2021-02-24

Virusai mutuoja, o Šimonytės idiotų vyriausybė – ne!


Evoliucija - normaliems žmonėms nesunkiai suprantamas procesas. Virusai mutuoja, ypač RNR virusai. Tai aksioma.

Kaip jūs manote, kodėl mus puola vis nauji peršalimo virusai? Tai vyksta todėl, kad pernykščius virusus pakeičia mutantai, kuriems mūsų imuninė sistema dar neturi atsako. Taip vyksta pvz. su gripo virusu. Virusų mutacija vyksta nuo pat gyvybės žemėje atsiradimo. Vykta atranka tų mutacijų, kurios virusui suteikia pranašumą, kurios padeda jam geriau sąveikauti su šeimininko ląstelėmis, sugeba pagreitinti viruso replikacijos ciklą, bet nėra letalios šeimininkui.

Tačiau Šimonytės vyriausybė ir jos suburti „ekspertai“ nemutuoja. Jie ir toliau mums meluoja, nes gauna nurodymus tęsti „karantiną“ ne priklausomai nuo epidemiologinės padėties šalyje, bet šią apgaulę pridengia netinkamu PGR testu.



Šimonytė prieš kurį laiką atvirai prisipažino laukianti direktyvų („kada gausime užduotį“)!

Šiandien Šimonytės, matyt, gavo naują nurodymą tęsti „karantiną“ ir jį pratęsė iki kovo 15 dienos.

Su kiekviena diena Lietuvos valstybė ritasi bankroto link. Šimonytės vyriausybė griebiasi bet kokio šiaudo, kad pratęsti ekonomikos blokadą ir žaloti visuomenės sveikatą. Toliau mums „ekspertai“ bubnija, pasiremdami melagingais PGR testai, apie naujus susirgimus, „blogėjančią statistiką“. Matyt, net ant kiekvieno namo užrašius PSO išvadas apie šio testo netinkamumą, šio testo išradėjo Kary Mullis žodžius, kad PGR testas SARS-CoV-2 diagnostikai netinka, šiems „ekspertams“ idiotams to nepakaktų. Kad išpūsti naują susirgimų statistikos burbulą, iš savivaldybių reikalaujama testuoti po 1-4% savivaldybių gyventojų. Kuriama dirbtinė „pandemija“.

Apie tai rašiau daugybę kartų, paskutinį kartą šį melą apžvelgiau straipsnyje „SAM melagiai sugalvojo naują statistikos falsifikavimo būdą, bet faktai jį demaskuoja (video)“.

P.S.: Tanzanija, kurioje gyvena 58 milijonai žmonių, puikiai gyvena be PGR testų ir vakcinų.

„Diktatorius“ Lukašenkaį „pandemiją“ reagavo demokratiškiausiai. Baltarusijos futbolas vyko kaip įprasta ir sirgaliams buvo leista toliau dalyvauti žaidynėse. Teatrai, kavinės ir kiti socialiniai renginiai tęsėsi ir ekonomika nebuvo sustabdyta. Pergalės dienos paradai taip pat vyko gegužės 9 d.

Vakarų ir Rusijos žiniasklaida visaip tyčiojosi iš Lukašenkos. Britų skaičiavimais, Baltarusijoje turėjo mirti nuo 54 090 iki 71 616 žmonių. Bet nemirė! Pagrindinė priežastis - Baltarusijoje yra daug didesnis lovų skaičius ligoninėse vienam gyventojui: 11 lovų tūkstančiui gyventojų Baltarusijoje, ir, pavyzdžiui, 2,5 lovos tūkstančiui gyventojų DB.

P.P.S: Idiotas graikiškai reiškia visuomenės reikalais nesirūpinantį, o tik sprendžiantį savo asmenines problemas žmogų.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2021/02/isimonytes-ekspertai-protingesni-net-uz.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/sam-melagiai-sugalvojo-nauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/tanzanijos-prezidentas-magufuli.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/kaip-baltarusija-demaskavo-lockdown-mela.html








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą