2020-11-30

Iš kvailumo galima net penį nusilaužti

 

Baidenas, vedžiodamas vilkšunį, „iš kvailumo“ (greičiau dėl senatvės ir senatvinio marazmo) sulaužė koją. Taip jau norėjo jis įtikti savo rinkėjams - šunų mylėtojams. Net laižėsi su vilkšuniu prieš rinkimus, ne su prostitutėmis, kaip jo narkomanas sūnelis Hanteris. Prisipažinsiu, sunku su šunimis nepasilaižyti. Labai jau jie mieli, nepaisant, kad ir fekaliją kokią mėgsta krimstelti, o dar geriau išsivolioti nuoširdžiai. Plėšrūnas, nieko nepadarysi. Blogiausiai būdavo, kai mano škotų terjeras skystame š. išsivoliodavo. Plaukų daug, pamėgink nuplauk tuomet tuos šunų kvepalus. Bet kur Lebionka, o kur galingiausios pasaulyje valstybės prezidentas, ar Anglijos šiaudagalvis premjeras. Pastarasis, kaip rašo Independent, koronavirusu persirgo kartu su savo šiaudagalviu šunimi.

https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/dogs-cats-coronavirus-pets-boris-johnson-dilyn-b1763889.html

Taigi, kaip rašo anglai, neverta siaučiant koronavirusui su šunimis ir katinais bučiuotis, galima vienas nuo kito ir užsikrėsti.



Mūsų pažįstama, vedžioja du šunis. Vienas jos šuo jaunas, o kitas senas, vos paeina. Jaunas visą kinkinį traukia į priekį, o senasis-atgal. Taip ir eina Vileišio gatve mūsų pažįstamoji skersa. Taip suprantama, jie visi 2 m. distanciją išlaiko. Visa bėda ta, kad neadekvatus ministras Aurelijus Veryga šiandien pranešė, kad dabar „negalima būriuotis daugiau negu 2 asmenų grupei“. O jie, šitie mano kaimynai, potencialūs Sars-CoV-2 pernešėjai, vaikšto trise! Gerai, kad jų, „besibūriuojančių“, Veryga nemato.

Žodžiu, būkime atsargūs, nes, kaip sako žmonės: „iš kvailumo galima net penį nusilaužti“.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą