2020-11-26

Vizualinis europiečių sąmonės performatavimas. 1 dalis.

 


Baltosios Europos naikinimas įgauna pagreitį. Baltieji europiečiai iki 2030 metų masiškai pasitrauks iš darbo vietų į pensiją. Nors mūsų planetos gyventojų skaičius auga pribloškiančiais tempais, tačiau gyventojų, kurie sukūrė Europą, mažės. Kairieji ir liberalai vengia šios temos arba tvirtina, kad visos etninės grupės ir visi žmonės yra vienodi. Jeigu tai yra taip, – sako jie, – mes galime importuoti į Europą ir JAV iš trečiojo pasaulio ir taip išspręsti problemą. Dėl jų veiklos Vakarų Europa tapo „senelių namų ir pabėgėlių stovyklos“ hibridu. Prognozuojama, kad šie pokyčiai atneš ekonomines pasekmes, nes „naujieji europiečiai“ skiriasi ne tik savo anatomija ir fiziologija, bet ir smegenų struktūra, savo gebėjimais. Šie „europiečiai“ nebus konkurentai kinams, mano Gefira analitikai. Jie nebus konkurentai ir žydams, kurie savo šventosiose knygose save paskyrė Dievo išrinktaisiais.



Tik aklas nemato, kad baltųjų europiečių naikinimas – gerai suplanuotas procesas. Jis prasidėjo ne šiandien ir turi gana ilgą istoriją.

Šis straipsnis skirtas vizualinio europiečių sąmonės performatavimo, jų maišymo su juodaodžiais skatinimo problemai.

Apie baltosios rasės genocido planus esame girdėję net iš Lietuvos Europos komisaro Vytenio Andriukaičio lupų. 2016 metais jis dienraščiui „Respublika“pasakojo apie lietuvių tautos vietą užimsiančius „įvairių genetiškų kompozicijų žmones“, apie „didžiulį uždavinį suklijuoti lietuvybę iš įvairių (genetinių) kompozicijų“.

Nėra ko stebėtis. Šis lietuviškas chameleonas persakė ES tėvo masono Kudenhove Kalergi dar 1925 metais savo knygoje „Praktinis idealizmas“ paskelbtus baltųjų europiečių tautų sunaikinimo planus.

Šiai temai esu skyręs keletą publikacijų, paskutinė iš jų „Tik faktai: ES „tėvas“R.Kudenhove-Kalergi Europos tautų sunaikinimą planavo, šiandienBriuselis šį planą įgyvendina“.

ES „tėvas“ Kudenhove Kalergi planavo sukurti mišrios rasės europiečius – „kiekybės žmones“, kurie tarnautų „kokybės žmonėms“ - žydams, pasižymintiems „elitiniu santykiu su pasauliu“ ir „proto pranašumu“.



Franklin Ryckaertrašo, kad „po Antrojo pasaulinio karo ir intensyvios Holokausto propagandos organizuota žydų bendruomenė padarė išvadą, kad europiečiai kelia jiems pavojų kaip rasė ir todėl turi būti neutralizuoti kaip rasė; kitais žodžiais, genocidas europiečių, dabar labiau žinomas kaip „baltasis genocidas“, taps Europos problemos „galutiniu sprendimu“. Bet kaip galėjo nedidelė etninė žydų grupė, turinti viso 15 milijonų žmonių, išnaikinti milijardą europiečių kilmės žmonių, pasiskirsčiusių po visą pasaulį? Jie priėjo išvados, kad galima būtų neutralizuoti europiečius rasiniu požiūriu, priverčiant juos maišytis su kitomis rasėmis, tuo pačiu prarasti savo rasines charakteristikas.

Mulatai, metisai ir eurazijiečiai jau nėra europiečiai, ir žydai skaito, kad jais lengviau manipuliuoti negu grynakraujais europiečiais. Todėl po Antrojo pasaulinio karo žydai sukūrė planą tokių sąlygų, kurios sukeltų masinį susimaišymą ir kryžminimą europiečių su kitomis rasėmis. Šio tikslo pasiekimo priemone buvo imigracija nebaltų žmonių į baltas šalis. Tai minkštas „genocidas“. „Minkštas“, nes nes jame nėra žudymų ir prievartos.“



Kad būtų galima realizuoti „minkštą“ baltosios rasės genocidą, autoriaus nuomone, būtina: sumažinti gimstamumą, atverti visas baltas šalis masinei nebaltųjų imigracijai, neutralizuoti opoziciją, skatinti susimaišymą.

Europiečių gimstamumo koeficientas (vaikų skaičius vienai moteriai) yra 1,6. Išnykimo riba – 2,1. Ryckaert nurodo šias gyventojų skaičiaus mažinimo priemones: transgenderizmo propaganda, homoseksualizmas, pornografija, promikuitetas, gimstamumo kontrolė, abortai ir feminizmas. Feminizmo įnašas į europiečių gimstamumo mažėjimą yra didžiausiais, ir žydai neproporcingai dominuoja feminizmo judėjime. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_feminists

Autorius pažymi, kad nuo 1960-jų baltosios šalys priima daugiau nebaltų, negu baltų imigrantų. Manoma, kad nebaltieji per kelis dešimtmečius ims dominuoti. Kad migracijos krizė turi žydišką kilmę byloja dar 1982 metais paskelbtas Odedo Inono „Didžiojo Izraelio“ planas ir kiti faktai (1, 2, 3).

Šiame nebaltųjų perkėlime į Europą dalyvauja žydų organizacijos, Džordžas Sorošas, Twitter, FB, „humanitarinė organizacija“ IsraAid. 

 Sorošo nupirktas EP ir EK šiomis dienomis rūpinasi ne krizės ir koronaviruso kamuojamais europiečiais, o vežamais atėjūnais. Europos komisija pateikė naują imigracijos planą septyneriems ateinantiems metams, kuris apima imigrantų socialinę integraciją, jų aprūpinimą naujais būstais. Taip pat Europos parlamente vyksta ataskaitos dėl pilietinių teisių. Tačiau ir čia prioritetas ne kova su terorizmu, o kova prieš rasizmą ir islamofobiją. Galima būtų laukti, kad ekonominės krizės ir pandemijos sąlygomis Europos komisija užsiims būtent šiais klausimais. Tačiau viskas čia ne taip. Prioritetas – migrantai ir jų teisės.

Franklin Ryckaert nurodo, kad žydų planas užtvindyti visas baltas šalis imigrantais buvo toks sėkmingas, kad žydai ir jų liokajai imasi visų priemonių, kad neutralizuoti opoziciją.

Pastarosiomis dienomis matome, kokią isteriją Sorošo nupirktas Briuselis sukėlė dėl Lenkijos ir Vengrijos pasipriešinimo imigrantų vežimui. Visa ši Briuselio prievarta buvo pavadinta „teisės viršenybės klausimu“ ir privertė Vengriją ir Lenkiją vetuoti ES biudžeto tvirtinimą (1,2).

Lenkijos valdžia sulaukė ne tik Briuselio atakų, bet ir iš užsienio finansuojamų globalistinių feminisčių, LGBT ir ANTIFA organizacijų antrą mėnesį trunkančio maišto, kurio pretekstu buvo abortų draudimas. Vengrijos valdžią atakuoja Džordžas Sorošas, šmeižia šios šalies premjerą.



Prieš baltuosius naudojamos įvairios priemonės. Yra meluojama, kad imigracija naudinga ekonomiškai, kultūriškai ir moraliai, draudžiama skelbti apie imigrantų nusikaltimus, kritikai kaltinami rasizmu. Europiečių diskriminacija vyksta pajamų ir būsto atžvilgiu. Lietuviai Lietuvoje irgi yra diskriminuojami „pabėgėlių“ atžvilgiu. Tai melagingai pavadinta „pozityviąja diskriminacija“.

Europiečiai yra demoralizuojami, neigiama istorija, didvyriai, kultūra. Uždraudžiami nacionaliniai simboliai, nes jie „gali būti įžeidžiantys“ musulmonams ar negrams. Baltieji diktoriai, grožio konkursų nugalėtojos pakeičiami negrais. Nesenai Holivudas įvedė juodaodžių ir kitų kino industrijos darbuotojų kvotas pretendentams gauti „Oskarus“.

Pastaraisiais metais televizijos reklamos pasikeitė. Jose labai padaugėjo juodų veidų. Tai kodėl visa tai vyksta, jei Lietuvoje negrų praktiškai nėra, o vartotojų būryje, kuriems ir skiriamos šios reklamos, jų vienetai?

Tesinys: https://lebionka.blogspot.com/2020/11/vizualinis-europieciu-samones_26.html








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą