2024-04-27

Vaitkaus pendelis Kojalai

 


Vakar Rytų Europos studijų centre įvyko kandidato į LR Prezidentus prof.Eduardo Vaitkaus disputas Lietuvos dalyvavimo kare Ukrainoje tema. E.Vaitkaus oponentais buvo šio centro vadovas Linas Kojala, kiti centro darbuotojai, svečiai.

Kviečiu būsimus rinkėjus išklausyti šią diskusiją ir patiems įvertinti dalyvių išmanymą politikoje. Mano gi nuomone, prof.Eduardas Vaitkus, nors yra medicinos profesorius, nūdienos politiką išmano žymiai geriau už L.Kojalą ir jo kolektyvą. Gerb. kandidatas į Prezidentus mums suteikia tvirtą pagrindą balsuoti už jo kandidatūrą. Jis tikrai neįvels Lietuvos į karo su kaimynus apokalipsę, jis tikrai sugebės išmintingai vadovauti Lietuvos valstybei, sugyventi su kaimynais, atstovauti savo piliečių, o ne Ukrainos, JAV ir kitų svetimųjų interesams. Todėl aš balsuosiu už Eduardą Vaitkų.

Ši laida man generavo kelis aktualius klausimus. Ką gali studentus išmokinti nemokšos kojalos, prisisunkę, it tualetinis popierius, globalistinio smardalo? Kodėl jaunimas turi mokėti už šitų politikos analfabetų paskaitas, jei jie nesugeba argumentuotai diskutuoti net su gydytoju?

https://www.youtube.com/watch?v=9geEycNfFlI


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą