2022-09-08

Life Site News: Autopsijos ataskaitose nurodoma, kad po koronės injekcijų pas mirusius padaugėjo didelių kraujo krešulių

 


Šį faktą iš pradžių paskelbė WND naujienų centras

(WND naujienų centras) - Vis daugiau balzamuotojų praneša, kad nuo COVID-19 vakcinų įvedimo į rinką jie pastebėjo, jog nemažoje dalyje atvejų atsiranda keistų "pluoštinių" krešulių.

Vasario mėnesį, kaip pranešė WND, Alabamos laidojimo veteranas Ričardas Hiršmanas (Richard Hirschman) teigė, kad jis ir daugiau nei tuzinas jo kolegų pastebėjo krešulius.

Laikraštis "The Epoch Times", kuris kalbėjosi su kitais asmenimis, pastebėjusiais tuos pačius reiškinius, praneša apie preliminarius tyrimus, rodančius, kad krešulius gamina organizme esantys spyglių baltymai. Ir kai kurie mano, kad tai gali būti susiję su COVID-19 arba COVID-19 vakcinomis.

Hiršmanas laikraščiui "The Epoch Times" sakė, kad per 20 balzamavimo metų "niekada nematė šių baltų skaidulinių struktūrų kraujyje, kaip ir kiti mano srities specialistai". Jis teigė, kad nepriklausomai nuo mirties priežasties, po skrodimo kraujyje mato panašių medžiagų, todėl kyla klausimas: "Ar dėl kažko žmonės miršta anksčiau laiko?"

Tarptautiniu mastu paskaitas skaitantis balzamuotojas ekspertas Wallace'as Hookeris sakė, kad jis yra vienas iš daugelio, pastebinčių tuos pačius reiškinius.

"Beveik kiekvieną savaitę man žmonės siunčia nuotraukas, kuriose jie mato tai, ką mato", - Hookeris sakė laikraščiui "The Epoch Times". Birželio mėnesį patologas, vadovaujantis vienai iš pirmaujančių Amerikos laboratorijų, daktaras Ryanas Cole'as pareiškė, kad mirusių žmonių, kurie buvo skiepyti COVID-19 vakcinomis, kūnuose rado neįprastai ilgų kraujo krešulių, kurių ilgis siekė net vieną pėdą.

Cole'as, vadovaujantis Cole Diagnostics Boise, Aidaho valstijoje, mano, kad Pfizer ir Moderna pagamintose mRNA vakcinose esantis sintetinis spyglių baltymas "sukelia plaučių, smegenų, kepenų, inkstų, širdies uždegimą; jis sukelia tą pačią žalą, kurią sukėlė virusas".

Tačiau, sakė jis interviu "USAWatchdog", "organizme skiepai išlieka ir pagamina daugiau smailiojo baltymo, nei tuo atveju, jei būtumėte užsikrėtę natūralia infekcija".

Cole'as, kurio laboratorija gauna audinių mėginius iš mirtininkų visoje šalyje, citavo žurnale "Cell" paskelbtą Stanfordo universiteto tyrimą, kuriame nustatyta, kad vakcinos dygliuotasis baltymas organizme išlieka mažiausiai aštuonias savaites.

Cole'as taip pat citavo Pietų Afrikos Respublikos gydytojo Resia Pretoriuso tyrimus, kuriuose nustatyta, kad vien dėl COVID "spyglių baltymo mūsų kraujyje esantys baltymai sulimpa".


"Šis baltymas yra trombogeninis - jis sukelia krešulius, ir jų susidaro daug", - sakė Cole'as.

Kovo mėn. interviu su COVID vakcinos kritiku Steve'u Kirschu jis paaiškino, kad laidojimo specialistai paprastai "įpila tirpinamojo skysčio, kad suardytų krešulius ir galėtų įpilti balzamavimo skysčio".

Ir jie gavo atgalinį spaudimą į sistemą, sakydami: "Kas čia vyksta?".

Kolas pasakojo, kad iš mirusiųjų galiausiai ištraukė "6 colių, 12 colių, 2-3 pėdų ilgio krešulius".

"Nes, žinote, nuo klubo žemyn į koją eina ilga vena, vadinama saphenine vena. Taigi jie traukė ilgus krešulius iš ilgesnių venų. Ir... anksčiau jie nieko panašaus nebuvo matę."

Cole'as Hunteriui iš "USAWatchdog" pasakojo, kad yra sutikęs kitų patologų, kurie mato krešulius, bet "negali nieko pasakyti", nes būtų atleisti iš darbo.

"Tačiau turime visas šias dideles organizacijas ir institucijas, kurios susivienijusios kartu narplios ir puola visus, kurie pasisako prieš jų milžinišką pinigų mašiną, o jie kenkia žmonijai, ir tai yra viso to tragedija", - sakė Cole'as. "Gydytojai tai mato. Patologai tai mato.

"Pernelyg daug žmonių tyli, o tyla yra laikymasis. Atėjo laikas žmonėms būti drąsiems."

https://www.lifesitenews.com/news/unusually-large-blood-clots-found-in-bodies-of-the-deceased-since-covid-jab-rollout/?utm_source=featured-news&utm_campaign=usa


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą