2021-02-11

Kvailiai ir koronavirusas – dvi Lietuvos problemos. Živilė Pinskuvienė ir Sara Vagenknecht – kovotojos su kvailumu

 

Pakako kelių mėnesių įsitikinti – naujoji valdžia suformuota iš kvailių. Kvailys Nr.1 – Ingrida Šimonytė. Tai ji prisipažįsta laukianti direktyvų („kada gausime užduotį“), tai ji „hibridiniu ginklu“ ima vadinti pasaulyje pripažintą vakciną.

Laimei, provincijoje atsiranda protingų žmonių. Viena ryškiausių - Širvintų merė Živilė Pinskuvienė, tapusi šių dienų Lietuvos didvyre. Ji ėmė ir visiems įrodė, kad Sveikatos ministro kėdėje sėdintis kasininkas, su ministeriją aplipusiais debilais petraičiais, mala Š., kurio pagrindu toliau naikinama Lietuvos gyventojų sveikata ir valstybės ekonomiką. Per vieną dieną Živilei Pinskuvienei pavyko sumažinti „kovidinę pandemiją“ beveik 6,5 karto! Širvintų pavyzdžiu pasekė Kretingos, Palangos ir kitos savivaldybės, kartais sumažinusios „pandemiją“.

Reikia dar priminti, kad net PSO pripažino, kad PGR testais negalima pasikliauti. Tai apie kokias „pandemijas“ eina kalba? Realias, ar pandemijas kvailose Lietuvos vadovų galvose?

Tvirtinau ir tvirtinsiu, kad Ingridos Šimonytės vyriausybė vykdo lietuvių tautos genocidą!



Vakar Živilė Pinskuvienė tęsė šūdmalių petraičių demaskavimą. Savo FB paskyroje  ji parašė šiandien:


Lietuvoje 61 712 sergančiųjų vakar

❗❗❗
Ir 11 096 sergantieji LIKO ŠIANDIEN ❗❗❗
❤️ Lietuva, sveikinu praregėjus!
Lengva nebuvo gaunant piktus skambučius, matant užvertas duris prieš nosį.
Ačiū visiems palaikiusiems – mano žinutes skaitė, komentavo ir dalinosi per pusę milijono žmonių!
👍 Šis rezultatas pasiektas tik šiuo bendru susitelkimu. Laisvoje Lietuvoje turime teisę matyti tikrą realybę.

Vakar 19:35:

Būkime stiprūs ir toliau, nes tikiu, kad šie skaičiai ir toliau mažės.

Sergančių asmenų skaičius tai yra ŠIAIP...



⚠ Tokia NVSC vadovo Roberto Petraičio citata paguldo ant menčių!

Sakykit, yra skirtumas tarp 146 ir 23? Man jis labai žymus.

Manau, kad ir namuose uždarytiems žmonėms, suparalyžiuotiems verslams tai svarbu. Svarbu ir koją į kiemą žengti bijantiems senukams, ir mokiniams, baigiantiems užsisėdėt nuotoliniame mokyme.

? Šis žmogus vadovauja institucijai, kuri teikia skaičius Vyriausybei ir Sveikatos apsaugos ministerijai. Pagal tuos skaičius priimami sprendimai, lemiantys, kaip gyvena visa Lietuva.

Ir kai pats NVSC vadovas R. Petraitis pripažįsta, kad žino problemą nuo praeitų metų ir iki šiol ji tik didėja, tai ar nekyla abejonių ir dėl kitų šios institucijos valdomų duomenų tikslumo?

Absurdiškai nuskambėjo ir naujas terminas „ligotumas‘‘, nes iki šiol „sergamumą" supratome kaip bendrą naujų atvejų ir visų sergančiųjų rodiklį. Ką norėjo tuo pasakyti?

❗ Jis sugebėjo apkaltinti net medikus!

Ir, atrodo, net iki šiol pats nesupranta, kad medikai ir NVSC dirba su skirtingomis programomis.

⚠ Gerb. Robertai Petraiti, savo sistemą mes savivaldybėse pasitikrinam. Tik ar tikrai neteikti informacijos jums leido Sveikatos apsaugos ministras?

Tik Jūsų vadovaujama įstaiga NVSC kaupia duomenis apie kontaktinius asmenis, tik turėdami tokius duomenis galime numatyti bei užkirsti kelią ligos židinių atsiradimui.

Vakar sujudo ir plungiškiai. Meras Audrius Klišonis parašė:

COVID - 19 sergamumo situacija Plungėje

Kretingos ir Širvintų merai viešai paskelbė, kad sergamumo rodikliai jų vadovaujamose savivaldybėse neatitinka faktinės situacijos. Ir jie iš tiesų visiškai teisūs. Šiuos neatitikimus su COVID-19 sergamumu Plungėje užfiksavome ir mes. Pateiksiu Jums kai kuriuos skaičius.

Šių metų sausio 31 d. Plungėje pagal oficialią informaciją sirgo 445 žmonės.



Šių metų vasario 8 d. Plungėje sergančių liko tik 208.

Kas atsitiko, kad per savaitę sergančių sumažėjo daugiau kaip du kartus?

Tiesiog sausio pabaigoje paprašėme pirminių sveikatos priežiūros centrų kad patikrintų oficialius sergančiųjų sąrašus. Rasta daug klaidų, daug 2020 m. spalio - lapkričio mėnesiais sirgusių žmonių, kurių pasveikimas nebuvo užfiksuotas informacinėje sistemoje. Šiuo metu neatitikimai baigiami taisyti ir su tikslia COVID-19 situacija galite susipažinti tinklalapyje https://osp.maps.arcgis.com/. Informacija atnaujinama kiekvieną diena 9.30. Galite susipažinti su testavimo, sergamumo, pasveikimo, vakcinacijos rodikliais tiek Lietuvoje, tiek kiekvienoje savivaldybėje. Noriu patikinti plungiškius, kad kiekvieną dieną asmeniškai peržiūriu rezultatus ir kartą per savaitę juos aptariu su sveikatos priežiūros įstaigų bei savivaldybės

administracijos vadovais.

Esu dėkingas visiems šeimos gydytojams, kurie šalia savo sunkaus tiesioginio darbo ištaisė oficialios statistikos klaidas.

Į musiškius panašūs kvailiai valdo ir kitas ES valstybes. Tuo galima įsitikinti iš Vokietijos Bundestago deputatės Saros Vagenknecht pasisakymo apie kovidinę „pandemiją“ Vokietijoje ir kaip kanclerė Angela Merkel „protingai“ su ja tvarkosi.

Sara Vagenknecht: Merkel ir vyriausybės politika siaubinga!


https://youtu.be/Hgifj8UxQ1Q


Vakar kvailių vyriausybė nutarė ir toliau mus kankinti su "karantino apribojimais":


Karantino ribojimų švelninimai nuo vasario 15 d. 

Chart





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą