2021-02-06

Pulkinimkas Supotnickis apie vakcinacijos nuo koronaviruso klystkelius ir galimybę vakciną paversti biologiniu ginklu

 

Michailas Supotnickis, atsargos medicinos tarnybos pulkininkas, biologijos mokslų daktaras, autorius knygų apie apsaugą nuo biologinio ir bakteriologinio ginklo. Nesenai Den TV paskelbė jo pokalbį su Dmitrijumi Peretolčinu.

Pulkininkas Supotnickis Den TV laidoje papasakojo apie šiandieninės vakcinacijos strategijos trūkumus, kodėl ji organizme gali sukelti ne apsaugą nuo koronavirusu, bet sustiprinti infekcinį procesą ir net sukelti mirtį. Jis pasakoja, kaip iš vakcinos galima padaryti biologinį ginklą.

Video čia: https://plus.dentv.ru/video/bS5WMfYDeSYeJdDTa8V6mc.html

Gydytojams dėsto labai primityvią imunologiją, kuri leidžia jiems dirbti nemokamais dileriais vakcinacijos kabinetuose. Imunologiją jie žino felčerių lygyje. Suleido vakciną ir gavo antikūnus. Ką tai reiškia. Antikūnai gali atlikti įvairias funkcijas, bet apie juos dėstydami gydytojams duoda tik jų fiziko-cheminę kvalifikaciją.



Per Rusijos valstybinę televiziją aiškina, kad vakcinavo, tuoj susiformuos G-antikūnai. Bet G-antikūnai tai fiziko-cheminė klasifikacija. Tai tokia sunkiosios jų grandinės molekulinė masė. Tai neparodo, kad šitie antikūnai apsaugo. Tai nieko nereiškia, nes nežinomas koks šitų antikūnų apsauginis titras. Ryt jūs išmatuosite titrą, jis bus vienas, sekančią dieną jis bus kitas.

Klausimas dėl taip vadinamų „antikovidinių pasų“. Kas tai per „filkina gramota“. Jeigu kas yra matavęs antikūnų titrą tai žino, kad kovidiniai pasai – fikcija. Tai daroma tam, kad kuo daugiau žmonių įtraukti į vakcinavimo procesą. Pacientas turi žinoti visus pašalinius efektus, kurie gali atsirasti taikant imuninį preparatą.

Kinai pastebėjo, kad sunkiau serga tie pacientai, kurie turi aukštą antikūnų titrą.

Yra toks fenomenas antikūnų-priklausomas infekcijos sustiprinimas. Tai aprašyta ne tik koronavirusui, bet ir dešimtims kitų infekcijų. Dauguma jų sustiprina infekciją, kai jų titras sumažėja iki sub.neutralizuojančio lygio.

Citokinų audrą kaip tik sukelia antikūnų sustiprinama infekcija. Esant mažoms koncentracijoms antikūnų, prie sub.neutralizuojančio lygio, antikūnus virusas suriša su makrofagais, virsta netirpiais kompleksais ir pašalinami iš organizmo per inkstus. Bet kada antikūnų koncentracija sumažėja iki tam tikro lygio, tai virusas susiriša su antikūnu. Makrofagas įsileidžia į save virusą. Ten antikūnas atsiskiria nuo viruso ir virusas pradeda savo gyvenimą. Ima gyventi makrofage.

Kas vyksta? Jei paprastai, virusas susiriša su organizmo endoteliu, kada atsiranda antikūnai sub.neutralizuojančioje koncentracijoje. Virusas ima plisti per imuninę sistemą. Tai viena iš citokininės audros priežasčių.

Egzistuoja dvi imunologijos: tikra ir politkorektiška, kad vakciną pardavinėti. Gydytojai labai bijo, kad juos nepavadintų antivakcinatoriais.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą