2021-02-28

Atsisakiau skiepytis, nes nenoriu tapti genetiškai modifikuotu organizmu

 


Vasario 25 d. buvo pranešta, kad po vakcinavimo mirė 16 Šveicarų. Jų amžius buvo vidutiniškai 86 metai. Dauguma jų anksčiau turėjo širdies-kraujagyslių arba plaučių-kvėpavimo takų susirgimus. Šios šalies terapinės produkcijos agentūra Swissmedic ištyrė 364 pranešimus dėl pašalinio poveikio po vakcinavimo nuo koronaviruso infekcijos. 199 pranešimai dėl pašalinio poveikio lietė vakciną Pfizer/BioNTech, o 154 — vakciną Moderna.  

Reikia priminti, kad Šveicarijoje nenaudojama Astra Zeneca (AZ) vakcina, o Prancūzijoje ja skiepijami tik jaunesni negu 65 metų asmenys. Manoma, kad vyresniems ji gali būti pavojinga.



Vasario 26 dieną Lietuvoje mirė pacientas, paskiepytas Astra Zeneca vakcina.

„Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba (VVKT) gavo informacijos, kad po vakcinacijos buvo fiksuotas mirties atvejis. Mirė 77 metų amžiaus asmuo, mirtis su vakcina nesiejama. Skiepijimą vykdžiusi asmens sveikatos priežiūros įstaiga pateikė pranešimą apie įtariamą nepageidaujamą reakciją į vakciną“ , – rašoma įstaigos išplatintame pranešime.


Kiek anksčiau buvo pasirodžiusi informacija apie tai, jog JAV valdžia tiria 23 mirties po skiepijimo atvejus Niujorko valstijoje. Sausį buvo pranešta, kad Šveicarijoje mirė penki Pfizer preparatais vakcinuoti žmonės. Vasario viduryje, po vakcinacijos praėjus kelioms minutėms, mirė 85-erių Graikijos pilietis. Sausį PSO pranešė apie 23 mirtis po vakcinacijos Norvegijoje. Taip pat sausį, po vakcinacijos Moderna ir Pfizer-BioNTech vakcinomis, mirė 55 JAV gyventojai.

Kodėl Lietuvos SAM, vadovaujama idioto kasininko, vakcinuoja vyresnio amžiaus lietuvius Astra Zeneca vakcina, nors daugelis šalių atsisakė šią vakciną naudoti?

Turima informacija byloja, kad piliečiams, vyresniems nei 65 metai, nebuvo pakankamai tyrimų dėl saugumo ir efektyvumo šios vakcinos.

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas šią vakciną pavadino„kvazi-neefektyvia“. Vasario 27 d. Euronews laidoje Makronas pakartojo teiginį, kad ši vakcina netinka skiepyti seniems žmonėms.

Švedija ir Vokietija AZ vakciną nerekomenduoja skiepyti 65+ piliečių. Lenkija riboja AZ vakcinos naudojimą 60 amžiumi, o Italija 55 metų.

Nerimas dėl AZ kilo gydytojų ir medicinos seserų bendruomenėje. Olandijoje 87000 medicinos seserų atsisakė skiepytis. Jie pasakė, kad neskaito savęs jūrų kiaulytėmis ir nedalyvaus eksperimente. Prie šio protesto prisijungė daugelis žinomų vietos gydytojų.

Šių metų sausį olandų pavyzdžiu pasekė amerikiečių medicinos seserų ir gydytojų, kurie atsisakė vakcinuotis Pfizer vakcina dėl pašalinių efektų.

Daily Mail duomenimis, apklausa parodė, kad 60% senelių namų personalo Ohajo valstijoje, apie pusės sveikatos apsaugos darbuotojų Kalifornijoje ir 40% Losanželo medicinos seserų atsisakė vakcinuotis. Be medicinos seserų Aliaskoje, pas eilę skiepytų Pfizer vakcina skiepytų Vokietijoje pasireiškė sunki alergija.

Vakar Respublika pranešė, kad chirurgas iš Marijampolės Gediminas Akelaitis atsisakė skiepytis.



Jam pritrūko aiškumo dėl vakcinos veikimo. „O aš, kaip gydytojas, turiu žinoti, ką aš darau ir dėl ko. Savo pacientui. Savo nuosavam kūnui. O ne Vyriausybė turi man nurodinėti. Europos vaistų agentūra patvirtina tas vakcinas urmu, baisūs pinigai už jas farmacijos kompanijoms mokami ir per galvą verčiamasi, kad kuo daugiau vakcinų pripirktų. Dėl kiekvienos procedūros, kurią medikai atlieka pacientui, turi gauti paciento sutikimą. O šiuo, vakcinavimo nuo COVID-19 atveju, Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba, veikianti prie Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos, neaprobavo šių vakcinų Lietuvoje. O jei man pasiskiepijus išsivystys prostatos vėžys, kas atsakys? Su kuo bylinėsiuosi? Su Briuseliu? Juk Lietuvoje jos neaprobuotos!" - pasakė gydytojas.

„Iš medicinos padarytos patyčios Lietuvoje, o aš jose dalyvauti neturiu noro. Gink Dieve, ir aš nesu prieš vakcinavimą, bet negali ši procedūra pabloginti žmogaus sveikatos būklės. Negalima taip skubėti. Čia ne tarybiniai laikai, kai penkmečio planus reikėjo įvykdyti per trejus metus. Reikia aiškintis, kodėl vieniems paskiepytiems imunitetas vystosi, o kitiems - nesivysto. Viską normaliai sudėlioti į savo stalčius kaip ir pinigus, rūbus, taip ir sveikatą. Ne valdžia turi galvoti už mane, bet aš pats.“ - pažymėjo chirurgas G.Akelaitis.

Britų politiko David Kurten nuomone, atsisakoma vakcinuotis, nes COVID-19 99,7% praeina be simptomų arba lengvoje formoje, 0,3% mirčių tenka 83 metų ir vyresniems piliečiams, todėl jis nemato skiepų prasmės.



Graikijoje pensininkas numirė po 8 minučių nuo vakcinacijos, Olandijoje numirė 15 žmonių. Vakcinų gamintojai neneša jokios atsakomybės. Su įvairų šalių vadovais pasirašytose sutartyse pirmu punktu yra atsisakymas bet kokios atsakomybės už vakcinacijos pasekmes. O vyriausybės irgi nusiplauna rankas ir tvirtina, kad mirtys niekaip nesurištos su vakcinavimu. Surasti ir įrodyti teisybę šioje situacijoje praktiškai neįmanoma.

Viso pasaulio piliečiai ėmė organizuotis, informuoti vienas kitą dėl vakcinų žalos. Vokietijos medikai nerodė didelio noro skiepytis. Tiuringijoje skiepytis ketina tik apie trečdalis jų.

Didžiausią nerimą specialistams kelia genų inžinerijos metodais sukurtos Pfizer, Moderna, AZ vakcinos , kurios žmogų paverčia transgeniniu organizmu, produkuojančiu koronaviruso baltymus.

700 Šveicarijos gydytojų ir sveikatos sistemos darbuotojų reikalauja nutraukti darbus su mRNR ir DNR vakcinomis. Jeigu šios vakcinos tokios saugios, kodėl gamintojai kratosi atsakomybės?

Apie problemas su šiomis „vakcinomis“ esu rašęs anksčiau:

http://lebionka.blogspot.com/2021/02/jav-nustatytas-gresmingas-kraujo.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/isimonytes-ekspertai-protingesni-net-uz.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/buves-pfizer-viceprezidentas-reikalauja.html


Kategoriškai prieš pasaulinę vakcinaciją moksliškai demaskuodami plandemiją pasisakė Pasaulinis gydytojų aljansas. Šiai organizacijai priklauso tūkstančiai gydytojų iš JAV, Vokietijos, Nyderlandų, Airijos, Britanijos ir Švedijos ir kitų šalių. Visas tarptautines videokonferencijas ir publikacijas šios organizacijos YouTube nedelsiant pašalina.



Esu įvaldęs bakterijų genetinės inžinerijos metodus, esu jas vertęs transgeniniais organizmais, todėl niekada nesutiksiu tapti laboratoriniu gyvūnų, su kuriuo kažkas vykdys genų inžinerijos eksperimentus ir mane vers chimeriniu organizmu.

Nesąmoningai premjerei, laukiančiai užsienio jėgų nurodymų, jos ministrui-kasininkui, kitoms kabineto dulkėms, noriu pasakyti:

- Norite tapti genetiškai modifikuotais gyvūnais – skiepykitės! Jums šitos „vakcinos“ tiks, nes nuo laboratorinių žiurkių lygio jūs nelabai toli evoliucionavotę. Už lietuvių Tautos genocidą jūs, tikiuosi, dar atsakysite!

Nuorodos:

https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/nebenwirkungen-covid-19-impfungen-ch-update.html

https://www.lrytas.lt/sveikata/medicinos-zinios/2021/02/26/news/uzfiksuotas-mirties-po-covid-19-vakcinos-atvejis-mirtis-su-skiepu-nesiejama-18444437/

https://www.lrytas.lt/sveikata/medicinos-zinios/2021/02/26/news/uzfiksuotas-mirties-po-covid-19-vakcinos-atvejis-mirtis-su-skiepu-nesiejama-18444437/

http://katyusha.org/view?id=16143

https://ru.euronews.com/2021/02/26/france-fr-elderly-vaccination-d

https://www.politico.eu/article/france-sweden-poland-recommend-prioritizing-astrazeneca-vaccine-for-people-younger-than-65/

https://nursingnews.in/netherlands-87000-healthcare-workers-denied-covid-19-vaccine/

https://www.dailymail.co.uk/health/article-9104845/Up-60-health-workers-refusing-COVID-19-vaccines.html

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/mokslas/sveikata/skiepytis_atsisakes_gakelaitis__as__gydytojas_ne_avinas/

https://twitter.com/davidkurten/status/1361584825929519106

https://life.ru/p/1368359

https://worlddoctorsalliance.com/blog/

http://lebionka.blogspot.com/2021/02/virusai-mutuoja-o-simonytes-idiotu.html





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą