2020-11-04

Kam Makronui reikalingas islamo teroras ir krikščionių-musulmonų konfliktas?

 


Emanuelį Makroną į politiką ir Prancūzijos prezidento postą atvedė Rotšildai. Tai globalistas iki panagių, masonas, kartu su Angela Merkel palaikęs nekontroliuojamą musulmonų imigraciją į Europą. Kaip taip nutiko, kad jis ėmė provokuoti jo paties į Prancūziją vežamus musulmonus su vulgariomis Charlie Hebdo karikatūromis, kurstyti terorą? Kam tai naudinga?

Į šį klausimą atsakė Izraelio-Rusijos publicistas Izraelis Šamiras straipsnyje „CharlieHebdo Rides Again“, paskelbtame Portale UNZ.com.

Izraelio Šamiro nuomone, Makronas - „protingas vaikinas. Jis turėjo kelias svarias praktines priežastis provokuoti Prancūzijos musulmonus.“ Visų pirma, „jis norėjo pavogti elektoratą iš ponios Le Pen.“

Tai prancūzai, kurie pasisako prieš musulmonų vežimą į Prancūziją. Jie yra už prancūzų kultūrą, už savo papročius, gyvenimo būdą „su berete ir makintošu“ ir „bagetu po pažastim.“ Makronui reikėjo įsiutinti musulmonus, o po to parodyti „geležinį Makrono kumštį“.

Charlie Hebdo, sako Šamiras, - „nedidelis nedidelės meninės vertės satyrinis žurnalas, paprastai skelbiantis beskones viešųjų tualetų lygio karikatūras. Jis neišgyventų, jei ne grantai ir vyriausybės subsidijos.“ Niekas šių karikatūrų net nepastebėtų, jei ne MIP“. „Dabar jos perspausdino kelias šlykščias karikatūras, prieš pranašą Muhamedą. Imigrantams ir jų vaikams nepatiko tyčinis jų tikėjimo įžeidimas.“

Šamiras siūlo: „Pagalvokite apie tai, kad pasijuokti iš Holokausto dalyvaujant žydui ir jūs suprasite.“

„Tartiufas didžiuotųsi Makronu, kuris pareiškė, kad Charlie Hebdo yra tikruoju nešėju Prancūzijos Respublikos dvasios ir nevaržomos žodžio laisvės“, - sako autorius ir nurodo, kad šiandien Facebook naikina paskyras ir pranešimus, Google shadow uždraudžia portalus, Twitter šalina prezidento Donaldo Trampo pranešimus. Portalas UNZ buvo uždraustas Facebook ir Twitter. Škotijoje siūlomas įstatymas dėl neapykantos padarys nusikaltimu net privatų nuomonės reiškimą, o

Didžiojoje Britanijoje kiekvienais metais įvykdoma šimtas tūkstančių „nusikaltimų neapykantos pagrindu“.



„Prancūzija pirmauja puolime prieš žodžio laisvę. Prancūzų rašytojas HervéRyssen buvo įkalintas už žydų kritiką; Prancūzijos teismas nuteisė Alain Soral išmokėti žydų organizacijai $158,500 už naują leidimą 128-metų senumo knygos", - rašo Šamiras.

Autoriaus žodžiais, „naujasis Prancūzijos įstatymas draudžia „neapykantos pasisakymus“ socialiniuose tinkluose. Įstatymas įpareigoja interneto platformas ir paieškos sistemas šalinti įžeidžiančio turinio pranešimus – įskaitant religinį fanatizmą – 24 valandų bėgyje arba rizikuoja gauti €1,25 milijonų dydžio baudą. Šis ir kiti įstatymai dėl neapykantos taiko ginti žydus, bet, kaip nebūtų keista, negina musulmonų arba krikščionių jausmus.“

Charlie Hebdo redaktorius palaiko šiuos įstatymus, draudžiančius Holokausto neigimą, neapykantos kurstymą, tačiau skaito priimtinu tyčiotis iš musulmonų ir krikščionių, kurių įsitikinimus Prancūzijoje draudžiama įžeidinėti. Šamiras straipsnyje nurodo visą eilę Europos žmogaus teisių teismo nutarimų dėl musulmonų ir krikščionių religinių teisių apsaugos. Prancūzijoje realybė kita:

„musulmonai buvo išjuokti, kai skundėsi dėl šlykščių Charlie karikatūrų, bet žydai beveik visada laimi, kai kreipiasi į teismą prieš šmeižikus“. „Tokiu būdu, Prancūzija (kaip ir likę Vakarai) turi labai nedaug saviraiškos laisvės, ir Makrono pareiškimas apie tai, kad Charlie karikatūros turi būti šlivinamos kaip laisvės simbolis, skamba ypač veidmainiškai ir melagingai“.

Šamiro nuomone, „vargu ar užkietėję teroristai buvo atvežti į Vakarų Europą viliantis paversti juos pavyzdingais piliečiais arba humanitariniais sumetimais. Labiau tikėtiną, kad jie buvo atvežti su tikslu sukurti pogrindinį teroristų tinklą, kad įbauginti piliečius ir priversti juos paklusti. Lygiai kaip koronavirusas, bet kitaip. Kai kurie žmonės žūsta, bet tikslas pasiektas: skelbiami nauji antiteroristiniai aktai ir imamasi atitinkamų priemonių; įvedama griežtesnė priežiūra. Vyriausybės ir jų saugumo tarnybos nori mus laikyti baimėje, ir terorizmas yra patikima priemonė tai pasiekti. Visa tai-karo dalis, kurį elitos kariauja prieš nacijas ir prieš per daug nepatikimą demokratiją.“ ...



Gali būti, pati masinės imigracijos idėja iš karo apimtų regionų buvo surišta su noru elitų pradėti pilietinį karą mažo intensyvumo savo nuosavoje šalyje, griaunant socialinį susitelkimą, pasiektą amžių bėgyje gyvenant kartu.“

Autorius nurodo ir gilesnę priežastį, dėl kurios Makronas nurodė „įpilti aliejaus į ugnį“.

Prancūzijos kraštutinių dešiniųjų nacionalizmo ideologas yra Alžyro žydas Eric Zemmour, kuris sakė, kad „buvo kairysis, kol atrado musulmonus ir pradėjo savo karą prieš juos“. Jam „Per pagrindinius Prancūzijos televizijos kanalus buvo leidžiama kalbėti tai, už ką bet kas kitas būtų suimtas ir pasodintas į kalėjimą. Jis kviečia nutraukti imigraciją (kas išmintinga), pozicionuoja save katalikų gynėjų vaidmenyje ir kalba apie masines deportacijas ir faktiškai kviečia kariauti pilietinį karą prieš Prancūzijos piliečius musulmonus“.

„Oficialus jo oponentas, liberaliosios Prancūzijos ideologas, yra Bernardas Henri Levi, BHL, kitas Šiaurės Afrikos žydas, kuris prisidėjo kuriant pilietinius karus Sirijoje ir Libijoje, skatindamas šių kraštų islamistų fanatikus nuversti pasaulietinius socialistinius režimus. Jis yra imigracijos šalininkas, dalį metų gyvena Marakeše, Maroke.

Abu šie žydai kursto, autoriaus nuomone, religinę nesantaiką Prancūzijoje, veikdami abiejose takoskyros pusėse.

Maroko-prancūzų rašytojas Youssef Hindi tvirtino, kad „žydai sistemingai įsiskverbė į musulmonų ir krikščionių elitus, siekdami skatinti griaunamuosius karus tarp musulmonų ir krikščionių tik žydų labui...“. Hindi nuomone, šis karas pasibaigs abiejų pusių susilpninimu ir žydų pakilimu ir viešpatavimu pasaulyje.



Izraelio mąstytojas Avner Ben-Zaken traktate Tsarfat (Prancūzija, hebrajų kalba) pasakoja, kad „keli įžymūs žydai (Alain Minc, Serge Weinberg, Jacques Attali, and Bernard Mourad) kurie laidavo už Macroną su Deividu de Rothschildu. 2011 m. Macronas tapo „Rothschild“ jaunesniuoju partneriu ir uždirbo nemažą atlyginimą. Jis buvo vertas kiekvieno cento - apgavo „Le Monde“, apgavo prezidentą Hollande'ą, apgaudinėjo Prancūzijos valstybę, darė viską, ko reikalavo Rothschildas, o mainais už tai jis gavo Respublikos prezidento postą. Jis buvo naujasis karalius, kurį paskyrė naujasis Abravanelis. Dabar jis turi vykdyti karą tarp krikščionybės ir islamo dėl aukščiausios Izraelio šlovės.“

Autorius pažymi, kad kraštutinių dešiniųjų atstovas spaudai Eric Zemmour per centrinę televiziją geriausiu laiku kursto religinį karą tarp krikščionių pasaulio ir Islamo, kuriame abu pagrindiniai judaizmo oponentai bus palaužti ir susilpninti.

Prancūzijos krikščionių žurnalistas Ericas Montana rašė: „Zemmouras yra dvigubas agentas, tarnaujantis civilizacijų susidūrimui ir sionistų judėjimui, kuris maitina nuolatinės įtampos atmosferą Prancūzijoje...“

„Bent jau galime pasakyti, kad musulmonų priešininkai nėra krikščionys. Žurnalas „Charlie Hebdo“ yra aiškiai antikrikščioniškas ir antimusulmoniškas. Čia galima rasti keletą nemaloniausių animacinių filmų, įžeidžiančių Mergelę ir Kristų, taip pat popiežių ir Bažnyčią. (Jie kažkaip niekada neįžeidė žydų), - rašo Šamiras.

„Krikščionys ir musulmonai turi įtvirtinti brolybės ir bendrumo kultūrą, ir mes turime daugiau nei bet kada anksčiau dirbti kartu, kad nugalėtume visus planus ir sąmokslus, kuriais siekiama mus suskaldyti ir sukurti nesantaiką mūsų gretose “, - sakė Palestinos vyskupas.Theodosius Atallah Hanna.

Aš pateikiau puikaus publicisto Izraelio Šamiro teksto santrauka, bet tikuosi paskatinti susipažinti su šio puikaus teksto originalu.

https://www.unz.com/ishamir/charlie-hebdo-rides-again/







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą