2021-02-05

Ką nugalės vakcinacija nuo kovydo? Kas ne taip su vakcinomis ir mokslininkais? (video)

 

Judėjimo „Laiko esmė“ lyderis, analitikas ir politologas Segejus Kurginian pažymi, kad tie, kas atnešė į pasaulio dienotvarkę masinės vakcinacijos nuo koronaviruso temą, orientuoti į šimtmečio senumo mokslo žinias. Ant šio nepilnavertiško pamato sukurta visa neva šiuolaikinė farmakologija – milžiniška, nejudri ir orientuota tarnauti vien ekonominiams interesams. Jai reikia, kad vakcinų būtų vis daugiau ir kad jos būtų gaminamos remiantis į senai pasenusį koncepcinį pamatą.


https://youtu.be/fXtEisfUnxc 



Politologas eilinį kartą kelia klausimą: kodėl mokslininkams, turintiems kitą požiūrį į SARS-CoV-2 kilmę ir į metodus kovos su kovydu, negu tas, kuris šiandien viešpatauja, užčiaupia burną? Kodėl faktiškai uždrausta diskusija šiuo klausimu?

Kurginianas pateikia nuomonę prancūzų virusologo Etjeno Dekroli, kuris pabrėžia, kad klausimo dėl natūralios ar sintetinės SARS-CoV-2 kilmės negalima kelti priklausomai nuo politinės dienotvarkės. Tuo tarpu, visame pasaulyje vyksta būtent tai.

Dekroli žodžiais, per praėjusius metus mokslininkams taip ir nepavyko įrodyti nei tos, nei kitos versijos. Daugelis pasaulio laboratorijų užsiėmusios, vardan mokslinių rezultatų, didinimu virusų, įskaitant pandeminius, patogeniškumo. Šiuolaikinio mokslo lygis toks, kad kurti virusus pakankamai lengva, nes sukurti instrumentai manipuliavimui su genais.

Kurginianas teigia, kad šiandien, kada vakcinaciją nuo koronaviruso kryptingai verčiama į superideologiją ir neva vienintelę gelbėjimo priemonę nuo pandemijos, piliečiams ypatingai būtina suprasti, kas yra vakcinacija, kaip ji veikia. Kada ji gelbėja, o kada – žudo. Kas tai antikūnai, kokie jie būna, ir kaip jie funkcionuoja žmogaus imuninėje sistemoje. Priešingu atveju, piliečiai atsiduria laukinių pozicijoje – isteriškai neigiančių arba nuolankiai priimančių viską, ką jiems primeta. Ir abu šie variantai – pralaimėjimas, pabrėžia analitikas.

Politikas pasakoja apie kovą mokslinių koncepcijų, skirtų išsiaiškinti imuniteto mechanizmus.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą