Prisiekiu niekada nepasidousiu kol išlieka nors vienas baltas vyras ir viena balta moteris, kova už baltosios rasės išlikimą tęsiasi, jei mūsu rūšis išties pasmerkta išnykimui prisiekiu aukšiausia valia jai atsiras galimybe susprokdinsiu atominiu ginklu visa planeta . Tegul viskas žūna negu kad degraduoja ir pavirsta mūsu rasė gyvuliais .Net jai išnyksime mes parodisime kaip miršta paskutinieji arijiai pamatysit vikingu berserku isiūti nebus bus jokio pasigailėjimo išsigimeliams rasių maišytojams .Už. Gyvybinės Jėgos pusę ir kovą už tiesą bei žmonijos pažangą geriau mirtis negu degradacija. Hei Hitler !
https://www.youtube.com/watch?v=I3HQECL1Lkg
---

LDiena.lt: aukščiau esantis tekstas - tai tipiškas visokių parazitinių žmogteisistinių-tolerastinių VšĮ vykdomos provokacijos pavyzdys, kurį būtent todėl sąmoningai čia palikau, kad visi galėtų pasigrožėti "kovotojų prieš nacizmą" darbo internete rezultatais.

Provokacijos esmė labai paprasta ir naudojama jau daugybę metų. Vadinasi ji "pats muša - pats rėkia", o dabar dar ir pats į policiją skundus rašinėja. Ir viskas tik tam, kad pateisintų savo pačių parazitinį egzistavimą.

Nes jeigu niekas internetuose nerašinės nesąmonių ir nešūkaus "Heil Hitler" - tai tuomet visokie kacai, zurofai, tolerastijos centrai ir kitos NVO utėlės paprasčiausiai liks be darbo, o dar tiksliau - be "kovos prieš neapykantą" fondų ir fondelių čiulpiamo spenio. Kad suprasti, jog tai yra pačių nelietuvakalbių parašytas pseudofašistinis tekstukas, užtenka perskaityti jį ir susiskaičiuoti gramatines klaidas.

Suskaičiavote? Gramatinių klaidų - 17, skyrybos klaidų - 11 (neskaičiuojant tarpų prieš skyrybos ženklus). Be to, esminis klaidų momentas - jos daromos tokiose vietose, kurios tipiškai yra sunkios "nelietuvakalbiams", netgi labai besistengiantiems taisyklingai rašyti lietuviškai.

Kadangi nežinau jidiš kalbos, negaliu kategoriškai teigti, jog tai būtent žydakalbio, o ne rusakalbio ar lenkakalbio sukonstruotas ir "Šturmuotojo" slapyvardžiu pasirašytas tekstas.

Daug pasakanti yra ir pati teksto sandara: vienas jo fragmentas tai kopija iš kitų "Šturmuotojo" vardu įvairiose interneto tinklapiuose ir forumuose skelbtų tekstų, o būtent "kol išlieka nors vienas baltas vyras ir viena balta moteris, kova už baltosios rasės išlikimą tęsiasi", o prieš jį ir po jo - jau prasideda provokacijos autoriaus "kūryba".

Pastebėjote - nukopijuotame fragmente nėra nė vienos gramatinės klaidos, visas brudas yra būtent nelietuvakalbio ir visai ne "Šturmuotojo" prikergtame apipavidalinime. Kurio galutinis akcentas ir "vyšnaitė ant torto" - išdarkytas nacistų posisveikinimo šūkis "straipsnio pabaigoje".

Jūs tikite, kad fašistas suklystų rašydamas savo šventą mantrą "Heil Hitler!"? Aš ne. Tai greičiau primena tai, kaip judėjai SPECIALIAI praleidinėja vieną raidę, rašydami žodį "Dievas". Jiems gi religinis tabu draudžia paminėti Dievo vardą be reikalo, tačiau žydai nebūtų žydais, jeigu nerastų juridinio apėjimo bet kuriam Dievo ar žmonių sukurtam įstatymui - vietoj "Dievo" jie užrašo "Die-as" arba "Di-vas" (O rusiškai dar paprasčiau - "Б-г") ir viskas gaunasi košernai.

Taigi, labai tikėtina, kad šiuo atveju suveikė jų per amžius atidirbtas stereotipas bei refleksas ir "netyčia" apipjausčius vieną raidę, sakralinis nacistų šūkis - "Tegyvuoja Hitleris" patapo "Ei, Hitleri!"

Bet kuriuo atveju, šito straipsnio rašytojo IP adresą aš išsaugojau ir per savo kanalus prasiskanuosiu, kas čia tokie ir iš kokios kontoros per "C-Gate" ryšį bando sukurti dar vieną ikiteisminį tyrimą.

Mazeltoff, tovarišči!
No pasaran!
Nepraeis fašistų tankai!
Slava Ukraine!
NATO mums padės!
LIE-TU-VA-BUS-LAIS-VA!

------

A.L.: Kur jūs, sorošų nupenėti VŠĮ bekonai? Kodėl neskundžiate teisėsaugos organams šio provokatoriaus "Šturmuotojo", gal jis dirba kurioje nors iš jūsų kontorų "Ragai ir kanopos"?





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą