2021-02-25

Signatarui Vaišvilai mylėti Lietuvą sutrukdė beždžionės uodega?

 


2020 m. vasario 28 d. rašiau, kad patriotų susiskaldymas mūsų tautai blogiau už bet kokį koronavirusą, o mylėti Lietuvą kai kuriems Tautos šaukliams trukdo iš kelnių kyšančios beždžionių uodegos ir beždžionių instinktai: griebti, kaupti, dominuoti, daugintis. Ypač liūdna matyti tas beždžionių uodegas kabančias iš Lietuvos valstybės visaip pamylėtų ir išlepintų „signatarų“ sėdynių.

2020 metų vasario 27 dieną tautiečiai ėmė teistis Vilniaus apylinkės teisme „civilinėje byloje dėl „Lietuvos visuomenės tarybos“ narių visuotinio susirinkimo pripažinimo neteisėtu ir jo priimtų nutarimų panaikinimo“.



Esmę priminsiu koncentruotai, kaip ją supratau. Dalyvaudamas įvairioje finansinėje veikloje, signataras Zigmas Vaišvila gerokai išsipurvino, o, pasinaudojęs Seimo suteikiama tribūna, ėmė telkti organizaciją, kuri pasivadino „Lietuvos visuomenės taryba“. Ilgainiui paaiškėjo, kad ši organizacija turėjo „Zigmukui“, kaip jį liaudiškai vadina, pasitarnauti buferiu, savotišku „muilu“, padėsiančiu atsiplauti prilipusį ankstesnės veiklos purvą, o ne kovai už lietuvių tautos gerovę, lietuvių laimę. Prie šios organizacijos prisidėjo vienas anksčiau už narkotikus teistas artistas A.Nakas („Ekspertai.eu“ leidėjas). Šis artistas atsivedė kitą artistą-aferistą, teisininką Stanislovą Tomą, dirbusį vieno EP deputato-suvirintojo padėjėju ir rengusį EŽTT skundus prieš Lietuvą dėl per mažų pensijų, minimalios algos. Šie keli minimi veikėjai ėmė dalintis planuojamus per aferą iš skurdžių surinkti pinigus, iš kiekvieno po 50 eurų. Viso buvo planuojama iš ubagų pavogti 50000 eurų. Šiai Vaišvilos aferai pasipriešino didžioji dalis „Lietuvos visuomenės tarybos“, todėl pastarasis neteisėtai, jų nuomone, pašalino juos iš šios organizacijos.

Štai tokia liūdna istorija. Žmonės norėjo veikti tautos labui, o signatarui Lietuvą mylėti sutrukdė beždžionės uodega.

Ką aš ten veikiau? To teismo koridoriuje manęs paklausė ir Z.Vaišvila. Paaiškinu. 2019 metais balandžio mėnesį aš kreipiausi į prokuratūrą dėl aferisto Stanislovo Tomo veiklos, dėl pensininkų apvogimo. Po pusmečio tyrimo, kai šitas feikinis profesorius ir advokatas, su kūju sudaužęs Tautos didvyrio Jono Noreikos atminimo lentą (minėtam artistui talkinant), pabėgo iš Lietuvos, byla buvo nutraukta. Tai aš apskundžiau ir tuo metu mano skundas buvo nukeliavęs iki Apygardos Teismo. Būčiau prašęs Teisėjo mano parodymus prijungti prie minėtos bylos, bet byla buvo atidėta... Prasidėjo karantinas, o aš nenorėjau toliau tepliotis po visą tą purvą ir atsisakiau būti liudininku „Lietuvos visuomenės tarybos“ byloje.



Šių metų sausio 28 dieną aš pasirašiau po Lietuvos piliečių reikalavimu pašalinti Seimo narį Vytautą Tomą Raskevičių iš „Žmogaus teisių komiteto“ pirmininko pareigų. Kreipimosi tekstą paskelbiau savo bloge.

Vasario 23 d. Raskevičiaus atstatydinimo akcijos iniciatoriui Raimondui Grinevičiui ir visuomenininkui Viktorui Jašinskui pavyko, po daugelio nesėkmingų bandymų, lapus su 340000 Lietuvos piliečių parašų įteikti nuo visuomenės besislapstančiai Seimo pirmininkei Viktorijai Čmilytei-Nilsen.

Kaip minėjau, esu vienas iš 340000 šios Lietuvą sudrebinusios akcijos dalyvių. Laukiau, kad „sorososai“, ir kitos globalistinės mano mylimos Tėvynės utėlės, surengs ataką prieš bundančią visuomenę, akcijos iniciatorių Grinevičių, artimiausius jo bendražygius. Labiausiai nustebau, kad aršiausiai visuomenininkus puola Zigmas Vaišvila.

„Bjaurūs dalykai vyksta. Planuoti, numatyti, bet vis tiek bjaurūs. Save antisisteminias vadinantys „karžygiai“ ir kiti tokio tipo veikėjai, pasireiškę vakar, iškeikė Raimondą pačiais bjauriausiais žodžiais, matyt manydami, jog per monitorių jie nepasiekiami ir jausdamiesi tikrais „Karžygiais““ (...), - FB parašė publicistas Arvydas Daunys.

Vasario 25 dieną KiTaipTV „Sąmokslo Teorija“ laidoje „KARAS TARP SAVŲ - NAUDA VALDŽIAI ?“ ARTŪRAS ORLAUSKAS - pilietiškas jumoristas ir PETRAS GRAŽULIS - Seimo narys, išsamiai papasakojo apie besivienijančios Tautos skaldytojus, tarp kurių ir ponas Vaišvila.



https://youtu.be/d5u4Bo-0R8s


Aš manau, kad pastarasis Zigmo Vaišvilos išpuolis galutinai visuomenei atskleidė šio žmogaus esmę, pavertė jį absoliučiu politiniu nuliu. O gal jis tuo nuliu ir buvo, nuo Sąjūdžio laikų, tiesiog geri dėdės kažkada jį pasodino reikiamu laiku į reikiamą vietą tarp Sąjūdžio iniciatorių, o mes nepastebėjome iš jo pasturgalio kyšančios beždžionės uodegos?

P.S.: Šiandien "Respublika" skelbia interviu su Raimondu Grinevičiumi: 

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/tautos_parasus_rinkes_rgrinevicius__valdantieji_jau_pralaimejo/






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą