2021-02-20

Izraelio skruzdėlynas ir Lietuvos išnykimo perspektyvos

 


Stebėdamas įvykius Izraelyje, pasaulyje, įsiklausydamas į protingų žmonių išsakytas mintis, aš mėginu suprasti, kas atsiras dabartinės Lietuvos vietoje, kai valdžioje pasodintiems mameliukams pavyks galutinai pribaigti lietuvių Tautą ir išparduoti jos žemę?

Reikia pripažinti, kad į Lietuvos valdžią sorošistinių NVO atvesti mameliukai, jų marionetės, yra tokie kvaili, nematantys toliau savo pilvo, kad nepajėgia suprasti savo padėties laikinumo. Jie – alyva, kad lietuvių Tautos genocidas gerai „slystų“, po to šie žmonės taps „otrabotke“ (garažų mechanikų žargonu), kurią periodiškai nuleidžia ir utilizuoja.



Savo pasvarstymo iliustracijai aš pasirinkau koliažą iš nuotraukos skruzdėlyno ir nuotraukos Menachemo Mendel Schneersono, Lubavičių Rebės, paskelbto Mošiachu.

Kodėl?

Šių dienų Izraelis man primena skruzdėlyną.

Skruzdėlyne gyvena įvairios skruzdėlės. Vienos dirba, o kitos vengia darbo ir tinginiauja, skruzdės-motinėlės deda kiaušinėlius. Šiandieninis Izraelis primena skruzdėlyną. Vieni žydai dirba, tarnauja kariuomenėje, o kiti, ultraortodoksai, nedirba, yra valstybės išlaikomi, meldžiasi, netarnauja kariuomenėje ir dauginasi, kaip jiems liepė jų Dievas. Dievas paliepimu ortodoksai turi po 8 ir daugiau vaikų. Jų dėka Izraelio gimstamumo koeficientas siekia 3,2 vienai moteriai, t. y. dvigubai-trigubai didesnis negu europiečių gimstamumas ES.

Prasidėjus politinei „pandemijai“, Izraelio „skruzdėlės darbininkės“ vakcinuojamos, karantinuojamos, saviizoliuojamos, gi nedirbančios, „pamaldžios skruzdėlės“ - vengia skiepytis ir gyvena įprastą gyvenimą, ignoruoja visus karantinus.

Bulgarų politikas Plamen Paskov savo video irgi kalba apie tai, be to, abejoja, kad žydai, kuriems priklauso Pfizer koncernas, vakcinuojami tomis pačiomis vakcinomis, kaip likęs pasaulis (žiūr.video 12:20 min.).



https://youtu.be/yOpKs8Csw5s

Vasario 18 dieną Izraelio portale News buvo paskelbtas interviu su Kneseto deputatu, ultraortadoksų rabinu Jakovu Ašeru.

Rabino buvo paklausta: „Bet jūs suprantate jausmus žmonių, kurių vaikai sėdi namuose ir mato, kaip vaikai iš ultraortodoksų šeimų vaikšto į mokyklą? Tai ne mokslinė fantastika, tai ne išsigalvojimas, ne meninis filmas. Tai realybė, kurią mes matome diena po dienos“.

Paskovas video dar pasakoja apie Izraelio visuomenės susiskaldymą į jau mano minėto „skruzdėlyno“ grupes, galimą žydų migraciją iš Izraelio į Krymą ir Ukrainą.


Kas gi tie Izraelio ultraortodoksai? Visų pirma, tai Chabad Liubavič sekta, kurios rabiną Menachemą Mendelį Schneersoną jie paskelbė Mošiachu (krikščionims jis yra antikristas). Apie šią fašistinę žydų sektą, jos šventraštį Tanija, rašė Kirilas Giliarovas knygoje „Tanija paslaptys“ ir Eduardas Hodos „Žydiškas fašizmas. Chabadas kelias į pragarą“.



Eduardas Hodos prognozuoja, kad ilgainiui V.Putiną ištiks toks pats likimas, kaip ir Josifą Staliną 1953 metais, kuris neleido steigti žydų valstybės Kryme, pradėjo „gydytojų bylą“ (video 46:30). Chabadui nereikalinga stipri Rusija, todėl jis pašalins Putiną, mano Hodos.

Aleksejaus Navalno judėjimo, siekiančio nuversti V.Putiną, koordinatoriumi ir neramumų Rusijoje organizatoriumi yra žydas Leonidas Volkovas. Jis sako (video 48:00): „aš ne rusų, o greičiau žydų nacionalistas“. Šiuo metu jis slapstosi Lietuvoje ir kursto Rusijoje neramumus.

Postsovietinėje erdvėje Chabado invazija, Hodoso nuomone, vykdoma per „Tolerancijos centrus“ (čia gojai, kuriuos šie skaito besieliais galvijais, pratinami atgailauti už vokiečių vykdytą „holokaustą“ (1, 2, 3), izoliuotų žydų gyvenviečių statybą. Lietuvos ambasadoriaus Izraelyje Edmino Bagdono žodžiais, šiuo metu Lietuvoje veikia virš 100 tolerancijos centrų.

Žydų gyvenvietės pavyzdžiu gali būti Anetevkos gyvenvietė netoli Kijevo. 2019 metų lapkričio mėnesį JAV prezidento Donaldo Trampo advokatas Rudolfas Džulianis tapo Anatevkos garbės meru.




Bloomberg žiniomis, čia gyvena 20 žydų ir 45 jų tarnų. Čia dar veikia trys mokyklos į kurias žydai savo vaikus atveža iš Kijevo. Čia mokosi 200 vaikų. Vienas iš Anatevkos projekto sponsorių yra trečias turtingiausias Sankt-Peterburgo gyventojas Michailas Mirilašvili, kurio ofise kabo jo nuotrauka su Vladimiru Putinu.

Aš manau, kad tik laiko klausimas kada ir Lietuvoje žydai ims statyti savo gyvenvietes Neringos, Palangos ir Druskininkų pušynuose, Vilniuje, Kaune... Tai įvyks po žydų bankininkų ir oligarchų organizuotos koronaviruso „plandemijos“, kada bankruotuos Lietuvos ekonomika, o jos miškai, ežerai, žemė ir miestai bus įkeisti žydų bankams ir investiciniams fondams.




Atsitiktinumas, ar ne tiesa, kad visi pagrindiniai šios „plandemijos“ veikiantys asmenys yra žydai?

Į valdžią Lietuvoje pasodinti lietuvių tautos genocido vykdytojai yra tokios pačios veislės degeneratai, kaip tie, kurie hitlerinės okupacijos metu šaudė žydus, kolaboravo sovietiniams okupantams. Visi šie buvę okupantų kolaborantai, jų vaikai ir anūkai, po 1991 metų persidažė ir tapo globalizmo šaukliais, kaip Marksizmo-leninismo instituto mokslinė sekretorė Dalia Grybauskaitė.

Štai šita publika šiandien pribaiginėja Lietuvą. Geriausias nūdienos pavyzdys – KGB-isto duktė ir Seimo pirmininkė V.Čmilytė-Nilsen, besislapstanti nuo visuomenininkų, surinkusių virš 300000 piliečių parašų, reikalaujančių iš Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininko pareigų šalinti LGBT ideologą T.V.Raskevičių. 










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą