2020-11-06

Oregonas – Sorošo vartai į pragarą. Kaip į narkotikų legalizavimą reagavo vietos spauda ir Oregone gyvenantis lietuvis rašytojas Valdas Anelauskas

 

Oregono gyventojai lapkričio 3 dieną balsavo už tai, kad būtų dekriminalizuotas mažo kiekio stipriųjų narkotikų laikymas asmeniniams tikslams. Už tai balsavo 58,5 proc., prieš - 41,5 proc. Nuo šiol žmonėms, pas kuriuos bus rastas nedidelis kiekis heroino, kokaino, metamfetamino, ekstazi, LSD, psilocibino, metadono ir oksikodono, gaus $100 baudą. Jie turės galimybę atlikti medicinos tyrimą. Be to, įstatymo projektas sumažina baudas baudžiamosiose bylose už disponavimą dideliu kiekiu narkotikų ir numato dalies mokesčio, gaunamo iš valstijoje legalizuotos marihuanos pardavimo, skyrimą narkomanų paramos programoms.



Valstijos narkotizacija užsiėmė aljansas „Measure 110“. Jų propaganda skelbė, kad dėl Amerikos narkotikų politikos kalėjimuose yra daugybė žmonių, kuriems reikia gydymo, o ne įkalinimo. Pagrindiniu šio šetoniško aljanso rėmėjų buvo Džordžas Sorošas. Jis yra „Measure 110“ valdybos narys, o pilietis charakteringa pavarde Peter Zuckerman yra šios organizacijos menedžeris. Jis narkotikų dekriminalizaciją pavadino „dideliu žingsniu pirmyn“. „Šiandien yra didelė šventė, bet darbas dar nesibaigė“, - sakė Zuckermanas.



Lapkričio 3 d. Marihuanos vartojimo legalizavimą taip pat palaikė dar penkios JAV valstijos: asmeniniam naudojimui Arizonoje, Montanoje, Naujajame Džersyje ir Pietų Dakotoje bei medicinos reikmėms Misisipėje.



Kartais moliūgai virsta galvomis, o galvos - moliūgais!

Valdas Anelauskas man vakar laiške parašė: „Anądien viena akimi stebėjau rinkimų rezultatus, o kita internete ieškojau kokių dar ginklų artimiausiu metu reikėtų įsigyt. Dabar jau nieko kito ir nelieka. Teks gyvent, kol gyvi, na o jeigu jau, kaip sakoma, š. įlėks į ventiliatorių, tai bent stovėt tada iki galo ir numirt stovint, ne klūpant... Kai zombiai gaujomis ims puldinėt, net ir pats geriausias ginklas, žinoma, nepadės ...O pulti tai tikrai puls. Galiu įsivaizduot, kiek narkomanų dabar atsiras Oregone. Vienintelė valstija, kurioje bus legalūs visi narkotikai! Važiuos į čia iš visos Amerikos.



Juk dar ir "stebuklinguosius grybelius" dabar legaliai galės čia naudot, nuo ko būtent į zombius jie ir virsta. Taip kad metas rimtai apsiginkluoti, visiems atvejams... Beje, dar galiu pridėt, kad narkotikų dekriminalizavimo (legalizavimo) referendumą Oregone finansavo Sorošas su jūsų "mylimuoju" Cukerbergu, skyrę tam daugiau nei keturis milijonus dolerių, ką dabar net BBC atvirai pripažino, štai straipsnis: 

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-54809825

Na o "grybukų" legalizavimą tai prafinansavo kažkoks kitas, irgi, atrodo, iš Vengrijos kilęs žydas, muilo gamintojas Dovydas Bronneris: 

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Bronner

Taip kad viskas aiškiau, negu aišku. Kol kas aišku, o kaip toliau bus nežinau... VALDAS

Aš paprašiau gerbiamą Anelauską plačiau nušviesti įvykius Oregone. Lauksiu iš jo žinių. Skaudu stebėti ką Deep State padarė iš baltos, darbščios ir kūrybingos amerikiečių Tautos. Neleiskime įvairioms išgamoms, per sufalsifikuotus rinkimus patekusioms į Seimą, to padaryti su lietuvių Tauta!

Nuorodos:

https://www.oregonlive.com/politics/2020/11/oregon-decriminalizes-possession-of-street-drugs-becoming-first-in-nation.html

https://www.oregonlive.com/politics/2020/10/backers-put-millions-behind-nations-first-bid-to-decriminalize-possession-of-heroin-meth-other-street-drugs.html

https://www.vox.com/policy-and-politics/2020/11/3/21546635/marijuana-legalization-ballot-measures








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą