2017-04-05

Ramūno Karbauskio garas virto švilpuku


Labai užjaučiu rinkusius Karbauskį ir jo pūkuotus (nuo pavardės Pūkas) „žemdirbius“. Paaiškėjo, kad tai yra moralinių ir politinių liliputų būrys, dvasios neįgalieji.

Pensininkus jie apgavo, pažado apie keturiasdešimties eurų ant galvos – netesėjo, savo pūkuotas šnarples išvoliojo moterų pasijoniuose. Vakar jų lyderis Ramūnas Karbauskis paaiškino, kad nepirks vaikams tautinių drabužėlių, mat, daug buvo kritikos.

Nuo kada lietuviai patriotai, jei jie tikrai tokiais yra, ėmė bijoti kritikos? Mūsų valstybėje, kur tiek daug liberalų-ortodoksų, netgi išfakinusių visą Lietuvą (turiu omenyje Vilniaus tarybos iškrypėlio iš Anglijos išpuolį ), kurie trukdo statyti paminklą Basanavičiui, Vyčiui, ko gi buvo galima tikėtis? Jie gi trigubai susiries, kad Lietuvą ir lietuvybę apdergti.

Ar bijojo kritikos Vincas Kudirka, ar bijojo kritikos Jonas Basanavičius, broliai Vileišiai, kiti mūsų valstybės kūrėjai? Jie nebijojo. Jei bijotų, nebūtų Lietuvos valstybės. O Karbauskis ėmė ir išsigando kritikos! Juokinga, ar ne? Kas per kinkų silpnumas! 

O kokia buvo pompa! Visus vaikus aprengs, J.Statkevičius projektuos! Tarytum mano ar jūsų mamoms, senelėms ar prosenelėms J.Statkevičius būtų tuos tautinius drabužėlius konstravęs, su kuriais jos „prie Smetonos“ dabindavosi, į renginius vaikščiojo. Nebuvo tada statkevičių, apsiedavo tauta ir be jų. Galiausiai, iš viso Karbauskio sukelto triukšmo liko tiks švilpukas!

Pasakojimas apie du garlaivius

Plaukė kartą jūroje du garlaiviai: vienas greitai, o kitas lėtai. Greitasis klausia lėtojo:
  • Kodėl tu taip lėtai plauki?
  • Visą garą švilpukui sunaudojau, - atsakė lėtasis.

Taip ir pas Karbauskį ir jo partiją: visas jų garas švilpukui buvo sunaudotas. Todėl iš visų jų pažadų liko tik švilpukas.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą