2021-02-19

Dvi vasario 19d. spaudos konferencijos iš Seimo apie sunkiai sergančią Lietuvos valdžią ir visuomenės norą keisti padėtį

 Image result for Seimas

Vasariui einant į pabaigą, o naujai diletantų ir kvailių I.Šimonytės vyriausybei kasdieną įrodinėjant savo visišką nekompetenciją, protą nepraradusiems lietuviams tapo aišku: atėjo Lietuvos duobkasiai, tiksliau, ne atėjo, bet buvo globalistinių NVO atvesti. Jie šiandien ir vykdo savo patronų užduotį – lietuvių tautos genocidą. Pirmąjį tautos naikinimo etapą – organizuotą masinę emigraciją jau praėjome. Netekome trečdalio šalies gyventojų, tapome labiausiai nykstančia tauta pasaulyje. Naujoji marionetinė Tautos naikinimo vyriausybė ėmėsi griauti šeimas, diegti pražūtingą LGBT ideologiją ir tiesiog fiziškai naikinti tautą politinės „pandemijos“ būdų, taikant fašistinę cenzūrą, policinės ir karinės prievartos mechanizmą, žmonių sveikatą naikinant izoliacijos, judėjimo, veiklos varžymo metodais, verčiant dėvėti sveikatai žalingus antsnukius ir kitas beprotiškas „karantino“ priemones.

Šioms tautos genocido priemonėms yra jautriausi vaikai ir jaunimas, nes politinė „pandemija“ panaudota sugriauti švietimą ir mokslą, žaloti augančios kartos sveikatą.

Abi vykusios spaudos konferencijos buvo skirtos lietuvių Tautos naikinimo problemai, Tautos genocidui politinės „pandemijos“ ir LGBT ideologijos diegimo būdais.



https://www.youtu.be/I6W6CHkFbnQ


Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Algirdo Endriukaičio spaudos konferencija „Dėl Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininko T. Raskevičiaus atstatydinimo“.



https://youtu.be/qw8hkTW960k


Seimo nario Dainiaus Kepenio spaudos konferencija „Nacionalinis imunitetas ar globalistinė vakcina? Chaoso dekonstrukcija“.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą