2017-03-27

Europos naikinimo kronika 6. Marin Le Pen: ES pasmerkta subyrėti. Giulio Meotti: islamas užvaldys Europą.


Likus mėnesiui laiko iki prezidento rinkimų Prancūzijoje, Nacionalinio Fronto lyderė Marin Le Pen šį sekmadienį surengė Lilio mieste daugiatūkstantinį mitingą. Ji pasakė, kad Europos Sąjunga pasmerkta subyrėti, nes paprasti žmonės jau nesuinteresuoti, kad jis gyvuotų.

Le Pen pasakė, kad Europos projektas, kuris šią savaitę pažymėjo savo 60-metį, jau paskutinius metus buvo purtomas krizės po krizės: „Europos Sąjunga mirs, nes žmonės nebenori daugiau kęsti... mes pakeisime Europą.“ Jos žodžiais, mums reikia kitos Europos, nacijų ir tautų Europos, o „prancūzai tars paskutinį žodį“ jie „atstatys šalies didybę“, sugrąžins nepriklausomybę, teisėtumą, laisvę.“

Kalbėdama susirinkusiems apie savo pagrindinį konkurentą, Rotšildų banko protežė globalistą masoną Emanuelį Makroną, Marin Le Pen pasakė: „Jūs nesuprantate didesnės dalies, ką jis kalba, bet tai, ką jūs suprantate-tai baisu.

Sprendžiant iš matomai falsifikuojamų apklausų rezultatų, Emanuelis Makronas pirmauja pagal populiarumą, ir šiek tiek lenkia Le Pen, bet realybė kitokia: į jo surengta mitingą La Riunjone nesusirinko pakankamai publikos, kad užpildytų pilną salę.


Giulio Meotti – islamas užvaldys Europą

Gatestone paskelbtoje žinomo italų žurnalisto ir rašytojo Giulio Meotti publikacijoje cituojami JAV prezidento Donaldo Trampo patarėjo Steve Bannon žodžiai: „žydo-krikščioniški Vakarai griūna, jie sprogsta. Jų krachas vyksta mūsų akyse. Ir to pasekmės bus kolosalios.“

Europos laukia Romos Imperijos likimas: pilietinis karas. Visur, europiečiai mato lūžio požymius. Džichadistai, matomai, vykdo puolimą prieš laisvę ir prieš pasaulietinę demokratiją. Baimės apimą kolektyvinę europiečių pasaulėjautą.

Daugiau negu 10000 žmonių apklausa (apklausą vykdė The Chatham House Royal Institute of International Affairs) iš dešimties ES valstybių parodė, kad visose valstybėse didėja opozicija musulmonų migracijai ir žmonės mano, kad tolesnė musulmonų imigracija turi būti sustabdyta.

Arnold Toynbee, dar praėjusiame šimtmetyje tvirtino, kad „Civilizacijos žūva nuo savižudybės, ne nuo žudikų.“ Graikija ir Romos imperija išnyko todėl, kad niekas nebenorėjo gimdyti ir auginti vaikus. Tokios pat tendencijos pas europietes moteris, tuo tarpu musulmonės Europoje tęsia savo reprodukcines tradicijas ir, pavyzdžiui Prancūzijoje, musulmonei tenka po 3,5 vaiko. Populiariausias naujagimio vardas Londone – Muchamedas.

Giulio Meotti atkreipia dėmesį į tai, kad daugelis Europos lyderių yra bevaikiai: Angela Merkel, Tereza Mei, pretendentas į Prancūzijos prezidento postą Manuelis Makronas. (Mums reikia pridėti Dalią Grybauskatę, Valdą Adamkų. Kuo ne suicidalinė ES valdžia?). Autoriaus nuomone, tokie žmonės neturi priežasties rūpintis ateitimi. Jų pasaulis pasibaigs jiems mirus, todėl jie dabar ir gali atidaryti Europos duris musulmonams, kad, neva, palaikyti demografinę pusiausvyrą.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą