2021-02-25

JAV nustatytas grėsmingas kraujo krešėjimo padidėjimas po vakcinacijos. Prof. Sucharit Bhakdi (video)

 

Profesorius Sucharit Bhakdi nurodė į galimybę pavojingo gyvybei pašalinio efekto po skiepijimo BioNTech / Pfizer ir Moderna vakcinomis. Tai poveikis į kraujo krešėjimą.

Bhakdi paaiškina tokio poveikio mechanizmą: minėtose vakcinose mRNR supakuotos į lipidines nano daleles. Jos įvedamos, ir milijardai tokių paketų patenka į kraujotakos sistemą. Dalis absorbuojama kraujo indų epitelio ląstelių, būtent ten, kur kraujas teka lėčiausiai: smulkiausiose kraujagyslėse, kapiliaruose. Visų pirma, smegenys, plaučiai, nugaros smegenys, skeleto raumenys ir širdis turi daugybe šių smulkiausių kraujo indų.



https://youtu.be/pk7F-kPx3u8

Kraujo krešėjimo padidėjimas dėl kraujagyslių sienelių pažeidimų.

Limfocitai kileriai identifikuoja baltymų „šiukšles“, produkuojamas vakcinos paketų, kaip koronaviruso šiukšles ir žudo ląsteles, produkuojančias virusą. Šiuo atveju tai kraujo indų sienelės, kurios pažeidžiamos daugelyje vietų. Kaip remonto mechanizmas suveikia kraujo krešėjimas. Tai gali sukelti, kad kraujas krešės kapiliaruose. Pasekmė: oksigenizacija pažeisto organo, sutrikdyta kraujo krešulių.

Profesorius Bhakdi sako:

„Dėl to jūs galite sunkiai susirgti, labai sunkiai susirgti! Jūs galite būti paralyžiuotas, galite apakti, gali ištikti infarktas, gali atsitikti viskas, ko norite.“

JAV atlikti klinikiniai tyrimai patvirtino šią Bhakdi hipotezę.

Dabar jau nepavyks priskirti šią profesoriaus Bhakdi hipotezę suokalbio teorijoms. JAV gydytojas įvertino kraujo analizės duomenis amžiaus grupėje iki 40 metų, kurie turėjo patekti į ligoninę dėl rimtų pašalinių efektų po koronaviruso vakcinacijos. Rezultatas: pas 50% buvo aptiktas ženklus kraujo krešėjimo padidėjimas. Todėl profesorius Bhakdi kviečia savo kolegas-medikus užsiimti šiuo klausimu ir kontroliuoti kraujo krešėjimo lygį pas vakcinuotus žmones. Be to, žmonės, mirę vakcinavimo nuo koronaviruso metu turi būti po mirties skrodžiami, kad nustatyti, ar yra organuose kraujo krešuliai.

Pateikiamas YouTube video, be profesoriaus Bhakdi, dalyvauja Andreas Sönnichsen ir profesorius Martin Haditsch, trunka valandą ir 25 minutes. Profesoriaus Bhakdi pasisakymas dėl kraujo krešėjimo prasideda 9: 30 min.

Imunitetas ir skiepai nuo COVID-19. Prof.Sucharit Bhakdi pranešimo vertimas į lietuvių kalbą. 1 ir 2 d.

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19_7.html



https://youtu.be/-eR1j9vqKi8





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą