2021-09-22

Budapester Zeitung: Tarptautinis skiepų kritikų kongresas - Bakhdi: "Jau yra pakankamas bandos imunitetas"

 


Kaip ir 2020 m., Vengrijos asociacija "Gydytojai už aiškų regėjimą" (Ärzte für Klarsicht“) šį rugpjūtį vėl surengė tarptautinį skiepų kritikų kongresą.

https://www.budapester.hu/coronavirus/impfkritiker-bakhdi-eine-ausreichende-herdenimmunitaet-ist-bereits-da/

Dr. Anat Kálmán

Tarp dalyvių buvo tokie žinomi vakcinacijos kritikai kaip Robertas F. Kenedis jaunesnysis, daktaras Volfgangas Wodargas, profesorius daktaras Sucharitas Bakhdi ir daktaras Heiko Šioningas. Iš viso aštuonių šalių politikai, gydytojai ir teisininkai susirinko Budapešte, Pasaulinės vengrų asociacijos patalpose, kur skaitė paskaitas ir diskutavo tema "Viskas baigta, pagaliau atsistokite!" (Es ist vorbei, steht endlich auf!)




Mažėjanti parama "Corona" priemonėms

Nuo šių metų sausio mėn. kovos su koronos pandemija priemonės susilaukė daug kritikos visose Europos ir kitose Vakarų šalyse. Nors 2020 m. dauguma piliečių vis dar pritarė uždarymui, laikinam mokyklų ir restoranų uždarymui bei kaukių dėvėjimui, prasidėjus skiepijimo kampanijoms padėtis labai pasikeitė. Nes vis drakoniškesnių priemonių imamasi prieš tuos, kurie nenori būti skiepijami eksperimentinėmis vakcinomis.

Norintiems skiepytis, dalyvauti viešajame gyvenime, eiti į darbą ar gydytis ligoninėse gresia pašalinimas. Milijonai žmonių visame pasaulyje išeina į gatves ginti savo pagrindinių teisių. Taigi pastaraisiais mėnesiais pandemija tapo Januso figūra, su kuria susiję medicininiai, socialiniai ir politiniai iššūkiai.


Gydytojai perspėja

Nuo pat skiepijimo kampanijos pradžios daugelis žinomų gydytojų ir mokslininkų ragino atsargiai elgtis su eksperimentinėmis mRNA ir vektorinėmis vakcinomis. Tarp jų - prancūzų ir britų genetikė Alexandra Henrion-Caude, prancūzų Nobelio premijos laureatas, virusologas Luc Montagnier, Tailando ir Vokietijos medicinos profesorius Dr. Sucharit Bakhdi ir vokietis Dr. Wolfgang Wodarg, epidemiologas, buvęs Europos Vadovų Tarybos narys ir buvęs Pasaulio sveikatos organizacijos PSO patarėjas. Jie įspėja apie nežinomą šalutinį poveikį ir vėlyvas reakcijas, taip pat apie galimą nepageidaujamą jaunų žmonių ir paauglių sterilizaciją.

Tačiau visa tai neprasiskverbia pro uždarą pagrindinės žiniasklaidos nuomonės skraistę, nors EMA (Europos vaistų agentūra) iki šiol pranešė apie daugiau kaip 300 000 rimtų šalutinių poveikių, pasireiškusių po "Corona" vakcinacijos ES. Politikai taip pat atrodo kurti. Apie mirčių nuo skiepų atvejus ir dėl skiepų susirgusius asmenis, išskyrus pavienius pranešimus apie širdies raumens uždegimus, trombozes ar mirtį dėl alerginio šoko, tylima.


Sprendimai, prieštaraujantys bet kokiam medicininiam ir moksliniam racionalumui

Todėl visiems Budapešto kongrese dalyvavusiems asmenims buvo aišku, kad sprendimai priimami prieštaraujant bet kokiems medicininiams ir moksliniams argumentams. Nes iki šiol nė vienas tarptautiniu mastu pripažintas tyrimas neįrodė, kad skiepai užtikrina sterilų imunitetą, t. y. kad paskiepytieji negali perduoti infekcijos. Tokiose šalyse kaip Izraelis ir Didžiosios Britanijos užjūrio teritorija Gibraltaras, kai kuriose iš jų skiepijimo apimtys siekia 100 proc., pandemija prasideda iš naujo.

Šiame kongrese dalyvavo apie tris šimtus Vengrijos gydytojų, teisininkų, dėstytojų ir sveikatos priežiūros sektoriaus atstovų, o kalbėjusių specialistų spektras buvo toks pat spalvingas. Kalbėjo amerikiečių skiepų kritikas Robertas F. Kenedis jaunesnysis, tarptautinio "Pasaulio laisvės aljanso" prezidentai med. dr. Heiko Šeningas (Heiko Schöning) ir med. dr. Dolores Kahil (Dolores Cahill), Tailando ir Vokietijos medicinos profesorius Sucharitas Bachdi (Sucharit Bakhdi), taip pat Izraelio, JAV, Argentinos ir Rusijos gydytojai bei mokslininkai, kurie buvo sujungti vaizdo ryšiu.

Konferencijoje, žinoma, daugiausia dėmesio skirta medicininiam skiepų aspektui, ypač pirmajam moksliniam tyrimui, kuris neabejotinai įrodo, kad susirūpinimas dėl ilgalaikių pasekmių sveikatai skiepų, kurie visur reklamuojami kaip vienintelė panacėja, tikrai nėra nepagrįstas. Dr. Stephanie Seneff, amerikiečių MIT mokslininkė ir biologė, ilgą laiką atliekanti tyrimus biotechnologijų srityje, t. y. toje pačioje srityje, kurioje gaminamos naujos eksperimentinės vakcinos, kartu su gydytoju ir klinikos direktoriumi Dr. Gregu Nigh paskelbė pirmąją studiją, kuri jau yra recenzuota ir pripažinta kitų ekspertų, apie vektorinių ir mRNA vakcinų technologiją ir su tuo susijusias pasekmes sveikatai.

S. Seneff and G. Nigh. Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19. International Journal of Vac- cine Theory, Practice, and Research 2021; 2(1): 38–79. ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

S. Seneff ir G. Nigh. Blogiau nei liga? Kai kurių galimų nenumatytų mRNA vakcinų nuo COVID-19 pasekmių apžvalga. International Journal of Vac- cine Theory, Practice, and Research 2021; 2(1): 38-79. ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

Beveik valandą trukusioje paskaitoje ji pristatė galimą ilgalaikį COVID-19 infekcijos ir COVID vakcinacijos poveikį. Ji aiškiai apgailestavo, kad daugelis vyriausybių sąmoningai skleidžia klaidingą informaciją šiuo klausimu, lygindamos šias naujas vakcinas su vaikystėje žinomomis vakcinomis.


"Sąmoningas klaidinimas"

Pasak jos, tai buvo sąmoningas klaidinimas ir, teisiniu požiūriu, iš tikrųjų nusikalstama veika. "Vakcinos buvo patvirtintos naudoti skubos tvarka remiantis visiškai netinkamais tyrimais saugumui ir veiksmingumui įvertinti", - kritikavo daktarė Stephanie Seneff.

Pavyzdžiui, atlikus daugybę įvairių eksperimentų su maždaug 2 500 žmonių, nustatyta, kad šios vakcinos gali sukelti sunkias ligas dėl savo spyglio baltymų, kurie nekontroliuojamai migruoja į žmogaus ląsteles, kur juos atakuoja limfocitai. Šių ligų sąrašas įspūdingas: tai autoimuninės ligos, kraujagyslių ligos, reprodukcinės problemos ir širdies raumens ar smegenų uždegimai.

Žmonėms, kurių imuninė sistema nusilpusi, pavyzdžiui, sergantiems vėžiu, iš spyglio baltymų gali susiformuoti net naujos virusų atmainos, kurios nebereaguoja į įgytus antikūnus. Visa tai didina šių ligų riziką: Veido paralyžius, Parkinsono liga, aklumas dėl neurologinių sutrikimų, inkstų ir kepenų funkcijos sutrikimai, taip pat prioninės ligos, t. y. progresuojančios, mirtinos ir šiuo metu nepagydomos smegenų ligos.




Skiepų kritikai įspėja: "Gyvybei pavojingas privalomas skiepijimas"

Iš tiesų kyla klausimas: kaip gali būti, kad tiek daug Europos vyriausybių paprasčiausiai ignoruoja tokias dideles grėsmes sveikatai, šantažuoja žmones, atimdamos iš jų pagrindines teises, ir net svarsto galimybę įvesti privalomą skiepijimą, kuris daugeliui tikriausiai kelia pavojų gyvybei?

Šioje vietoje bet kokios pagrįstos diskusijos baigiasi, nes tuo pat metu daugelyje šalių boikotuojamas arba bent jau neskatinamas veiksmingų vaistų, skirtų iš tikrųjų sergantiems žmonėms gydyti, kūrimas. Išimtis tikriausiai yra Danija, kurioje pastarosiomis savaitėmis buvo panaikinti visi "Corona" apribojimai.

Profesorius Sucharit Bakhdi paaiškino, kad Danijoje atliktas tyrimas jau parodė, jog beveik visų piliečių imuninė sistema "atpažįsta" COVID-19 virusą ir jo atmainas ir tinkamai į jas reaguoja, nepriklausomai nuo to, ar jie buvo skiepyti, ar ne. "Jau yra pakankamai plačiai paplitęs "bandos imunitetas", - sako Sucharit Bakhdi. Tai būtų gera žinia, nors virusų duomenų bazės GISAID duomenimis, šiuo metu pasaulyje užregistruota 13 milijonų skirtingų COVID-19 variantų ir mutacijų.


Paskiepyti visus pasaulio piliečius?

Tačiau kodėl tam tikros vyriausybės, nepaisant šių įvardytų ir iš dalies žinomų medicininių pavojų, nori bet kokiomis aplinkybėmis vakcinuoti piliečius ir net jų vaikus, iš kurių tik 0,001 proc. suserga pavojinga šios ligos forma? Ir kodėl nuo šiol dėl būsimos ekonominės krizės jie netgi kaltina neskiepytus žmones? Kiek agresyvus jie turi būti?

Ir kam iš tikrųjų kilo idėja paskiepyti visus pasaulio piliečius? Atsakymas labai paprastas: IT ekspertas ir multimilijardierius Billas Gatesas, kuris nuo 2015 m. savo milijardus daugina daugiausia per skiepų pramonę ir apie tai atvirai kalba. Todėl nenuostabu, kad šiuo metu kyla politinių ir geopolitinių diskusijų, kurių negalima tiesiog nustumti į šalį kaip tariamų sąmokslo teorijų.

Budapešto konferencija buvo labai įdomi ir šiuo požiūriu. Pavyzdžiui, Robertas Kenedis jaunesnysis ir gydytojai daktaras Gáboras Lenkei ir daktaras Heiko Schöningas nupiešė ankstesnių pandemijos inscenizacijų paveikslą. Nesvarbu, ar tai būtų juodligė, paukščių gripas, ar kiaulių gripas, ar SARSCov1, ar dabar Covid-19, kas dešimt metų vis tie patys įtakingi vyrai ir šeimos, kurie iš to uždirba daug pinigų.

Atliekant tyrimą paaiškėjo dar viena anksčiau nežinoma detalė. Dr. Heiko Schöningas paaiškino, kad tariamai tokios skirtingos vakarietiškos vakcinos, "Pfizer", "AstraSeneca", "Johnson and Johnson", "Novavax", yra vienos įmonės, JAV bendrovės "Emergent Biosolutions", kuri kartu su bendrove "Kentucky BioProcessing" vakcinas gamina iš genetiškai modifikuotų tabako augalų. Už to slypi ištisi klanai ir valstybinės struktūros, pavyzdžiui, JAV karinė žvalgyba ir žinomas amerikiečių imunologas, JAV prezidento asmeninis gydytojas daktaras Anthony S. Fauci, kuriam, kaip Nacionalinio sveikatos instituto direktoriui, šiemet skirtas maždaug 52 milijardų JAV dolerių valstybės biudžetas (maždaug 10 milijardų JAV dolerių daugiau nei praėjusiais metais) ir kuris gali nustatyti, kas, kuriame universitete ir mokslinių tyrimų centre gali atlikti kokius tyrimus.


Dideli pinigai

Visiems žinoma, kad Billas Gatesas iš dalies finansuoja Pasaulio sveikatos organizaciją (PSO) ir Berlyno ligoninę "Charité". Tačiau mažiau žinoma, kad jo fondas ir PSO apie 2014 m. Kenijoje sterilizavo apie tris milijonus moterų, klaidingai vadindami jas "skiepais nuo stabligės", kol septyni Kenijos vyskupai paviešino šį skandalą. Tai rodo, su kokiomis nesąžiningomis, net nusikalstamomis jėgomis turime reikalų, - aiškino daktaras Heiko Schöningas, kuris įtaria, kad už viso "Corona" verslo visų pirma slypi dideli pinigai.

Tačiau kokia būtų tokia konferencija be teigiamų perspektyvų, be bandymo rasti išeitį iš šios painiavos? Todėl buvo įdomu išgirsti, kad buvo aptarti ne tik skiepijamų žmonių pavojai, bet ir būdai, kaip kovoti su galimu šalutiniu poveikiu ir kylančiais nusiskundimais. "Skiepytiesiems galima padėti skubos tvarka", - aiškino Budapešto gydytojas internistas ir natūropatas daktaras Józsefas Tamási, vienas iš Vengrijos asociacijos "Gydytojai už aiškų regėjimą" įkūrėjų.

Pavyzdžiui, vėlesni D-dimerų tyrimai gali išgelbėti gyvybę, nes jie parodo, ar yra mikrotrombozių, kurias galima gydyti vaistais ir vėliau išvengti gyvybei pavojingų trombozių. Be to, kalbama apie tai, kaip būtų galima neutralizuoti neseniai prancūzų ir ispanų mokslininkų atrastą toksiną grafeno oksidą, esantį vakcinose arba į organizmą švirkščiamuose baltymuose. Būtent čia, be abejo, gali atsiverti nauji tyrimų keliai.




Neišsigąskite!

Politiniu požiūriu pabaigoje nuskambėjo daug padrąsinančių raginimų nesileisti įbauginamiems, net jei neva bus įvesta visuotinė skiepijimo prievolė. Kadangi teisinis pagrindas tam yra menkas, vakcinos lieka eksperimentinės tol, kol jos ir jų šalutinis poveikis nėra pakankamai ištirtas ir peržiūrėtas, paaiškino ir Rusijos gydytoja daktarė Lusavina Alina Aleksandrovna.

Paskiepytieji yra tyrimo dalyviai, kurių niekas ir niekas negali priversti tęsti tyrimą, jei jie to nebenori. Neskiepytieji turi teises, kurių gali garsiai ir protestuodami reikalauti, nes faktinė teisinė padėtis dažnai neleidžia taikyti realių sankcijų arba, kalbant apie darbą, atleisti iš darbo.

"Kovokite", - sušuko jaunas Danijos politikas. Nepirkite iš "Amazon", venkite prekybos centrų ir priverskite mažas įmones ir parduotuves vėl uždirbti. Pradėkite savo mažąsias įmones, organizuokite solidarią gydytojų, teisininkų ir alternatyvių tiekimo struktūrų sistemą. Sukurkite priešingą pasaulį, pozityvią "mes" jėgą, prie kurios galėtų prisijungti visi, kurie per ateinančius mėnesius supras, kad taip toliau tęstis negali.

Jei jus domina konferencijoje pristatyta nuomonė apie Corona pandemiją, daugiau informacijos rasite čia:

Dr. Heiko Schöningo "Žaidimas baigtas" (wirkraft.org/gameover/): autorius atskleidžia valdžios ir verslo (farmacijos) sąsajas.

David O. Fischer "Corona, genų vakcinos", leidimas "Autonominis": Knyga yra grynai medicininio-populiaraus mokslo. Autorius suprantamai pristato atskirus skiepijimo procesus, taip pat supažindina su spygliuotų baltymų gamybos žmonėms pavojais.

Wolfgang Wodarg "False Pandemics", Rubikon Verlag: Knygoje moksliškai pagrįstai apžvelgiamos pandemijų problemos ir jų sprendimo būdai.


Game Over“ von Dr. Heiko Schöning (wirkraft.org/gameover/): Der Autor stellt die Seilschaften zwischen Macht und Wirtschaft/Pharma dar.

Corona, Gen-Impfstoffe“ von David O. Fischer, Edition Autonom: Das Buch ist rein medizinisch-populärwissenschaftlich aufgebaut. Der Autor stellt die einzelnen Impfvorgänge verständlich dar, ebenso die Gefahren der Spike-Protein-Produktion im Menschen.

Falsche Pandemien“ von Wolfgang Wodarg, Rubikon Verlag: Das Buch ist ein wissenschaftlich fundierter Rundschlag zu den Fragen der Pandemie und wie man mit ihnen umgeht oder umgehen sollte.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą