2020-11-23

Arkivyskupas Vigano: Tėvas Pranciškus tarnauja masonams ir kuria šėtono bažnyčią


Arkivyskupo Carlo Maria Vigano leidimu Marco Tosatti šių metų gegužę savo portale paskelbė du laiškus: vienuolės laišką arkivykupui ir arkivyskupo atsakymą jai.

https://www.marcotosatti.com/2020/05/31/a-cloistered-sister-writes-to-vigano-the-two-letters/


Jūsų ekscelencija monsinjore Carlo Vigano,


Aš esu sesuo vienuolė ir rašau jums po pokalbio su mūsų dvasiniu Tėvu. Mūsų pokalbis buvo susijęs su jūsų naujausiu „Kreipimusi“, kuris išplito visame pasaulyje, kad pažadinti sąmonę dėl neišvengiamo pavojaus, kuris slepiasi po „koronaviruso“ nepaprastosios padėties kauke. Ir įdomu pažymėti, kad net netikintys žmonės sunerimę dėl despotiškos įvykių eigos. Padėtis yra vis labiau pribloškianti, tačiau Bergoglio ir su juo sąjungoje esančių jėgų naudojama strategija izoliacijos ir dezintegracijos bet kurios grupės, kuri gali sukurti kontrpuolimą. Aš tai vadinu „priešprieša“, nes žodis „pasipriešinimas“ man atrodo per daug „žmogiškas“ ir šiek tiek nepakankamas.

Labiausiai tikėtina, kad artimiausiu metu pasirengimas Antikristo apraiškai taps vis labiau primestas ir despotiškas, taip pat ir dėl žingsnių, kurių nuspręs imtis pasiruošdamas pats Bergoglio.

Akivaizdu, kad tikslas yra pašalinti „karštas galvas“ - tuos, kurie trukdo ir stoja skersai kelio planui, kuris yra sukurtas ir dabar laukia pilno įgyvendinimo. Rūpestis, kurį išreiškiau mūsų dvasiniam Tėvui, yra tai, kad net „tikrojoje Bažnyčioje“ nėra „kontrorganizacijos“, kuri galėtų būti tam tikra „slapta bažnyčia“, galinti koordinuotai mobilizuotis tiek, kiek tai įmanoma. Kiti [Bergoglio] žingsniai bus specialiai skirti imobilizuoti bet kokį maištą pagal jo izoliacijos „strategiją“ ir padaryti veiksmus neįmanomus (strategija, kuri nebeslepiama).



Kaip vienuolė vienuolyne, aš tikiu labai skirtingomis „antgamtinėmis strategijomis“, kurios nepastebi labiausiai organizuotų ir totalitarinių pajėgų. Tačiau problema ta, kad laiko, kaip man atrodo, labai nedaug. Man malonu pranešti, kad mūsų motinėlė dažnai skaito mums prie stalo ištraukas iš jūsų aiškių ir gerai išdėstytų pasisakymų. Kai tik pasigirsta tiesos ir meilės Kristui ir Jo Bažnyčiai balsas, negalima jo neatpažinti.

Dvasinis Tėvas man pasiūlė parašyti šiuos apmąstymus jums, skatinant jus eiti toliau. Aš jums iškart pasakysiu, kad aš nesu mistikė ir net ne šventoji, bet kalbu daugelio kitų tylių Bažnyčios balsų vardu, norėdama pasakyti, kad jūs nesate vienišas ir kad mūšis tik prasidėjo.

Žvelgiant į Kreipimosi komisijos narių parašus, man atrodo, kad yra daugybė galimybių sukurti tam tikrą koordinavimą, „kartu eiti į priekį“ kaip mažos armijos nenuodėmingų (... ir čia taip pat priskiriu netikinčius kaip „potencialius narius“ tos pačios armijos, net nesąmoningai). Jei šventoji Maksimilija Marija Kolbe pavadino palaimintąją Motiną „Visam laikui laimėjusia“, tai taip pat tiesa, kad Pijaus IX Bulė autoritetingai paskelbia ją esą velnio „amžinu priešu“. Ir jūs geriau už mane žinote, kad mūšis, apie kurį aš kalbu, yra būtent šis: tikroji šio mūšio svarba yra amžinas daugelio sielų išgelbėjimas.

Ir todėl šis paprastas laiškas gali būti nedidelis paskatinimas nepasiduoti ir tęsti konstruktyvų dialogą su tais „keliais“, bet gerais dvasininkais ir religingaisiais, kurie kenčia dėl tų pačių priežasčių. Šiose sielose galėjo būti daug Šventosios Dvasios įkvėpimo bendradarbiavimui. Kalbant apie šmeižtus, nesusipratimus ir įvairius asmeninius antpuolius, kuriuos jūs kenčiate, tai yra viskas tai, ką jūs asmeniškai pažinote ir kurie yra brangakmeniai, inkrustuoti karūnoje, kuri jūsų laukia... bet tai yra „karūna“, kuri dar nėra pabaigta: nenuodėmingoji pati nori į ją įdėti didžiausias brangenybes.

Norėčiau užbaigti laišką nuorodą į garsųjį stebuklą, priskirtą Šventąjai Klarai, dėl kurio saracėnai, kurie jau buvo ant jos vienuolyno sienų, pabėgo ir nebegrįžo. Stebuklas įvyko dėl jos tikėjimo - ji, kuri buvo įvardinta kaip ištikimiausias „Dievo Motinos pėdsakas“, ir tai įvyko dėl jos meilės Švenčiausiajam Sakramentui, Tikrajai šviesai prieš bet kokią tamsą. Aš tai sakau todėl, kad „tai“ yra „galios“, kuriomis mes pasitikime ir kurių taip bijo mūsų priešai. Stebuklas įvyko tik paskutinę akimirką, kai buvo ištrintos visos žmogaus viltys. Jei nenuodėmingos širdies triumfas nėra toli, dabar yra mūšio laikas, o ji, kuri yra mūsų Lyderė ir Atpirkėja, nori matyti mus kovojančius, kenčiančius ir prašančius jos pergalės, kuri jau yra prie vartų.

Dėkoju jums už tai, kad jūs kantriai išklausėte mane, ir nuolankiai prašau jūsų palaiminimo man ir visai mano bendruomenei. Prašau prisiminti mane savo kasdienėse šventose Mišiose.

In „Corde Matris“


Laiškas, kurį pasirašė vienuolė

2020 m. Gegužės 29 d.




Brangi sese,

Labai ačiū už jūsų laišką, kurį įdėmiai perskaičiau. Aš visiškai pritariu jūsų aiškiam ir realiam matymui dabartinės krizinės situacijos, apimančios Bažnyčią ir pasaulį.

Su pagalba antgamtinio žvilgsnio, kurį patvirtina Šventasis Raštas ir įvairūs Dievo Motinos apreiškimai, galime suprasti, kad šią akimirką dabar galime aiškiau pamatyti epochinę dimensiją susidūrimo tikrąją gėrio ir blogio, Šviesos sūnų ir sūnų Tamsos. Kas tikrai šokiruoja, tai, kad aukščiausieji hierarchai ima tarnauti šio pasaulio kunigaikščiui, priimdami Jungtinių Tautų keliamus reikalavimus globalistinei darbotvarkei, masonų brolijai, Maltiečių ekologizmui, imigracianizmui ... kuriama viena pasaulinė religija be dogmų ar moralės, atsižvelgiant į masonų pageidavimus ... akivaizdu, kad Bergoglio kartu su tais, kurie yra už jo ir jį palaiko, siekia vadovauti šiai pragariškai Kristaus Bažnyčios parodijai.

Esu įsitikinęs, kad jūs taip pat pastebėjote, brangi sese, tiek daug prelatų ir katalikiškų MIP primygtinai kalba apie naujos pasaulinės tvarkos būtinybę: apie tai kalbėjo kardinolai ir vyskupai, taip pat „La Civiltà Cattolica“, „Vatican News“, Avvenire ir L'Osservatore Romano, su arogancija tų, kurie gali pasakyti dalykus, apie kuriuos kažkada nebuvo girdėta [katalikų būreliuose] dėka apsaugos, kurią jie mėgaujasi [vadovaujant hierarchijai]. Bet atidžiau pažvelgus, nedorėlių gebėjimas judėti ir veikti, nuslėpti savo ketinimus yra daug mažesnis, nei manyta: jie yra tokie tikri, kad jau pasiekė savo tikslą, kad atvirai atskleidė savo ketinimus įžūliai ir demonstratyviai, nusimesdami protingumą ir sumanumą, kuris anksčiau leido jiems pasislėpti.

Žiūrėkite, kaip atvirai pasireiškia pasaulio vyriausybės šalininkai JAV, elitos, kurios nori primesti savo tironiją tautoms, dabar gali būti pastebėtos; pažiūrėkite, kaip kartu su jomis neopagonizmas taip pat atvirai atsiskleidžia kaip šios tironijos religinė ranka, kurią kai kurie apibūdina kaip žalią apostazę. Mes žinome, kas jie yra, kas skatina jų veiksmus ir kokie yra jų tikslai: už jų visada slypi šio pasaulio kunigaikštis, prieš kurį pergalių karalienė veda mūsų mušamą policiją kartu su kur kas didesne ir baisesne dangiškųjų šeimininkų armija. Bet kadangi mes jau išsirinkome, kurioje pusėje esame mūšio lauke, neturime bijoti, nes mūsų Viešpats jau užkariavo, o jis siūlo mums brangią galimybę šiomis apokaliptinėmis dienomis pinti sau ypač didingą karūną.



Manau, kad svarbiausia vykdant veiksmingą dvasinę, doktrininę ir moralinę kovą su Bažnyčios priešais yra įtikinėjimas, kad dabartinė krizė yra vėžio metastazė: jei mes nesupratome priežastinio ryšio tarp II Vatikano ir jo logiškų ir būtinų pasekmių per pastaruosius šešiasdešimt metų Bažnyčios vairo nebus įmanoma nukreipti atgal į jos dieviškojo vairininko nurodytą kursą, kurį ji išlaikė du tūkstančius metų. Dešimtmečius jie mus katekizavo neapykantą keliančia fraze „kelio atgal nėra“ kalbant apie liturgiją, tikėjimą, moralinį mokymą, atgailą, asketizmą. Šiandien girdime tas pačias civilinėje sferoje vergiškai besikartojančias išraiškas, per kurias bandoma masėms įteigti, kad „nieko nebus taip, kaip buvo anksčiau“. Modernizmas ir „Covid-19“ yra to paties prekės ženklo dalis, ir visiems, kurie žvelgia į transcendentą, nesunku suprasti, kad didžiausia baimė tų, kurie nori, kad mes tikėtume, jog lenktynės link bedugnės yra neišvengiamos ir nesustabdomos yra tai, kad mes jais netikėsime, nekreipsime dėmesio ir demaskuosime jų sąmokslą. Tai yra mūsų pareiga šiandien: atverti akis daugelio dvasininkų ir tikinčių žmonių, kurie dar nesudarė bendro vaizdo, apsiribodami tik daliniu ir neatsiejamu požiūriu į tikrovę. Kai tik padėsime jiems suprasti mechanizmą, jie supras visa kita.

Galima grįžti atgal, mieloji sese, tai įmanoma padaryti taip, kad būtų atkurtas tas gėris, kuris buvo apgaulingai paimtas iš mūsų: bet tik laikantis doktrinos nuoseklumo, be kompromisų, nepasiduodant, be oportunizmo. Net jei esame silpni ir neturime materialių priemonių, Viešpats bus pasirengęs suteikti mums dalį savo pergalės, tik jei visiškai atsiduosime Jam ir Švenčiausiajai Motinai.

Patikiu save jūsų maldoms ir maldoms jūsų seserims-vienuolėms, ir aš laiminu jus ir jūsų bendruomenę iš visos širdies.

+ Carlo Maria Viganò, arkivyskupas





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą