2017-04-09

Izraelis planuoja užgrobti Siriją


Izraelio vyriausybė sekmadienį planuoja neeilinį posėdį, kuriame bus sprendžiamas klausimas galimybės „humanitarinės“ intervencijos į Sirijos teritoriją. Telavivas nekantrauja pribaigti Damaską, kad įgyvendinti „Didžiojo Izraelio“ sukūrimo planą (1-2).


Kaip perduoda Izraelio televizija Channel 10, ministrų kabinete bus svartoma „tik humanitarinės intervencijos į Siriją pradžia“, o kalba „apie kokią nors karinę agresiją nevyksta“. Pažymima, kad vyriausybės posėdis Sirijos klausimu vyks balandžio 9 dieną.

Kovo mėnesį sionistų karo ministras Libermanas grasino panaudoti aviacija prieš Sirijos priešlėktuvinės gynybos sistemas po to, kai paleistomis raketomis sirai vos nenumušė Izraelio oro pajėgų naikintuvus, kurie vykdė karinį antpuolį prieš Bašarui Asadui talkinančias Hezbola grupuotes.

Verta priminti, kad nuo 1967 metų Izraelis yra karo stovyje su Sirija, be viso ko, ir yra okupavęs Sirijos Golano Aukštumas, kur yra Tiberijaus ežeras (Galilėjos jūra, Izraelyje Kineret ežeras) – pagrindinis geriamo vandens šaltinis regione.

Taip pat, niekam ne paslaptis, kad „IVIL“ yra sionistinio režimo kūdikis ir palaikoma JAV ir Didžiosios Britanijos – pagrindinių palūkininkų lizdų. Paskutinius 6 metus, IVIL kruvino chaoso pagalba metodiškai sekino Sirijos ekonomiką ir naikino civilinę, pramoninę ir karinę Sirijos infrastruktūrą.


Ir panašu kad dabar, kada Sirija stipriai išsekinta, o Vašingtone chabadnikai į valdžią atvedė „klasikino sionizmo“ šalininką Trampą (skirtingai nuo neotrockisto Obamos, kurio kuratoriais buvo „mondialistai“) Telavivo režimas nusprendė pribaigti ne tiktai ilgametį priešą, bet ir dar labiau priartėti prie judėjų mitologemos apie sukūrimą „Didžiojo Izraelio“ - „Nuo Tigro iki Eufrato“.

Tuo pačiu globalieji sionistai artina tikrovę prie jų deklaruojamų planų, jų tarpe provokuojant Trečiąjį pasaulinį karą, kuris turi kilti Artimuose Rytuose tarp arabų ir Izraelio, per kurį jie vieni kitus sunaikins (3-5).

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą