2021-02-16

Valdas Anelauskas: Dangus dėl virusų negriūva. 3 dalis



Pradžia: 1d., 2d.

Štai beveik visiems uždėjo antsnukius, dabar jau ir vakcinuojami. Tie, kas nesutinka, kas priešinsis, manau, būsime nubausti taip, jog mažai nepasirodys. Dabar, kiek žinau, čia Amerikoje svarstoma, kaip bausti tėvus, kurie neduos vakcinuoti savo vaikų, siūloma vaikus iš jų net atimti.

Na ir, aišku, kas negaus vakcinos, tokiems bus draudžiama keliauti, lankytis viešuosiuose renginiuose, gal būt net parduotuvėse, žodžiu teks gyvent lyg būtum kalėjime. Manau, panašiai bus ir Lietuvoje. Taigi, kaip premjerė Šimonyte pasakė, vakcina — tai bilietas į laisvę. Kaip kad buvo, pamenu, toks rusiškas išsireiškimas, kad без бумажки ты букашка, а с бумажкой — человек, taip bus dabar ir su vakcina.

Daugelis žmonių taip išgąsdinti, taip demoralizuoti, kad jau pasirengę viską padaryti. Tokiems nereikės nė prievartos. Būtent šiuo tikslu ir baugina žmones kasdien, 24 valandas per parą, vis stipriau ir stipriau ir stipriau... Žmonės ir yra bombarduojami „informacija“ apie koronavirusą, apie susirgimus ir mirtis, būtent tam kad išplaut smegenis ir sukelti paniką. Taigi skleidžiama užsakomoji panika, darant viską, kad tik visokiu „baisių atvejų“ būtų kaip galint daugiau. Tuo tikslu yra falsifikuojama, išpučiama susirgimų statistika, ką labai aiškiai ką tik parodė ir įrodė Širvintų miesto merė.



Šis projektas, COVID-1984, kartoju ir kartosiu, buvo juk sumanytas tų, kas jau seniai siekia valdyti visą žmoniją. Jie kūrė tuos planus ne vieną dešimtmetį ir dabar tiesiog pasitaikė labai patogi proga, reali galimybė realizuoti viską praktiškai, galutinai ir negrįžtamai. Jie pasinaudojo nauja liga, eiline gripo atmaina, kad sukelti paniką visame pasaulyje. Todėl ir šio viruso pavojus buvo perdėtas tiesiog iki absurdo ir, be to, gerokai išpučiamas jo aukų skaičius, kad žmonės būtų kaip galint labiau išgąsdinti ir tokiu būdu priversti paklusti privalomam vakcinavimui. Virusas ir liga yra tiesiog begėdiškai, be galo įžūliai naudojami, kad žmones paversti paklusniais. Virusas šis tad grynai politinis ir medicina čia ne prie ko.

Ir štai dabar prasidėjo pats svarbiausias šio projekto etapas — vakcinacija su čipavimu. Jeigu tai pavyks, tuomet visi žmonės ir taptų būtent paklusniais Naujosios Pasaulinės Tvarkos vergais. Jei manot, kad jokio čipavimo nėra ir nebus, kad tai atseit tik „sąmokslo teorija“, ką gi, tada geriau toliau ir neskaitykite, nes ši informacija tikrai ne jums. Geriau užsidėkit kaukę, išeikite į apsnigtą gatvę, pasivaikščiokite, kol sušalsite, ir tuo pačiu pafantazuokit apie „globalinį atšilimą“...

Pradžioje vakcinavimas, kolkas, dar tik savanoriškas, tų, kas jo „laukia nesulaukia“, o paskui pereis jau, aišku, ir prie nelaukiančiųjų. Ruošiama įvairūs būdai juos palaužti, kaip pavyzdžiui „vakcinavimo pasai“, be kurių nebus galima nė žingsnio žengti, jau nekalbant apie kokias tolimesnes keliones. Tačiau, jei ir tas nepadės, manau, bus imtasi paskui jau gal tiesiog ir teroro, būtent ką, pavyzdžiui, įžymusis Amerikos teisininkas, Harvardo profesorius Alanas Deršovičius kaip tik ir sako, kad valdžia atseit turi teisę įsmeigti adatą man į ranką. Jau kuris laikas tokių grėsmingų balsų girdisi vis daugiau ir daugiau. Kalbama apie būtent prievartinę visų vakcinaciją!

Tai, kas dabar vyksta, yra išties fenomenalu. Kartais tiesiog negaliu atsistebėt. Iš pradžių daugelis gal net ir nesupratom, kas būtent vyksta. Nors bent jau man tai beveik nuo pat pradžių ir buvo daugmaž aišku, kur čia, kaip sakoma, šuo pakastas. Bet, vis tiek, kol nepradėjo rimtai kalbėt apie būtent visuotinę vakcinaciją, dar kažkaip sunkoka buvo susigaudyt, kokie iš tikrųjų yra šio projekto mąstai.

Dabar jau aiškiai matosi, kad mąstai išties globalūs. Dabar jau aišku, jog vykdomas totalus eksperimentas su visa žmonija. Tai, manau, yra gal būt net pats didžiausias eksperimentas žmonijos istorijoje. Kaip ir didžiausias nusikaltimas prieš žmoniją. Ir jeigu šis eksperimentas pavyks, tai fantastiniuose filmuose piešiami scenarijai apie sužymėtą ir per mikroschemas valdomą žmoniją jau taptų realybe...

Dar visai neseniai kažin ar buvo galima įsivaizduot pasaulį, kuriame visiems būtų implantuotos kažkokios mikroschemos (mikročipai ar lustai, kaip juos lietuviškai vadina) kur seka kiekvieną jūsų judesį, kaupia duomenis apie tai kur einate, ką veikiate, žiūrite, klausote, kalbate, gal būt net ir ką galvojate... Tai išties atrodo fantastika, tačiau dabar tas vis labiau ir labiau artėja link realybės. Šunys ir kiti naminiai gyvūnai tai juk seniai čipuojami, o dabar yra jau ir kelios mikročipų rūšys, kurios pradėtos implantuoti žmonėms.

Informacijos apie žmonių ženklinimą mikroschema, įmontuojant mikročipus po oda, kaip jau daugelį metų daroma šunims, šiandien daugiau nei pakankamai, o ir atsirado ta informacija tikrai ne šiandien. Kaip ir patys čipai. Tik tiek kad jei anksčiau apie tai buvo atvirai kalbama ir rašoma, tai šiandien, ryšium su tuo kas dabar jau realiai vyksta, kalbas apie žmonių čipavimą priskyrė vadinamosioms „sąmokslo teorijoms“... Ko ir galima buvo tikėtis.

Prieš pora dešimtmečių nebent fantastiniuose filmuose buvo galima matyti scenas, kuriose žmogui įskiepijami mikročipai, tokia procedūra atrodė ne tik gaubiama mistikos, bet ir labai sudėtinga. Tačiau iš tiesų procedūra yra visai nesudėtinga. Mikroschemos implantavimas — technologine prasme visiškai paprastas dalykas. Šiuolaikinės technologijos tai leidžia įgyvendinti jau dabar.

Per kokias dešimt sekundžių į ranką gali būt įskiepytas implantas. Žmogui švirkštu po oda tiesiog įstumiama saugiame ir hermetiškame biostiklo apvalkale esanti kruopos dydžio elektroninė mikroschema. Ji išties tai ir primena tas mikroschemas, kurios seniai naudojamos gyvūnams ženklinti. Tiesiog mažytė mikroschema kaip ir, pavyzdžiui, bankų kortelėse. Tik gerokai mažesnė.

Kiek žinau, ši technologija gimė praėjusio šimtmečio septintajame dešimtmetyje JAV Gynybos ministerijos laboratorijose. Na o aštuntojo dešimtmečio viduryje technologija buvo išslaptinta, ir mokslininkai greitai atliko pirmąjį bandomąjį naminių gyvulių ženklinimą mikročipais.

Paskui pamažu buvo prieita jau ir iki eksperimentų su žmonėmis. Pirmuoju tokiu „bandomuoju triušiu“ tapo Kevinas Varvikas iš Koventrio universiteto Anglijoje, kuris tapo savotiška įžymybe 1998 metais, kai jam rankoje buvo ir implantuota mikroschema. Televizijoje rodydavo, kaip atsidaro durys vos jam priėjus, tad visuomenės akyse vyriškis atrodė kaip kyborgas, jį net ir praminė „Kapitonu Kyborgu“.

Nors, pavyzdžiui, įžymus Lietuvos fizikas profesorius Jonas Grigas pasakojo, kad dar nacių stovyklose daktaras Jozefas Mengelė bandė pakeisti žmonių mąstymą. Iš pradžių labai šiurkščiais būdais, o vėliau implantuojant lustus į smegenis. Tokie bandymai buvo daromi tuomet, kai tik atsirado lustai. „Po karo buvo žinoma viešai, kad kai kuriose šalyse buvo kuriami tokie lustai, kad būtų galima keisti žmonių mąstymą ir valdyti tiek pavienius žmones, tiek minias“, — sakė jis 2017 metais laikraštyje „Vakarų ekspresas“ publikuotame interviu, labai iškalbingu pavadinimu „Ateityje visi būsime čipuoti it šuniukai“.

Dabar mikročipų atsiranda vis modernesnių ir vis įvairesnėms funkcijoms atlikti. Pavyzdžiui, vienas iš tokių čipų, prieš maždaug dešimt metų, buvo sukurtas korporacijos, kuri vadinasi labai teigiamai Positive ID (į lietuvių kalbą verčiant — Teigiamas ID). Ši korporacija sukurtą čipą pirmiausia išbandė su gyvūnais. Tačiau kūrė jį, aišku, žmonėms. Čipas yra maždaug kaip GPS sistema, tiktai kurkas galingesnė. Implantuotas jis būtent galėtų nusakyti daugmaž viską apie jus — ką darote, kur einate, koks jūsų širdies plakimo ritmas, kokius vaistus geriate, su kuo bendraujate, ir t.t.

Visiems gerai žinoma amerikiečių kompanija „Intel“, gaminanti mikroschemas kompiuteriams, žadėjo dar iki 2020 metų sukurti tokią mikroschemą, kuri būtų implantuojama net tiesiai į žmogaus smegenis. Jos pagalba žmogus galėtų valdyti kompiuterį, televizorių, telefoną ir bet kokią kitą elektroniką vien minties pagalba. Skamba išties kaip fantastika, tačiau, manau, greitai „Intel Inside“ (lietuviškai — „Intel viduje“) gali tapti tikrų tikriausia realybe.

Savaime suprantama, tiek „PositiveID“ tiek „Intel“ atstovai neigia, kad tokia technologijos raida kaip nors susijusi su mokslinės fantastikos filmuose demonstruojamais protiškai kontroliuojamos visuomenės scenarijais — esą smegenų signalus nuskaitantys lustai bus implantuojami žmonėms tik savanoriškai. Tikimasi, kad žmonės patys norės pasinaudoti naujosios neurotechnologijos privalumais, neva suteikiančiais visą aibę patogumų ir pranašumų.

Svarbiausia liaudį tuo įtikinti. Juk įtikino kad banko kortelės — tai patogu. O tai juk pirmas žingsnis link pasaulio be grynųjų pinigų. Įtikino, kad išmanieji telefonai — irgi labai patogu. O tai juk būtent žingsnis link mikročipo. Juk tie telefonai jau dabar visus jus seka ir išduoda apie jus nemažai informacijos, tik daro tai slaptai. Įtikino net ir kad Feisbukas — tai tiesiog būtinybė, kad be jo tiesiog neįmanoma gyvent... Žodžiu, patiklius žmones galima bet kuo įtikinti...

Todėl ir teigiama, kad toks implantuotas mikročipas būtų irgi labai patogus žmonėms. Jis neva labai pagerintų žmogaus gyvenimo kokybę. Šiandien iš žmonių, pavyzdžiui, dažnai pavagiami dokumentai. Implantavus mikročipą, kuris atstos ir asmens dokumentus, nebus vagysčių, praradimų, jo neįmanoma padirbti, nes jis visuomet yra su žmogumi. Mikročipą tiesiog neįmanoma užmiršti, pamesti, pavogti.

Unikalus identifikavimo numeris, paslėptas mikročipe po oda, gali pakeisti, sakysim, kreditinės kortelės numerį, o tai yra kaip tik tai, ko šiandien ir siekiama. Pasaulyje jau seniai yra kuriamos naujos apmokėjimo technologijos. Būta idėjų įmontuoti mikročipus į raktų pakabukus, rankinius laikrodžius, auskarus ir kitus daiktus. Tačiau čia yra vienas didelis trūkumas: pakabuką ir laikrodį galima pamesti arba juos gali pavogti. Po oda implantuotas mikročipas būtent išsprendžia šias problemas. Jis pakeistų ir piniginę, ir pasą, ir daugelį kitų dokumentų, jeigu visur stovės specialūs skeneriai: parduotuvėse, ligoninėse, oro uostuose, geležinkelio stotyse, policijos poskyriuose. Viskas priklauso nuo implanto programinio paruošimo.

Tokie eksperimentai, beje, jau senokai ir yra daromi, kolkas su savanoriais, pavyzdžiui Švedijoje. Keli tūkstančiai švedų jau kurį laiką gyvena su po oda implantuotomis mikroschemomis, kurios galimai negrįžtamai pakeis ir mūsų visų gyvenimą.

Per pastaruosius kelis metus jau net apie 4000 žmonių Švedijoje savanoriškai įsiskiepijo čipą. Bendrovę „Biohax“, kuri ir implantuoja švedams mikroschemas, prieš penkerius metus įkūrė kažkoks buvęs profesionalus auskarų vėrėjas Jowanas Österlundas ir tai, anot jo, tik pradžia. Jo teigimu, netolimoje ateityje kas antras technologijų vartotojas bus su implantuotu lustu. Vaizdai, galintys atrodyti kaip utopinė darbovietės vizija, pavyzdžiui, Švedijos startuolių centre „Epicenter“ jau yra tapę beveik kasdienybe. „Epicenter“, kuriame yra įsikūrusios daugiau kaip 100 kompanijų ir dirba per 2000 žmonių, pradėjo implantuoti mikroschemas savo darbuotojams 2015-ųjų sausį. Dabar jas turi jau apie 150 darbuotojų. Implantuotas lustas jiems atstoja darbo pažymėjimą. Tokiam darbuotojui priėjus prie durų, tereikia mostelti ranka ir jos prasiveria.

Lustas taip pat leidžia nusipirkti gėrimą ar užkandį, valdyti spausdintuvą. Nebereikia nešiotis raktų, piniginės. Šios injekcijos tapo tokios populiarios, kad „Epicenter“ darbuotojai net rengia specialius vakarėlius pasiryžusiems įsidėti lustus kolegoms.

Pasaulyje dabar yra dar kelios kitos kompanijos, kurios implantuoja mikroschemas žmonėms, pavyzdžiui, „Cyberise“, Melburne, Australijoje, „Three Square Market“ Viskonsine, JAV, „Dangerous Things“ Sietle. Net ir Lietuvoje, kiek teko girdėti, gyvena keletas žmonių , po kurių oda slypi čipas. Apie vieną tokį mačiau netgi video.

Hanoveryje atidarant tarptautinę elektronikos parodą „CeBIT“ Vokietijos informacinių technologijų asociacijos „Bitkom“ prezidentas profesorius Augustas Vilhelmas Šėras paskelbė, atrodytų, neįtikėtiną dalyką, kad iki ateinančio dešimtmečio pabaigos dauguma po oda turėsime implantuotas mikroschemas. Tai buvo pasakyta 2010 metais. Apie tai pranešė tada daugelis svarbiausių pasaulio laikraščių. Net ir Lietuvos žiniasklaidoje, prieš dešimt metų, buvo rašoma apie šį „ateinančio dešimtmečio planą“. Pavyzdžiui, buvo didelis straipsnis laikraštyje „Respublika“, iš kurio aš čia ir pacituosiu. Informacijos internete apie tai yra labai daug.



Tas profesorius prognozavo, kad mikroschemų implantavimas žmonėms greitai taps įprastu dalyku. „Ateinantį dešimtmetį projekto plėtros tempai nemažės, — patikino jis į parodos „CeBIT“ atidarymą susirinkusius aukščiausius informacinių kompanijų vadovus ir politikus. — Kai kurie rezultatai jau matyti. O daugumai mūsų šio dešimtmečio pabaigoje po oda bus implantuotos mikroschemos“. Nenorėdamas tik tuščiai spekuliuoti, prof.Šėras savo pribloškiančias vizijas iliustravo „Bitkom“ užsakytos apklausos rezultatais. Pasirodo, kas etvirtas vokietis sutiktų, kad į jo kūną būtų implantuota mikroschema. „Visuomenės pritarimas mūsų siūlomoms technologijoms yra akivaizdus“, — pabrėžė A. Šėras.

Dauguma apklausos dalyvių, pasisakiusių už žmonių žymėjimą elektroninėmis mikroschemomis, būtent sakė, kad tai palengvintų jų buitį. Padėtų greičiau apsipirkti parduotuvėje, užsiregistruoti skrydžiui oro uoste ar sutvarkyti reikalus banke. Taip pat pasitarnautų nelaimės ar sunkios ligos atveju. Tarkime, po avarijos būtų paprasta atpažinti nukentėjusiuosius, paklydus — surasti žmogų ar susekti potencialius įtariamuosius.

Gal ir taip, tačiau svarbiausia kad po visu tuo slypi taip pat ir absoliutus asmens sekimas bei kontroliavimas. Esame atsidūrę labai arti to, kad būtų sukurta tokia visuomenė, kurioje būtų stebimas kiekvienas jos narių veiksmas, net mintys, norai. Todėl ir siekiama, kad visi žmonės būtų paženklinti mikročipais.

Šiandien be dokumentų tu esi niekas, o rytoj niekas bus tas, kuris neturės po oda mažo implanto — mikročipo. Įves tarsi pasaulinį pasą, be kurio negalėsi žengt nė žingsnio. Na o kad to pasiekti, globaliu mastu, reikia kad toks visuotinis lustavimas būtų privalomas.

Na ir ką gi, galutinai panaikinus grynus pinigus (tikriausia net ir bankų korteles), tai jau ir bus tada vieninteliu nei tautos, nei šeimos, nei lyties nebeturinčio nuasmeninto vergo-numerio „bilietu“ priėjimui prie gyvybės palaikymui būtinų resursų. Neturėdamas implantuoto čipo, paprasčiausia tiesiog negalėsi egzistuoti (negausi net maisto), taip kad pasirinkimo ir nebus. Štai tokia ir laukia mūsų „šviesi ateitis“, toks „brave new world“ — buvom žmonėmis, tapsime sunumeruotais robotais!..

Man žmona anądien pacitavo kažkieno pasakytą frazę, kad pas Dievą yra Žodis, kai tuo tarpu pas Velnią skaičiai, na ir aš iškart prisiminiau įžymiojo rusų ekonomisto Valentino Katasonovo knygos pavadinimą: „Pradžioje buvo Žodis, o pabaigoje bus skaičius“ (В начале было Слово, а в конце будет цифра).

Skaitmeninė revoliucija. Skaitmeninė era. Skaitmeninis konclageris. Šėtono skaičius? 

Tikriausiai visi esame girdėję, kad trys šešetai — tai šėtono skaičius, įkūnijantis labai blogus, šėtoniškus, pražūtingus dalykus. Tiek tikintieji, tiek ir netikintys dažniausiai yra girdėję, kad šis skaičius yra paminėtas Biblijoje, Apreiškimo Jonui (Apokalipsės) knygoje, kur kalbama apie „laikų pabaigą“ — kokia bus žmonija ir kokie įvykiai įvyks prieš Paskutinį Teismą. Vien jau šis faktas reiškia, kad 666, kaip Biblijoje sakoma, „žvėries skaičius“ yra išskirtinai svarbus pasauliui. Tačiau kokia yra konkreti šio skaičiaus reikšmė ir ką savyje jis slepia?

Kaip rašoma Biblijoje, skaičius 666 yra iš jūros išnirusio žvėries su septyniomis galvomis ir dešimčia ragų skaičius, arba vardas. Šis žvėris vaizduoja pasaulio politinę sistemą, kuri valdo „visas gentis, tautas, kalbas ir gimines“ (Apreiškimo 13:7). Biblijos pranašystėje pasakojama apie tironą, kuris paims viską į savo rankas, net ir prekybą: „Jis verčia visus, mažus ir didelius, turtuolius ir vargdienius, laisvuosius ir vergus, pasidaryti ženklą ant dešinės rankos arba ant kaktos, kad niekas negalėtų nei pirkti, nei parduoti, jei neturės to ženklo — žvėries vardo ar jo vardo skaičiaus“ (Apreiškimo 13:16-17). Kas tai per ženklas — parodys laikas, tačiau Biblijoje pasakyta, kad jo neturintis negalės nei pirkti, nei parduoti. Ar ne apie mikročipą čia ir kalbama?

Ką gi, Biblijoje sakoma, kad žmonės patys leisis paženklinami „žvėries žyme“, nes susižavėję paskui jį seks, netgi garbins (Apreiškimo 13:3-4). Bet kaip suprasti, kad žmonės žvėries žyme paženklinami dešinėje rankoje arba kaktoje (Apreiškimo 13:16)? Kalbėdamas apie savo įsakymus Dievas izraelitams pasakė: „Prisiriškite juos kaip ženklą prie rankos ir pritvirtinkite juos kaip žymę sau ant kaktos ( Pakartoto Įstatymo 11:18). Gal tai ir nereiškė tiesiogiai, kad izraelitai turėjo nešioti Dievo įsakymus ant rankos ir kaktos; jie tiesiog turėjo vadovautis jais savo gyvenime — atitinkamai elgtis ir mąstyti. Na tai panašiai ir „žvėries žymė“ nebūtinai tatuiruotė „666“ ar kitoks regimas ženklas, o visų pirmiausia jis tiesiog reiškia, kad žmogus leidžia politinei sistemai užvaldyti jo gyvenimą. Žmonės, priimantys „žvėries žymę“, tampa Velnio vergais.

Ankstyvosios krikščionybės ir judaizmo specialistai, beje, teigia, kad skaičius 666 tai dar ir paties žiauriausio Romos imperatoriaus Nerono, kuriam buvo priskiriamos velniškos savybės, užšifruotas vardas. Pasak mokslininkų, 22 žydų abėcėlės raidės turėjo skaičių atitikmenis, o parašius hebrajišką vardą „Nero Caesar“ žydiškų skaičių atitikmenimis, ir išeina 666. Šis valdovas buvo nuožmus veidmainis, liberalas, despotas, žudikas ir melagis. Jo istorinis moralinis įvaizdis labai primena patį velnią. Štai kodėl nėra taip sunku patikėti šia teorija.

Ir dar, kas gali garantuot, kad jums neimplantuos tokių mikroschemų, kuriose bus numatyta funkcija vartotoją „esant reikalui“ sunaikinti?.. Viena iš implanto funkcijų gali kaip tik ir būti vartotojo sunaikinimas. Techniškai tai visiškai paprasta padaryti ir manau kad tuo tikrai bus pasinaudota.

Beje, jie juk ir neslepia savo tikslų. Jau nuo pat pradžių apie mikročipą buvo kalbama, kad jis bus naudojamas ne tik (ir ne tiek) kaip įtaisas, „palengvinantis žmogaus gyvenimą“, o kaip įtaisas, visų pirmiausia renkantis ir saugantis informaciją apie tą žmogų. Negana to kad „pažymėtąjį“ būtų galima be vargo susekti, mikroschemoje būtų, kartoju, kaupiami duomenys apie kasdienius asmens įpročius: kur jis eina, ką daro, kuo domisi, ką perka, kokia jo psichologija, įpročiai ir pan.

Jau prieš beveik dvidešimt metų pasirodė informacija apie mikročipą, kuris anglų kalba turėjo abreviatūrą IID (ai-ai-di: Implant Identifier Device). Šis mikročipas buvo išrastas „Applied Digital Solutions“ kompanijos inžinierių. Ta amerikiečių kompanija specializuojasi mikročipų „VeriChip“ implantavimu žmonėms po oda gydymo įstaigose ir kalėjimuose. Pavyzdžiui, Didžiosios Britanijos valdžia svarsto specialias kapsules implantuoti kaliniams. Jose būtų saugoma visa informacija apie žmogų ir jo įvykdytus nusikaltimus. Prieš porą metų Indonezijoje buvo svarstoma mikroschemas implantuoti ŽIV viruso nešiotojams, kad šie nekeltų rizikos aplinkiniams. Informacijos apie visai tai yra tikrai daugiau nei pakankamai.

Viename Indijos nacionaliniame parke mikroschemos buvo implantuotos net drambliams, kad parko vadovybė galėtų atpažinti dramblius ir juos stebėti. O jūs ar esate pasirengę būti stebimi 24 valandas per parą?

Jau prieš gerą dešimtmetį tad ir buvo suplanuota atlikti žmonių čipavimą, būtent įšvirkščiant mikroschemas kartu su skiepais. Tai būtent masinis čipavimas masinio vakcinavimo metu. Tada pasirodžiusios žinutės buvo pranašiškomis. Dabar štai žmonių čipavimo planas jau imamas vykdyti...

Taip kad tam jau seniai ir labai rimtai buvo ruošiamasi, o kada tokie laisvamaniai, kaip aš, apie tai būdavo kalbėdavom, rašydavome, vadino mus, aišku, „sąmokslų teorijų“ skleidėjais ir niekas rimtai į tą nežiūrėjo, neįsiklausė. Gi dabar, štai, „sąmokslo teorija“ jau tampa sąmokslo faktu.



Liaudį visai nesunkiai įtikins, kad tai būtų atseit „apsauga nuo epidemijų“ ar dar ko, ar tiesiog „asmens patogumui“, o iš tikrųjų tai bus daroma, kad būtų galima totaliai kontroliuoti ir reguliuoti Naujosios Pasaulio Tvarkos vergų elgesį.

Kada aš sakau, kad per implantuotą čipą bus galima žmones sekti ir kontroliuoti, man dažnai būna paprieštarauja, jog tas atseit yra (bent kolkas) neįmanomas dalykas, nes tokie prietaisai visų pirmiausia turi turėti energijos šaltinį — bateriją. Tam, kad žmogų būtų galima stebėti, kad galėtų jį nuolat sekti, ar tuo labiau kontroliuoti, jo kūne turi būti siųstuvas bei imtuvas, o kad jis siųstų ir priimtų signalą, tam reikalinga energija, elektrą, o iš kur ją gauti žmogaus kūne? Tam, kad veiktų baterija, ją nuolat reikia kaip tai įkrauti. Bet kokios, net ir pačios mažiausios, baterijos išmatavimai yra gerokai didesni negu mikroschemos. Tokį prietaisą „įmontuoti“ po oda būtų tiesiog neįmanoma. Taigi manęs būna ir klausia, ar apskritai aš suvokiu, kaip tai turėtų atrodyti šiandien?

Taip, aš suvokiu. Kuo puikiausiai. Nes apie tai yra irgi nemažai informacijos. Reikia tik netingėti jos paieškot. Perskaičiau šia tema keletą net ir grynai mokslinių straipsnių, kuriuos man, nebūnant nė fiziku, nė biologu, iš pradžių buvo ne taip jau lengva ir suprasti, tačiau noras žinoti visada viską juk nugali. Pavyzdžiui, vienas toks, bene pats rimčiausias, mokslinis straipsnis yra šiandien laisvai prieinamas labai solidaus žurnalo „Nature Communications“ tinklalapyje.

Mokslininkai jau seniai suko galvas, kaip galima būtų sukurti tikrus kyborgus — gyvus organizmus, kuriuose veikia implantuoti mikroprocesoriai. Ir, taip, pirma kliūtis, su kuria jie susidurdavo — tai būtent maitinimo šaltinis, kurį reikėtų kažkaip įkrauti. Tačiau prieš penkerius metus Kolumbijos universiteto Niujorke mokslininkams pavyko panaudoti biologinio proceso metu pagamintą energiją mikroschemai maitinti. Pasak tyrimo komandos vadovo profesoriaus Keno Šepardo, tai pirmas sėkmingas bandymas atskirti konkretų biologinį procesą ir panaudoti jo sukuriamą elektros srovę maitinti procesorių.

Taigi mokslininkai būtent kaip tik ir sukūrė pirmą pasaulyje procesorių, maitinamą elektros srove, kurią gamina biologiniai procesai gyvame organizme! Mokslininkų sukurta sistema geba paimti energiją iš biologinio pasaulio „elektros perdavimo tinkluose“ dirbančios adenozino trifosfato (ATP) molekulės, kuri perneša cheminę energiją iš vienų gyvų ląstelių į kitas. Ši energija būna sukurta tokių procesų, kaip fotosintezė ar ląstelių kvėpavimas, o panaudojama ji mechaniniams procesams maitinti, pavyzdžiui, ląstelių dalinimuisi ar raumenų susitraukimams.

Kolumbijos universiteto mokslininkai sukūrė dvigubą lipidų membraną, kurioje esantys joniniai siurbliai padeda paimti energiją iš ATP ir paversti ją elektros srove. Svarbus aspektas yra tas, kad šis eksperimentas parodė, jog tokiai energijos gamybai nereikia panaudoti gyvų ląstelių — užtenka tik mažesnių biologinių komponentų, tokių kaip ATP. Taip kad šis atradimas atveria naujus horizontus biologinių ir elektroninių procesų sujungimui.

Ką, beje, patvirtino ir toks autoritetingas mokslininkas, kaip interneto plėtros Lietuvoje pradininkas, Lietuvos mokslų akademijos narys, Vytauto Didžiojo universiteto Sistemų analizės katedros profesorius Laimutis Telksnys, dar prieš 50 metų laikraštyje „Tiesa“ išpranašavęs išmaniųjų telefonų atėjimą. „Elektronika tobulėja, jai maitinti reikia vis mažiau elektros. ... Po kelių dešimtmečių galėtų atsirasti mažiukai, praktiškai nematomi robotai, kurie, įleisti švirkštu, galės smegenyse, jei kas nors suges, pakeis jų elementus lyg „laidelius“. Jie atvers visiškai naujas galimybes. O jų nereikės maitinti ar pirkti elementų — jie naudos tiek mažai elektros, kad pakaks šilumos, kurią skleidžia kūnas. Tiesiog užkirsite lašinių ir jie jums suteiks „elektros“, — prognozuoja šis iškilus lietuvių mokslininkas.

Aš pats nesu mokslininkas, nesu net eilinis inžinierius, nelabai ką tokiose visokiose supertechnologijose tad ir išmanau, bet juk yra faktai, ir yra, kartoju, pakankamai daug apie visa tai informacijos, tad kiekvienas ir galime viską patys sužinot ir patys sau padaryt išvadas.

Žodžiu, tokios tokelės... Na o ar čia vadinamosios „sąmokslų teorijos“, ar ne, tą palieku spręst patiems. Visiems šitaip dabar ir sakau. Mano reikalas perspėti, kad paskui, kada čipą savyje turėsite, niekas man nesakytų, nepriekaištautų, jog atseit kodėl, žinodamas, tylėjau ir neperspėjau.

Tačiau milijardus žmonių visame pasaulyje prievarta čipuoti vis gi būtų labai problematiška, kažin ar išvis įmanoma. Nors, viename iš propagandinių straipsnių, apie neva „sąmokslo teorijas“, Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centro profesorė Aurelija Žvirblienė sako: „Mitas, kad žmonės bus čipuojami, neturi logikos, nes jeigu būtų noras čipuoti, tai kodėl reikėtų laukti koronaviruso vakcinos? Būtų galima visus čipuoti jau dabar“. Na nežinau, kaip gerbiamoji profesorė tą visuotinį čipavimą, čia ir dabar, įsivaizduojanti. Kaip tą būtų realiai, jeigu be jokios apgaulės ar prievartos, padaryti? Milijonams, milijardams žmonių!

Tačiau tą galima atlikti būtent masinio vakcinavimo metu, čipą implantuojant kartu su skiepu. Todėl tad ir pasitelkė dabar tokius autoritetingus žmones, medikus, mokslininkus, kaip profesorė Žvirblienė, kad žmones mulkindami ir gąsdindami, įtikintų ir privestų iki to, jog dauguma patys vakcinos norėtų ir prašytų, „lauktų nesulauktų“, o kartu su vakcina gautų ir joje paslėptą čipą.

Arba kaip, pavyzdžiui, Klaipėdos universiteto rektorius profesorius Artūras Razbadauskas, kuris pernai pavasarį, interviu laikraštyje „Vakarų ekspresas“, sakė, jog „pasėti žmonėse baimę ir paniką — tai pats blogiausias dalykas“, netgi citavo įžymųjį Izraelio mokslininką Juvalą Noa Hararį, sakiusį, kad šitos sukeltos pasaulinės krizės vienas svarbiausių tikslų — kontroliuoti kiekvieną žmogų. Tačiau paskui gerbiamo rektoriaus pozicija kažkodėl staiga ėmė ir pasikeitė, galima sakyt apsisuko visu 180 laipsnių. Keliuose pastarųjų mėnesių interviu, kuriuos man teko skaityti, jis jau kalba, kad „vakcinavimas yra būtinas“, kad tai „pasitarnaus žmonių psichinei sveikatai“... Ką gi, suprato žmogus, kaip sakoma, kuri buterbrodo pusė šiandien yra sviestu patepta... Aš irgi jį suprantu, kad kitaip dabar kalbėt jis ir negalėtų. Kas būtų jei Klaipėdos universiteto rektorius pasisakytų prieš vakcinavimą? Na tai jis tada paprasčiausia nebūtų rektoriumi! Tačiau galima būtų juk ir patylėt, išvis nieko nesakyt. Kaip ne kaip, vienas geriausių dabar Lietuvoje gydytojų, įžymus chirurgas, tokio autoritetingo žmogaus šitokie pasisakymai turi didelį svorį.

Amerikos valdžia dabar vakcinos propagandai paskyrė net 250 milijonų (ketvirtį milijardo!) dolerių, būtent kaip tik tam, kad, profesoriaus Razbadausko žodžiais, „žmonės patikėtų teigiamu vakcinos poveikiu“ ir patys sutiktų tapti čipuotais it šuniukai...

Kaip apskritai galima rimtai kalbėt apie kažką ko realiai nėra? Turiu omeny šitą vadinamąją „pandemiją“, apie ką šiandien kalbama kaip lyg tai būtų nepaneigiamas faktas. Tačiau net aš galėčiau, remdamasis būtent faktais ir statistika, visai nesunkiai įrodyt, kad jokios pandemijos iš tikrųjų nėra. Tą jau ir įrodė daugybė, kur kas labiau už mane tokius dalykus išmanančių, žmonių, taip kad man užtenka tais jų įrodymais pasinaudoti, ką aš pastaruoju metu dabar pastoviai ir darau. Aišku, mano oponentai visa tai pavadins „sąmokslo teorija“, tačiau aš, savo ruožtu, galiu jiems lygiai taip pat atsakyt, kad dabartinė „pandemija“ tai gi būtent kaip tik ir yra tikrų tikriausia sąmokslo teorija... Tai sąmokslas prieš visą žmoniją.

Tęsinys:4 dalis.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą