2021-02-18

Šėtono tarnai ir jų simboliai




Vasario 16 skirto LRT minėjimo-koncerto metu Lietuvos prezidentai buvo be jokios Tautinės simbolikos, o Aukščiausiosios Tarybos pirmininkas Vytautas Landsbergis demonstravo panieką mūsų Tautai ir buvo prisisegęs neužmirštuolę - tarptautinį masonų, kurie meldžiasi šėtonui, simbolį.

Bilo Geico veiklą žymi šėtono ženklas 666




Patentas numeriu WO/2020/060606, buvo užregistruotas 2020 metų kovo 26 dieną. Jo pareiškėjas kompanija MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, kuriai vadovauja Bilas Geitsas. Balandžio 22 dieną patentas gavo tarptautinį statusą. Jis vadinasi „Kriptovaliutos sistema, panaudojanti kūno aktyvumo duomenis“. Patento reziumė nurodoma, kad „žmogaus kūno aktyvumas asocijuojamas su užduotimi, suteikiama vartotojui, gali būti panaudojama kriptovaliutos sistemos mainingo procesui.“

 

COVID-19 isterija tęsiasi, o melas apie Geitso ir jo šeimininkų virusą eskaluojamas tam, kad priversti valstybes skolinti žalią satanistų pagamintą makulatūrą, gojus įklampinti į dar didesnes skolas, o po to užgrobti likusi jų turtą, padaryti vergais. Jiems jau nepakanka valdyti pinigus, jie Geitso „666 skiepų“ pagalba nori valdyti mūsų elgesį ir mintis.

Google Chrome“ žiniatinklio naršyklė, pažymėta 666 ženklu.


Sputnik-V vakcinos pavadinime šėtono ženklas

Rusų stačiatikių portalas „Maskva Trečioji Roma“ atkreipia dėmesį į vakcinos Sputnik-V pavadinimą ir sako: „Atkreipkite dėmesį, kaip parašyta lotyniša p: pavidalu apskritimo su trimis uodegėlėmis. Tai žinomas žvėries skaičiaus simbolis – 666.

Nuorodos:

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000141396

https://lebionka.blogspot.com/2017/01/ir-vel-masonai-tyciojasi-is-lietuviu.html

https://lebionka.blogspot.com/2019/01/kunigas-alfonsas-bulotas-is-laisve.html

http://lebionka.blogspot.com/2020/05/covid-19-satanistai-ir-skirmanto_5.html

https://3rm.info/main/83861-vfoto-dnja-nazvanii-sputnik-v-tri-shesterki-satanisty-kremlja-ne-mogli-ee-tak-ne-pometit.html







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą