2020-11-27

THANKSGIVING 2020 LIETUVOJE. Mano atsakymas į Valdo Anelausko laišką

 


Valdo Anelausko laiškas:

Labas diena, gerbiamas Valdai,

Thanksgiving Lietuvoje dabar vyksta kiekvieną dieną. Kai tik prezidentas Gitanas Nausėda Lietuvą paskelbė „Gerovės valstybe,“ mes jam dėkojame nuolatos ir linkčiojame, kaip dervišai, į jo rūmų pusę atsisukę.

Visko turime dabar Lietuvoje į valias, kalakutų pilnos parduotuvės, bet mes jų neperkame, nes bevelytume keptų balandžių ir lakštingalų liežuvėlių pašteto. O jei rimčiau, tai aš už savo „vidutinę pensiją“, mažiausią Euro zonoje, galėčiau nupirkti kažkiek skanių ir sveikatai naudingų produktų, bet tuomet neliktų mokesčiams, vaistams ir niekam kitam. Infliacija siaubinga, santaupos tirpsta it sniegas pavasarį.



Aš nuoširdžiai džiaugiuosi amerikiečių THANKSGIVING 2020 švente. JAV didi valstybė viskame kame. Jūs aplenkėte rinkimuose net Lukašenką su jo 83 procentais „už“. Pas jus gi balsavo po 120 procentų rinkėjų ir net mirusieji prieš kelias dešimt metų sugebėjo balsuoti už Džo Baideną!

Negaliu nesižavėti Baidenu – tokiu ryžtingu seneliu. Juk neįgalus marazmatikas, o toks ryžtingas, pasirengęs galingiausią pasaulio valstybę valdyti! O jo kandidatas į valstybės sekretorius Blinkinas ko vertas, jei jo įtėvis dar Antrojo pasaulinio karo metais prieš BLM klaupėsi!

Žodžiu, gerbiamas Valdai, kraukitės lagaminus ir vykite pas mus pasiėmęs automatą. Kartu Putiną atgrasysime. Mūsų valdžia žada Lietuvą paversti vienu dideliu ištisiniu poligonu, į kurį visus NATO tankus ir haubicas suveš, o suvežę taip driogstels, kad Putinas kartu su tuo rabinu Berl Lazaru, kuris aplink jį nuolatos sukiojasi ir macais peni, pridės į kelnes. Man juk visiškai aišku, kad Vakarams žūt būt reikia Rusiją išdraskyti ir išsidalinti, tik taip jie pratęs savo agoniją dar kelias dešimtis metų. Juk abu matome, kad ateina pisec ir Amerikai ir ES, kad pribaigs mus globalistai, kad Lietuvoje, JAV kolonijoje, rinkimai buvo falsifikuojami lygiai taip pat kaip metropolijoje, net tos pačios kompiuterinės falsifikavimo programos nupirktos, kad per balsavimą paštu buvo viskas sutvarkyta taip, kaip Sorošas ir jo šeimininkai Rotšildai suplanavo. Kaip gi kitaip tokios fekalijos į Seimą patektų! Kaip gi kitaip Jūs marasmus senilis išsirinktumėte!

Bažnytiniame gyvenime Lietuvoje įvyko dideli pokyčiai. Dabar mes meldžiamės ne Aušros vartų Dievo motinai, o namų šeimininkei iš Baltarusijos Tichanovskajai. Visą namą Vilniaus gatvėje šiai Šventajai mergelei valdžia atidavė, virš 700 maldininkų iš Baltarusijos atsivežė.



Pabaigai reikėtų kelis žodžius apie plandemiją pasakyti. Tai ir pasakysiu: nueinantis ministras – vagis ir idiotas, o tarp gydytojų yra vos keli sąžiningi žmonės. „Didysis perkrovimas“ - visa tai. Mūsų valdžiai įsakė, jie vykdo. Be to, jiems leidžiama vogti. Kleptomanijos genas būdingas lietuviams, nepaneigsi.

Su pagarba, Algimantas Lebionka




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą