2020-11-10

Prezidentė Kamala: kaip žydai apgavo Ameriką


 Visos JAV Deep State lietuviškos marionetės ir sorošistai, pradedant „gerovės Lietuva“ narcizu, labai apsidžiaugė „pergale“ neįgalaus Baideno, kuris į JAV prezidento postą jau beveik pasodintas per pačius purviniausius rinkimus šios šalies istorijoje. (Falsifikavimo faktai: https://youtu.be/s_58GJrpRb4)

Visi, kas turi akis ir šiek tiek pilkosios masės, mato, kad JAV vyksta siaubinga rinkėjų apgaulė, kad Deep State „katalikas“ Baidenas reikalingas tik tam, kad į JAV prezidento postą prastumti 100 procentinę žydę Kamalą Harris. https://manolietuva.com/?p=3467

http://lebionka.blogspot.com/2020/08/dzo-baidenui-prireike-juodaodes-bus.html

(Kas nežino, kad ne tėvai „indai“ ar „juodaodžiai“ lemia žydiškumą, o žydė motina, gali susipažinti su ukrainietės istorija Izraelyje https://www.youtube.com/watch?v=sOys9kg4L8Q).

Portalo „PLATO'S GUNS“ nuomone, geriausia, ką galima pasakyti apie Joe Bideną, yra tai, kad jis serga išsietine skleroze, kurio fizinis ir kognityvinis kasdienis gyvenimas priklauso nuo žmonos priežiūros, kuri yra visur greta jo: šnabžda jam pamirštą žodį ir parodo, kur laiptai nuo pakylos ir išėjimas. Ji yra šuo-vedlys ir teatro suflerė, o kadangi Baidenas galimai nelaiko šlapimo, tai žmona keičia pampersus.



„Toks priešrinkiminis mūsų naujojo prezidento Džo Baideno. Bet kas bus po rinkimų? Kaip mūsų nepilnavertis ir priklausomas prezidentas tvarkys sudėtingus valstybinius reikalus, ir dar sudėtingesnę užsienio politiką ateinančius keturis metus? Jam jau 77 metai, ir aišku, kad jo kognityviniai gebėjimai toliau mažės senstant, be jokios perspektyvos grįžti prie stabilaus lankstumo“

Tai kam Demokratų partija Baideną pasirinko kandidatu į prezidento postą?

Portalo nuomone, Demokratų partija, kuri nori ateiti į Baltuosius rūmus 8 metams, pasinaudojo netradicine metodika, kad pastatyti savo tikrąjį kandidatą: pasirinktą, bet ne išrinktą.

Tikruoju žydiškos Deep State kandidatu, manoma, yra vice-prezidentė Kamala Harris, o Demokratų partija greitai imsis „didžiojo pakeitimo“, kai bus nebeįmanoma slėpti Baideno ligos.

Kamala Harris: „advokatas-šliužas“, liberalaus San Francisko prokurorė, bevaikė, gyvena žydiškoje šeimoje ir augina du posūnius. Ji „ištekėjo už Izraelio ir tuo garantavo pakėlimą savo politinio rango, nežiūrint į savo nedidelį populiarumą net tarp demokratų“.



Tai ir yra „netradicinė“ apgaulė, sugalvota nusikaltėlių demokratų strategų. „Tai nusikaltimas, kuomet JAV demokratijai smogta peiliu į širdį ir į akies obuolį“. Tai pilnai gali būti trigeriu rasinio karo, suplanuoto Amerikai žydų valdžios, kuomet Amerika staiga taps valdoma išrinktos (neišrinktos) žydų prezidentės.

„Ir iki tos dienos, kai Kamala užgrobs Baltuosius rūmus mitrių žydiškų rankų dėka, mes turime Baideną“, pažymi „PLATO'S GUNS“.

https://platosguns.com/2020/11/08/congratulations-president-kamala/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą