2020-11-02

Orbanas: afrikiečių ateitis turi būti Afrikoje. Per dieną į Italiją atplaukė 900 afrikiečių


Lapkričio 2 dieną Italijos „Šiaurės lyga“ partijos pirmininkas Matteo Salvini savo Facebook parašė: „Per pastarąsias kelias valandas Lampedūzoje išsilaipino daugiau nei 900 imigrantų! Italams uždarytos durys, o imigrantams atviri uostai? Gėda!“



Vengrijos premjerui Viktorui Orbanui ne gėda, nes Vengrai į šalį neįsileidžia afrikiečių ir tai siūtina Briuselio ES valdininkus, mišrios rasės ateities europiečio gamintojus pagal ES tėvo Kudenhove Kalergi receptus.

Praėjusį penktadienį tradicinėje Kossuth radijo laidoje „Labas rytas, Vengrija“ premjeras Viktoras Orbanas komentavo islamo teroro aktą Nicoje ir pasakė, kad vienintelis būdas baigti šituos išpuolius-tai laikytis tos migracijos politikos, kurios laikosi Centrinės Europos valstybės.

„Jei mes nenorime tokių atvejų, kaip Nicoje, mes neturime jų įleisti,“ - pasakė Orbanas.

Jis pažymėjo, kad Vengrijos vyriausybė „neturi leisti Briuseliui primesti Vengrijai taisykles, pagal kurias mes turime leisti atvykti žmonėms, kurių mes nenorime matyti, o po to eiti į laidotuves“... „Nežiūrint į visą spaudimą, Vengrija neis Briuselio keliu.“

Orbanas tvirtino, kad vietoj to, kad importuoti milijonus afrikiečių į Europą, vyriausybė privalo padėti afrikiečiams sukurti aukštesnį gyvenimo lygį sau savo tėvynėje. „Afrikiečių ateitis turi būti Afrikoje; lygiai taip, kaip ateitis vengrų turi būti Europoje.“

Orbanas paminėjo, kad Matteo Salvini, prieš metus ėjęs vidaus reikalų ministro pareigas, sugebėjo sustabdyti migraciją į Italiją per Viduržemio jūrą.

„Mes suinteresuoti, kad politikai, einantys prieš migraciją, ateitų į valdžią Vakarų Europoje“, - pasakė Vengrijos premjeras Orbanas.

Nuo 2015 metų migracijos krizės ES pradėjo penkias bylas dėl žmogaus teisių pažeidimų prieš Vengriją. Spalio 30 d. Briuselis informavo Vengrijos vyriausybę, kad prieglobsčio suteikimo sustabdymas dėl COVID-19 pandemijos „prieštarauja ES įstatymams“.

Europos Parlamento deputatas Nicolas Bay iš Prancūzijos Facebook parašė, kad sienų apsauga būtų išgelbėjusi nuo teroristo trijų žmonių gyvybes Nicoje, o Vengrija yra viena iš nedaugelio valstybių, kuri išsprendė migracijos klausimą ir apsaugojo savo tautą.



Spalio 29 d. islamo teroristas Brahim Aoussaoui (21 m.), nužudęs Nicos katedroje tris krikščionis, rugsėjo 20 dieną nelegaliai iš Tuniso atvyko į Italijos Lampedūzos salą. Leidimą teroristui keliauti po Europą išdavė Raudonasis kryžius.

Nuorodos:

https://www.facebook.com/salviniofficial

https://rmx.news/article/article/pm-orban-hungary-will-not-follow-brussels-path-the-future-of-africans-should-be-in-africa

https://rmx.news/article/article/eu-opens-infringement-procedure-against-hungary-over-asylum-laws








 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą