2021-02-27

ES ateitis - Eurafrika


 Artimoje, kelių dešimtmečių perspektyvoje, Europa taps islamiška, o tolimesnėje perspektyvoje, iki šio šimtmečio pabaigos, ji taps juoda. Dabartinė ES migracijos politika, nesaugomos bendrijos sienos, žmonių kontrabanda užsiimančios NVO, tokią perspektyvą daro labai realia.

ES politikai, bijodami būti apšaukti ksenofobais, rasistais, antisemitais ar dar kokiomis neoliberalų išgalvotomis mirtinomis nuodėmėmis, nedrįsta pasakyti tiesos: į pietus nuo Sacharos gyvenantys afrikiečiai savo protiniu išsivystymu neprilygsta Azijos ir Europos gyventojams. Tai biologinė realybė, o ne politika. Šie menko intelekto žmonės negali užtikrinti Europos ekonominio konkurencingumo pasaulyje.

Turime JAV pavyzdį, JAV visuomenę, kurioje yra protiškai atsilikusi juodaodžių mažuma, bet žūt-būt šioje šalyje norima įrodyti, kad visi žmonės yra lygūs. Tam sugalvota beprotiška struktūrinio rasizmo" teorija, kurios pagalba diskriminuojama JAV baltųjų populiacija.



Blogeris iš JAV „Sania“ nesenai pasakojo apie Kalifornijoje įdiegtas mokyklines matematikos dėstymo programas, adaptuotas prie protiškai atsilikusių moksleivių. Jūs manote, kad 2 kart 2 yra 4. Visai ne. dabar Kalifornijoje aštuntokas galės sakyti, kad 2 kart 2 yra 5, ar 10!

„Baltos privilegijos matematikoje“



https://youtu.be/8LkhXIoDzA4


Kad geriau suvokti visą juodosios mažumos problemą JAV, siūlau susipažinti su JAV žydų tautybės profesoriaus fiziko Marko Zalcbergo iš Hiustono universiteto mano išverstais straipsniais:

Good bye, America.Jungtinės Valstijos pradeda statyti komunizmą. Prof.Markas Zalcbergas

Sunku pavydėti Amerikosjuodaodžiams. Jiems leidžiama gyventi nedirbant! Prof.Markas Zalcbergas


Migracijos ES perspektyvos.

Portale Gefira rašoma, kad pastarąjį dešimtmetį debatai dėl migracijos buvo nukreipti į civilizacijų susidūrimą: krikščioniškos Europos su musulmonų migrantais iš Artimųjų Rytų: alžyriečiais Prancūzijoje, pakistaniečiais Didžiojoje Britanijoje ir turkais Vokietijoje. Šiandien pagrindinės Vakarų Europos demografiją trikdančios grupės yra musulmonai. Antimigracinės politinės partijos tai pateikia ne kaip imigracijos problemą, o kaip problemą islamizacijos. Dauguma su migracija susietų problemų siejama su religijos barjeru, kuris trukdo sėkmingai imigrantų integracijai. Dešiniosios partijos tai naudoja kaip apsisaugojimą nuo kaltinimo rasizmu, nes islamas – ne rasė, o ideologija. Nyderlandų laisvės partijos lyderis Gerdas Vildersas pasakė:

„Islamas-tai Trojos arklys. Jeigu mes dabar nesustabdysime islamizacijos, Eurabija ir Netherabia taps tik laiko klausimas. Prieš šimtą metų Nyderlanduose buvo apie 50 musulmonų, šiandien jų yra apie 1 milijoną. Ir kuo visa tai pasibaigs? Mes artėjame prie pabaigos europinės ir olandų civilizacijos, kokią mes ją žinome“.

Gefira pažymi, kad Gerdas Vildersas nekalba apie olandų gimstamumo mažėjimą, kuris yra dvigubai mažesnis, negu pas užsieniečius, o kalba apie Islamą.

Šiuo metu vis stipriau juntamas migracijos srautas iš Afrikos į Pietus nuo Sacharos. Iš čia juodaodžių srautai skverbiasi į Europą per Ispanijai priklausančias Kanarų salas ir į Italiją iš Libijos.

1980 metais viso Afrikos kontinento gyventojų skaičius buvo 500 milijonų žmonių. Šiandien jų 1,3 milijardai. 2050 jų bus 2,6 milijardai, o 2100 metais jų gali būti net 4,5 milijardai. Tuo metu kai ES vienai moteriai vidutiniškai tenka 1,5 vaiko, Malyje jų moteris pagimdo vidutiniškai septynis.

Emigracijos priežastys yra dvi. Pirmiausiai, klimato kitimas. Taip vadinami „klimato pabėgėliai“ - tai ateitis.



Gefira pažymi, kad Afrikoje niekada nebuvo gero klimato, todėl tuo galima pateisinti imigraciją. Migracijos priežastimi taps sausra ir vandens stygius. Tokios Afrikai būdingos stichinės nelaimės bus pagrindu gauti pabėgėlio statusą. Kita migracijos priežastis yra COVID 19 pandemija. Raudonasis Kryžius jau reiškia nerimą dėl bado, nederliaus ir sausros Afrikoje. Jie kalba, kad grėsmė kyla 700 milijonams žmonių. Tai pusė visų kontinento gyventojų. Maža to, kad nepavyko nuimti derliaus, bet ir kainos pakilo, ir dauguma žmonių prarado darbą. Neturtingiausi regionai patiria didžiausią smūgį. Ten arba nėra maisto, arba pas tuos, kas gyvena ir dirba Afrikoje, nėra pinigų, kad maistą pirkti. COVID 19 nesustabdė migracijos srauto, kurio maksimumas buvo 2015 metais.

Gefira ekspertų nuomone, Europinės antimigracinės politinės partijos susidūrė su rimta problema.

„Net kuomet atvykdavo vis nauji ir nauji afrikiečiai, debatai buvo sukoncentruoti į pabėgėlius iš Sirijos. Jų kritika sukoncentruota į saugumą, džichadistus ir šariato poveikį. Jie meistriškai vengė rasių temos. Kas nutiks šioms partijoms, kai didžiausia imigrantų grupė taps afrikiečiais į pietus nuo Sacharos? Kaip jie susitvarkys su būtinais pokyčiais? Kaip rodo JAV, rasinė tema yra daug sudėtingesnė nei religijos tema. Turime tikėtis, kad Europos politinės partijos pirmenybę teiks diskusijoms apie religiją ir kultūrą, tačiau tai daryti tapo žymiai sudėtingiau. Arba diskusijos taps kur kas karštesnės, kaip yra JAV, arba Europos politikai imsis švelnesnės pozicijos imigracijos atžvilgiu, negalėdami argumentuoti, kodėl Europa neturi priimti daugiau Afrikos migrantų. Diskusija keičiasi ir kyla klausimas ne dėl to, ar reikėtų atstumti Eurabiją ir islamą, o dėl to, ar Europos pliečiai nori gyventi „Eurafrikoje““, - rašoma portale Gefira.

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/graikija-ir-nelegali-imigracija-nvo_22.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/tik-faktai-es-tevas-rkudenhove-kalergi.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/01/good-bye-america-jungtines-valstijos.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/sunku-pavydeti-amerikos-juodaodziams.html

https://gefira.org/en/2021/02/26/the-future-of-the-immigration-debate/#more-42011

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/kanaru-salos-atviri-europos.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą