2020-11-09

Bilas Geitsas 2011 metais paskelbė, kaip mažins gyventojų skaičių Žemėje


 

2011 metais britų laikraštis „The Sovereign Independent“ paskelbė straipsnį „Depopulation Through Forced Vaccination“ (Depopuliacija per privertinę vakvinaciją) apie tai, kad „Microsoft“ vadovas Bilas Geitsas kalba apie būtinybę mažinti gyventojų skaičių planetoje vakcinacijos pagalba. Su šio straipsnio turiniu galima susipažinti čia:

https://ia803204.us.archive.org/11/items/sovereign-independent-issue-4/Sovereign_Independent_Issue4.pdf



Bilas Geitsas pasakė:

„First, we've got population. Now, the world today has 6.8 billion people. That's headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent but there we see an increase of about 1.3“.



„Pirma, turime populiaciją. Dabar pasaulyje yra 6,8 milijardo žmonių. Šis skaičius išaugs iki 9 milijardų. Dabar, jei mes atliktume didelį darbą su naujomis vakcinomis, sveikatos priežiūra, reprodukcinės sveikatos paslaugomis, galėtume sumažinti augimą, pavyzdžiui, 10 ar 15 proc., bet tai visvien prieauglis maždaug 1,3 milijardo“.

Rusų stačiatikių portale 3rm pažymima: „Bilas Geitsas yra tik sraigteliu pragariškoje antikristo mašinoje, su kuria jis naikina per tūkstantmečius metų susiklosčiusią pasaulio tvarką, kad ant jos griuvėsių pastatyti velnio karalystę.“


Manoma, kad „antikristo tarnai, kontroliuojantys MIP, tokiu būdu jau 2011 metais atvirai pareiškė žmonijai apie savo artimiausius planus ir šio naikinimo būdus“.



Portalo nuomone, pasaulinis kovidinis teroro aktas buvo ruošiamas jau 2017 metais. Jau tuomet pasaulio šalys pirko COVID-19 nustatymo testus.

„Mes turime suprasti, kad artėjanti priverstinė vakcinacija mirtinai pavojinga žmonėms ir su ja jokiu būdu negalima sutikti. Padėk mums, Viešpatie“, - baigia savo perspėjimą stačiatikių portalas.

https://3rm.info/main/82561-zri-v-koren-antihrist-v-2011-godu-objavil-chelovechestvu-kak-on-ego-budet-sokraschat-i-unichtozhat.html






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą