2020-11-30

Į Vokietiją importuota prievarta: „pabėgėlis“ iš Eritrėjos išprievartavo paralyžiuotą kaimynę

 


Bonos mieste „pabėgėlis“ iš Eritrėjos Selemon A. (33) išprievartavo savo suparalyžiuotą kaimynę (59). Bonos rajono teisme prievartautojas buvo teisiamas praėjusį trečiadienį. Dar nusikaltimo išvakarėse Selemon A. atnešė kaimynei namo produktus ir pavogė jos buto raktą.

Portale Pi-news nurodoma, kad Vokietijoje „pabėgėlių“ nusikaltimai yra sistemingai slepiami. Apie tokius nusikaltimus valdžia informuoja tik MIP atstovams tiesiogiai užklausus. Dėl kanclerės Angelos Merkel imigracijos politikos Vokietijoje šiuo metu 18-35 metų vyrų 20 procentų daugiau negu moterų, lyginant su 2016 metais. Vokietija praktiškai nedeportuoja nelegalių imigrantų. Šalyje yra pusė milijono asmenų, kurių prašymas suteikti prieglobstį buvo atmestas. Manoma, kad jie čia liks visiems laikams. Portale pateikiami keli pastarojo laiko „Merkel svečių“ nusikaltimai prieš vokiečius.

Plauen: Lapkričio 13 d. 20-metis alkoholikas iš Sudano kibo prie merginų paauglių. Šešiolikmetei jį atstūmus toliau nuo savęs, „pabėgėlis“ trenkė merginai buteliu per galvą. Auka gydoma klinikoje.



Nordhorn: Lapkričio 17 d. maždaug 40 metų „pietietis“ ekshibicionistas masturbavosi mašinoje dviems vaikams stebint.

Heidelberg: Lapkričio 17 d. šio miesto rajono teisme buvo teisiamas „Merkel svečias“ iš Gambijos (22), kuris parke išprievartavo 18-metę. Prieš metus jis Gambijoje buvo apkaltintas tėvo nužudymu, bet pabėgo nuo teisingumo ir tapo „pabėgėliu“ Vokietijoje.

Gießen: Lapkričio 15 d. arabų kilmės vyras (apie 22 metų ir 1,8-1,85 m. ūgio) traukinio keleiviams surengė ekshibicionizmo seansą.

Teichhütte: Lapkričio 16 d. maždaug 30 metų barzdotas tamsiaplaukis vyras, kalbantis vokiškai su „užsienietišku akcentu“ priekabiavo prie vienuolikametės mergaitės, išėjusios į vaikų aikštelę pavedžioti šuniuką. Nepažįstamasis prisiartino prie mergaitės su automobiliu. Vaikas išsigando ir pabėgo.



Bad Segeberg: Lapkričio 9 d. dvidešimties metų moteris buvo užpulta ir užpuolikas ją norėjo nuvilkti į krūmus. Aukos šauksmas išgąsdino nusikaltėlį, kuris pabėgo sėdęs ant dviračio. Užpuolikui buvo 20-25 metų, su juoda barzda, maždaug 175 cm ūgio.

Oberschleißheim: Lapkričio 15 d. 32 metų irakietis ėmė onanizuotis 47-mečio akivaizdoje, kuris pranešė policijai. Policijos patrulis suėmė ekshibicionistą.

Bitterfeld: Lapkričio 15 d. geležinkelio stotyje policija patikrino Eritrėjos pilietį. Paaiškėjo, kad prieš šį 32 - metį „pabėgėlį“ buvo išduotas Dessau-Roßlau prokuratūros arešto orderis. 2019 metų balandį jis buvo nuteistas 90-dienų laisvės atėmimo ir 1350 eurų bauda už seksualinį priekabiavimą.

Stuttgart: Lapkričio 13 d. juodaodis, maždaug 18-25 metų amžiaus, 175 -180 cm ūgio persekiojo 20 metę mergina ir graibė ją už šlaunų metro, važiuojant eskalatoriumi, o po to ją persekiojo išėjus į miestą iš metro.

http://www.pi-news.net/2020/11/bonn-eritreischer-fluechtling-vergewaltigt-gelaehmte-nachbarin/







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą