2017-03-13

Kodėl ES tiekia teroristus „Islamo valstybei“?


Europos Sąjungoje „Islamo valstybės“(IV) teroristai jaučiasi kaip žuvys vandenyje. Juos čia įsileidžia, jie čia gauna visą socialinį paketą, aprūpinami būstu, gydosi, gauna dienpinigius... ir vėl vyksta kariauti į Siriją ir Iraką teroristų pusėje. ES saugumo tarnybos visa tai žino, bet nesiima jokių saugumo priemonių, neteisia teroristų, nesusodina jų į kalėjimus. Kodėl vyksta šis absurdas, kam tai naudinga? Aš pamėginau, visų pirma, pats sau atsakyti į šį klausimą, pasitelkęs  MIP pranešimus.

Švedijos visuotinės gerovės valstybė finansuoja islamo terorizmą

Breitbart rašoma, kad „valdžios pritrenkianti ataskaita“ parodo, kad daugybė islamo teroristų, kurie išvyko į karą iš Švedijos buvo gavėjai socialinių išmokų iš šios šalies vyriausybės.

Nauja ataskaita, kurią parengė Nacionalinės gynybos universitetas, parodo, kad apie 300 islamistų, kurie Sirijoje ir Irake kovoja džichadistų gretose, naudojasi Švedijos valstybės parama su kitų asmenų pagalba. Teroristams dažniausiai mokama socialinė ir būsto parama, alimentai, studentų paskolos, techninio aptarnavimo ir tėvų išmokos.

Švedų vyriausybė net juridiškai įteisino islamo valstybės vėliavą po to, kai Švedijos teismas atsisakė patraukti baudžiamojon atsakomybės islamistą, platinusį šia simboliką teroristų grupėje socialiniame tinkle.

2015 metais iš Švedijos Gioteborgo miesto išvyko į Artimuosius Rytus didžiausias Europoje džichadistų skaičius. Analogiška padėtis ir kitose ES valstybėse.

Amerikiečiai padėjo Al-Bagdadi pabėgti iš Mosulo

Kovo 7 dieną buvo pranešta, kad „Islamo valstybės“ (DAIŠ) vadeiva pabėgo iš Mosulo miesto.

Irako savigynos pajėgos pranešė, kad jam pabėgti padėjo amerikiečiai.

Irako savigynos būrio vadas Džavad at-Tabibavi informavo, kad amerikiečių pajėgos padėjo Al-Bagdadi pabėgti iš vakarinės dalies miesto dalies, kur su teroristai kovoja Irako kariuomenė.


Al-Bagdadi – Šimonas Eliotas

2015 metų pradžioje pasirodė pranešimai apie „Islamo valstybės“ įkūrimą. Televizijos kanalas „Al-Chajat“ papasakojo apie šio judėjimo įkūrėjus, jo tikslus. Jį, vedančiosios Iz ad-Din žodžiais, už amerikiečių ir britų pinigus įkūrė Izraelis, kad atliktų „juodą darbą“, ir susilpnintų arabų valstybes, kad „neliktų jokios jėgos, sugebančios pasipriešinti žydams.“

„Izraelio „Mossad“ buvo atsakingas už šios struktūros sukūrimą, kuri turėjo susilpninti ir izoliuoti kitas valstybes ir leisti Izraeliui komfortiškai jaustis regiono širdyje“, - pasakė Iz ad-Din.

Jos žodžiais, ISIS yra šifruojama kaip Israel Secret Intelligence Service. Diktorė sako: „Jūs pamatysite, kad Abu Bakr al-Bagdadi iš tikrųjų yra žydas, ir jo vardas Šimon (Saimon) Elliot, ir jį remia senatorius Džonas Makkeinas.“

Jau šie keli spaudoje paskelbti faktai gali kiekvienam protaujančiam žmogui atsakyti į klausimą - Kodėl ES valstybės globoja islamo teroristus ir tiekia juos „Islamo valstybei“? 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą