2021-02-23

LTSR 2.0 skiepų propagandai surado ir sovietinės epochos propagandistą

 


Medikų bendruomenė labiausiai nukentėjo nuo koronaviruso. Ji apsimelavo ir neteko autoriteto. Kalbu ne apie gydytojus-darbo biteles, prakaituojančias skafandruose ant liberastų sunaikintos sveikatos apsaugos sistemos griuvėsių. Kalbu ne apie prof. Eduardą Vaitkų, Prof. A. Kirkutį, kitus sąžinigus gydytojus. Aš kalbu apie save diskreditavusią profesūrą, kurią besmegenė kompradorinė valdžia pasitelkė politinei „pandemijai“ paremti.  

Pastaruoju metu plandemijos skliaute sublizgo sovietinės epochos komunistų partijos pirmojo sekretoriaus Algirdo Brazausko žentas, kurį bakalaurų „sorošososų“ valdžia pasitelkė plauti smegenis dėl vakcinų ir vakcinacijos. Melagio epidemiologo ar virusologo ši besmegenė valdžia nesurado, todėl jiems tiko ir kompetencijos neturintis vaikų ligų gydytojas V.Usonis.

LRT šitas vaikų ligų gydytojas apie vakcinas papasakojo štai kokią "tiesą":



Kiekviena vakcina turi savo tikslą ir uždavinius. Turime tris registruotas vakcinas. Bendra išvada – nėra esminių skirtumų tarp šių vakcinų. Visos trys vakcinos yra gana saugios, gana veiksmingos“, – sakė medicinos mokslų daktaras“.

Ne, ponas vaikų daktare, tarp šių vakcinų, kitų COVID-19 vakcinų, yra milžiniški skirtumai.

Yra tradicinės COVID-19 vakcinos: kinų Sinovac” ir rusų „Covivac“. Jos yra viso inaktyvuoto SARS-CoV-2 viruso vakcinos. Sinovac jau naudojama. Šia vakcina pasiskiepijo Turkijos premjeras R.Erdoganas. Rusų „Covivak“ užregistruota vasario 20 dieną. Jokių pašalinių reakcijų šios vakcinos praktiškai neduoda ir apsaugo nuo absoliučiai visų galimų koronaviruso mutantų. Gaila, bet ES užpirko ne šio tipo, tikrai patikimas, tradicines vakcinas, o kažką tai naujo, nepatikrinto, „gana saugaus“, kaip ir pridera plandemijai, PB suplanuotai iki 2025 metų!

Lietuvoje naudojamos vakcinos Moderna ir Pfizer — mRNR vakcinos. Tai reiškia, kad dalis viruso genetinio kodo įvedama į žmogaus ląstelių branduolio DNR, žmogus tampa genetiškai modifikuotu organizmu ir ima sintetinti viruso baltymus, bet ne visą virusą. To pakanka tam, kad paruošti žmogaus imuninę sistemą SARS-CoV-2 atakai. Pagrindiniai šių vakcinų trukumai – viruso DNR (jo RNR kopija) gali integruotis į bet kurias žmogaus ląsteles: nervines, lytines, ir t.t. Nežinoma, kaip tai veikia į lytinių, nervinių ir pan. ląstelių funkciją. Nežinoma, ar integruota virusinė DNR pasišalina vėliau iš žmogaus organizmo, ar ne. Šios vakcinos neapsaugo nuo visų galimų viruso mutantų. Todėl reikėtų gaminti vis naujas vakcinas, o tai absurdas. Apie problemas su Pfizer vakciną yra papasakojęs šios firmos buvęs viceprezidentas Dr. Mike Yeadon. Jo nuomone, pandemija pasibaigė, o vakcinos nuo SARS-CoV-2 yra nereikalingos.

Daugiausiai nusiskundimų ir kritikos sulaukusi Lietuvoje naudojama vakcina yra AstraZeneca, kurios atsisakė PAR ir Šveicarija. Ji pagaminta Adenoviruso vektoriaus pagrindu, kurio pagalba į žmogaus genomą integruojama ir ekspresuojasi koronaviruso fragmento kopija. Rusiškas AstraZeneca vakcinos analogas – SputnikV. Rusų vakcina sukurta tuo pačiu principu, bet efektyvesnė, naudojama 27 pasaulio valstybėse.

Kaip sakė profesorius, statistika rodo, kad, skiepijant „Pfizer“ arba „Moderna“ vakcina, reakcijos „piktesnės“ po antrosios dozės. „AstraZeneca“ atveju yra atvirkščiai: pirma dozė „piktesnė“, į antrą reaguojama lengviau.“

Gydytojas-propagandistas Usonis išranda lig šiol negirdėtą vakcinologijoje sąvoka „piktesnė vakcina“.

Pasaulyje jau šimtais milijonų skaičiuojami vakcinavimo atvejai. Nėra užregistruota nė vienos mirties, susijusios su vakcina. Antra, nėra oficialiosiose struktūrose užregistruota ilgalaikių šalutinių reiškinių. Taip, nemalonu, kad dvi dienas laužo kaulus, būna temperatūros. Tačiau tai trumpalaikiai dalykai“, – sakė profesorius V. Usonis.

Profesorius aiškiai paskubėjo. Iki tarptautinės melagių dienos dar visas mėnuo.

Iš pradžių aš dar fiksavau mirtis po vakcinacijos, bet vėliau lioviausi, joms surašyti nepakaktų jaučio odos:

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/sveicaras-ir-izraelietis-mire-po.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/vokieciu-gydytojo-ir-statistiko.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/du-norvegijos-seneliu-namu-gyventojai.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/talija-medicinos-sesuo-hospitalizuota.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/po-vakcinacijos-nuo-koronaviruso-numire.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/55-amerikieciai-mire-po-vakcinacijos-13.html

https://www.naturalnews.com/2021-01-25-elderly-people-dead-after-coronavirus-vaccine.html

https://www.theepochtimes.com/deaths-of-elderly-who-recovered-from-covid-19-but-died-after-vaccine-raise-questions_3692259.html

https://humansarefree.com/2021/01/24-dead-and-137-infected-in-nursing-home-after-covid-19-vaccination-previously-they-had-zero-deaths-from-covid.html

https://www.youtube.com/watch?v=x6aGOxgBh5Q

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-18/what-to-know-about-vaccine-related-deaths-allergies-quicktake

P.S.: Man, beveik 40 metų gyvenusiam TSRS, dažnai vadintoje „melo imperija“, yra akivaizdu, kad šių dienų Lietuva tapo anos sovietinės LTSR 2.0 versija.




Nuorodos:

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1349753/profesorius-usonis-pfizer-ir-moderna-vakcinu-piktesne-antra-doze-o-astrazeneca-atveju-pirma

https://www.kp.ru/daily/27243/4370861/

https://cursorinfo.co.il/coronavirus/sinovac-chto-my-znaem-o-kitajskoj-antikovidnoj-vaktsine/

https://lebionka.blogspot.com/2020/11/pasaulio-bankas-apie-pandemija-pranese.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/blog-post_20.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/buves-pfizer-viceprezidentas-reikalauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/buves-pfizer-viceprezidentas-vakcinos.html








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą